• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schoenfabrikanten

Resultaten voor

Schoenfabrikanten - Import export

 1. JOSE-AMORALES

  Oekraïne

  Jose Amorales is een Oekraïense schoenenfabrikant. Onze schoenen zijn gemaakt met behulp van een speciale technologie van het schuimen van moderne materialen EVA. Het assortiment schoenen is zeer divers, het omvat ook zomermodellen - ballet flats, slippers, crocs, mocassins, overschoenen, en winterschoenen - ugg boots, slangen en laarzen met bont of fleece. De collectie bevat dames-, heren- en tienerschoenen. Schoeisel van EVA verschilt in gering gewicht, en ook in duurzaamheid en elasticiteit.Dit materiaal is elastisch, bestand tegen vervorming, maar het belangrijkste is dat het niet giftig is, geen onaangename geur heeft en zelfs een antimicrobiële werking heeft. Een ander voordeel van schoenen die van EVA zijn gemaakt, zijn de lage prijzen. Alle schoenen zijn vervaardigd volgens de laatste technologie. De door Jose Amorales geproduceerde schoenen hebben alle nodige documenten waaruit blijkt dat onze EVA-schoenen van onberispelijke kwaliteit zijn. De producten ondergaan een dubbele kwaliteitscontrole. Het schoeisel Jose Amorales van EVA is erg in trek door zijn unieke eigenschappen. Zomerse modellen van schoenen van EVA zijn helder, licht, zacht, gemakkelijk te wassen, comfortabel om te dragen. Hun zolen zijn elastisch, ze veren zeer goed, en maken het mogelijk om op heet zand en stenen mogelijk. Deze schoenen zijn niet alleen geschikt voor het strand, maar ook voor recreatie buitenshuis.

 2. YOURS CUSTOM SHOES

  Portugal

  Your Custom Shoes is een schoenenfabriek gevestigd in Portugal. Heeft u een droomschoen? Tijdens een meeting met onze ontwerper bespreken we de realisatie van het geïdealiseerde project, waarbij we alle processen uitleggen die leiden tot de ontwikkeling en productie van het betreffende monster. U volgt het hele proces op de voet en neemt alle beslissingen over de keuze van materialen en onderdelen. Onze prioriteit zijn schoenen die schoonheid, comfort en authenticiteit verenigen - ze zijn uniek voor u en uw eindklant. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team!

 3. MANEXCO

  België

  Manexco, een bedrijf dat sinds 1961 aanwezig is op de Belgische en internationale markt, zet zich dagelijks in voor zijn drie belangrijkste missies in de schoenensector: design, productie en distributie. Met passie en vakkennis, bedenken en ontwikkelen wij trendy producten. Ons team, dat graag alle personen met wie wij samenwerken - fabrikanten, partners, directe klanten - tevreden wil stellen, zet er de schouders onder en verzint alle mogelijke oplossingen om in elke fase van deze drie missies snel, efficiënt en betrouwbaar te zijn. Manexco is een stevige schakel tussen de verschillende spelers in een zelfde universum (B2B-partners, fabrikanten, verkopers, distributeurs, B2C-klanten, logistiek personeel) en garandeert hun een optimaal functionerende ketting door ze bij elke fase van hun samenwerking te begeleiden. Aarzel niet meteen contact met ons op te nemen om uw project samen te bespreken.

 4. ENKA SHOES MATERIALS LTD. STI.

  Turkije

 5. ROTAN PROFI SHOES GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AKBULUS

  Turkije

 2. PRARAN

  Frankrijk

  Wij zijn een bedrijf uit Bordeaux dat persoonlijke beschermingsmiddelen ontwerpt. Ons bedrijf werd opgericht in 2021 en wij ontwerpen stijlvolle en elegante veiligheidsschoenen voor alle werkomgevingen. Wij vervaardigen veiligheidsschoenen en zijn bekend om de bestendigheid en de kwaliteit van onze veiligheidsschoenen van de klasse S3 en S1P. Veiligheidsschoenen voor dames en heren die voldoen aan de norm ISO 20345. Wij ontwikkelen een aanpasbaar productassortiment voor verdelers die hun eigen kleuren en logo willen gebruiken. Onze ervaring op het gebied van de bouw en de industrie stelt ons in staat bestendige, comfortabele en stijlvolle veiligheidsschoenen te bieden. Ons assortiment veiligheidsschoenen is geschikt voor talloze sectoren zoals de landbouw, de logistiek, transport, goederenhantering, de bouw of anders nog de industrie.

 3. CALZADOS COSOL SL

  Spanje

  Onze onderneming van internationaal formaat vervaardigt damesschoenen, stadsschoenen en sportschoenen, 100% lederen schoenen: gesloten schoenen, sandalen, mocassins, halve laarzen, laarzen, trendy schoenen, e.d.

 4. PEMS CAMBRILLONES

  Spanje

  Pems Cambrillones is opgericht in 1969 te Elda, de vermaarde schoenenstreek in Spanje. We hebben ons bedrijf opgericht om aan een lokale vraag te voldoen: geen enkele fabrikant was in staat een grote variëteit hoogwaardige onderdelen te leveren die nodig zijn voor goede en comfortabele schoenen. Pems Cambrillones heeft dan ook op natuurlijk wijze een krachtige positie verworven in deze sector waar de familietraditie regel was.

 5. AVARQUES NATURALS DE MENORCA

  Spanje

  Avarcas Naturales de Menorca is al meer dan 25 jaar actief in deze sector. Ons familiebedrijf vervaardigt sandalen uit Minorca en gebruikt hiervoor hoogwaardig leder en gerecyclede en milieuvriendelijke materialen die de natuur op Minorca niet belasten of vervuilen. Wij maken gebruik van traditionele mallen en modellen en geven onze artikelen tegelijk een vernieuwende en trendy touch.

 1. MAGRIT

  Spanje

  Fabricage van schoenen, sandalen en laarzen van uitstekende kwaliteit.

 2. CALZADOS RIA

  Spanje

  Voorlopers in de fabricage van sandalen van Menorca.

 1. CALZAFLECHY S.L

  Spanje

  Schoenen. Verkoop van in Spanje vervaardigde schoenen. Wij bieden u een zeer gevarieerde keus om aan ieders budget en ieders smaak te voldoen

 2. AMBIORIX

  België

  Ambiorix stelt voor een breed gamma in schoenen en accessoires voor schoenen.

 3. NOBRAND

  Portugal

 4. CAMPO Y JARA

  Spanje

 5. HURDAPRINTER

  Turkije

 6. BEBBINI BABY SHOES

  Turkije

 7. SPORTLAND - INDUSTRY AND TRADING OF FOOTWEAR, LTD.

  Portugal

 8. KADESH

  Brazilië

 1. VIVIANO FACTORY

  Marokko

 2. MIDREIA - IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO DE CALÇADO

  Portugal

 3. ORSOSANDLES LDA

  Portugal

 4. ROPAR - FABRICO DE CALCADO ORTOPEDICO, S.A.

  Portugal

 5. KRC AYAKKABI SANAYI VE TICARET

  Turkije

 6. MARIO CORREIA DA SILVA UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

 7. A.C.G. CALZATURE S.A.S.

  Italië

 8. SALDI

  Wit Rusland

 9. YILISH

  China

 10. CALZADOS EL COYOTE, S.L.

  Spanje