• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schroefveren

Resultaten voor

Schroefveren - Import export

 1. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Onze professionals zijn gespecialiseerd in de fabricage van veren van een uniek exemplaar tot grote series (meer dan miljoen stuks). Voor veren van uw ophangingen, garagedeuren, lastencompensatie, of anders nog klemmen, bieden wij de veer die u nodig heeft. Voor een verbeterde reactiviteit investeren wij regelmatig in ons machinepark. Le Ressort Industriel ligt in de ELZAS ten zuiden van STRAATSBURG. Fabricage per stuk en serieproductie. Veren in zijn algemeen voor de industrie van 1/10e van mm tot 30 mm; de zeevaart, de spoorwegen, openbare werken, elektriciteit. Gecertificeerd ISO 90001. Voor een verbeterde reactiviteit investeren wij regelmatig in ons machinepark. Wij staan tot uw dienst sinds drie generaties. Uw tevredenheid is onze prioriteit, uitvoering van prototypen, keuze van de materialen en behandelingen, hulp bij het vaststellen van afmetingen (gebruik van berekeningssoftware).

  Website Open In New icon
 2. PIERON GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Sinds 1925 produceert en ontwikkelt PIERON – een familiebedrijf van de 4e generatie - technische veringen voor bijna alle industriesectoren. De focus ligt op de auto-, elektrische en sportartikelenindustrie.Op de locatie Bocholt werken meer dan 270 medewerkers op een fabrieksoppervlak van ca.20.000 m² altijd nieuwe oplossingen op het gebied van ring-, druk- en torsieveren en gestanste, gebogen en buigdraaddelen.Speciale onderdelen en samenstellingen ronden ons assortiment af.State-of-the-art fabricageprocessen garanderen een productie die aan de hoogste eisen voldoet.

  Website Open In New icon
 3. DR. WERNER RÖHRS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Sinds 1919 wereldwijd bekend als specialist voor zwaar belaste technische veren. Het productaanbod bevat veren in allerlei vormen en maten. Tot het productieprogramma tellen vooral drukveren uit ronde en platte draad, schijfveren, schroefschijfveren, multidraadveren en nog vele andere veren. Producten: Blad-, platte en vormveren, dempingsveren, drukveren, platte draadveren, multidraadveren, nivelleerschoenen, schroefveren, schijfveren, torsieveren, wirbulatoren en nog veel meer.

  Website Open In New icon
 4. DIETZ GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De productie van veren vereist de hoogste nauwkeurigheid om te voldoen aan alle vereisten voor complexe structuren en hun functionaliteit. Vanwege de toenemende kwaliteitseisen worden door ons voortdurend materialen en producten ontwikkeld. Hun functionaliteit wordt verzekerd door permanente kwaliteitscontroles. Uiteraard geven wij u graag de testresultaten. Bij het maken van veren en onderdelen voor het buigen van draden garanderen we dat onze producten hun belofte waarmaken. We hebben als doel onze klanten zo tijdig mogelijk te leveren tegen de laagst mogelijke verwerkingskosten. We streven dit na met ons database-ondersteunde opslagsysteem - zowel in het grondstofmagazijn als in het prefab magazijn. Dankzij onze lean structuren en processen kunnen wij uiterst flexibel inspelen op uw logistieke eisen.

  Website Open In New icon
 5. SCHNORR GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Fabrikant van schotelveren, borgringen en klemringen, golfveren, gestanste delen van verenstaal. SCHNORR®-producten zijn overal de eerste keuze, waarbij metaal met kracht wordt gebruikt en geavanceerde functies vormen waar bewegende veren moeten worden bevestigd. In 1908 richtte Adolf Schnorr het door de eigenaar geleide familiebedrijf op als pionier op het gebied van de toepassing van disc-veren. Tegenwoordig is SCHNORR® uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale probleemoplossers op het gebied van schijfveren en threadlockers met filialen wereldwijd. Naast vele jaren ervaring in stansen en draaien, beschikt het bedrijf ook over de technologie van fineblanking, de knowhow in de productie van distortie-kritische schijfveren en een verdere productgroep - de gegolfde veer als tekenonderdeel.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. FEDERNFABRIK SUBTIL GMBH - (SUBTIL GROUP)

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Met meer dan 360 medewerkers op drie locaties produceert de Subtil Group allerlei technische veren zoals drukveren, trekveren, torsieveren, borg- / veerhulzen, maar ook gegoten draaddelen en gestanste en gebogen delen van de hoogste kwaliteit. Samen met onze krachtige partners op het gebied van afwerkingsdiensten zoals oppervlaktebehandeling, bieden we onze klanten een breed scala aan producten op deze gebieden uit één bron: Drukveren van 0, 10 mm tot max.12 mm draadmeter.Trek- / spiraal- / torsieveren van 0, 20 mm tot max.12 mm draadmeter. Gevormde draaddelen van draden van 0, 20 mm tot maximaal 12 mm draaddiameter in rond- en profieldraad. Band-/ gestanste gebogen delen met een materiaaldikte van 0, 2 tot 3 mm en een materiaalbreedte tot 100 mm

  Website Open In New icon
 2. MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. VB-AIRSUSPENSION

  Nederland

  Luchtvering wordt meer en meer een belangrijk aspect in de lichte bedrijfswagenbranche. Of dit nu voor meer comfort is, voor betere stabiliteit of voor een mogelijkheid om een voertuig makkelijk te kunnen laten zakken en heffen, zo is er voor elke toepassing wel een oplossing. VB-Airsuspension biedt u deze oplossing door diverse soorten veersystemen aan te bieden. Wij bieden u voor vrijwel elke lichte bedrijfswagen een passende oplossing. VB-Airsuspension produceert –als één van de weinige Europese fabrikanten– een zo breed mogelijk pakket van diverse soorten (lucht)vering. Van hulpluchtvering, een eenvoudige versterkte schroefveer tot een volledige luchtvering; voor klanten met diverse toepassingen zoals ambulances, auto-transporters en campers bieden wij de oplossing. Nu weet u waarom steeds meer producenten van bedrijfswagens onze luchtveersets tot de eigen standaard verheffen.

 5. E. RAMSEIER WERKZEUGNORMALIEN AG

  Zwitserland

 1. SPRING GROUP S.R.L.

  Italië

 2. ANAMAS SPRING MANUFACTURING AND MACHINE TRADING LTD

  Turkije

 3. UNITED SPRINGS SAS

  Frankrijk

 4. LE RESSORT

  Frankrijk

 5. METALPOL SP. Z O.O.

  Polen

 6. FEDERN RÜTER GMBH

  Duitsland

 7. BM - SPRING

  Bulgarije

 8. MUELLES CROM

  Spanje

 9. STANDART YAY SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkije

 10. AIREDALE SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. M.S. AMBROGIO S.P.A.

  Italië

 2. TECHNOSPRINGS ITALIA S.R.L.

  Italië

 3. MICROMOLLE DI D'AGOSTINO ING.VLADIMIRO & C.

  Italië

 4. MOLLIFICIO BO-MOLL

  Italië

 5. IL MOLLIFICIO BORRONI S.R.L.

  Italië

 6. KERN - LIEBERS - ITALIA S.R.L.

  Italië

 7. BACCHETTI SAS

  Italië

 8. LE MOLLE S.R.L.

  Italië

 9. MOLLIFICIO LECCHESE S.R.L.

  Italië

 10. RENOWN SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk