• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schoppen- mechanische

Resultaten voor

Schoppen- mechanische - Import export

 1. NEGRINI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Negrini produceert hydraulische en mechanische grijpers, hydraulische klemmen, mechanische klemmen, via de radio bestuurde klemmen en klemmen voor milieuwerkzaamheden, laadbakken voor diafragma's, dragline bakken. Ons technisch bureau is altijd bereid om technische problemen aan te pakken en op te lossen door geschikte oplossingen aan te dragen en toe te lichten. Indien nodig doet Negrini een beroep op ingenieurs voor het vinden van oplossingen voor complexe problemen. De producten worden gecontroleerd door vakbekwaam personeel.

 2. WILHELM SCHÄFER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILHELM SCHÄFER GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 3. DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL

  Polen

  Het bedrijf DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL, is een Distributeur, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grijpers en laadbakken, laadschoppen, en machinebouw. Het is gevestigd in Opole, Polen.

 4. JINAN SINOHENG IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  China

  Het bedrijf JINAN SINOHENG IMPORT AND EXPORT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Jinan, China.

 5. BAWOO COMPANY CORP.

  Zuid Korea

  Het bedrijf BAWOO COMPANY CORP., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is tevens aanwezig in de sectoren skid steer loader. Het is gevestigd in Jeonbuk, Zuid Korea.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARMI OLEOMECCANICA SPA

  Italië

  Het bedrijf CARMI OLEOMECCANICA SPA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is tevens aanwezig in de sectoren grondverzetmachines, graafmachines, onderdelen voor grondverzetmachines, en verhuur grondverzetmachines. Het is gevestigd in Castel Bolognese, Italië.

 2. LONGYAN HAIBO CONSTRUCTION&MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf LONGYAN HAIBO CONSTRUCTION&MACHINERY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is tevens aanwezig in de sectoren scherpe bladen voor graafmachines, en spinnen voor graafmachines. Het is gevestigd in Longyan, China.

 3. ITP - TOOMAT

  Frankrijk

  Het bedrijf ITP - TOOMAT, is een Distributeur, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdelen en accessoires voor industriele voertuigen. Het is gevestigd in Alex, Frankrijk.

 4. OEM TOPLINE ROMANIA

  Roemenië

  Het bedrijf OEM TOPLINE ROMANIA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Betonindustrie - machines en fabricagematerialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Onderdelen voor dieselmotoren, Bouw - machines en materiaal, Schoppen, mechanische, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Onderdelen voor dieselmotoren, Bouw - machines en materiaal, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

 5. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bulgarije

  Het bedrijf STROITELNA MEHANISACIA AD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Kranen voor de bouw, Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, en Kranen voor de bouw. Het is gevestigd in Shumen, Bulgarije.

 1. MAKO

  Luxemburg

  Het bedrijf MAKO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Stofzuigers - huishoudelijk, verhuur constructie- en wegmachines, stroomaggregaten, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, en Stofzuigers - huishoudelijk. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 2. SOMTP EXPORT

  Frankrijk

  Het bedrijf SOMTP EXPORT, is een Distributeur, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, en onderdelen voor grondverzetmachines. Het is gevestigd in Saint Pryve Saint Mesmin, Frankrijk.

 1. HERMANOS ANDUJAR Y NAVARRO SL

  Spanje

  Het bedrijf HERMANOS ANDUJAR Y NAVARRO SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloopbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanering - uitvoering, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Schoppen, mechanische, Bouwplaatsen - machines, Sanering - uitvoering, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Schoppen, mechanische, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Paterna, Spanje.

 2. HUAGUANG

  China

  Het bedrijf HUAGUANG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Zhejiang, China.

 3. JJM ESPERANÇA, LDA

  Portugal

  Het bedrijf JJM ESPERANÇA, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is tevens aanwezig in de sectoren bekers, en Koppelingen. Het is gevestigd in Tomar, Portugal.

 4. ALIA

  Frankrijk

  Het bedrijf ALIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Openbare werken, Schoppen, mechanische, Bouw, Openbare werken, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Guyancourt, Frankrijk.

 5. PERREGRINI FABIO

  Italië

  Het bedrijf PERREGRINI FABIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Traona, Italië.

 6. O.I.M.A.I. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.I.M.A.I. S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Pineto, Italië.

 7. ARDEN EQUIPMENT

  België

  Het bedrijf ARDEN EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Flemalle, België.

 8. VOLVO POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf VOLVO POLSKA SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bussen en touringcars, Schoppen, mechanische, Bussen en touringcars, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Wroclaw, Polen.

 1. BETON MARK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BETON MARK S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Fano, Italië.

 2. CLEMENTE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CLEMENTE S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Campobasso, Italië.

 3. ASSOLARI GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ASSOLARI GROUP S.R.L., en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Zandobbio, Italië.

 4. MORA CLAUDIO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf MORA CLAUDIO & C. S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 5. CO.GE.MA.C. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CO.GE.MA.C. S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Misterbianco, Italië.

 6. TI ESSE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TI ESSE S.R.L., en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Forlimpopoli, Italië.

 7. CHISTE' IVAN & DIEGO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CHISTE' IVAN & DIEGO S.N.C., en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Lavis, Italië.

 8. KMS OHG MATZOLL MARKUS

  Italië

  Het bedrijf KMS OHG MATZOLL MARKUS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sloopbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in San Pancrazio, Italië.

 9. HIDROMECCANICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf HIDROMECCANICA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Ponsacco, Italië.

 10. ECO SOLUTION S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ECO SOLUTION S.R.L., en actief in de sector Bodemonderzoek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Caltagirone, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis