• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schuurmachines - handgereedschap

Resultaten voor

Schuurmachines - handgereedschap - Import export

 1. GEIBEL & HOTZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEIBEL & HOTZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Homberg, Duitsland.

 2. KNUTH WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KNUTH WERKZEUGMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Wasbek, Duitsland.

 3. MMD WERKZEUGMASCHINEN-VERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MMD WERKZEUGMASCHINEN-VERTRIEB GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Bad Emstal, Duitsland.

 4. PROH-SERVICE GBR MARCO & THORSTEN PRYSTAWEK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROH-SERVICE GBR MARCO & THORSTEN PRYSTAWEK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 5. BAUMGARTEN TRENN- UND SCHLEIFMASCHINEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAUMGARTEN TRENN- UND SCHLEIFMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Northeim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CIBO

  België

  Cibo is dé totaalleverancier voor schuren, slijpen en polijsten. Cibo levert unieke oplossingen voor schuurtechnische problemen. Om dit waar te maken verenigt ze 3 belangrijke elementen. Zo beschikt Cibo over een bijna onuitputtelijk aanbod aan technisch hoogstaande schuur-, slijp- en polijstproducten. Ten tweede ontwikkelt ze specifieke schuurmachines, welke de kwaliteit van de afwerking verbeteren, het gewenste resultaat versnellen en het gebruiksgemak van de operatoren verhogen. En ten slotte staat ze haar klanten bij met raad en daad. Met een gedreven en gepassioneerd team staat Cibo elke dag opnieuw ter beschikking van haar klanten om voor elk schuurprobleem de meest doeltreffende oplossing te bedenken en te realiseren. Typische Cibo klanten zijn bedrijven actief in de lucht- en ruimtevaart, in de farmaceutische en voedingsindustrie. Producenten van grootkeukens, trappen en design. Kortom, stuk voor stuk klanten waar de eisen op vlak van afwerking zeer hoog en specifiek zijn.

 2. VAN MAELE

  België

  In 1973 ontstond de firma Van Maele als groothandel in gereedschappen. Van Maele NV kan ondertussen een héél uitgebreid gamma aanbieden, gaande van een specialisatie in verspanende gereedschappen (snijgereedschappen) tot handgereedschappen, lasmaterialen, metaalbewerkingsmachines, tot slijp- en schuurmaterialen, ... Van Maele NV is actief in de hele Benelux en wordt sedert 2005 geleid door Peter Van Maele. Eenvoud, voorbereiding, rechtlijnigheid, ziel, vernieuwing, dat zijn onze kernwoorden.

 3. S&P

  België

  S&P is een dynamisch bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring, dat vootdurend op zoek is naar vernieuwing. Kwaliteit & service zijn een "must" voor ons. Het is telkens weer een uitdaging om uw schuurproces te optimaliseren. Dat wij onzself durven voorstellen als een ware specialist blijkt uit onze bedrijfsfilosofie. ONs mottp: "quality, not only on the surface" dragen wij dan ook hoog in het vaandel.

 4. WÖLFFLE WERKZEUGMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf WÖLFFLE WERKZEUGMASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Langenau, Duitsland.

 5. GEORG KESEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEORG KESEL GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Afwerking van oppervlakken - machines, Losse koppen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, klembekken, Afwerking van oppervlakken - machines, en Losse koppen. Het is gevestigd in Kempten, Duitsland.

 1. KLAUS ROSENBOOM WERKZEUGMASCHINEN-HANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLAUS ROSENBOOM WERKZEUGMASCHINEN-HANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. MGS-MILLING & GRINDING - SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MGS-MILLING & GRINDING - SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Nonnweiler-Braunshausen, Duitsland.

 1. RÖCKELEIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÖCKELEIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële diamanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - handgereedschap, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Epoxy, Schuurmachines - handgereedschap, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, en Epoxy. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. BATSCHEIDER WERKZEUGMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf BATSCHEIDER WERKZEUGMASCHINEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Langenau, Duitsland.

 3. THOMAS GRAF GABELSTAPLER

  Duitsland

  Het bedrijf THOMAS GRAF GABELSTAPLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Oberschweinbach, Duitsland.

 4. EHP BLECHBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EHP BLECHBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Leinatal, Duitsland.

 5. ABS SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABS SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Allensbach, Duitsland.

 6. AVM

  Frankrijk

  Het bedrijf AVM, is een Distributeur, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Béruges, Frankrijk.

 7. NOUMANN

  Duitsland

  Het bedrijf NOUMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 8. WILLI GÖBEL MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WILLI GÖBEL MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Rodgau, Duitsland.

 1. AB LOC

  België

  Het bedrijf AB LOC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, reserveonderdelen en accessoires voor getouwen, onderdelen voor bouwmachines, en Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is gevestigd in Koekelberg, België.

 2. OCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriële diamanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Schuurmachines - handgereedschap, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor het zagen, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Schuurmachines - handgereedschap, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, en Gereedschapsmachines voor het zagen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. WEMATEC WERKZEUGMASCHINEN UND TECHNISCHER SERVICE INH. BERND DZIERZON

  Duitsland

  Het bedrijf WEMATEC WERKZEUGMASCHINEN UND TECHNISCHER SERVICE INH. BERND DZIERZON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - handgereedschap, Centrifugale gieterijmachines - metaal, Reprografie - machines en materialen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Schuurmachines - handgereedschap, Centrifugale gieterijmachines - metaal, Reprografie - machines en materialen, en Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is gevestigd in Rheine, Duitsland.

 4. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Schuurmachines - handgereedschap, Turbineboringen, Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Schuurmachines - handgereedschap, en Turbineboringen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. UTENSILERIA PLANET TOOLS SRL

  Italië

  Het bedrijf UTENSILERIA PLANET TOOLS SRL, en actief in de sector Zaagmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - handgereedschap, handgereedschap voor mechanica, en Schuurmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 6. COSTA LEVIGATRICI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COSTA LEVIGATRICI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, Afslijpen - gereedschapsmachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 7. FEMI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FEMI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het zagen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - handgereedschap, Afslijpen - gereedschapsmachines, Schuurmachines - handgereedschap, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Castel Guelfo Di Bologna, Italië.

 8. EFFECIEMME ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf EFFECIEMME ( S.N.C. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, Afslijpen - gereedschapsmachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Bernareggio, Italië.

 9. HOBO TRADING EUROPE

  Nederland

  Het bedrijf HOBO TRADING EUROPE, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - handgereedschap, Pneumatisch gereedschap, handgereedschap zonder motor, Schuurmachines - handgereedschap, en Pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Steenbergen, Nederland.

 10. FIAR DUE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FIAR DUE S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, Afslijpen - gereedschapsmachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Pasiano Di Pordenone, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis