• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schoonmaakmiddelen - huishoudelijk

Resultaten voor

Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk - Import export

 1. NEVA GLOBAL GRUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  Neva Global maakt deel uit van de KYNC  groep.​ Neva is uw leverancier voor een breed assortiment Turkse, hoogwaardige, scherp geprijsde, private label consumptiegoederen. Neva is één van de meest invloedrijke en succesvolle producerende conglomeraten van Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in productie op contract en private label productie van allerlei vochtige doekjes, reinigingsmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Wij hebben vol trots ons merk Juniper Clean op de internationale markt geïntroduceerd. Onze fabriek is gevestigd in Esenyurt, Istanboel. Ons kantoren zijn gevestigd in Nederland en New Jersey, VS. Wij bieden tal van producten onder ons eigen merk Juniper Clean vochtige ontsmettingsdoekjes, reinigingsdoekjes voor oppervlakken, vochtige babydoekjes en babyshampoo, vochtige doekjes voor huisdieren, extra sterke vochtige reinigingsdoekjes? algemene reinigingsmiddelen, ramenreinigers, voegreinigers, producten voor vaatwassers, ontvetters, roest- en kalkverwijderaards, vloeibare en vaste handzeep, shampoo, wasmiddel, schoonmaakmiddelen, dikke bleekproducten, biologische, ecologische en vegan producten biologische vochtige doekjes, vochtige doekjes in blik, vochtige Make-upremover doekjes, doekjes voor volwassenen, doekjes voor gezicht en lichaam, reinigingsdoekjes voor apparaten, reinigingsmiddelen voor de keuken en de badkamer, vloer- en tapijtreinigers, ontsmettingsdoekjes voor handen en desinfecterend bleekmiddel en ontsmettingsproducten voor tablets. Wij helpen u met veel plezier bij alle aspecten van uw in Turkije uitgevoerde productie…van branding tot ontwerp en van verpakking tot distributie. Wij nodigen u uit te ontdekken hoe wij uw handel een boost kunnen geven!

 2. GABRIELA BAUMGARTEN MAXXI CLEAN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GABRIELA BAUMGARTEN MAXXI CLEAN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Magdeburg, Duitsland.

 3. 3C DISTRIBUTION

  Litouwen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION is een groothandel in internationaal erkende merken voedingsmiddelen en reinigings-/schoonheidsproducten. Ons team is zeer getalenteerd in commercie en logistiek, evenals in klanttevredenheid.Bovendien bestuderen we voortdurend de markt om merkproducten tegen de beste prijs in te kopen, ze op te slaan en onze klanten in meer dan 90 landen de meest uitgebreide importprijzen te bieden.   We beoordelen al onze leveranciers grondig en werken alleen met producten en merken van hoge kwaliteit. Als gevolg hiervan kunnen onze klanten profiteren van groothandelsdistributie van bekende merken zoals Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove en Dove. nog vele anderen. 3C DISTRIBUTION is al een vertrouwde en gekozen B2B-partner voor verschillende wereldwijde winkelketens, cash &carry, supermarkten, hypermarkten en zelfs bedrijven met één locatie. We passen ons aan en doen ons best om aan de eisen en wensen van onze klanten te voldoen en onze relaties op lange termijn te houden. Onze diensten zijn uitgebreid van groothandel naar distributie, logistiek en etikettering. We kunnen de etikettering van uw product voltooien in de taal die u wenst, in overeenstemming met uw eisen, maar ook alle certificaten, handelsdocumenten en douanedocumenten volledig opstellen. We bieden betrouwbare transportdiensten dankzij de moderne infrastructuur en de expertise van ons logistieke team voor de groothandel. We verzenden door de lucht, over de weg en over zee, en we leveren ook van deur tot deur.

 4. JE SUIS GREEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij JeSuisGreen, uw fabrikant voor ambachtelijke, ecologische en plasticvrije producten die met zorg met de hand vervaardigd zijn. Ons bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige artikelen die de charme van vakmanschap combineren met duurzaamheid. Ontdek ons gevarieerde en nuttige assortiment, ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en onze planeet te beschermen. Wij zijn ons avontuur gestart door het accent te leggen op het ontwerp van ecologische en natuurlijke reinigingsmiddelen. Elk van onze producten bestaat uit eenvoudige en milieuvriendelijke ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd voor hun doeltreffendheid zonder afbreuk te doen aan uw welzijn en die van de natuur. Wij streven ernaar producten te ontwikkelen dankzij zowel milde als milieuvriendelijke samenstellingen.

 5. KLINTENSIV

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLINTENSIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, Ontsmetting en sterilisatie - diensten, Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk, ontsmettende stoffen, Cleanroom wisser, desinfecterende middelen voor geneeskundig gebruik, Desinfecterende doekjes, fabrikant ecologisch industrieel reinigingsmiddel, en Fabrikant van schoonmaakmiddelen. Het is gevestigd in Bragadiru, Roemenië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WOODCHEM

  Nederland

  We are supplier of biocides, insecticides and fungicides. We are focussing to the development of biological solutions. * Enclean - Biological Algae Control * BIOREPEL - Biological product against fungi * Biological - black coating for wood * Chitosan – Biological pesticides * Presta - Wood protection biocides * Shed & Fence - Wood protection and pigment in one * Vinkocide – preservatives for paints & coatings * Permethrin * Propicanazole * IPBC * Benzalconiumcloride

  Alle producten voor "schoonmaakmiddelen - huishoudelijk"

 2. Y JOSAMI

  Spanje

  Fabrikant van schoonmaakartikelen. Huishoudartikelen. Producten voor de hygiëne. Huishoudelijke producten: detergenten. Afwasmiddelen. Reinigingsmiddelen voor vloeren. Wasverzachters. Professionele producten: glansproducten. Deodoranten. Detergent. Zeep. Ontvetter. Schoonmaakmiddelen voor ruiten. Multifunctioneel schoonmaakmiddel. Reinigingsmiddel met ammoniak. Allesreiniger. Universeel reinigingsmiddel met ammoniak. Cosmetica: gel. Gel dermoprotector. Handgel. Zeep. Voor de handen. Shampoo. Shampoo die de vitaliteit bevordert. Privémerken. Distributiemerk.

 3. HOL DING HOLDING B.V.

  Nederland

  De in 2001 opgerichte HOL DING HOLDING B.V. heeft een zorgvuldige en flexibele aanpak voor het bieden van end-to-end transport- en handelsdiensten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, met een uitgebreid netwerk dat zich over de hele wereld uitstrekt van Nederland, Saoedi-Arabië, Jordanië, Turkije, Libanon, Palestina, China – Sjanghai, Ningbo, Xuzhou, Indië, Singapore tot Hong Kong. Wij zijn een ISO 9001: 2015 gecertificeerde organisatie wat inhoudt dat we ons inzetten voor een sterke verbintenis, een foutloze bedrijfsproces interface, een hogere verantwoordelijkheid voor het leveren van optimale resultaten om zo de werknormen van het volledige team te verbeteren. Wij zijn importeur, exporteur en verdeler van de 500+ best verkochte merken ter wereld binnen het FMCG segment. Binnen onze solide relatienetwerk vind u internationaal vermaarde verdelers die ons in staat stellen onze klanten de beste producten te leveren. HOL DING HOLDING B.V. is tevens een van de snelstgroeiende FMCG bedrijven in het Midden-Oosten, die meer dan 40 landen wereldwijd levert. Naast de handel van de 500 meest verkochte internationale merken, beschikken wij over vertegenwoordigers die onze klanten helpen producten onder hun merknaam te ontwikkelen zoals Oak Beauty zepen & Gate & 7. Wij streven ernaar het gat tussen uitzonderlijke producenten en eindklanten te overbruggen. Wij leggen ons erop toe een betrouwbare bron voor authentieke producten te zijn die het leven van mensen veraangenamen dankzij de beste producten van de planeet om zo tevens een betere wereld te creëren.

 4. KIRIKO

  Spanje

  Schoonmaakmiddelen. Reinigingsmiddelen. Bleekwater. Ons aanbod omvat de volgende producten: geo vital platenmest, sterkwater en ammoniak, luchtverversers met druppelaar, luchtververser met verstuiver, cosmetica, gezichtscrème, ontvlekkingssprays, reinigingsmiddelen in poedervorm, vloerreinigers 1 500 ml, wolwasmiddel en vloeibare wasmiddelen voor de wasmachine, bleekwater, verdikt bleekwater, ruitenreinigers enz. allesreinigers, schoonmaakmiddelen, geconcentreerde wasverzachters 4 liter, afwasmiddel en geconcentreerd afwasmiddel.

 5. GLAZENWASSERIJ ZEEWOLDE

  Nederland

  Glazenwasserij Zeewolde is een professionele en ambitieuze onderneming, gestart in 2015 door Adil Baijja. Zoals de naam al doet vermoeden, richten wij ons voornamelijk op de gemeente Zeewolde en directe omgeving. Hierbij bent u zowel als particulier klant als zakelijke klant van harte welkom. Glazenwasserij Zeewolde onderscheidt zich door ten alle tijden uw wens centraal te stellen. Samen met u wordt bekeken wat uw wensen zijn voor glasbewassing of gevel-/ zonnepanelenreiniging op het moment dat het u schikt en met een frequentie die u wenst. Daarnaast krijgt u van ons altijd de beste service. Zo worden bv kozijnen en dorpels altijd grondig mee genomen bij het glazenwassen. Kwaliteit en service staan bij ons namelijk hoog in het vaandel. Wij nodigen u van harte uit eens rond te kijken op de site wat glazenwasserij Zeewolde wellicht voor u kan betekenen. Graag tot ziens bij Glazenwasserij Zeewolde.

 1. CARDIFF

  België

  Cardiff is gevestigd in Zulte, België en is gespecialiseerd in zowel ontwerp, productie en distributie van huisgeur en huishoudartikelen. Wij streven ernaar dat onze producten steeds vernieuwend , eigentijds, functioneel, veilig en kwalitatief hoogstaand zijn. Dit alles aan competitieve prijzen. Ons dynamisch team van medewerkers en directie zorgen voor een hoge servicegraad waarbij flexibiliteit en klantentevredenheid heel belangrijk zijn. Wij hebben een grote showroom en eigen magazijnen, zodat we zelf onze volledige opslag kunnen voorzien. Vanuit onze magazijnen voorzien we de distributie van geur - en huishoudartikelen van merken zoals oa. Scent of York & Home+ over heel de wereld. Bij onze klanten hebben wij een reputatie opgebouwd voor vernieuwende commerciële producten en wij werken op regelmatige basis gepersonaliseerde projecten uit. Zowel winkeliers als grootdistributie van verschillende landen over heel de wereld vinden bij ons hun gading.

 2. 'T POETSERKE

  België

  Schoonmaakbedrijf ‘t Poetserke is uw partner in het onderhoud van kantoren en industrie. U kan bij ons terecht voor glazenwasserij, algemene reiniging, dagelijks onderhoud, schoonmaak na brand en de eerste schoonmaak na nieuwbouw. Wij zijn een jong, sterk groeiend en klantvriendelijk bedrijf met voortdurende vernieuwing in schoonmaaktechnieken. U bent verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit met ons zorgvuldig geselecteerd en opgeleid personeel. Wat kan ons schoonmaakbedrijf voor u betekenen? Op vlak van industriële reiniging kunt u beroep op ons doen voor het onderhoud van fabriekshallen, de reiniging en ontvetting van machines, ontstoffingswerken, reiniging van airco installaties en onderhoud van grootkeukens. Wij staan in voor de glazenwasserij in kantoren, scholen, winkels, veranda’s, privé, banken en bedrijfsgebouwen. Verder doen wij het dagelijks onderhoud van kantoren, scholen, privé, bedrijfsgebouwen, banken, kerken en winkels. Ook voor de algemene reiniging van vloeren, muren, plafonds, zonnetenten en gevels of voor ontstoffingswerken en de opruiming van inboedels kan u bij ons terecht. We plaatsen glanslagen op vloeren, reinigen dakgoten, vasttapijt en lichtreclames. Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor glazenwasserij, algemene reiniging, dagelijks onderhoud of de schoonmaak na brand of bij nieuwbouw? ‘t Poetserke reinigt grondig! Contacteer ons gerust voor meer informatie of een gratis offerte.

 1. MAKKIE

  België

  Met een team van bijna 900 huishoudhulpen staan wij dagelijks voor je klaar om je een handje te helpen bij je huishoudelijke taken. Wij onderscheiden belangrijke taken die uiteraard te combineren zijn: - schoonmaken van de woning: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, … - bereiden of voorbereiden van een maaltijd - strijken en/of plooien van textiel - boodschappen doen Je kan kiezen welke dag van de week je hulp wenst en ons je voorkeur laten weten voor een voor- of namiddag. Per gewerkt uur betaal je één dienstencheque (€ 9), in papieren of elektronische vorm. Je contacteert ons telefonisch of via dit inschrijvingsformulier om een aanvraag voor hulp in te dienen. Natuurlijk mag je ook steeds langs komen in één van onze 10 filialen, verspreid over West-Vlaanderen. Wij schrijven je in en geven je de nodige uitleg over de werking van Makkie en het dienstenchequesysteem.

 2. SCHOONMAAKBEDRIJF SFDN

  Nederland

  Schoonmaakbedrijf SFDN biedt professionele schoonmaak aan in Nederland sinds 2009 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een schoonmaakorganisatie, die haar dienstverlening en schoonmaak hoog in het vaandel heeft en diensten sinds 2010 ook buiten Nederland aanbied. Korte lijnen, persoonlijk contact en service op maat: dat is waar wij voor staan! SFDN is een professioneel en servicegericht schoonmaakbedrijf uit Oostburg. Ons doel is om u te ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op de zaken die belangrijk voor u zijn. Hierbij bieden we service om maat. Elke klant en elk bedrijfspand is immers anders. Heeft u specifieke wensen? Bij SFDN houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Elke dag weer.

 3. SCHOONMAAKBEDRIJF ACACIA

  Nederland

  Wij zijn een kleine effectieve en efficiënte schoonmaakorganisatie die zijn klanten centraal stelt. De diensten die wij leveren zijn algemene- en gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan bedrijven en particulieren, en wij kunnen dat binnen 24 uur / 7 dagen per week voor onze klanten realiseren als zij daarom vragen. Schoonmaakbedrijf Acacia specialiseert in het schoonmaken van kantoren en bedrijven, en er is geen schoonmaakopdracht te groot of te klein voor ons. Wij houden van ons vak. Onze slogan is dan ook: "schoon is bij ons méér dan gewoon". Geïnteresseerd? Neem contact met mij op om vrijblijvend te bezien of wij u van dienst kunnen zijn. Tot ziens!

 4. INNOVI

  Nederland

  Innovi is al meer dan 20 jaar specialist en importeur van milieuvriendelijke reinigingsoplossingen. De reinigingsoplossingen zijn gericht op droogijsstralen, stoomreiniging, vloerreiniging en ecologische reinigingsmiddelen. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige machines, afkomstig van toonaangevende leveranciers zoals Duplex, Tecnovap en Intelblast. Na de aanschaf van de machine is het van belang om deze goed te onderhouden. Innovi ontzorgt vanaf de installatie tot en met periodiek onderhoud.

 5. NICE CLEANING

  Nederland

  Bent u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor bedrijven, dat flexibel werkt tegen scherpe prijzen? Dan bent u bij Nice Cleaning aan het juiste adres. Wij helpen u graag met allerlei soorten schoonmaakwerk, denk o.a. aan machinaal reinigen, schoonmaakonderhoud, en tapijtreiniging. We bieden onze vele schoonmaakdiensten aan voor o.a. horeca, parkeergarages, scholen, en verzorgingstehuizen, onze specialiteit is kantoor schoonmaak. Al meer dan 10 jaar werken we als schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld grote organisaties als Ymere, Keersluis, ROC en Periplus in Amsterdam, Amsterdam Noord, Hoofddorp en omgeving. Met meer dan 10 jaar ervaring als schoonmaker voor onder meer scholen, kantoren en instelling zijn wij uw adres, wanneer u uw kantoor wilt laten schoonmaken. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten dan ook precies wat er komt kijken bij het reinigen van uw bedrijfspand. Wij kunnen voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren: Het onderhoud van uw vloer Algemene schoonmaakwerkzaamheden Glasbewassing Sanitaire artikelen, aanvullen Klein onderhoud, zoals het vervangen van lampen

 6. RTL CLEANING

  Nederland

  Schoonmaakbedrijf, waarom kiezen voor RTL Cleaning? RTL Cleaning verzorgt al ruim tien jaar schoonmaakdiensten in Midden-Nederland. Wij doen zowel de dagelijkse als specialistische reiniging van gebouwen bij de meest uiteenlopende instellingen, zoals bedrijven, overheden, zorginstellingen, in wooncomplexen en op scholen. Maar we zijn ook actief op tijdelijke locaties als bouwplaatsen en festivals. Wij zijn gevestigd in Zeist en zijn een allround schoonmaakbedrijf. Dat betekent dat wij alle schoonmaakdiensten kunnen leveren die u als ondernemer, instelling of organisator nodig heeft. Of het nu gaat om het dagelijks grondig schoon houden van uw bedrijfspand, het afvoeren van puin van uw bouwplaats of het schoonhouden van uw evenement, wij kunnen het allemaal voor u regelen. Het voordeel van deze aanpak is dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons snel kennen en weten wij ook gelijk waar uw aandachtspunten liggen. Bovendien bent u verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit.

 7. NEDAC SORBO BELUX

  België

  Nedac Sorbo is een handels- en distributiebedrijf, gespecialiseerd in non-food assortimenten. Het assortiment wordt grotendeels conceptmatig aan diverse distributiekanalen aangeboden en geleverd op de logistieke wijze die de klant wenst. Nedac Sorbo levert en distribueert artikelen van eigen merken, maar levert ook huismerken voor retailers en A-merken van derden. Nedac Sorbo heeft haar hoofdkantoor & distributiecentrum in Duiven (NL), een verkoopkantoor in Breendonk (B) en een zelfstandig opererende dochtermaatschappij in Leiston (UK).

 8. HYGIWEB

  Nederland

  HYGIWEB is sinds 2004 een servicegroothandel in Hygiëne en Reinigingsmiddelen. HYGIWEB is destijds gestart met Hygiëne services, een assortiment Hygiëne papier, handzepen en Luchtverfrissers. Omdat ondernemers en instellingen graag het aantal leveranciers beperken is het assortiment uitgegroeid tot in principe alles wat maar met Hygiëne en Reiniging te maken heeft. Voor alles op dat gebied hebben wij dus een oplossing. U heeft met HYGIWEB dus een totaalleverancier in huis op het gebied van Hygiëne en reiniging die u met raad en daad bij zal staan.Wij werken klantgericht en beseffen net als u dat Hygiëne in uw bedrijf of instelling erg belangrijk is maar dat het ook betaalbaar moet blijven. De “grote merken” verkopen hun producten vaak te duur onder het motto dat het super geconcentreerd is of ze zorgen ervoor dat in hun te dispensers alleen hun producten passen. Om genoemde reden werkt HYGIWEB waar mogelijk met eigen merk waarvan de kwaliteit even goed is maar de prijs veel goedkoper.

 1. SCHOONMAAKBEDRIJF ANTWERPEN - KUIS NU

  België

  KUIS NU is een flexibele en professionele schoonmaakfirma in Antwerpen. Met een focus op klanttevredenheid bieden wij onze diensten aan omdat we begrijpen dat een propere werkplaats de productiviteit en werksfeer beïnvloedt. Wij werken met consistente en efficiënte systemen die zorgen voor een aangename samenwerking, en gegarandeerd kwaliteit schoonmaak. KUIS NU draagt zorg bij het uitvoeren van schoonmaak opdrachten. Kwaliteit werk is wat ons onderscheid. KUIS NU is een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat actief is in de provincie Antwerpen en omstreken. Wij leggen de focus op goede proactieve schoonmakers die stressbestendig zijn en grondig te werk gaan. Bij onze diensten leveren wij kwalitatieve schoonmaak materialen en gaan wij altijd zo ecologisch mogelijk te werk. Onze opleidingen leggen de nadruk op klantvriendelijkheid en professionaliteit omdat dit hoor bij onze missie. Wij zijn ons ervan bewust dat schoonmaak een fysiek veeleisende opdracht is en daarom worden onze teamleden zorgvuldig uitgekozen om te garanderen dat u op ons kunt rekenen. Als u kiest voor KUIS NU kunt u erop vertrouwen dat u werkt met een schoonmaakfirma waarop u kan rekenen.

 2. CITY FACILITY

  België

  Professioneel klus- en schoonmaakbedrijf gezocht? Welkom bij City Facility! Wij geloven dat proper precisiewerk bijdraagt aan een veilige en aangename werkomgeving. Daarom zijn onze klussers en cleaning teams geëquipeerd met de modernste materialen, en volgen ze geregeld state-of-the-artopleidingen. Al onze diensten zijn uitsluitend B2B, met uitzondering van onze glazenwasserij. We werken graag in partnerschap maar blijven altijd stand-by voor lastminute-opdrachten. Ook voor industriële reiniging kan je bij ons terecht.

 3. SCHOONMAKER CONCURRENT

  Nederland

  Schoonmaken is een vak op zich. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van schoonmaak. Zo hebben zij door cursussen kennis van schoonmaakmiddelen, schoonmaaktechnieken en weten zij hoe ze bepaald vuil kunnen verwijderen. Om te kunnen concurreren met andere schoonmaakbedrijven, proberen we naast een uitgebreid aanbod van schoonmaakwerkzaamheden, ook acceptabele en klantvriendelijke prijzen te hanteren. U als klant weet daardoor waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Klantvriendelijkheid hebben we dan ook hoog in het vaandel te staan. Dit, in combinatie met onze vijftien jarige ervaring op het gebied van schoonmaak, zorgt ervoor dat wij weten wat de klant van ons verwacht en ook inspelen op deze verwachtingen.

 4. ALTACLEAN

  Nederland

  Betrouwbaarheid, flexibiliteit, volledige ontzorging en schoonmaakservice tegen een scherp tarief is hetgeen ons kenmerkt. ”Alta” betekent hoogwaardig en beschrijft daarmee perfect de kwaliteit van onze dienstverlening. Wat voor veel van onze klanten een echte uitkomst biedt, is dat wij ook op zaterdag werkzaam zijn. Maar ook op een normale doordeweekse dag zijn wij flexibel inzetbaar. Wij komen langs wanneer u dat het beste uitkomt en deinzen niet terug voor een last-minute spoedklus, bijvoorbeeld voor een belangrijke vergadering, een open dag of een andere belangrijke gebeurtenis! Wij kennen de waarde van een schoon pand of kantoor als geen ander en helpen u hier dus graag bij. Welke diensten u ook bij ons afneemt, ons doel is altijd een tevreden klant. Als schoonmaakbedrijf in Amersfoort hebben wij een sterke binding met de regio. Wij werken voor verschillende lokale partijen, zoals de Amersfoortse Schoolvereniging en Thermen Soesterberg. Benieuwd of wij ervaring hebben in uw specifieke branche? Vraag het ons gerust!

 5. DKCLEANHOME

  Nederland

  DkCleanHome Schoonmaakbedrijf Den Haag Ons aanbod is gericht op zowel particuliere als zakelijke klanten. Als u voor uw bedrijf wilt zorgen, bent u bij ons aan het juiste adres. Als het u niet lukt om uw huis elke dag op orde te houden staan wij tot uw beschikking. We zijn een veelzijdig bedrif en nemen daarom verschillende taken op ons: wij geven om de schoonheid van uw ruimte - regelmatige schoonmaak - eenmalige schoonmaak - periodieke schoonmaak Schoonmaak voor kantoren | schoonmaak voor scholen | schoonmaak voor particulieren | trappen schoonmaken | hotel schoonmaak

 6. CLEANING PROJECTS BVBA

  België

  Een algemene bedrijfsschoonmaak of gespecialiseerde werfopkuis? Een periodieke vloerbehandeling of dieptereiniging van je kantoortapijt? Als bonus een klein tuinonderhoud? Professioneel schoonmaakbedrijf Cleaning Projects trekt de latex handschoenen alvast aan! Wij brengen zelf alle poetsproducten mee en werken met de modernste reinigingstechnieken. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze neus voor nieuwe schoonmaaktendensen, weten we precies hoe we jouw vloeren, ruiten en muren opnieuw laten stralen. Van hardnekkige tapijtvlekken tot opgedroogde cementsluier, onze poetsploeg gaat elke uitdaging met veel poetsplezier aan. Voor al onze diensten, met uitzondering van onze glazenwasserij, werken we uitsluitend B2B. We werken niet met poetscontracten, maar verkiezen een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en tevredenheid. Zo blijft ons cleaning team scherp en garanderen we je keer op keer topkwaliteit. Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken? Contacteer Cleaning Projects!

 7. TERRADOMI BY AGRAR MARKET GMBH

  Duitsland

  TerraDomi - de expert voor uw groene tuin en uw perfecte terrein.Een mooie, groene en goed onderhouden tuin - Een perfect huis is een grote droom voor velen.Om uw tuin een groen paradijs te laten worden, heeft u de juiste zorg nodig.In onze online shop vindt u een grote selectie hoogwaardige producten van het topmerk TerraDomi voor de optimale verzorging van uw tuin of andere buitenfaciliteiten.

 8. DOVOX

  Nederland

  Dovox produceert noodzakelijke schoonmaakproducten en huishoudelijke artikelen met een “feel good” effect. Innovatieve producten die het leven van de consument in en rond het huis gemakkelijker maken en verkrijgbaar zijn voor een verrassend lage prijs. Jarenlange ervaring op het gebied van productie, vormgeving, distributie, logistiek en het vinden van de juiste (internationale) inkoopkanalen vormen de basis voor een professionele en betrouwbare samenwerking.

 9. ACTION

  België

  Action is een snelgroeiende internationale non-food discounter met meer dan 400 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en meer dan 18.000 medewerkers. In onze winkels vind je onder meer schoonmaakartikelen, kantoorbenodigdheden, speelgoed en textiel.

 10. HERMINE RABL - LINA LINE® E.U.

  Oostenrijk

  Lina Line® betekent natuurlijk! Met onze Lina Line® producten letten wij er speciaal op om de mens en het milieu zo min mogelijk te belasten. Onze producten: • reinigingsmiddelen voor het huishouden • zeepnoten • loonbotteling van poeder • loonbotteling van levensmiddelen • speciale reinigingsmiddelen • reinigingsmiddelen • biologische reinigingsmiddelen • reinigingsmiddelen voor auto's • bioproducten • reinigingsmiddelen voor de handen

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk - Import export

Aantal resultaten

415 Bedrijven