• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schil- en raspmachines

Resultaten voor

Schil- en raspmachines - Import export

 1. JOS DE BRUYNE

  België

  Familiebedrijf De Bruyne levert complete installaties voor de verwerking van aardappelen en groenten. Met meer dan 55 jaar ervaring en innovatie kunnen wij ons rekenen tot de absolute top van de verwerkingslijnen. Naast de productie, verkoop en installatie van nieuwe machines, spitsen wij ons ook toe op tweedehandsmachines. Verder draagt ook de export van verwerkingslijnen buiten de Europese zone bij tot de constante groei. De Bruyne staat garant voor kwaliteit aan een degelijke prijs en is een gevestigde waarde binnen de sector. Professionele know-how, sterke mond-aan-mond-reclame en uitstekende service zijn daarbij onontbeerlijk.

 2. DURFO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DURFO S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, en pannen voor de bereiding van jams. Het is gevestigd in Nizza Monferrato, Italië.

 3. YANGJIANG BEST WAY HOUSEHOLD PRODUCT CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf YANGJIANG BEST WAY HOUSEHOLD PRODUCT CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Yangjiang, China.

 4. FIMAR S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FIMAR S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schil- en raspmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, kneedmachines voor voedingsmiddelenindustrie, elektrische ovens, en Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is gevestigd in Verucchio, Italië.

 5. GARBY ANKA S.A

  Griekenland

  Het bedrijf GARBY ANKA S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Schil- en raspmachines, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Vleeshakmachines voor grootkeukens, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Schil- en raspmachines, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, en Vleeshakmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Ag.i. Rentis, Griekenland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. URSCHEL INTERNATIONAL LIMITED

  Frankrijk

  Het bedrijf URSCHEL INTERNATIONAL LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schil- en raspmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, en Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Lisses, Frankrijk.

 2. YILMAZLAR AGRICULTURAL MACHINERY LTD CO

  Turkije

  Het bedrijf YILMAZLAR AGRICULTURAL MACHINERY LTD CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Trabzon, Turkije.

 3. FEA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FEA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Scarnafigi, Italië.

 4. LALLI ELETTRONICA DI LALLI ANNA

  Italië

  Het bedrijf LALLI ELETTRONICA DI LALLI ANNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Guidonia Montecelio, Italië.

 5. MARALE SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARALE SERVICE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Vicopisano, Italië.

 1. PARMATIC ( S.R.L. )

  Italië

  Het bedrijf PARMATIC ( S.R.L. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Sala Baganza, Italië.

 2. TECH.IN TECNICAPOMPE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECH.IN TECNICAPOMPE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Fara Vicentino, Italië.

 1. FOODTECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FOODTECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Camposampiero, Italië.

 2. TARGET PROFMODE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TARGET PROFMODE S.R.L., en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Mirandola, Italië.

 3. FRATELLI INDELICATO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI INDELICATO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Giarre, Italië.

 4. YANTAI GOLDKING TECHNOLOGY & TRADING CO., LTD

  China

  Het bedrijf YANTAI GOLDKING TECHNOLOGY & TRADING CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Yantai, China.

 5. VACLAV VANEK DROKOZ - DROBNE KOVOVE ZBOZI

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VACLAV VANEK DROKOZ - DROBNE KOVOVE ZBOZI, en actief in de sector Tuingereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schil- en raspmachines, Bouwbeslag, Tuinmeubelen en -versiering, Schil- en raspmachines, Bouwbeslag, en Tuinmeubelen en -versiering. Het is gevestigd in Besiny, Tsjechische Rep..

 6. F.I.P. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf F.I.P. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 7. MAFIN S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MAFIN S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Galliera Veneta, Italië.

 8. CAVALIERI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CAVALIERI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 1. PARMACONTROLS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PARMACONTROLS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 2. COLUSSI ERMES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLUSSI ERMES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Casarsa Della Delizia, Italië.

 3. OFFICINA MECCANICA SANGRIGOLI

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA MECCANICA SANGRIGOLI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Giarre, Italië.

 4. GAM INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GAM INTERNATIONAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Bellaria Igea Marina, Italië.

 5. TEAMPACK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEAMPACK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Bagnacavallo, Italië.

 6. TECHFOOD BY SOGABE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECHFOOD BY SOGABE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Castelnovo Di Sotto, Italië.

 7. TECNOFRUTTA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOFRUTTA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Orta Nova, Italië.

 8. PACK END ENGINEERING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PACK END ENGINEERING S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in Montecchio Emilia, Italië.

 9. I.G.F. ITALSTAMPI

  Italië

  Het bedrijf I.G.F. ITALSTAMPI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in San Leo, Italië.

 10. RAYONICS INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RAYONICS INTERNATIONAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Schil- en raspmachines. Het is gevestigd in La Loggia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis