• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schoenenfabricage - machines

Resultaten voor

Schoenenfabricage - machines - Import export

 1. RI.VE.MAC. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RI.VE.MAC. SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers, ATOM, naaimachines, Schoenenfabricage - machines, en Naaimachines voor leer. Het is gevestigd in Montebelluna, Italië.

 2. S.I.R.MA.C. SRL

  Italië

  S.I.R.M.A.C. srl is opgericht in 1976 en heeft in de loop van de jaren zijn grote beroepservaring weten te consolideren door zich te specialiseren in de verkoop van machines bestemd voor fabrikanten van schoenen en lederwaren. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid assortiment accessoires (spijkers, thermoplastisch materiaal, plakband, enz...), over een groot magazijn met losse onderdelen en een goed uitgeruste werkplaats. Dit alles garandeert efficiënte service en bijstand in Italië en in het buitenland.

 3. JOPEVI SL

  Spanje

  Fabrikant van machines voor schoenen en lederwaren. Machines voor het aanbrengen van ogen, klinknagels, haken, ringen en pennen. Fabrikant van plastic oogjes. Fabrikant van transparante oogjes. Grote ogen, ringetjes, kleine oogjes, klinknagels, ringen, haken, pennen. Grote ogen voor vinyl, pvc. Dekzeilen, gordijnen, zwembaden, digitaal drukwerk, markering, feesttenten, scheepvaart. Machines voor het aanbrengen van ogen in dikke stoffen, gordijnen, dekzeilen, markering, digitaal drukwerk.

 4. OFFICINA MECCANICA LER-MAC DI LEONI RUGGERO & C. SNC

  Italië

  Ons bedrijf, dat zich steeds verder ontwikkelt, is werkzaam in de wereld van machines voor de productie van schoenen, lederwarenartikelen en zolen en produceert, verkoopt en repareert machines voor schoenenfabrikanten. De integratie van nieuwe toegepaste technologieën voor machines maken het voor ons vandaag de dag mogelijk om aan al uw vereisten te voldoen.

 5. SLAWOMIR PIWOWARCZYK

  Polen

  Gucio kinderschoenen De website en online winkel van een Poolse fabrikant van kinderschoenen voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0-5 jaar, met de hand gemaakt van natuurleer. De schoenen worden gekenmerkt door unieke designs en specifieke gebruiks- en gezondheidsgerelateerde eigenschappen. De structuur van de onderkant van de schoen en zijn hiel is uniek in de wereld, en het is beschermd met geoctrooieerde rechten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FERDINANDO ZAMPALONI ZAFER

  Italië

  ZAFER , een handelsbedrijf, levert matrialen MADE IN ITALY aan de schoenensector, en in het bijzonder aan fabrikanten van zolen met bladen van staalt van iedere famting en dikte, alsook met galvanisatie binnen het respect van de Chinese normen, metalen ringetjes en metalen klinknagels. Wij leveren fabrikanten hakken van frezen alsook inlegstukken voor onderhakken.

 2. ORLANDO SRL

  Italië

  Productie en verkoop van nieuwe en gebruikte machines voor de productie van schoenen, zolen, hakken en andere accessoires.

 3. CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, snijmachines voor marmer graniet en steen, Schoenenfabricage - machines, en cnc snijwerk. Het is gevestigd in São João Da Madeira, Portugal.

 4. INCI MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf INCI MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor schoenzoolfabrieken, machines en apparatuur voor bovenleerfabrieken, schoenenfabriek, en halogeneertoestellen voor schoenfabrieken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. DEDEMAK MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf DEDEMAK MAKINE, is een Distributeur, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor afwerking van schoenen, vormwegnemers voor schoenfabrieken en schoenmakers, assemblage van schoenen, en machines voor reparatie van schoenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI.

  Turkije

  Het bedrijf LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor zolen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. PRESSDAY MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf PRESSDAY MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers, snij- en hakmachines voor schoenfabrieken en schoenmakers, machines voor reparatie van schoenen, en vlakslijpmachines voor schoenfabrieken. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. TERMOPOL UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf TERMOPOL UKRAINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Dnepr, Oekraïne.

 2. SILVA & FERREIRA LDA

  Portugal

  Het bedrijf SILVA & FERREIRA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Arrifana Vfr, Portugal.

 3. ANZANI MACHINERY

  Italië

  Het bedrijf ANZANI MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, complete constructie van bandtransporteurs, en Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Parabiago, Italië.

 4. SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA

  Italië

  Het bedrijf SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Monte Urano, Italië.

 5. SHOES FOR CREWS EUROPE

  Ierland

  Het bedrijf SHOES FOR CREWS EUROPE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren herenschoenen, damesschoenen, comfortschoenen, en ceremonieschoenen. Het is gevestigd in Shannon, Ierland.

 6. FANTES MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf FANTES MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. STEFANOS KARYDAS

  Griekenland

  Het bedrijf STEFANOS KARYDAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Attene, Griekenland.

 8. CASA PASTOR S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CASA PASTOR S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren toelevering industriële producten, en scheepsbenodigdheden voor vrachtschepen. Het is gevestigd in Algeciras, Spanje.

 1. CELI ONORATO MODELLISTA

  Italië

  Het bedrijf CELI ONORATO MODELLISTA, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, ambachtelijke schoenen, Schoenenfabricage - machines, en modelleurs voor schoenen. Het is gevestigd in Falerone, Italië.

 2. JIEYANG CITY HUIFENG MOULD CO., LTD

  China

  Het bedrijf JIEYANG CITY HUIFENG MOULD CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Jieyang, China.

 3. MONTECH SRL

  Italië

  Het bedrijf MONTECH SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, en Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Montichiari, Italië.

 4. MCM DI MORETTI LORENZO E C.

  Italië

  Het bedrijf MCM DI MORETTI LORENZO E C., en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de afwerking van schoenen, stempelpers voor schoenfabrieken en schoenmakers, snij- en hakmachines voor schoenfabrieken en schoenmakers, en machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers. Het is gevestigd in Monte Urano, Italië.

 5. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf EURO-LEDER GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frezen, snijbeitels en fretboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, Schoensmeer, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Lijmstoffen, synthetisch, Schoenenfabricage - machines, Schoensmeer, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Georgsmarienhütte, Duitsland.

 6. POLEXCHEM

  Turkije

  Het bedrijf POLEXCHEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren zolen van polyurethaan, polyurethaan, en zolen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. JINJIANG JILI MACHINE CO., LTD

  China

  Het bedrijf JINJIANG JILI MACHINE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - bewerking en halffabrikaten, en Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Fujian, China.

 8. EUROCOMAT SRL

  Italië

  Het bedrijf EUROCOMAT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Verolanuova, Italië.

 9. PRADAS SUCESORES, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PRADAS SUCESORES, S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Almansa, Spanje.

 10. MÁQUINAS SAZI LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf MÁQUINAS SAZI LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren drooginrichtingen voor schoenfabrieken en schoenmakers, en vervaardiging van machines. Het is gevestigd in Farroupilha, Brazilië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis