• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schijfveren

Resultaten voor

Schijfveren - Import export

 1. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma MÜHL, in Leopoldshöhe, is de bevoegde firma voor innovatieve montagetechnieken.Opgeleide verkoopspecialisten adviseren u en bieden u snelle en kosteneffectieve implementatie van de desbetreffende opdracht.MÜHL biedt een interessant programma van standaardonderdelen en speciale schroefverbindingen in alle ontwerpen en materialen.Dankzij de tijdige verwerking van de bestellingen in een 24-uurs service.Daarnaast staat kwaliteit van het product op de eerste plaats.

 2. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lesjöfors Group is een van de grootste fabrikanten van technische veren ter wereld. Lesjöfors produceert en ontwikkelt een breed assortiment aan technische veren, gasdrukveren en industriële draadproducten uit draad en bandstaal. Onze ervaring als verenfabriek gaat terug tot het jaar 1852. Vandaag zorgen meer dan 1.800 betrokken medewerkers ervoor dat alles vlekkeloos en vakkundig verloopt, van het technisch ontwerp en de veerberekening tot verzending. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van veren, stans- en buigtechnologie, tonen wij onze klanten maatwerkoplossingen die door onze flexibele productiecapaciteit snel geïmplementeerd kunnen worden. Met betrekking tot de voortschrijdende globalisering zijn we internationaal aanwezig. We hebben momenteel productie- of verkooplocaties in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, Slowakije, Letland, Rusland, China, Thailand, Singapore, Mexico en de VS.

 3. PRESSIRESSORT

  Frankrijk

  Onderzoek, ontwerp, vervaardiging en commercialisering van alle soorten veringen voor de industrie, de luchtvaart, kernenergie, mechanica, transport, veringen voor de reparatie van schepen, petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, medische apparatuur. PRESSIRESSORT is ook actief op het gebied van hydro-elektrische dammen. Wij bieden de productie van veringen op maat en computerondersteunde ontwerpen. Veren ijken. Vervaardiging van borgpennen, betaveren, borgveren, spiraalveren, metalen veren, veren van draad of vormgegeven strips. Materiaal: staal, rvs, Inconel, fosforbrons, koper, beryllium en andere. Creëren van hightech verende oplossingen, prototypeberekeningen of onderdelen voor kleine en grote series. Onze inkopers, technici of ingenieurs van onze onderzoeksafdeling beschikken over de specifieke knowhow op het gebied van het productontwerp en het bedenken van nieuwe oplossingen. : Van een uniek onderdeel tot een grote serie van draad van 0, 2 tot 50 mm.

 4. HEWEI DISC SPRING MANUFACTURING CO., LIMITED

  China

  HEWEI richt zich sinds 1984 op onderzoek naar en productie van schijfveren. Onze faciliteit is ISO9001: 2008 gecertificeerd. We hebben verschillende materies, waaronder 50CrV4, 30W4CrVA, SUS301, SUS304, SUS316, 17- 4PH, 17-7PH, 15-7Mo, Inconel 718, Inconel 750, Nimonic 90, H13. Optimum produceert de afgelopen 30 jaar schijfveren volgens DIN2093 standaard, en inch serie belleville ringen voor flensschroeven, en kogelgelagerde schijfveren, en aangepaste schijfveren in elke hoeveelheid

 5. ALEXANDER PAAL GMBH

  Duitsland

  Paal betekent betrouwbare kwaliteit en uitstekende service.Sinds 1945 stellen we de hoogste eisen aan ons bedrijf en de gestage groei ervan toont dat wij gelijk hebben.Als een klant van ons bedrijf garanderen wij de beste service en onovertroffen kwaliteit.De kwaliteit begint bij de productie en wordt tot aan de levering aan de klant uitgevoerd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TESSMA

  Duitsland

  Het bedrijf TESSMA, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schijfveren, en Schijfveren. Het is gevestigd in Welzheim, Duitsland.

 2. TIEIG INDUSTRIAL PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TIEIG INDUSTRIAL PRODUCTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schijfveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren acryl stickers. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 3. SMW SCHRAUBEN- UND METALLWARENHANDEL AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SMW SCHRAUBEN- UND METALLWARENHANDEL AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schijfveren. Het is gevestigd in Züberwangen, Zwitserland.

 4. YAYSE SPRING MFG. COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf YAYSE SPRING MFG. COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schijfveren, veringen voor remmen, geprofileerde veren, en Schijfveren. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. HÄUSSERMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HÄUSSERMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schijfveren. Het is gevestigd in Esslingen-Mettingen, Duitsland.

 1. STÖBER INGENIEURBÜRO DIPL.ING. VOLKER STÖBER

  Duitsland

  Het bedrijf STÖBER INGENIEURBÜRO DIPL.ING. VOLKER STÖBER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schijfveren, Schijfveren, en bevestigingsvlinders. Het is gevestigd in Heroldsberg, Duitsland.

 2. BELLEFLEX TECHNOLOGIES, LLC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf BELLEFLEX TECHNOLOGIES, LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schijfveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren sluitringen, en conische veren. Het is gevestigd in Freeport, Verenigde Staten.

 1. GOKSAN OTOMOTIV LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf GOKSAN OTOMOTIV LTD.STI., is een Distributeur, en actief in de sector Schijfveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren diskveringen, en speciale bindmiddelen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. ALCOMEX SPRING WORKS, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ALCOMEX SPRING WORKS, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schijfveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Spiraalveren, Veringen, en Spiraalveren. Het is gevestigd in Moravany U Brna, Tsjechische Rep..

 3. SCHNORR GMBH NIEDERLASSUNG ENGEN

  Duitsland

  Het bedrijf SCHNORR GMBH NIEDERLASSUNG ENGEN, en actief in de sector Schijfveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, en Bevestigingsmaterialen. Het is gevestigd in Engen, Duitsland.

 4. TFH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TFH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schijfveren. Het is gevestigd in Gilching, Duitsland.

 5. SCHNORR ESPANA S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf SCHNORR ESPANA S.L.U., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schijfveren, en Schijfveren. Het is gevestigd in Figueras, Spanje.

 6. GREWIS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf GREWIS S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schijfveren, en Schijfveren. Het is gevestigd in Plumlov , Tsjechische Rep..

 7. INSTALHO B.V.

  Nederland

  Het bedrijf INSTALHO B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schijfveren, en Schijfveren. Het is gevestigd in Werkendam, Nederland.

 8. NEPTUNE MARINE SHIPREPAIR B.V.

  Nederland

  Het bedrijf NEPTUNE MARINE SHIPREPAIR B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schijfveren, en Schijfveren. Het is gevestigd in Aalst Gld, Nederland.

 1. RENOWN SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. SCHNORR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabrikant van schotelveren, borgringen en klemringen, golfveren, gestanste delen van verenstaal. SCHNORR®-producten zijn overal de eerste keuze, waarbij metaal met kracht wordt gebruikt en geavanceerde functies vormen waar bewegende veren moeten worden bevestigd. In 1908 richtte Adolf Schnorr het door de eigenaar geleide familiebedrijf op als pionier op het gebied van de toepassing van disc-veren. Tegenwoordig is SCHNORR® uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale probleemoplossers op het gebied van schijfveren en threadlockers met filialen wereldwijd. Naast vele jaren ervaring in stansen en draaien, beschikt het bedrijf ook over de technologie van fineblanking, de knowhow in de productie van distortie-kritische schijfveren en een verdere productgroep - de gegolfde veer als tekenonderdeel.

 3. RÖHRS, DR. WERNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1919 wereldwijd bekend als specialist voor zwaar belaste technische veren. Het productaanbod bevat veren in allerlei vormen en maten. Tot het productieprogramma tellen vooral drukveren uit ronde en platte draad, schijfveren, schroefschijfveren, multidraadveren en nog vele andere veren. Producten: Blad-, platte en vormveren, dempingsveren, drukveren, platte draadveren, multidraadveren, nivelleerschoenen, schroefveren, schijfveren, torsieveren, wirbulatoren en nog veel meer.

 4. MASCHINENTECHNIK PRETZSCHENDORF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn fabrikanten van mechanische bevestigingen, machineonderdelen en CNC-bewerkte tekeningonderdelen.Ons assortiment omvat: - CNC gefreesde onderdelen volgens klanttekeningen - veersleutels volgens DIN 6885 - inzetwiggen volgens DIN 6886 - tangenswiggen volgens DIN 271 - T-gleufmoeren volgens DIN 508 en ruitvormige gleufmoeren - neuswiggen volgens DIN 6887 - ingekeepte nagels volgens ISO 8746 (DIN 1476), ISO 8747 (DIN 1477) - buisnagels volgens DIN 7340, DIN 7339 op aanvraag - schijfveren volgens DIN 6888. Bijna alle DIN-onderdelen kunnen ook in een gewijzigde vorm als tekeningonderdeel worden geproduceerd. De volgende verwerkingsmethoden zijn mogelijk: Zagen, frezen, boren, verzinken, draadsnijden (inclusief duim- en Amerikaanse schroefdraden), vlakslijpen, tuimelen.Onze onderdelen worden gebruikt in een breed scala van industrieën, b.v.Werktuigbouwkunde, elektrotechniek enelektronica-industrie, uitrustingsbouw, constructie en nog veel meer

 5. LK ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een CNC-verspaningsbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van schroeven, bevestigingsmiddelen en onderdelen volgens tekening. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Trier, vlakbij de Luxemburgse grens. De materialen waaruit we produceren zijn onder andere roestvrij staal, chroomnikkelstaal, super duplex zoals 1.4410 of 1.4501 en ook nikkellegeringen voor hoge temperaturen zoals Inconel 2.4856 of Nimonic 2.4952. We produceren met meer dan 10 jaar ervaring op twee nieuwe CNC-gestuurde machines en talloze andere machines. We verwijzen u graag naar onze homepage. www.lk-zerspanungstechnik.de. Hier vindt u meer informatie over ons.We hebben ook een digitale flyer van ons bijgevoegd.Sinds 07.06.2023 zijn we AD2000 W0 goedgekeurd, de ISO 9001 werd met succes gecertificeerd op 20.06. We kijken uit naar uw feedback en hopen voor u te kunnen produceren als leverancier.