• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scherpen - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Scherpen - gereedschapsmachines - Import export

 1. BERGER TECHNOLOGIE GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  BERGER technologie GmbH is een internationaal kleinschalig bedrijf gevestigd in Gwatt (Zwitserland). Wij produceren en verkopen boorslijpmachines en gereedschapslijpmachines over de hele wereld voor de metaalbewerkings- en houtbewerkingsindustrie, evenals een groot aantal op maat gemaakte multi-spindel boorkoppen voor de metaalbewerkings- en houtbewerkingsindustrie. Onze machines zijn de maatstaf van alle zaken als het gaat om conventionele perfect geslepen boormachines, ongeacht of het om HSS / HM / VHM-versies gaat. De machines worden volledig in ZWITSERLAND vervaardigd in onze fabriek in Gwatt. Met een boorslijpmachine van ons heeft u de volgende voordelen: verbeterde diameternauwkeurigheid, verbeterde positienauwkeurigheid, aanzienlijke verlenging van de levensduur van het gereedschap, aanzienlijke vermindering van de toevoerkrachten, snel en gemakkelijk naslijpen, geen knelpunten meer in boorgereedschap, aanzienlijke reductie in boorgereedschapskosten, snelle afschrijvingen van de machine en uw boorgereedschap.

 2. ATEP

  Frankrijk

  ATEP, Atelier Technique Equipement Pharmaceutique, is een belangrijk lid van de Cosmetic Valley. ATEP is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van verpakkingsgereedschap voor de farmaceutische, cosmetica-, en voedingsmiddelenindustrie. ATEP heeft zijn eigen engineeringafdeling en kan daardoor gereedschap op maat creëren om aan uw behoeften te voldoen en uw verpakkingslijnen te optimaliseren. ATEP vervaardigt ook onderdelen op maat, groot gereedschap en reserveonderdelen. ATEP is zeer reactief en beantwoordt uw offerte-aanvragen binnen maximaal 7 dagen, afhankelijk van de ingewikkeldheid van het artikel. Het bedrijf is erg trots op de kwaliteit van zijn productie die het aan de BPF, GMP en FDA normen onderwerpt, waardoor iedere niet-conformiteit kan worden opgespoord. ATEP is bijzonder reactief, biedt korte levertermijnen, een grotere flexibiliteit, een klantenservice van kwaliteit en lagere prijzen dan die van fabrikanten van verpakkingsmachines.

 3. ROBACO

  België

  ROBACO is uw aangewezen partner voor toelevering aan de houtverwerkende nijverheid. ROBACO verkoopt meerdere producten/diensten: Lijmen, kanten, drevels en verbindingsplaatjes, snijgereedschappen, schuurmiddelen, scheidings- en glijmiddelen, lijmapparatuur en een slijpservice. ROBACO slijpt uw snijgereedschap snel en precies, met steeds een grondige eindcontrole.

 4. ALESA MASCHINEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ALESA MASCHINEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren slijpen circulaire bladen. Het is gevestigd in Seengen, Zwitserland.

 5. GRAFS TECHNOLOGY

  Polen

  Het bedrijf GRAFS TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren slijpmachines, cnc slijpers, rondslijpbanken, en installaties en machines voor het slijpen van metalen. Het is gevestigd in Bialystok, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FERRAGSIL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf FERRAGSIL, LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsstaal, Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor, doe-het-zelfartikelen, en Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Cantanhede, Portugal.

 2. LEUCO SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf LEUCO SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren slijpen van snijdende instrumenten, slijpen boren, slijpen circulaire bladen, en slijpen van lemmets van widiametaal. Het is gevestigd in Ostwald, Frankrijk.

 3. ETS NAJAC

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS NAJAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtsplijtmachine, en breekmachines voor hout. Het is gevestigd in Cuzac, Frankrijk.

 4. LOGITECH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LOGITECH LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scherpen - gereedschapsmachines, speciale gereedschapsmachines voor precisiemechanica en grote precisie, revisie van speciale gereedschapsmachines voor precisiemechanica en grote precisie, polijsten met grote precisie, en Scherpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 5. DS LAME SAS

  Italië

  Het bedrijf DS LAME SAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële lemmetten. Het is gevestigd in Camisano Vicentino, Italië.

 1. CDMECCANICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CDMECCANICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren klemmen, accessoires voor gereedschapsmachines, slijpmachines voor frezen, en slijpmachines voor boren. Het is gevestigd in Vignola, Italië.

 2. AFFUTAGE SERVICE PERFORMANCE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf AFFUTAGE SERVICE PERFORMANCE SARL, is een Multi-Category, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scherpen - gereedschapsmachines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Scherpen - gereedschapsmachines, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Haute-Amance, Frankrijk.

 1. ISPER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ISPER S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scherpen - gereedschapsmachines, gieten van thermoplastische stoffen, en Scherpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Zingonia Verdellino, Italië.

 2. MVM SRL

  Italië

  Het bedrijf MVM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren slijpmachines, slijpen van uitrustingen voor gereedschapsmachines voor de bewerking van hout, slijpen circulaire bladen, en slijpen van instrumenten en gereedschap. Het is gevestigd in Correggio, Italië.

 3. N2C

  Frankrijk

  Het bedrijf N2C, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Scherpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Scherpen - gereedschapsmachines, en Uitboren. Het is gevestigd in Sens-De-Bretagne, Frankrijk.

 4. 2 RA REALISATION RECTIFICATION ET AFFUTAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf 2 RA REALISATION RECTIFICATION ET AFFUTAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, slijpen boren, slijpen van handgereedschap voor houtbewerking, zaagbladen, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Saint-Martin-Au-Laert, Frankrijk.

 5. STROJÍRNA SLAVÍCEK, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf STROJÍRNA SLAVÍCEK, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Scherpen - gereedschapsmachines, Lassen van staal en metaal, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Scherpen - gereedschapsmachines, Lassen van staal en metaal, en Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Velká Bítes, Tsjechische Rep..

 6. HAMME MAKINA A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf HAMME MAKINA A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren bandzagen. Het is gevestigd in Konya / Karatay, Turkije.

 7. PARTORY

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PARTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Frezen - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, Metaalindustrie - machines en installaties, Boren - gereedschapsmachines, Frezen - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, en Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Hradec Kralove, Tsjechische Rep..

 8. INDRI PAOLO

  Italië

  Het bedrijf INDRI PAOLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scherpen - staal- en metaalbewerking, slijpen boren, slijpen circulaire bladen, Scherpen - staal- en metaalbewerking, en slijpen van instrumenten en gereedschap. Het is gevestigd in Tricesimo, Italië.

 1. RBE INNOVATION SYSTEMS

  Frankrijk

  Het bedrijf RBE INNOVATION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren slijpmachines, en machines voor het verwarmen van kunststoffen. Het is gevestigd in Villeneuve Saint Germain, Frankrijk.

 2. CAMPAGNOLOSERVICE

  Italië

  Het bedrijf CAMPAGNOLOSERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteitscentrales, kolengestookt - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scherpen - gereedschapsmachines, afzuigers voor installaties en apparatuur voor bewerking van hout, en Scherpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Sesto Al Reghena, Italië.

 3. SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE

  Duitsland

  Het bedrijf SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Handgereedschap zonder motor voor metselwerk, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Scherpen - gereedschapsmachines, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Handgereedschap zonder motor voor metselwerk, Pneumatiek - installaties en gereedschap, en Scherpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 4. SHARPENING SHOP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SHARPENING SHOP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren slijpen van lemmets. Het is gevestigd in Oldham, Verenigd Koninkrijk.

 5. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOTZIAN-KIRCH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijstmiddelen, Scherpen - gereedschapsmachines, Afslijpen - gereedschapsmachines, Polijstmiddelen, Scherpen - gereedschapsmachines, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Bergisch Gladbach, Duitsland.

 6. QUADRALP

  Frankrijk

  Het bedrijf QUADRALP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren opbergkast. Het is gevestigd in Mery, Frankrijk.

 7. MERISAN ELECTROMECANICA SLL

  Spanje

  Het bedrijf MERISAN ELECTROMECANICA SLL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren kettingzaagmachines voor marmer graniet en steen, en schuurmachines voor marmer. Het is gevestigd in Quintana De La Serena, Spanje.

 8. SOGELAM

  Frankrijk

  Het bedrijf SOGELAM, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Scherpen - gereedschapsmachines, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en Scherpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Roche-La-Moliere-France, Frankrijk.

 9. SHINE DIAMOND WHEELS. CO., LTD

  Oostenrijk

  Het bedrijf SHINE DIAMOND WHEELS. CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren gepelde platen, en meetrolletjes. Het is gevestigd in Sanshdf, Oostenrijk.

 10. DIZAYN OPTIMUM MÜHENDISLIK

  Turkije

  Het bedrijf DIZAYN OPTIMUM MÜHENDISLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis