• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schroeven

Resultaten voor

Schroeven - Import export

 1. SEMIN

  Frankrijk

  SEMIN is een Franse industriële groep, een familiebedrijf, gespecialiseerd in de vervaardiging van bouwmaterialen. Wij bieden kwaliteitsproducten voor bouwbedrijven voor de bouw en verbouwing van het interieur van woningen. Sinds 1838 maakt de innovatie deel uit van het DNA van SEMIN, de ontwikkeling van technische oplossingen die het toepassingsgemak en de tijdsbesparing op de werkplaats verbeteren is ons hoofdobjectief. SEMIN bestaat uit 6 industriële vestigingen in Frankrijk en 4 op internationaal niveau en heeft 650 medewerkers. De omzet van de groep bedraagt 160 M EUR, waarvan 40% in het buitenland, in meer dan 66 landen wereldwijd. De klant staat centraal in onze strategie, de nabijheid van onze teams op de bouwplaatsen gecombineerd met onze flexibiliteit en reactiviteit zijn de kenmerken waarmee wij ons onderscheiden. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van de diensten die wij aan onze klanten verlenen essentieel is. De groep wenst zich op een verantwoorde manier te ontwikkelen door een maximale beheersing van zijn impact op het milieu.

 2. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Goebel is een door familie gerunde, internationale groep van verbinding- en montagetechniek.Wij zien onszelf als een specialist voor de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmiddelen en de bijbehorende verwerkingssystemen.Onze vriendelijke en ervaren medewerkers, vertegenwoordigers en verkooppartners zorgen voor de tevredenheid van onze klanten en voor de actieve steun van de gehele inkoop en supply chain.Kwaliteit staat voorop.Dit geldt voor de producten en diensten alsook wat betreft de technische en organisatorische ontwikkeling van het bedrijf.Goebel wil een eerlijke partner voor haar klanten, leveranciers en medewerkers zijn.Wederzijds respect, eerlijkheid en vriendelijkheid zijn de basis voor een vertrouwende partnerschap.We groeien met de taken voor onze klanten.

 3. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf is al decennia een van de grootste producenten van draadproducten in Europa. In 1852 produceerde de dorpssmid Wilhelm Lüsebrink in Halver-Öckinghausen voor het eerst oogbouten met houtdraad - een product dat vandaag de dag nog steeds een van de belangrijkste is in ons assortiment. Met een goede mix van traditie en moderniteit produceren en leveren wij vanuit twee locaties markten over de hele wereld. Moderne productiemethoden en logistiek, absolute kwaliteit en het naleven van deadlines en het vermogen om flexibel te reageren op speciale wensen van de klanten zijn de doorslaggevende concurrentievoordelen en de garantie voor het succes van ons bedrijf in de zesde generatie. LÜSEBRINK - we komen er wel uit.

 4. EWG EDELSTAHLSCHRAUBENFABRIK WINTERBERG GMBH

  Duitsland

 5. PITZL METALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als één van de toonaangevende leveranciers van houtverbindingssystemen, kan Pitzl terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring. "Een passend concept voor elke toepassing" is het credo bij Pitzl.Wij staan voor flexibiliteit.Naast ons uitgebreide assortiment van paalsteunen, verbindingsstukken, gereedschap, geluidsisolatie-oplossingen en nog veel meer, produceren wij ook op maat gemaakte producten volgens de individuele specificaties en wensen van de klant. Op die manier kunnen wij garanderen dat elke processor een optimaal oplossingsvoorstel krijgt voor een effectieve houtverbinding, zelfs voor lastige eisen. Pitzl is een van de weinige fabrikanten die u palensteunen, verbindingsstukken en balkonzuilen aanbiedt met een uitgebreide ETA-goedkeuring en de bijbehorende wettelijk bindende CE-markering. Het spreekt vanzelf dat de productie "Made in Germany" staat voor de hoogste kwaliteit. Op die manier beloven wij de verwerker maximale productveiligheid en minimaliseren wij de risico's voor de vakman.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wilhelm Modersohn GmbH & Co. KG werd in 1970 opgericht door Wilhelm Modersohn sen. opgericht. De belangrijkste activiteit in die tijd was de productie en verkoop van ankers voor prefabbetonnen gevels. Tegenwoordig heeft het in Spenge gevestigde bedrijf al meer dan 140 mensen in dienst. Tegenwoordig verkoopt Modersohn fabrikanten van gevel- en heavy-duty bevestigingsmiddelen, evenals op maat gemaakte producten van roestvrij staal, ook artikelen zoals deuvels en draadstangen.Bekende projecten zoals de Frauenkirche Dresden, de Stadtschloss Berlin of het V & A Design Museum in Dundee maken deel uit van het uitgebreide portfolio van het door de eigenaar geleide bedrijf. In samenwerking met geaccrediteerde testinstituten ontwikkelt Modersohn voortdurend nieuwe bevestigingstechnologieproducten, waardoor kosten- en prestatie-geoptimaliseerde oplossingen voor verankeringen en bevestigingsmiddelen in de bouwsector worden geboden.

 2. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Uw C-parts specialist voor de inkoop van alle gedraaide onderdelen, tekeningonderdelen en speciale componenten. Wij bieden een breed scala aan (speciale) materialen en oppervlakken die precies volgens uw specificaties kunnen worden uitgevoerd. Industriesectoren: Lucht- en ruimtevaart, automobiel, machinebouw, optica en fijnmechanica, medische technologie, defensie, elektrische industrie, windenergie/zonne-energie, spoorwegen of halfgeleiderindustrie zijn slechts voorbeelden van onze uiteenlopende werkterreinen. De eerste monsterneming, ook volgens VDA of PPAP, wordt op een procesveilige manier beschikbaar gesteld. RoHS- en REACh-conformiteit, duurzaam inkopen en zorgvuldig gebruik van hulpbronnen liggen ons na aan het hart. Inkoop- en kwaliteitsborgingscontracten, alsmede klanten- en leveranciersaudits vormen de basis van ons dagelijks werk. Naast de inkoop van alle speciale, gedraaide en standaardonderdelen, bieden wij u ook een C-parts management dat exact aan uw eisen en omstandigheden kan worden aangepast.

 3. LEDERER GMBH

  Duitsland

  Lederer is al bijna 50 jaar een toonaangevende leverancier voor verbindingselementen van roestvrij staal en biedt meer dan 60.000 verschillende artikelen direct uit voorraad: -Schroeven, bouten, moeren, ringen, schijven... -van roestvast staal en non-ferro materialen - norm- en standaard onderdelen, DIN, EN, ISO, en eigen tekening gebonden artikelen en speciale materialen. Op hetzelfde moment rekenen meer en meer klanten op geoptimaliseerde procesverwerking met C-onderdelen-beheer van Lederer. Gebruik de volgende voordelen voor uzelf: - tot 50% proces kostenreductie - permanente beschikbaarheid en gegarandeerde kwaliteit - verminderde kapitaalinzet door opslag - individuele logistiek, B.v. Kanban, verzending, enz. Daarnaast is Lederer groot genoeg om zelfs uitgebreide en gedetailleerde projecten uit te voeren (we geven met plezier referenties); en tegelijkertijd nog steeds klein genoeg om in te kunnen spelen op de eisen van de markt en de klant snel, flexibel en onbureaucratisch te helpen.

 4. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Duitsland

  Het familiebedrijf Wilh.produceert al sinds 1888 in Lüdenscheid, Duitsland. Wilh. Kämper is uw technische probleemoplosser. Van ontwikkeling, prototypeproductie, kleine series tot serieproductie, wij lossen uw technische problemen in de draadsector op. Ons technologie-extract: - Buigen in 3 vlakken - Afkanten - Afkanten - Kartelen - Draad walsen - Verkorten - Schroefdraad snijden - Lassen - Kopiëren - Ponsen - Afvlakken - Opruwen Wij verwerken alle vervormbare materialen (o.a. Staaldraad, verendraad, roestvrij staaldraad, non-ferrometaaldraad) in het afmetingenbereik van 1, 5 mm tot 10 mm Ø en op verzoek kunnen wij alle oppervlakken realiseren.

 5. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Duitsland

  Het leverings- en serviceprogramma van BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omvat: Kogelomloopspindels in gewervelde en geslepen uitvoering, volgens DIN en volgens klanttekeningen met standaard of speciale moeren, trapeziumvormige spindels in gewalste en gewervelde uitvoering, lineaire geleidingen, accessoires zoals lagers en lagerblokken, reparaties en inspecties door KGT.

 1. STEINSTOSSER QUALITÄTSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Steinstosser & Schmachtenberg heten de BUCHHOLZ GROUP - Welkom! Consequente sectorspecialisatie, meer dan 100 jaar ervaring en gecertificeerd kwaliteitsmanagement zijn de ideale voorwaarden: staan wij wereldwijd bekend om de constant uitstekende kwaliteit van hun producten. Onze werknemers zijn de basis van ons succes: Zij kennen machines, toepassingsgebieden en hun speciale uitdagingen zeer goed - en adviseren u persoonlijk, doelgericht en snel. Uitstekende service waar je op kunt vertrouwen. De betrouwbare levering van complete messensets inclusief accessoires is een van onze sterke punten. De betrouwbare levering van complete messensets inclusief accessoires is een van onze sterke punten.Bezoek onze webshop op https: //shop.buchholz-gruppe.eu en vind de messen voor uw machine. Wij leveren messen en slijtdelen voor de volgende industrieën: Recycling, wegenbouw, plaatbewerking, bosbouw, staalproductie

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  We hebben jarenlange ervaring en garanderen u een uitstekende service. Vanuit onze locaties in Altenberge (Duitsland) en Kaohsiung (Taiwan) dienen wij wereldwijd als systeem leverancier voor industriële bedrijven. Stevig vasthouden! Met onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn we in staat om verschillende materialen en componenten veilig te assembleren. Om u te laten profiteren van de verbinding met ons, maken we uw werk ook eenvoudiger met veel individuele services met betrekking tot schroeven, moeren en Co. flexibele service! Of het nu vanuit ons hoofdkantoor in Altenberge in Westfalen of vanuit ons bureau in Kaohsiung, Taiwan is, wij leveren onze producten aan industriële bedrijven uit verschillende industrieën.

 1. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Duitsland

  Schäfer + Peters is uw partner voor roest- en zuurbestendige bevestigingsmiddelen, DIN en standaard onderdelen zoals bv.: Houtschroeven, metrische schroeven, plaatschroeven, sluitringen, moeren of producten zoals zware bevestigingen, veiligheidsschroeven en bevestigingen voor zonnepanelen, evenals speciale onderdelen en componenten volgens tekening - allemaal in verschillende uitvoeringen.We onderhouden een roestvrije verbinding met onze klanten! Daarvoor zorgen we met meer dan 32.000 verschillende artikelen op voorraad, meer dan 200 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en modern kwaliteitsmanagement.In onze webshop vindt u alle voorraadartikelen zoals diverse RVS schroeven, RVS moeren, RVS sluitringen, RVS bouten, RVS touwen, RVS kettingen, RVS pinnen en vele andere verbindingselementen van RVS.Neem voor toegang tot de S+P online shop contact op met ons verkoopteam.

 2. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH is een middelgroot bedrijf in de metaalverwerkende industrie, dat zich richt op de productie en verkoop van bevestigingsmiddelen en verbindingsmiddelen.Het bedrijf werd opgericht in 1983.De vestiging bevindt zich in Saarburg, Rijnland-Palts.In totaal zijn ongeveer50 werknemers in dienst. Het assortiment omvat vleugelmoeren, duimschroeven, dopmoeren, houtverbindingen, steunbeugels, railmoeren, glijdende blokken, hamerkopschroeven en diverse speciale onderdelen volgens tekeningen of monsters en wordt constant aangevuld en uitgebreid.We worden gekenmerkt door een keten met een hoge toegevoegde waarde, te beginnen met het metaalgieten "Made in Germany" via de mechanische verwerking, een oppervlaktebehandeling op maat tot de individuele verpakking.We handelen op een zeer klantgerichte, flexibele en kwaliteitsbewuste manier op basis van gecertificeerde managementsystemen.

 3. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Codipro, Europese specialist in topklasse producten, produceert hijsringen van zeer hoogwaardige kwaliteit, voor het hijsen van zeer zware lasten. Alle Codipro ringen zijn geleed en zijn draaibaar terwijl ze belast zijn. CODIPRO biedt een uitgebreid assortiment hefringen en is in staat binnen korte termijnen hefringen op maat te vervaardigen.

 4. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Mebel Logistics, opgericht in 1998, is een Poolse onderneming die gevestigd is in Obra. We zijn een gewaardeerde partner van de gerenommeerde Europese meubelbedrijven waarmee het al meer dan 20 jaar onafgebroken samenwerkt. Onze productieafdeling heeft de hoogste kwaliteit, die we bereiken door ervaring en machines. Ons aanbod: •Metaalbewerking - Waterstraalsnijden van metalen, kunststoffen, hout, multiplex, glas, keramiek •Snijden: Snijden met band- en schijfsnijmachines, snijhoekbereik tot 50° Draaien van materialen tot een lengte van 1500mm Frezen op CNC-bewerkingscentra met bewerkingsbereiken van 600x400x400mm en verticale en horizontale freesmachines -Radio-erosiebewerking: Snijden met elektroden in het bereik 320x270x350mm, hoek +/-5°, werkstukgewicht tot 180kg -Slijpen: Oppervlaktebehandeling door het slijpen van buizen in het diameterbereik ø10 tot ø100mm Oppervlaktebehandeling door het slijpen van oppervlakken tot 1000mm breed Oppervlaktepolijsten voor galvanische coatings chroom, nikkel, koper Snijden door elektroden in het bereik 320x270x350mm, hoek +/-5°, gewicht tot 180kg -Plastic verwerking: Metaalbewerking op 160T, 40T, 10T excenterpersen, 40T hydraulische persen Buigen op de afkantpers met een druk van 100T materialen met lengtes tot 2500mm Buigen op drie-rollen buigmachine - Warmtebehandeling: Harden en temperen tot de grootte van producten 350x140x100mm -Poedercoating: Aanbrengen van thermohardende coatings in de vorm van poederlakken, beladen van de oven 3900x1180x180 Neem contact met ons op!

 5. FRIEDR. TRURNIT GMBH

  Duitsland

 6. NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GMBH

  Duitsland

  NORMTEILWERK ROBERT BLOHM is een fabrikant van boorbussen, standaardonderdelen in de snij- en stansbouw en veeleisende speciale oplossingen op basis van klanttekeningen. Sinds de oprichting in 1934 staat de onderneming zowel nationaal als internationaal voor hoogste kwaliteit en precisie. NORMTEILWERK ROBERT BLOHM kenmerkt zich door een klantgerichte visie in combinatie met langdurige samenwerkingen met klanten. Het productassortiment omvat meer dan 28.000 onderdelen. Op de locatie in Büchen werken meer dan 50 medewerkers. Met het moderne machinepark en de ervaren medewerkers realiseert het bedrijf een grote diversiteit aan speciale onderdelen naar wens van de klant. Daarnaast verzorgt BLOHM al decennia lang opleidingen voor aankomende vaklieden.

 7. RADOLID THIEL GMBH

  Duitsland

  RADOLID Thiel GmbH is sinds 1961 gespecialiseerd in de productie en distributie van kunststof schroefdoppen. In twee productievestigingen vervaardigen wij 4000 verschillende artikelen voor meer dan 3000 klanten. Daarmee biedt RADOLID wereldwijd het grootste assortiment schroefbeschermingsdoppen. Onze producten worden onder meer gebruikt in de automobielsector, de sector hernieuwbare energie, de machine- en installatiebouw en de bouw. Met een moderne, meesterlijke computergestuurde productie, een eigen ontwikkelingsafdeling en een eigen gereedschapmakerij kunnen wij de wensen van de klant snel en voordelig realiseren. RADOLID is uw partner voor de bescherming van boutverbindingen.

 8. KIPP ITALIA SRL

  Italië

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 1. EREDI BAITELLI SPA

  Italië

  Vervaardiging van naar tekening ontworpen producten en onderdelen van 1, 5 tot 37 mm, van messing, aluminium en zachte staal. Fijnmechanicawerkplaats, mechanisch draaiwerk voor de volgende sectoren: auto-industrie, pneumatiek, hydro-thermo-sanitair, loodgieterij gas, afsluiters, kranenstelsels. De activiteit van Eredi Baitelli SpA is gebaseerd op de strategische pijlers van ervaring, aanpassingsvermogen en technologie. ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

 2. HEINRICH KIPP WERK

  Duitsland

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 3. PRESSVIT S.R.L.

  Italië

  PRESSVIT s.r.l. is gespecialiseerd in de productie van speciale koudgesmede onderdelen gemaakt op basis van een door de klant aangeleverde tekening of ontworpen in functie van het uiteindelijke gebruik van het product. Het geproduceerde type schroef is breed en omvat schroeven met voorgemonteerde ring - Lasschroeven (condensorafvoer, boog, projectie) - Vandaalbestendige, veiligheidsschroeven die niet losdraaien - Trekstangen, pinnen, moeren, pennen - Schroeven, klinknagels, inwendig getapte bussen - Geborgde schroeven met gereduceerde schacht - Afgeknipte koppen - Schroeven voor kunststof, snelle pas, speciale pas - Zelfklemmend voor dunne platen - Zelftappende, zelfvormende, zelftappende drielobbige, triplast - Hamerklinknagels, gekarteld - Halfgeperforeerde klinknagels, vol, met groeven - Schroeven teruggewonnen voor verwijdering - Speciale schroeven volgens tekening PRESSVIT srl levert ook alle verenigde schroeven met een bereik dat varieert van 2 mm diameter tot 16 mm diameter.

 4. ARTAFAST SNC

  Italië

  Gecertificeerd bedrijf. Sinds 1980 is Artafast de Sovico (MB) gespecialiseerd in de vervaardiging van kooimoeren van roestvrij staal en van gehard staal, van M3 tot M12. Het bedrijf produceert ook vierkante kooimoeren voor continuïteit van massa, kooimoeren met vleugels en kooischroeven met vleugels.

 5. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Duitsland

  De firma MÜHL, in Leopoldshöhe, is de bevoegde firma voor innovatieve montagetechnieken.Opgeleide verkoopspecialisten adviseren u en bieden u snelle en kosteneffectieve implementatie van de desbetreffende opdracht.MÜHL biedt een interessant programma van standaardonderdelen en speciale schroefverbindingen in alle ontwerpen en materialen.Dankzij de tijdige verwerking van de bestellingen in een 24-uurs service.Daarnaast staat kwaliteit van het product op de eerste plaats.

 6. SPECIAL BOLT

  Italië

  Special Bolt SRL is de perfecte partner voor uiteenlopende industriële sectoren: mechaniek, scheepsbouw, grondwerken, automobielsector, installatietechniek, enz. Fabriek voor schroeven en bouten, speciale schroeven. Trekstangen en moeren met een diam. 8-80. Lengte Het bedrijf produceert trekstangen, bouten, moeren, schroeven en verankeringen. Daarnaast produceert het speciaal maatwerk.

 7. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Italië

  Delta Officina Meccanica werd opgericht in 1953 en is gevestigd in Desio, provincie Monza en van Brianza. Gespecialiseerd in het koud vormen van stalen schroeven, overeenkomstig de normen, met hexagonale en hexalobulaire (Torx) kop, met metrisch schroefdraad categorie 8, 8 en 10, 9 van 2, 5 tot 10 meter. Op verzoek produceren we speciale onderdelen volgens plan, realiseren we sinistrorsum en fijne spoeddraden en produceren we rolstaven met metrische draad. Buiten de Italiaanse markt werken we al jaren samen met de belangrijkste commerciële spelers in de sector.

 8. TORNERIE P.G.F.

  Italië

  P.G.F. is gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte gedraaide en gefreesde onderdelen in een grote verscheidenheid. Wij frezen, maken dwarsgaten met schroefdraad, brootsen direct in de machine of op traditionele of transfer bewerkingscentra. PGF bewerkt ongelegeerd staal, gelegeerd en ongelegeerd veredeld staal, roestvrij staal, aluminium, messing, koper en kunststoffen.

 9. MLA FIXINGS

  België

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

 10. SORALUCE HNOS S.A.

  Spanje

  Soraluce fabriceert koud gestampte moeren, lijmtangen en speciale onderdelen. SORALUCE is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van onderdelen van zeer hoge kwaliteit en precisie bestemd voor de automobielindustrie.