• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schoenenfabricage - machines

Resultaten voor

Schoenenfabricage - machines - Import export

 1. RI.VE.MAC. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RI.VE.MAC. SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers, ATOM, naaimachines, Schoenenfabricage - machines, en Naaimachines voor leer. Het is gevestigd in Montebelluna, Italië.

 2. JOPEVI SL

  Spanje

  Fabrikant van machines voor schoenen en lederwaren. Machines voor het aanbrengen van ogen, klinknagels, haken, ringen en pennen. Fabrikant van plastic oogjes. Fabrikant van transparante oogjes. Grote ogen, ringetjes, kleine oogjes, klinknagels, ringen, haken, pennen. Grote ogen voor vinyl, pvc. Dekzeilen, gordijnen, zwembaden, digitaal drukwerk, markering, feesttenten, scheepvaart. Machines voor het aanbrengen van ogen in dikke stoffen, gordijnen, dekzeilen, markering, digitaal drukwerk.

 3. OFFICINA MECCANICA LER-MAC DI LEONI RUGGERO & C. SNC

  Italië

  Ons bedrijf, dat zich steeds verder ontwikkelt, is werkzaam in de wereld van machines voor de productie van schoenen, lederwarenartikelen en zolen en produceert, verkoopt en repareert machines voor schoenenfabrikanten. De integratie van nieuwe toegepaste technologieën voor machines maken het voor ons vandaag de dag mogelijk om aan al uw vereisten te voldoen.

 4. SLAWOMIR PIWOWARCZYK

  Polen

  Gucio kinderschoenen De website en online winkel van een Poolse fabrikant van kinderschoenen voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0-5 jaar, met de hand gemaakt van natuurleer. De schoenen worden gekenmerkt door unieke designs en specifieke gebruiks- en gezondheidsgerelateerde eigenschappen. De structuur van de onderkant van de schoen en zijn hiel is uniek in de wereld, en het is beschermd met geoctrooieerde rechten.

 5. ORLANDO SRL

  Italië

  Productie en verkoop van nieuwe en gebruikte machines voor de productie van schoenen, zolen, hakken en andere accessoires.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, snijmachines voor marmer graniet en steen, Schoenenfabricage - machines, en cnc snijwerk. Het is gevestigd in São João Da Madeira, Portugal.

 2. INCI MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf INCI MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor schoenzoolfabrieken, machines en apparatuur voor bovenleerfabrieken, schoenenfabriek, en halogeneertoestellen voor schoenfabrieken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. DEDEMAK MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf DEDEMAK MAKINE, is een Distributeur, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor afwerking van schoenen, vormwegnemers voor schoenfabrieken en schoenmakers, assemblage van schoenen, en machines voor reparatie van schoenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI.

  Turkije

  Het bedrijf LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor zolen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. PRESSDAY MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf PRESSDAY MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers, snij- en hakmachines voor schoenfabrieken en schoenmakers, machines voor reparatie van schoenen, en vlakslijpmachines voor schoenfabrieken. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. STEFANOS KARYDAS

  Griekenland

  Het bedrijf STEFANOS KARYDAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Attene, Griekenland.

 2. CASA PASTOR S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CASA PASTOR S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren toelevering industriële producten, en scheepsbenodigdheden voor vrachtschepen. Het is gevestigd in Algeciras, Spanje.

 1. SILVA & FERREIRA LDA

  Portugal

  Het bedrijf SILVA & FERREIRA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Arrifana Vfr, Portugal.

 2. SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA

  Italië

  Het bedrijf SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Monte Urano, Italië.

 3. FANTES MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf FANTES MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. SHOES FOR CREWS EUROPE

  Ierland

  Het bedrijf SHOES FOR CREWS EUROPE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren herenschoenen, damesschoenen, comfortschoenen, en ceremonieschoenen. Het is gevestigd in Shannon, Ierland.

 5. ANZANI MACHINERY

  Italië

  Het bedrijf ANZANI MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, complete constructie van bandtransporteurs, en Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Parabiago, Italië.

 6. TERMOPOL UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf TERMOPOL UKRAINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Dnepr, Oekraïne.

 7. POLEXCHEM

  Turkije

  Het bedrijf POLEXCHEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren zolen van polyurethaan, polyurethaan, en zolen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. MONTECH SRL

  Italië

  Het bedrijf MONTECH SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, en Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Montichiari, Italië.

 1. CELI ONORATO MODELLISTA

  Italië

  Het bedrijf CELI ONORATO MODELLISTA, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, ambachtelijke schoenen, Schoenenfabricage - machines, en modelleurs voor schoenen. Het is gevestigd in Falerone, Italië.

 2. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf EURO-LEDER GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frezen, snijbeitels en fretboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, Schoensmeer, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Lijmstoffen, synthetisch, Schoenenfabricage - machines, Schoensmeer, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Georgsmarienhütte, Duitsland.

 3. SAHAN MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf SAHAN MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers, en machines voor reparatie van schoenen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. PIDIGI SPA

  Italië

  Het bedrijf PIDIGI SPA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Technische textielen, stoffen van koolstofvezels, en Technische textielen. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 5. VIFAMA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf VIFAMA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Monovar, Spanje.

 6. YEV INTERNATIONAL TRADE

  Turkije

  Het bedrijf YEV INTERNATIONAL TRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - textiel en kleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sokken, Schoenenfabricage - machines, huishoudtextiel, Sokken, en Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. BY TERLIK

  Turkije

  Het bedrijf BY TERLIK, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren muiltjes, schoenzolen, en sleehakzolen van eva. Het is gevestigd in Erzurum, Turkije.

 8. BAVA MACHINES

  Portugal

  Het bedrijf BAVA MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenleesten, schoenen, en Schoenleesten. Het is gevestigd in Cucujães-Oliveira De Azeméis, Portugal.

 9. PRADAS SUCESORES, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PRADAS SUCESORES, S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Almansa, Spanje.

 10. COMELZ S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COMELZ S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenenfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, machines en apparatuur voor schoenzoolfabrieken, en Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis