• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schuur-- slijp- en polijstmiddelen - mechanisch

Resultaten voor

Schuur-- slijp- en polijstmiddelen - mechanisch - Import export

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Duitsland

  Productie van ontbraamborstels, cilindrische borstels, buizenborstels, technische borstels, draadborstels, nylonborstels, gedraaide borstels, borstels voor autowasstraten, borstels voor het wassen van vrachtwagens, borstels voor het wassen van auto's. De onderneming Fridolin Müller werd in 1952 opgericht onder de naam Tierhaarwertung Fridolin Müller. Er werd runderhaar verwerkt, dat deels afkomstig was van Duitse runderen, maar grotendeels werd ingevoerd uit Amerika. Deze haren werden in vier stappen verwerkt tot zogenaamde bakkersbundels. De operaties omvatten: Het haar losmaken in een "haarvermaler", het haar in een bepaalde richting touperen, het haar tot verschillende lengtes "trekken" en dan de afzonderlijke lengtes in baker twists vastbinden. Deze bakkersbundels werden geleverd aan de borstelfabrieken.In sommige gevallen werden machines gebruikt voor afzonderlijke bewerkingen. Vanaf ongeveer 1969 werd de productie van autowasborstels aan dit gebied toegevoegd. In 1972 begon de onderneming met de productie van technische borstels. In dit jaar werd een bedrijf overgenomen dat hoofdzakelijk "poedermachines" bouwde voor banketbakkerijen. Af en toe werden ook technische borstels door dit bedrijf geproduceerd. In de loop der jaren daalde de verkoop van poedermachines en concentreerde de onderneming zich meer op de productie en distributie van technische borstels, evenals borstels voor autowasstraten en rollers voor reinigingsmachines. Het programma omvat een breed scala aan cilinderborstels.

 2. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Oekraïne

  De toonaangevende producent van schuurmiddelen PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant" bestaat sinds maart 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant heeft een grote productiecapaciteit en vervaardigt materialen met hulp van moderne technologieën. Producten: -slijpmiddelen: Bruine aluminiumoxide, zwarte siliciumcarbide in vorm van korrels, poeder en microkorrels -speciale hittebestendige deeltjes van siliciumcarbide - vuurvaste materialen: boorcarbide, boornitride, boornitride voor cosmetica- boorcarbide van nucleaire kwaliteit

 3. FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES

  Duitsland

 4. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Duitsland

 5. FLEXING LTD

  Servië

  Flexing, een in schuurmiddelen gespecialiseerde onderneming, is reeds 20 jaar aanwezig op de Servische markt. Onze producten worden voornamelijk in de metaalindustrie gebruikt. De schurende stoffen die wij inkopen zijn van Klingspor en het non woven schuurmateriaal is van 3M en Itexa, Italië. We exporteren onze producten naar Bosnië, Kroatië, Montenegro, Macedonië en Hongarije. Onze productie is - naast overige maten en producten - gericht op lamellenschijven met as en met een diameter van 20-40 mm of Roloc+ producten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METAALTECHNIEK HANDELSONDERNEM

  Nederland

  Metaaltechniek handelsonderneming b.v. is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring als toeleverancier van schuur- en slijpmiddelen voor de metaalverwerkende industrie. Van staalconstructie, scheepsbouw, jachtbouw, plaatwerk of polyesterindustrie, voor elke tak hebben wij unieke producten. Maar waarmee we ons vooral onderscheiden is de kennis die wij brengen op de werkvloer. Metaaltechniek heeft zes mensen in de buitendienst die samen heel Nederland bedienen en een deel van België en Duitsland. Onze insteek is om bedrijven te helpen besparen op loonkosten. Dat is de grootste kostenpost voor veel bedrijven. Als je daar een tiental procenten op kunt besparen door sneller en efficiënter te werken, dan gaat het al snel om een forse besparing op de kosten. Als enige technische groothandel hebben wij ons eigen opleidingscentrum waar we mensen in één dag de nodige kennis bijbrengen van de theorie achter het slijpproces, ondersteunt door een flinke dosis praktijk waarin we theorie toetsen met de werkelijkheid. Tel daar onze grote voorraad en bestelgemak via de webshop bij op en u heeft met Metaaltechniek echt een toeleverancier die waarde toevoegt aan kwaliteitsproducten die u in principe op elke hoek van de straat kunt kopen. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend. Wij bouwen graag aan een langetermijn relatie die voor beide partijen waardevol is.

 2. JOEST ABRASIVES GMBH

  Duitsland

  Roosterslijplijnen, slijpvliesrollen, slijpschijven voor hoekslijpmachines, polijstspons voor polijstmachines, vliesschijven voor polijstmachines, vliesslijpborstels voor boormachines, stofschijven, slijphulzen, vliesbanden voor bandslijpmachines, handschuurapparaten, multigat slijpschijven

 3. KLINGSPORSHOP

  Nederland

 4. KRÜCKEMEYER GMBH

  Duitsland

 5. OPTIMA PRECISE

  Tsjechische Rep.

 1. EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL

  Duitsland

 2. FASTPLUS SCHLEIFMITTEL

  Verenigde Staten

 1. KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 2. PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE

  Duitsland

 3. OMNI SABLAGE

  Frankrijk

 4. DIAMETAL FRANCE

  Frankrijk

 5. ENNEBI SRL

  Italië

 6. DYNABRADE EUROPE

  Luxemburg

 7. KARBOSAN FRANCE

  Frankrijk

 8. INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A.

  Portugal

 1. STC - STACAB, SERVIÇOS PARA INDUSTRIA E ACABAMENTOS LDA

  Portugal

 2. SD SCHLEIFMITTELDIREKT GMBH

  Duitsland

 3. REINERT

  Luxemburg

 4. RECCA

  Frankrijk

 5. OSBORN UNIPOL, LDA

  Portugal

 6. DRAGAO ABRASIVOS, LDA.

  Portugal

 7. PENTAR

  Polen

 8. URALGRIT

  Rusland

 9. INDASA FRANCE

  Frankrijk

 10. JANO CRUDEOIL MARKETING GROUP

  Zuid-Afrika

Vind bestekken voor

Filters

Resultaten voor

Schuur-- slijp- en polijstmiddelen - mechanisch - Import export

Aantal resultaten

786 bedrijven