• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schroefveren

Resultaten voor

Schroefveren - Import export

 1. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze professionals zijn gespecialiseerd in de fabricage van veren van een uniek exemplaar tot grote series (meer dan miljoen stuks). Voor veren van uw ophangingen, garagedeuren, lastencompensatie, of anders nog klemmen, bieden wij de veer die u nodig heeft. Voor een verbeterde reactiviteit investeren wij regelmatig in ons machinepark. Le Ressort Industriel ligt in de ELZAS ten zuiden van STRAATSBURG. Fabricage per stuk en serieproductie. Veren in zijn algemeen voor de industrie van 1/10e van mm tot 30 mm; de zeevaart, de spoorwegen, openbare werken, elektriciteit. Gecertificeerd ISO 90001. Voor een verbeterde reactiviteit investeren wij regelmatig in ons machinepark. Wij staan tot uw dienst sinds drie generaties. Uw tevredenheid is onze prioriteit, uitvoering van prototypen, keuze van de materialen en behandelingen, hulp bij het vaststellen van afmetingen (gebruik van berekeningssoftware).

 2. PIERON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1925 produceert en ontwikkelt PIERON – een familiebedrijf van de 4e generatie - technische veringen voor bijna alle industriesectoren. De focus ligt op de auto-, elektrische en sportartikelenindustrie.Op de locatie Bocholt werken meer dan 270 medewerkers op een fabrieksoppervlak van ca.20.000 m² altijd nieuwe oplossingen op het gebied van ring-, druk- en torsieveren en gestanste, gebogen en buigdraaddelen.Speciale onderdelen en samenstellingen ronden ons assortiment af.State-of-the-art fabricageprocessen garanderen een productie die aan de hoogste eisen voldoet.

 3. DIETZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De productie van veren vereist de hoogste nauwkeurigheid om te voldoen aan alle vereisten voor complexe structuren en hun functionaliteit. Vanwege de toenemende kwaliteitseisen worden door ons voortdurend materialen en producten ontwikkeld. Hun functionaliteit wordt verzekerd door permanente kwaliteitscontroles. Uiteraard geven wij u graag de testresultaten. Bij het maken van veren en onderdelen voor het buigen van draden garanderen we dat onze producten hun belofte waarmaken. We hebben als doel onze klanten zo tijdig mogelijk te leveren tegen de laagst mogelijke verwerkingskosten. We streven dit na met ons database-ondersteunde opslagsysteem - zowel in het grondstofmagazijn als in het prefab magazijn. Dankzij onze lean structuren en processen kunnen wij uiterst flexibel inspelen op uw logistieke eisen.

 4. SCHNORR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabrikant van schotelveren, borgringen en klemringen, golfveren, gestanste delen van verenstaal. SCHNORR®-producten zijn overal de eerste keuze, waarbij metaal met kracht wordt gebruikt en geavanceerde functies vormen waar bewegende veren moeten worden bevestigd. In 1908 richtte Adolf Schnorr het door de eigenaar geleide familiebedrijf op als pionier op het gebied van de toepassing van disc-veren. Tegenwoordig is SCHNORR® uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale probleemoplossers op het gebied van schijfveren en threadlockers met filialen wereldwijd. Naast vele jaren ervaring in stansen en draaien, beschikt het bedrijf ook over de technologie van fineblanking, de knowhow in de productie van distortie-kritische schijfveren en een verdere productgroep - de gegolfde veer als tekenonderdeel.

 5. RÖHRS, DR. WERNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1919 wereldwijd bekend als specialist voor zwaar belaste technische veren. Het productaanbod bevat veren in allerlei vormen en maten. Tot het productieprogramma tellen vooral drukveren uit ronde en platte draad, schijfveren, schroefschijfveren, multidraadveren en nog vele andere veren. Producten: Blad-, platte en vormveren, dempingsveren, drukveren, platte draadveren, multidraadveren, nivelleerschoenen, schroefveren, schijfveren, torsieveren, wirbulatoren en nog veel meer.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TEVEMA

  Nederland

  Verified by europages badge

  TEVEMA is een van Europa's grootste leveranciers van technische veren. TEVEMA heeft productiefaciliteiten in Nederland en in Polen. Ons doel is om tegen redelijke prijzen zo snel mogelijk een breed scala van kwaliteitsproducten te leveren. Bekijk onze catalogus https: //bit.ly/2wOGH7j Naast ons standaardassortiment is TEVEMA in staat om grote en kleine partijen compressie-, extensie-, torsie- en bladveren, verendraden, klokveren, precisieveren, medische veren en ophangveren enz. te produceren volgens specificaties van onze klanten. Ons productiebereik omvat draden met diameters tussen 0, 05 en 20 mm. Met meer dan 80 jaar ervaring helpt TEVEMA zijn onze klanten met gespecialiseerd technisch advies. ------------------------------------------------------------------------------------------- TEVEMA is one of Europe's largest suppliers of technical springs. TEVEMA has production facilities in the Netherlands and Poland. Our goal is to deliver a wide range of quality products as quickly as possible at reasonable prices at https: //bit.ly/2wOGH7j In addition to our standard range, TEVEMA is able to produce large and small batches of compression, extension, torsion and leaf springs, spring wires, clock springs, precision springs, medical springs and suspension springs etc. according to our customers' specifications. Our production range includes wires with diameters between 0.05, 20 mm. With more than 80 years experience, TEVEMA helps customers with specialized technical advice.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, Draadveren, veringen volgens tekening, torsieveren, Precisieveren, roestvrijstalen veren, Veren - fabricage volgens specificatie, en precisieveren. Het is gevestigd in Selvazzano Dentro, Italië.

 3. OESCH GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OESCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ceintuurgespen, Schroefveren, Spiraalveren, drukveren, veren voor technische doeleinden, Ceintuurgespen, gespen, Schroefveren, en Spiraalveren. Het is gevestigd in Magden, Zwitserland.

 4. VB-AIRSUSPENSION

  Nederland

  Luchtvering wordt meer en meer een belangrijk aspect in de lichte bedrijfswagenbranche. Of dit nu voor meer comfort is, voor betere stabiliteit of voor een mogelijkheid om een voertuig makkelijk te kunnen laten zakken en heffen, zo is er voor elke toepassing wel een oplossing. VB-Airsuspension biedt u deze oplossing door diverse soorten veersystemen aan te bieden. Wij bieden u voor vrijwel elke lichte bedrijfswagen een passende oplossing. VB-Airsuspension produceert –als één van de weinige Europese fabrikanten– een zo breed mogelijk pakket van diverse soorten (lucht)vering. Van hulpluchtvering, een eenvoudige versterkte schroefveer tot een volledige luchtvering; voor klanten met diverse toepassingen zoals ambulances, auto-transporters en campers bieden wij de oplossing. Nu weet u waarom steeds meer producenten van bedrijfswagens onze luchtveersets tot de eigen standaard verheffen.

 5. E. RAMSEIER WERKZEUGNORMALIEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf E. RAMSEIER WERKZEUGNORMALIEN AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schroefveren. Het is gevestigd in Wangen, Zwitserland.

 1. SPRING GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SPRING GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, Schroefveren, Bladveren, Draadveren, Schroefveren, en Bladveren. Het is gevestigd in San Giovanni In Persiceto, Italië.

 2. ANAMAS SPRING MANUFACTURING AND MACHINE TRADING LTD

  Turkije

  Het bedrijf ANAMAS SPRING MANUFACTURING AND MACHINE TRADING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren veringen voor landbouw. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. UNITED SPRINGS SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf UNITED SPRINGS SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroefveren, drukveren, torsieveren, buigveren, en Schroefveren. Het is gevestigd in Charmes, Frankrijk.

 2. RUGÓCENTER KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf RUGÓCENTER KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefveren. Het is gevestigd in Újszilvás, Hongarije.

 3. METALPOL SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf METALPOL SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren veringen voor landbouw, en schroefveren. Het is gevestigd in Mielec, Polen.

 4. LE RESSORT

  Frankrijk

  Het bedrijf LE RESSORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroefveren, Schroefveren, en roedes. Het is gevestigd in Herimoncourt, Frankrijk.

 5. FEDERN RÜTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FEDERN RÜTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spiraalveren, Bladveren, Draadveren, Schroefveren, Spiraalveren, Bladveren, Draadveren, en Schroefveren. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 6. VANEL TECH LIMITED SPÓLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA ODDZIAL W POLSCE

  Polen

  Het bedrijf VANEL TECH LIMITED SPÓLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA ODDZIAL W POLSCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingen - machines voor productie, veringen, ringen, lagers, en Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Kostrzyn Nad Odra, Polen.

 7. BM - SPRING

  Bulgarije

  Het bedrijf BM - SPRING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefveren. Het is gevestigd in Apriltsi, Bulgarije.

 8. MUELLES CROM

  Spanje

  Het bedrijf MUELLES CROM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren veringen, en mechanische isolatie met meerdere veren. Het is gevestigd in Granollers, Spanje.

 1. AIREDALE SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AIREDALE SPRINGS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bladveren, Veringen, Springveren, Spiraalveren, Bladveren, Veringen, Springveren, en Spiraalveren. Het is gevestigd in Keighley, Verenigd Koninkrijk.

 2. STANDART YAY SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf STANDART YAY SANAYI VE TICARET A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukveren, en stalen veren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. BULTZAKI S.L

  Spanje

  Het bedrijf BULTZAKI S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroefveren, en vormgeving van draad. Het is gevestigd in Vitoria Gasteiz, Spanje.

 4. INVEL PLUS SPOL. S R. O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf INVEL PLUS SPOL. S R. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondverzet - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Schroefveren, Veringen, en Schroefveren. Het is gevestigd in Plzen 1, Tsjechische Rep..

 5. MOLLIFICIO BPS

  Italië

  Het bedrijf MOLLIFICIO BPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, Schroefveren, Draadveren, en Schroefveren. Het is gevestigd in Milzano, Italië.

 6. LE MOLLE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LE MOLLE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, Schroefveren, Draadveren, en Schroefveren. Het is gevestigd in Cusano Milanino, Italië.

 7. MOLLIFICIO BO-MOLL

  Italië

  Het bedrijf MOLLIFICIO BO-MOLL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, Schroefveren, Draadveren, en Schroefveren. Het is gevestigd in Sant'agata Bolognese, Italië.

 8. ANTECON S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ANTECON S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, Schroefveren, Draadveren, en Schroefveren. Het is gevestigd in Sovico, Italië.

 9. NUOVO MOLLIFICIO RHODENSE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVO MOLLIFICIO RHODENSE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, Schroefveren, Draadveren, en Schroefveren. Het is gevestigd in Lainate, Italië.

 10. MICROMOLLE DI D'AGOSTINO ING.VLADIMIRO & C.

  Italië

  Het bedrijf MICROMOLLE DI D'AGOSTINO ING.VLADIMIRO & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, Schroefveren, Draadveren, en Schroefveren. Het is gevestigd in Torino, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis