• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schoenfabrikanten

Resultaten voor

Schoenfabrikanten - Import export

 1. YOURS CUSTOM SHOES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Your Custom Shoes is een schoenenfabriek gevestigd in Portugal. Heeft u een droomschoen? Tijdens een meeting met onze ontwerper bespreken we de realisatie van het geïdealiseerde project, waarbij we alle processen uitleggen die leiden tot de ontwikkeling en productie van het betreffende monster. U volgt het hele proces op de voet en neemt alle beslissingen over de keuze van materialen en onderdelen. Onze prioriteit zijn schoenen die schoonheid, comfort en authenticiteit verenigen - ze zijn uniek voor u en uw eindklant. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team!

 2. JOSE-AMORALES

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Jose Amorales is een Oekraïense schoenenfabrikant. Onze schoenen zijn gemaakt met behulp van een speciale technologie van het schuimen van moderne materialen EVA. Het assortiment schoenen is zeer divers, het omvat ook zomermodellen - ballet flats, slippers, crocs, mocassins, overschoenen, en winterschoenen - ugg boots, slangen en laarzen met bont of fleece. De collectie bevat dames-, heren- en tienerschoenen. Schoeisel van EVA verschilt in gering gewicht, en ook in duurzaamheid en elasticiteit.Dit materiaal is elastisch, bestand tegen vervorming, maar het belangrijkste is dat het niet giftig is, geen onaangename geur heeft en zelfs een antimicrobiële werking heeft. Een ander voordeel van schoenen die van EVA zijn gemaakt, zijn de lage prijzen. Alle schoenen zijn vervaardigd volgens de laatste technologie. De door Jose Amorales geproduceerde schoenen hebben alle nodige documenten waaruit blijkt dat onze EVA-schoenen van onberispelijke kwaliteit zijn. De producten ondergaan een dubbele kwaliteitscontrole. Het schoeisel Jose Amorales van EVA is erg in trek door zijn unieke eigenschappen. Zomerse modellen van schoenen van EVA zijn helder, licht, zacht, gemakkelijk te wassen, comfortabel om te dragen. Hun zolen zijn elastisch, ze veren zeer goed, en maken het mogelijk om op heet zand en stenen mogelijk. Deze schoenen zijn niet alleen geschikt voor het strand, maar ook voor recreatie buitenshuis.

 3. IDEAL SHOES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Ontdek Ideal Shoes, uw bevoorrechte partner voor moderne damesschoenen via B to B. Sinds de oprichting in 2000, zetten wij ons in om hoogwaardige producten te leveren uit onze eigen fabriek te Wenzhou uitgerust met high-tech technologieën. Met een team van meer dan 200 geschoolde arbeiders, zijn wij in staat tot 3.000 paar schoenen per dag te produceren om op efficiënte wijze aan de groeiende vraag van de markt te voldoen. Bij Ideal Shoes, gaan innovatie en mode hand in hand. Onze talentvolle stylisten ontwerpen modellen op basis van de laatste Europese trends op het gebied van kleuren en materialen. Wij volgens de ontwikkeling van de markt op de voet om u schoenen te bieden die comfort en stijl combineren en zo aan de uiteenlopende verwachtingen van onze klanten te voldoen. Of u nu een detailhandelaar, een verdeler of een wederverkoper bent, Ideal Shoes biedt een breed scala damesschoenen ontworpen om zich aan diverse stijlen en gelegenheden aan te passen. Bekijk nu direct onze catalogus en ontdek waarom Ideal Shoes de ideale keuze is voor vakprofessionals binnen de mode op zoek naar hoogwaardige producten

 4. MANEXCO

  België

  Verified by europages badge

  Manexco, een bedrijf dat sinds 1961 aanwezig is op de Belgische en internationale markt, zet zich dagelijks in voor zijn drie belangrijkste missies in de schoenensector: design, productie en distributie. Met passie en vakkennis, bedenken en ontwikkelen wij trendy producten. Ons team, dat graag alle personen met wie wij samenwerken - fabrikanten, partners, directe klanten - tevreden wil stellen, zet er de schouders onder en verzint alle mogelijke oplossingen om in elke fase van deze drie missies snel, efficiënt en betrouwbaar te zijn. Manexco is een stevige schakel tussen de verschillende spelers in een zelfde universum (B2B-partners, fabrikanten, verkopers, distributeurs, B2C-klanten, logistiek personeel) en garandeert hun een optimaal functionerende ketting door ze bij elke fase van hun samenwerking te begeleiden. Aarzel niet meteen contact met ons op te nemen om uw project samen te bespreken.

 5. BELISIA SHOES

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BELISIA SHOES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Damesschoenen, Laarzen en schoenen - leder, open schoenen, handgemaakte schoenen, schoenen maatwerk, damesschoenen van stof, damesschoenen op maat, design voor schoenen, en balletschoenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROTAN PROFI SHOES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTAN PROFI SHOES GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Veiligheidsschoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, orthopedisch, werkschoenen, beroepskleding, Schoenen, orthopedisch, beschermingslaarzen, schoenfabrikanten, en werkkleding. Het is gevestigd in Waldfischbach-Burgalben, Duitsland.

 2. AKBULUS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AKBULUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - import-export, Kleding - import-export, Import-export - textiel en kleding, Kinderschoenen, Herenschoenen, Sport- en vrijetijdsschoenen, Sportartikelen, Sport en vrije tijd, en Joggingschoenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. PRARAN

  Frankrijk

  Wij zijn een bedrijf uit Bordeaux dat persoonlijke beschermingsmiddelen ontwerpt. Ons bedrijf werd opgericht in 2021 en wij ontwerpen stijlvolle en elegante veiligheidsschoenen voor alle werkomgevingen. Wij vervaardigen veiligheidsschoenen en zijn bekend om de bestendigheid en de kwaliteit van onze veiligheidsschoenen van de klasse S3 en S1P. Veiligheidsschoenen voor dames en heren die voldoen aan de norm ISO 20345. Wij ontwikkelen een aanpasbaar productassortiment voor verdelers die hun eigen kleuren en logo willen gebruiken. Onze ervaring op het gebied van de bouw en de industrie stelt ons in staat bestendige, comfortabele en stijlvolle veiligheidsschoenen te bieden. Ons assortiment veiligheidsschoenen is geschikt voor talloze sectoren zoals de landbouw, de logistiek, transport, goederenhantering, de bouw of anders nog de industrie.

 4. PEMS CAMBRILLONES

  Spanje

  Pems Cambrillones is opgericht in 1969 te Elda, de vermaarde schoenenstreek in Spanje. We hebben ons bedrijf opgericht om aan een lokale vraag te voldoen: geen enkele fabrikant was in staat een grote variëteit hoogwaardige onderdelen te leveren die nodig zijn voor goede en comfortabele schoenen. Pems Cambrillones heeft dan ook op natuurlijk wijze een krachtige positie verworven in deze sector waar de familietraditie regel was.

 5. CALZADOS COSOL SL

  Spanje

  Onze onderneming van internationaal formaat vervaardigt damesschoenen, stadsschoenen en sportschoenen, 100% lederen schoenen: gesloten schoenen, sandalen, mocassins, halve laarzen, laarzen, trendy schoenen, e.d.

 1. CREACIONES ALPE

  Spanje

  Ontwerp, fabricage en distributie van schoenen. De collecties ontwikkeld onder onze merknamen ALPE, ALPEACTIVE, THERAPIE en ALPEKIDS vormen het aanbod van de Groep Alpe om aan de diverse behoeften, smaken en belangen van onze klanten te voldoen. Onze activiteiten: het ontwerp, de fabricage en distributie van schoenen.

 2. AVARQUES NATURALS DE MENORCA

  Spanje

  Avarcas Naturales de Menorca is al meer dan 25 jaar actief in deze sector. Ons familiebedrijf vervaardigt sandalen uit Minorca en gebruikt hiervoor hoogwaardig leder en gerecyclede en milieuvriendelijke materialen die de natuur op Minorca niet belasten of vervuilen. Wij maken gebruik van traditionele mallen en modellen en geven onze artikelen tegelijk een vernieuwende en trendy touch.

 1. MARENO

  België

  De firma Mareno, gevestigd in Izegem, is de enige nog overgebleven schoenfariek in deze ooit zo bloeiende schoenregio. Door onze jarenlange vakkennis en doorgedreven drang naar perfectie blijven wij in eigen atelier deze traditie verder zetten. Onze collecties bestaan uit eigen merken Mareno en Ronny, aangevuld met tal van modieuze kwaliteitsmerken.

 2. CALZADOS RIA

  Spanje

  Voorlopers in de fabricage van sandalen van Menorca.

 3. MAGRIT

  Spanje

  Fabricage van schoenen, sandalen en laarzen van uitstekende kwaliteit.

 4. ARWY

  België

  Groothandel in schoenen.

 5. CALZAFLECHY S.L

  Spanje

  Schoenen. Verkoop van in Spanje vervaardigde schoenen. Wij bieden u een zeer gevarieerde keus om aan ieders budget en ieders smaak te voldoen

 6. AMBIORIX

  België

  Ambiorix stelt voor een breed gamma in schoenen en accessoires voor schoenen.

 7. CAMPO Y JARA

  Spanje

  Het bedrijf CAMPO Y JARA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren leren laarzen, ambachtelijke schoenen, ontwerp van schoenen, en schoenfabrikanten. Het is gevestigd in Aliseda (cáceres), Spanje.

 8. NOBRAND

  Portugal

  Het bedrijf NOBRAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren klassieke herenschoenen, modeschoenen voor dames, en schoenfabrikanten. Het is gevestigd in Felgueiras, Portugal.

 1. HURDAPRINTER

  Turkije

  Het bedrijf HURDAPRINTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Printers - computer. Het is tevens aanwezig in de sectoren recycling van toners, toner voor laserprinters, en schoenfabrikanten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. GUAVA

  Portugal

  Het bedrijf GUAVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren klassieke herenschoenen, modeschoenen voor dames, en schoenfabrikanten. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 3. BEBBINI BABY SHOES

  Turkije

  Het bedrijf BEBBINI BABY SHOES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderschoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoenfabrikanten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. SPORTLAND - INDUSTRY AND TRADING OF FOOTWEAR, LTD.

  Portugal

  Het bedrijf SPORTLAND - INDUSTRY AND TRADING OF FOOTWEAR, LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren comfortschoenen, schoenfabrikanten, mocassins, en zeilschoenen. Het is gevestigd in Benedita, Portugal.

 5. ROPAR - FABRICO DE CALCADO ORTOPEDICO, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf ROPAR - FABRICO DE CALCADO ORTOPEDICO, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoenfabrikanten, en comfortabele schoenen voor dames. Het is gevestigd in Canidelo Vcd, Portugal.

 6. ZARDUS - J. MARCELO - INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE CALÇADO, LDA

  Portugal

  Het bedrijf ZARDUS - J. MARCELO - INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE CALÇADO, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wandelschoenen, schoenfabrikanten, mocassins, Wandelschoenen, en comfortschoenen. Het is gevestigd in Benedita, Portugal.

 7. ORSOSANDLES LDA

  Portugal

  Het bedrijf ORSOSANDLES LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoenfabrikanten, rubberen schoenen, schoenen van PVC, en dames- en herenschoenen. Het is gevestigd in Escapaes, Portugal.

 8. MIDREIA - IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO DE CALÇADO

  Portugal

  Het bedrijf MIDREIA - IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO DE CALÇADO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laarzen en schoenen - leder, Laarzen en schoenen - leder, en schoenfabrikanten. Het is gevestigd in São João Da Madeira, Portugal.

 9. LODI - AURA FUTURE

  Spanje

  Het bedrijf LODI - AURA FUTURE, en actief in de sector Damesschoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, schoenfabrikanten, dameslaarzen, Schoenen, en vervaardiging van laarzen. Het is gevestigd in Elda-Alicante, Spanje.

 10. KRC AYAKKABI SANAYI VE TICARET

  Turkije

  Het bedrijf KRC AYAKKABI SANAYI VE TICARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leerwarenindustrie - fournituren en accessoires, schoenfabrikanten, groothandel in schoenen, Leerwarenindustrie - fournituren en accessoires, en schoenen groothandel. Het is gevestigd in GUNGOREN ISTANBUL, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis