• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schroeven

Resultaten voor

Schroeven - Import export

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS werd opgericht in 1995 en is een toonaangevende fabrikant van stalen bevestigingsmiddelen gevestigd in Ankara, Turkije. We leveren producten van hoge kwaliteit en worden wereldwijd de voorkeursleverancier van bevestigingsartikelen. Met een productiefaciliteit van 14.000 m2, inclusief een overdekte ruimte van 10.000 m2 in Ankara/Saray, combineren we ons rijke erfgoed met een klantgerichte aanpak. Bij KALELILER FASTENERS staat klanttevredenheid voorop. We blinken uit in de productie van bouten, tapbouten, ankerbouten en moeren met behulp van warm- en koudvervormingsmethoden. Onze expertise strekt zich uit tot diverse soorten stalen bevestigingsmiddelen, met elektrolytisch verzinkte en thermisch verzinkte coatings. We zijn ook gespecialiseerd in geometrische en Zn-nikkelcoatingstoepassingen en richten ons op grootschalige bouten en speciale bevestigingsmiddelen door middel van warm smeden. We leveren aan verschillende industrieën, zoals energie, bouw, industriële onderdelen, staalbouw, luchthavenbouw, raffinaderijen en de machine-industrie. Dankzij onze geavanceerde machines en apparatuur kunnen we efficiënt op maat gemaakte onderdelen van superieure kwaliteit produceren. Onze capaciteiten omvatten automatisch snijden, warm smeden, koud vormen, machinale bewerking, draad walsen, warmtebehandeling, coating en kwaliteitscontrole. Onder de KLR-markering leveren we bouten en schroeven met een diameter van M 12 tot M 80, draadstangen en -bouten van M 8 tot M 220 mm en moeren met een lengte van M 20 tot M 80. We bieden ook verankeringsbouten, U-bouten en J-bouten en houden een uitgebreide voorraad aan van diverse bevestigingsmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. SEMIN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SEMIN is een Franse industriële groep, een familiebedrijf, gespecialiseerd in de vervaardiging van bouwmaterialen. Wij bieden kwaliteitsproducten voor bouwbedrijven voor de bouw en verbouwing van het interieur van woningen. Sinds 1838 maakt de innovatie deel uit van het DNA van SEMIN, de ontwikkeling van technische oplossingen die het toepassingsgemak en de tijdsbesparing op de werkplaats verbeteren is ons hoofdobjectief. SEMIN bestaat uit 6 industriële vestigingen in Frankrijk en 4 op internationaal niveau en heeft 650 medewerkers. De omzet van de groep bedraagt 160 M EUR, waarvan 40% in het buitenland, in meer dan 66 landen wereldwijd. De klant staat centraal in onze strategie, de nabijheid van onze teams op de bouwplaatsen gecombineerd met onze flexibiliteit en reactiviteit zijn de kenmerken waarmee wij ons onderscheiden. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van de diensten die wij aan onze klanten verlenen essentieel is. De groep wenst zich op een verantwoorde manier te ontwikkelen door een maximale beheersing van zijn impact op het milieu.

 3. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Mebel Logistics, opgericht in 1998, is een Poolse onderneming die gevestigd is in Obra. We zijn een gewaardeerde partner van de gerenommeerde Europese meubelbedrijven waarmee het al meer dan 20 jaar onafgebroken samenwerkt. Onze productieafdeling heeft de hoogste kwaliteit, die we bereiken door ervaring en machines. Ons aanbod: •Metaalbewerking - Waterstraalsnijden van metalen, kunststoffen, hout, multiplex, glas, keramiek •Snijden: Snijden met band- en schijfsnijmachines, snijhoekbereik tot 50° Draaien van materialen tot een lengte van 1500mm Frezen op CNC-bewerkingscentra met bewerkingsbereiken van 600x400x400mm en verticale en horizontale freesmachines -Radio-erosiebewerking: Snijden met elektroden in het bereik 320x270x350mm, hoek +/-5°, werkstukgewicht tot 180kg -Slijpen: Oppervlaktebehandeling door het slijpen van buizen in het diameterbereik ø10 tot ø100mm Oppervlaktebehandeling door het slijpen van oppervlakken tot 1000mm breed Oppervlaktepolijsten voor galvanische coatings chroom, nikkel, koper Snijden door elektroden in het bereik 320x270x350mm, hoek +/-5°, gewicht tot 180kg -Plastic verwerking: Metaalbewerking op 160T, 40T, 10T excenterpersen, 40T hydraulische persen Buigen op de afkantpers met een druk van 100T materialen met lengtes tot 2500mm Buigen op drie-rollen buigmachine - Warmtebehandeling: Harden en temperen tot de grootte van producten 350x140x100mm -Poedercoating: Aanbrengen van thermohardende coatings in de vorm van poederlakken, beladen van de oven 3900x1180x180 Neem contact met ons op!

 4. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Codipro, Europese specialist in topklasse producten, produceert hijsringen van zeer hoogwaardige kwaliteit, voor het hijsen van zeer zware lasten. Alle Codipro ringen zijn geleed en zijn draaibaar terwijl ze belast zijn. CODIPRO biedt een uitgebreid assortiment hefringen en is in staat binnen korte termijnen hefringen op maat te vervaardigen.

 5. PITZL METALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als één van de toonaangevende leveranciers van houtverbindingssystemen, kan Pitzl terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring. "Een passend concept voor elke toepassing" is het credo bij Pitzl.Wij staan voor flexibiliteit.Naast ons uitgebreide assortiment van paalsteunen, verbindingsstukken, gereedschap, geluidsisolatie-oplossingen en nog veel meer, produceren wij ook op maat gemaakte producten volgens de individuele specificaties en wensen van de klant. Op die manier kunnen wij garanderen dat elke processor een optimaal oplossingsvoorstel krijgt voor een effectieve houtverbinding, zelfs voor lastige eisen. Pitzl is een van de weinige fabrikanten die u palensteunen, verbindingsstukken en balkonzuilen aanbiedt met een uitgebreide ETA-goedkeuring en de bijbehorende wettelijk bindende CE-markering. Het spreekt vanzelf dat de productie "Made in Germany" staat voor de hoogste kwaliteit. Op die manier beloven wij de verwerker maximale productveiligheid en minimaliseren wij de risico's voor de vakman.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH is een middelgroot bedrijf in de metaalverwerkende industrie, dat zich richt op de productie en verkoop van bevestigingsmiddelen en verbindingsmiddelen.Het bedrijf werd opgericht in 1983.De vestiging bevindt zich in Saarburg, Rijnland-Palts.In totaal zijn ongeveer50 werknemers in dienst. Het assortiment omvat vleugelmoeren, duimschroeven, dopmoeren, houtverbindingen, steunbeugels, railmoeren, glijdende blokken, hamerkopschroeven en diverse speciale onderdelen volgens tekeningen of monsters en wordt constant aangevuld en uitgebreid.We worden gekenmerkt door een keten met een hoge toegevoegde waarde, te beginnen met het metaalgieten "Made in Germany" via de mechanische verwerking, een oppervlaktebehandeling op maat tot de individuele verpakking.We handelen op een zeer klantgerichte, flexibele en kwaliteitsbewuste manier op basis van gecertificeerde managementsystemen.

 2. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het familiebedrijf Wilh.produceert al sinds 1888 in Lüdenscheid, Duitsland. Wilh. Kämper is uw technische probleemoplosser. Van ontwikkeling, prototypeproductie, kleine series tot serieproductie, wij lossen uw technische problemen in de draadsector op. Ons technologie-extract: - Buigen in 3 vlakken - Afkanten - Afkanten - Kartelen - Draad walsen - Verkorten - Schroefdraad snijden - Lassen - Kopiëren - Ponsen - Afvlakken - Opruwen Wij verwerken alle vervormbare materialen (o.a. Staaldraad, verendraad, roestvrij staaldraad, non-ferrometaaldraad) in het afmetingenbereik van 1, 5 mm tot 10 mm Ø en op verzoek kunnen wij alle oppervlakken realiseren.

 3. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters is uw partner voor roest- en zuurbestendige bevestigingsmiddelen, DIN en standaard onderdelen zoals bv.: Houtschroeven, metrische schroeven, plaatschroeven, sluitringen, moeren of producten zoals zware bevestigingen, veiligheidsschroeven en bevestigingen voor zonnepanelen, evenals speciale onderdelen en componenten volgens tekening - allemaal in verschillende uitvoeringen.We onderhouden een roestvrije verbinding met onze klanten! Daarvoor zorgen we met meer dan 32.000 verschillende artikelen op voorraad, meer dan 200 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en modern kwaliteitsmanagement.In onze webshop vindt u alle voorraadartikelen zoals diverse RVS schroeven, RVS moeren, RVS sluitringen, RVS bouten, RVS touwen, RVS kettingen, RVS pinnen en vele andere verbindingselementen van RVS.Neem voor toegang tot de S+P online shop contact op met ons verkoopteam.

 4. NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  NORMTEILWERK ROBERT BLOHM is een fabrikant van boorbussen, standaardonderdelen in de snij- en stansbouw en veeleisende speciale oplossingen op basis van klanttekeningen. Sinds de oprichting in 1934 staat de onderneming zowel nationaal als internationaal voor hoogste kwaliteit en precisie. NORMTEILWERK ROBERT BLOHM kenmerkt zich door een klantgerichte visie in combinatie met langdurige samenwerkingen met klanten. Het productassortiment omvat meer dan 28.000 onderdelen. Op de locatie in Büchen werken meer dan 50 medewerkers. Met het moderne machinepark en de ervaren medewerkers realiseert het bedrijf een grote diversiteit aan speciale onderdelen naar wens van de klant. Daarnaast verzorgt BLOHM al decennia lang opleidingen voor aankomende vaklieden.

 5. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw C-parts specialist voor de inkoop van alle gedraaide onderdelen, tekeningonderdelen en speciale componenten. Wij bieden een breed scala aan (speciale) materialen en oppervlakken die precies volgens uw specificaties kunnen worden uitgevoerd. Industriesectoren: Lucht- en ruimtevaart, automobiel, machinebouw, optica en fijnmechanica, medische technologie, defensie, elektrische industrie, windenergie/zonne-energie, spoorwegen of halfgeleiderindustrie zijn slechts voorbeelden van onze uiteenlopende werkterreinen. De eerste monsterneming, ook volgens VDA of PPAP, wordt op een procesveilige manier beschikbaar gesteld. RoHS- en REACh-conformiteit, duurzaam inkopen en zorgvuldig gebruik van hulpbronnen liggen ons na aan het hart. Inkoop- en kwaliteitsborgingscontracten, alsmede klanten- en leveranciersaudits vormen de basis van ons dagelijks werk. Naast de inkoop van alle speciale, gedraaide en standaardonderdelen, bieden wij u ook een C-parts management dat exact aan uw eisen en omstandigheden kan worden aangepast.

 1. LEDERER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lederer is al bijna 50 jaar een toonaangevende leverancier voor verbindingselementen van roestvrij staal en biedt meer dan 60.000 verschillende artikelen direct uit voorraad: -Schroeven, bouten, moeren, ringen, schijven... -van roestvast staal en non-ferro materialen - norm- en standaard onderdelen, DIN, EN, ISO, en eigen tekening gebonden artikelen en speciale materialen. Op hetzelfde moment rekenen meer en meer klanten op geoptimaliseerde procesverwerking met C-onderdelen-beheer van Lederer. Gebruik de volgende voordelen voor uzelf: - tot 50% proces kostenreductie - permanente beschikbaarheid en gegarandeerde kwaliteit - verminderde kapitaalinzet door opslag - individuele logistiek, B.v. Kanban, verzending, enz. Daarnaast is Lederer groot genoeg om zelfs uitgebreide en gedetailleerde projecten uit te voeren (we geven met plezier referenties); en tegelijkertijd nog steeds klein genoeg om in te kunnen spelen op de eisen van de markt en de klant snel, flexibel en onbureaucratisch te helpen.

 2. STEINSTOSSER & SCHMACHTENBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Steinstosser & Schmachtenberg heten de BUCHHOLZ GROUP - Welkom! Consequente sectorspecialisatie, meer dan 100 jaar ervaring en gecertificeerd kwaliteitsmanagement zijn de ideale voorwaarden: staan wij wereldwijd bekend om de constant uitstekende kwaliteit van hun producten. Onze werknemers zijn de basis van ons succes: Zij kennen machines, toepassingsgebieden en hun speciale uitdagingen zeer goed - en adviseren u persoonlijk, doelgericht en snel. Uitstekende service waar je op kunt vertrouwen. De betrouwbare levering van complete messensets inclusief accessoires is een van onze sterke punten. De betrouwbare levering van complete messensets inclusief accessoires is een van onze sterke punten.Bezoek onze webshop op https: //shop.buchholz-gruppe.eu en vind de messen voor uw machine. Wij leveren messen en slijtdelen voor de volgende industrieën: Recycling, wegenbouw, plaatbewerking, bosbouw, staalproductie

 1. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf is al decennia een van de grootste producenten van draadproducten in Europa. In 1852 produceerde de dorpssmid Wilhelm Lüsebrink in Halver-Öckinghausen voor het eerst oogbouten met houtdraad - een product dat vandaag de dag nog steeds een van de belangrijkste is in ons assortiment. Met een goede mix van traditie en moderniteit produceren en leveren wij vanuit twee locaties markten over de hele wereld. Moderne productiemethoden en logistiek, absolute kwaliteit en het naleven van deadlines en het vermogen om flexibel te reageren op speciale wensen van de klanten zijn de doorslaggevende concurrentievoordelen en de garantie voor het succes van ons bedrijf in de zesde generatie. LÜSEBRINK - we komen er wel uit.

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We hebben jarenlange ervaring en garanderen u een uitstekende service. Vanuit onze locaties in Altenberge (Duitsland) en Kaohsiung (Taiwan) dienen wij wereldwijd als systeem leverancier voor industriële bedrijven. Stevig vasthouden! Met onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn we in staat om verschillende materialen en componenten veilig te assembleren. Om u te laten profiteren van de verbinding met ons, maken we uw werk ook eenvoudiger met veel individuele services met betrekking tot schroeven, moeren en Co. flexibele service! Of het nu vanuit ons hoofdkantoor in Altenberge in Westfalen of vanuit ons bureau in Kaohsiung, Taiwan is, wij leveren onze producten aan industriële bedrijven uit verschillende industrieën.

 3. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma MÜHL, in Leopoldshöhe, is de bevoegde firma voor innovatieve montagetechnieken.Opgeleide verkoopspecialisten adviseren u en bieden u snelle en kosteneffectieve implementatie van de desbetreffende opdracht.MÜHL biedt een interessant programma van standaardonderdelen en speciale schroefverbindingen in alle ontwerpen en materialen.Dankzij de tijdige verwerking van de bestellingen in een 24-uurs service.Daarnaast staat kwaliteit van het product op de eerste plaats.

 4. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Goebel is een door familie gerunde, internationale groep van verbinding- en montagetechniek.Wij zien onszelf als een specialist voor de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmiddelen en de bijbehorende verwerkingssystemen.Onze vriendelijke en ervaren medewerkers, vertegenwoordigers en verkooppartners zorgen voor de tevredenheid van onze klanten en voor de actieve steun van de gehele inkoop en supply chain.Kwaliteit staat voorop.Dit geldt voor de producten en diensten alsook wat betreft de technische en organisatorische ontwikkeling van het bedrijf.Goebel wil een eerlijke partner voor haar klanten, leveranciers en medewerkers zijn.Wederzijds respect, eerlijkheid en vriendelijkheid zijn de basis voor een vertrouwende partnerschap.We groeien met de taken voor onze klanten.

 5. FRIEDR. TRURNIT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDR. TRURNIT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroeven. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen klinknagels. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 6. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het leverings- en serviceprogramma van BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omvat: Kogelomloopspindels in gewervelde en geslepen uitvoering, volgens DIN en volgens klanttekeningen met standaard of speciale moeren, trapeziumvormige spindels in gewalste en gewervelde uitvoering, lineaire geleidingen, accessoires zoals lagers en lagerblokken, reparaties en inspecties door KGT.

 7. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf levert uitgebreide diensten aan een gevarieerde klantenkring, variërend van individuele klanten tot grote pan-Europese bedrijven, en is gespecialiseerd in precisiebewerking en metaalvorming, waaronder draaien, frezen, slijpen, walsen, draadsnijden en buigen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gniezno. Sinds onze oprichting in 1990 op de Poolse markt zijn we toegewijd gebleven aan het handhaven van de hoogste normen. Ons team bestaat uit doorgewinterde en uniek geschoolde professionals. We zijn trots op onze ambitie en creativiteit en zorgen ervoor dat onze diensten consequent de verwachtingen overtreffen en routine vermijden. We beschikken over meerassige frees- en draaibankmachines, wat de betrouwbare kwaliteit van onze producten garandeert. We kunnen onderdelen voor u produceren op basis van tekeningen of geselecteerde standaarden.We produceren consequent diverse onderdelen voor onze klanten, waaronder pennen, bussen, handgrepen, schroeven, moeren, assen en ringen in seriematige hoeveelheden. We bedienen bedrijven in sectoren zoals de auto-industrie, productie, spoorwegvervoer, maritiem transport en de productie van machines.

 8. TREX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Meer dan 60 jaar ervaring ten dienste van onze klanten. Bij TREX, is het deel uitmaken van de leiders niet alleen maar een 'kreet', en geen makkelijke positie … Maar bovenal een cultuur, een beleid, een idee, een visie die zich uiten door een constant streven naar uitmuntendheid en een constante inzet voor kwaliteit voor onze klanten in Frankrijk en het buitenland. Het spreekt voor zich dat ons beroep, zich op het eerste gezicht uitsluitend beperkt tot de productie van schroeven voor de meest bekende sectors zoals de bouw, de industrie, de medische, kern- en landbouwindustrie om maar enkele voorbeelden te noemen. Maar dankzij onze cultuur als specialist, gaan we een stap verder dan onze oorspronkelijke taak door de 'service' altijd als basis voor onze uitwisselingen te nemen. Om aan deze ambitie te voldoen, kiest ons bedrijf voor een aanpak gebaseerd op kwaliteit, nabijheid en productie in Frankrijk. Dankzij onze grote voorraad schroeven en grondstoffen zijn wij flexibel en hebben wij een erkende aanwezigheid in meer dan 13 landen en kunnen wij vol enthousiasme de Franse industrie en knowhow promoten. TREX is bovenal een bekwaam, veelzijdig en enthousiast team. Sommige teamleden hebben er zelfs voor gekozen om na hun pensioen nog te komen werken. Als u voor TREX kiest, bent u er zeker van dat u op duurzame wijze een betrokken en betrouwbare partner naast u heeft staan.

 1. LK ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een CNC-verspaningsbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van schroeven, bevestigingsmiddelen en onderdelen volgens tekening. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Trier, vlakbij de Luxemburgse grens. De materialen waaruit we produceren zijn onder andere roestvrij staal, chroomnikkelstaal, super duplex zoals 1.4410 of 1.4501 en ook nikkellegeringen voor hoge temperaturen zoals Inconel 2.4856 of Nimonic 2.4952. We produceren met meer dan 10 jaar ervaring op twee nieuwe CNC-gestuurde machines en talloze andere machines. We verwijzen u graag naar onze homepage. www.lk-zerspanungstechnik.de. Hier vindt u meer informatie over ons.We hebben ook een digitale flyer van ons bijgevoegd.Sinds 07.06.2023 zijn we AD2000 W0 goedgekeurd, de ISO 9001 werd met succes gecertificeerd op 20.06. We kijken uit naar uw feedback en hopen voor u te kunnen produceren als leverancier.

 2. ARTAFAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Gecertificeerd bedrijf. Sinds 1980 is Artafast de Sovico (MB) gespecialiseerd in de vervaardiging van kooimoeren van roestvrij staal en van gehard staal, van M3 tot M12. Het bedrijf produceert ook vierkante kooimoeren voor continuïteit van massa, kooimoeren met vleugels en kooischroeven met vleugels.

 3. PRESSVIT S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  PRESSVIT s.r.l. is gespecialiseerd in de productie van speciale koudgesmede onderdelen gemaakt op basis van een door de klant aangeleverde tekening of ontworpen in functie van het uiteindelijke gebruik van het product. Het geproduceerde type schroef is breed en omvat schroeven met voorgemonteerde ring - Lasschroeven (condensorafvoer, boog, projectie) - Vandaalbestendige, veiligheidsschroeven die niet losdraaien - Trekstangen, pinnen, moeren, pennen - Schroeven, klinknagels, inwendig getapte bussen - Geborgde schroeven met gereduceerde schacht - Afgeknipte koppen - Schroeven voor kunststof, snelle pas, speciale pas - Zelfklemmend voor dunne platen - Zelftappende, zelfvormende, zelftappende drielobbige, triplast - Hamerklinknagels, gekarteld - Halfgeperforeerde klinknagels, vol, met groeven - Schroeven teruggewonnen voor verwijdering - Speciale schroeven volgens tekening PRESSVIT srl levert ook alle verenigde schroeven met een bereik dat varieert van 2 mm diameter tot 16 mm diameter.

 4. EREDI BAITELLI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van naar tekening ontworpen producten en onderdelen van 1, 5 tot 37 mm, van messing, aluminium en zachte staal. Fijnmechanicawerkplaats, mechanisch draaiwerk voor de volgende sectoren: auto-industrie, pneumatiek, hydro-thermo-sanitair, loodgieterij gas, afsluiters, kranenstelsels. De activiteit van Eredi Baitelli SpA is gebaseerd op de strategische pijlers van ervaring, aanpassingsvermogen en technologie. ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

 5. SPECIAL BOLT

  Italië

  Verified by europages badge

  Special Bolt SRL is de perfecte partner voor uiteenlopende industriële sectoren: mechaniek, scheepsbouw, grondwerken, automobielsector, installatietechniek, enz. Fabriek voor schroeven en bouten, speciale schroeven. Trekstangen en moeren met een diam. 8-80. Lengte Het bedrijf produceert trekstangen, bouten, moeren, schroeven en verankeringen. Daarnaast produceert het speciaal maatwerk.

 6. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Delta Officina Meccanica werd opgericht in 1953 en is gevestigd in Desio, provincie Monza en van Brianza. Gespecialiseerd in het koud vormen van stalen schroeven, overeenkomstig de normen, met hexagonale en hexalobulaire (Torx) kop, met metrisch schroefdraad categorie 8, 8 en 10, 9 van 2, 5 tot 10 meter. Op verzoek produceren we speciale onderdelen volgens plan, realiseren we sinistrorsum en fijne spoeddraden en produceren we rolstaven met metrische draad. Buiten de Italiaanse markt werken we al jaren samen met de belangrijkste commerciële spelers in de sector.

 7. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Verenigde Staten

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf vervult al meer dan 20 jaar een voortrekkersrol in de ontwikkeling van componenten en toebehoren voor de industrie en is betrokken bij meer dan 450 projecten wereldwijd. Ons primaire doel is om bedrijven te helpen hun kosten te verlagen en hun kwaliteit te verbeteren en onze gewaardeerde klanten naadloze toeleveringsprocessen te bieden zonder extra kosten. Onze deskundigheid betreft de levering van hoogwaardige onderdelen en componenten, waarbij sterk de nadruk ligt op persoonlijke aandacht en continue verbetering.

 8. METFIX GROUP

  Kazachstan

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METFIX GROUP, is een Multi-Category, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Schroeven, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Bevestigingsmaterialen, Schroeven, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, bevestigingssystemen voor de bouw, montageonderdelen, en artikelen voor bevestiging en vastklemmen. Het is gevestigd in Almaty, Kazachstan.

 9. MLA FIXINGS

  België

  Verified by europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

 10. SORALUCE HNOS S.A.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Soraluce fabriceert koud gestampte moeren, lijmtangen en speciale onderdelen. SORALUCE is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van onderdelen van zeer hoge kwaliteit en precisie bestemd voor de automobielindustrie.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis