• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schuur-- slijp- en polijstmiddelen - mechanisch

Resultaten voor

Schuur-- slijp- en polijstmiddelen - mechanisch - Import export

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie van ontbraamborstels, cilindrische borstels, buizenborstels, technische borstels, draadborstels, nylonborstels, gedraaide borstels, borstels voor autowasstraten, borstels voor het wassen van vrachtwagens, borstels voor het wassen van auto's. De onderneming Fridolin Müller werd in 1952 opgericht onder de naam Tierhaarwertung Fridolin Müller. Er werd runderhaar verwerkt, dat deels afkomstig was van Duitse runderen, maar grotendeels werd ingevoerd uit Amerika. Deze haren werden in vier stappen verwerkt tot zogenaamde bakkersbundels. De operaties omvatten: Het haar losmaken in een "haarvermaler", het haar in een bepaalde richting touperen, het haar tot verschillende lengtes "trekken" en dan de afzonderlijke lengtes in baker twists vastbinden. Deze bakkersbundels werden geleverd aan de borstelfabrieken.In sommige gevallen werden machines gebruikt voor afzonderlijke bewerkingen. Vanaf ongeveer 1969 werd de productie van autowasborstels aan dit gebied toegevoegd. In 1972 begon de onderneming met de productie van technische borstels. In dit jaar werd een bedrijf overgenomen dat hoofdzakelijk "poedermachines" bouwde voor banketbakkerijen. Af en toe werden ook technische borstels door dit bedrijf geproduceerd. In de loop der jaren daalde de verkoop van poedermachines en concentreerde de onderneming zich meer op de productie en distributie van technische borstels, evenals borstels voor autowasstraten en rollers voor reinigingsmachines. Het programma omvat een breed scala aan cilinderborstels.

 2. ADI S.R.L

  Italië

  Verified by europages badge

  International Chips is sinds 1975 actief in Domodossola, Italië, en produceert kunststof preforms voor massa-oppervlaktebehandeling, polyurethaan slijpschijven voor metaalafwerking, hars-diamantschijven voor het afwerken en vierkant maken van keramische tegels, en keramiet vuurvaste materialen voor aluminium productielijnen.

 3. FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 4. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROBERT BERGER SÖHNE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke schuurmiddelen, Diamantgereedschap, Natuurlijke schuurmiddelen, Richtwielen, Betonsnijder, Golfwielen, DEMANT, Richtwalsen, en Richtapparatuur. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 5. FLEXING LTD

  Servië

  Flexing, een in schuurmiddelen gespecialiseerde onderneming, is reeds 20 jaar aanwezig op de Servische markt. Onze producten worden voornamelijk in de metaalindustrie gebruikt. De schurende stoffen die wij inkopen zijn van Klingspor en het non woven schuurmateriaal is van 3M en Itexa, Italië. We exporteren onze producten naar Bosnië, Kroatië, Montenegro, Macedonië en Hongarije. Onze productie is - naast overige maten en producten - gericht op lamellenschijven met as en met een diameter van 20-40 mm of Roloc+ producten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Oekraïne

  De toonaangevende producent van schuurmiddelen PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant" bestaat sinds maart 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant heeft een grote productiecapaciteit en vervaardigt materialen met hulp van moderne technologieën. Producten: -slijpmiddelen: Bruine aluminiumoxide, zwarte siliciumcarbide in vorm van korrels, poeder en microkorrels -speciale hittebestendige deeltjes van siliciumcarbide - vuurvaste materialen: boorcarbide, boornitride, boornitride voor cosmetica- boorcarbide van nucleaire kwaliteit

 2. METAALTECHNIEK HANDELSONDERNEM

  Nederland

  Metaaltechniek handelsonderneming b.v. is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring als toeleverancier van schuur- en slijpmiddelen voor de metaalverwerkende industrie. Van staalconstructie, scheepsbouw, jachtbouw, plaatwerk of polyesterindustrie, voor elke tak hebben wij unieke producten. Maar waarmee we ons vooral onderscheiden is de kennis die wij brengen op de werkvloer. Metaaltechniek heeft zes mensen in de buitendienst die samen heel Nederland bedienen en een deel van België en Duitsland. Onze insteek is om bedrijven te helpen besparen op loonkosten. Dat is de grootste kostenpost voor veel bedrijven. Als je daar een tiental procenten op kunt besparen door sneller en efficiënter te werken, dan gaat het al snel om een forse besparing op de kosten. Als enige technische groothandel hebben wij ons eigen opleidingscentrum waar we mensen in één dag de nodige kennis bijbrengen van de theorie achter het slijpproces, ondersteunt door een flinke dosis praktijk waarin we theorie toetsen met de werkelijkheid. Tel daar onze grote voorraad en bestelgemak via de webshop bij op en u heeft met Metaaltechniek echt een toeleverancier die waarde toevoegt aan kwaliteitsproducten die u in principe op elke hoek van de straat kunt kopen. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend. Wij bouwen graag aan een langetermijn relatie die voor beide partijen waardevol is.

 3. JOEST ABRASIVES GMBH

  Duitsland

  Roosterslijplijnen, slijpvliesrollen, slijpschijven voor hoekslijpmachines, polijstspons voor polijstmachines, vliesschijven voor polijstmachines, vliesslijpborstels voor boormachines, stofschijven, slijphulzen, vliesbanden voor bandslijpmachines, handschuurapparaten, multigat slijpschijven

 4. ABRADO

  Nederland

 5. EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL

  Duitsland

  Het bedrijf EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmiddelen, schuurbanden, Schuurmiddelen, en vliesbanden voor bandslijpmachines. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 1. KRÜCKEMEYER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRÜCKEMEYER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel, schuurmiddelen, kleefbanden, en Kleefstoffen. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 2. OPTIMA PRECISE

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf OPTIMA PRECISE, is een Multi-Category, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, Hobby- en handwerkartikelen, IJzerwaren - industriële, Handgereedschap - gemotoriseerd, Messen en bladen - industrieel, Hobby- en handwerkartikelen, IJzerwaren - industriële, en Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is gevestigd in Pardubice, Tsjechische Rep..

 1. HERZALLEE GMBH (HANDEL ALS FASTPLUS SCHLEIFMITTEL)

  Duitsland

  Het bedrijf HERZALLEE GMBH (HANDEL ALS FASTPLUS SCHLEIFMITTEL), is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurpapier, slijpmiddelen voor slijpmachines, afbraammiddelen, en schuurmiddelen voor carrosserie. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 2. AR - FLEX SRL

  Italië

  Het bedrijf AR - FLEX SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, schuurmiddel voor metaal, SCHUURMIDDELEN in bladen en rollen, Schuurschijven, en kleefstoffen voor hout. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 3. URALGRIT

  Rusland

  Het bedrijf URALGRIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Kwarts en kwartszand, Natuurlijke schuurmiddelen, Materiaal voor zandstralen, Scheepsbouw, Kwarts en kwartszand, Natuurlijke schuurmiddelen, en Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Yekaterinburg, Rusland.

 4. KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is gevestigd in Bad Oeynhausen, Duitsland.

 5. PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE

  Duitsland

  Het bedrijf PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamantgereedschap, meulen voor bijslijpen, freesbeitels, en Diamantgereedschap. Het is gevestigd in Leverkusen, Duitsland.

 6. ENNEBI SRL

  Italië

  Het bedrijf ENNEBI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmiddelen, schuurbanden, schuurlinnen, en lamellaire schijven. Het is gevestigd in Vignate, Italië.

 7. DIAMETAL FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf DIAMETAL FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is gevestigd in Oltingue, Frankrijk.

 8. PENTAR

  Polen

  Het bedrijf PENTAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren cirkelzaagbladen, schuurpapier, schuurschijven, en slijpschijven voor langehalsschuurders. Het is gevestigd in Mszana Dolna, Polen.

 1. RECCA

  Frankrijk

  Het bedrijf RECCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en Oppervlaktebehandeling - staal en metalen. Het is gevestigd in La Courneuve, Frankrijk.

 2. COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurlinnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Gereedschapsmachines voor het zagen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, zagerij, en Gereedschapsmachines voor het zagen. Het is gevestigd in Eschau, Frankrijk.

 3. OSBORN UNIPOL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf OSBORN UNIPOL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is gevestigd in Brito, Portugal.

 4. OMNI SABLAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf OMNI SABLAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren microkogelstralen van metaal, en gritstralen. Het is gevestigd in Saint-Etienne, Frankrijk.

 5. NORDEM ENDÜSTRIYEL

  Turkije

  Het bedrijf NORDEM ENDÜSTRIYEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren rollen van linnen of schuurpapier. Het is gevestigd in Bursa/nilufer, Turkije.

 6. LAM PLAN

  Frankrijk

  Het bedrijf LAM PLAN, is een Multi-Category, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Verspreiding van reclame, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, en Verspreiding van reclame. Het is gevestigd in Gaillard, Frankrijk.

 7. MARTIN ABRASIVI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARTIN ABRASIVI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexibele schuurmiddelen, Schuursponzen, en slijp- en schuurstenen. Het is gevestigd in Motta Di Livenza, Italië.

 8. AGP ABRASIFS GRAINS ET POUDRES

  Frankrijk

  Het bedrijf AGP ABRASIFS GRAINS ET POUDRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuur- en polijstmiddelen. Het is gevestigd in PARIS, Frankrijk.

 9. KARBOSAN FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf KARBOSAN FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is gevestigd in Chatillon, Frankrijk.

 10. FRESATOR - INDÚSTRIA METALOMECÂNICA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf FRESATOR - INDÚSTRIA METALOMECÂNICA LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, en Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is gevestigd in Terrugem, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Schuur-- slijp- en polijstmiddelen - mechanisch - Import export

Aantal resultaten

767 Bedrijven