• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schuurschijven

Resultaten voor

Schuurschijven - Import export

 1. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG - al meer dan 50 jaar uw partner voor coatings met saffier en diamant! Ons gevarieerde productassortiment omvat de volgende gebieden: Speciale coatings/diamantcoatings voor industriële toepassingen (o.a. in machinebouw, manicure & pedicure, keramiek & glasverwerking, kunststofverwerking, medische techniek, juwelenindustrie, grafische industrie), waarbij wij oplossingen bieden voor een grote diversiteit aan problemen op het gebied van grijpen, vasthouden, slijpen, fixeren, verwijderen, afronden Bied borstelharen, klemmen voor buizen, enz. Fabricage van tandheelkundige instrumenten met diamantcoating (FG-tandslijper, HP laboratoriumslijpmachine, diamantschijven, enz.) En productie van saffiernagelvijlen. Onze saffieren nagelvijlen zijn gemaakt van verenstaal en gecoat met saffieren in verschillende korrelgroottes.

 2. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  U weet precies hoe uw product zou moeten zijn: Functionaliteit, design en de hele kwaliteit moeten aan uw verwachtingen voldoen. We weten precies wat nodig is om aan al uw vereisten te voldoen.Onze knowhow op het gebied van oppervlaktebehandeling is al meer dan 75 jaar diepgaand en uitgebreid dankzij onze uiteenlopende ervaring - en waarschijnlijk uniek met zijn verschillende specialisaties.Onze klanten kunnen absoluut en altijd vertrouwen op onze ontwikkelaars om de technologie en materialen in te zetten die de perfecte oplossing bieden voor elke specifieke taak.Wij produceren een breed scala aan gereedschappen die verschillende oppervlaktebewerkingsoperaties mogelijk maken.Of het nu gaat om ontbramen, reinigen, slijpen, matteren, voorpolijsten of hoogglans-polijsten, of het nu gaat om producten met ongewone afmetingen of een complexe vorm - onze gereedschappen creëren de gewenste kwaliteit, textuur en uiterlijk van het oppervlak.

 3. WABRA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WABRA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren metrologie, Speciale constructies uit aluminium, en speciale staalconstructies. Het is gevestigd in Tübingen-Hirschau, Duitsland.

 4. ADI S.R.L

  Italië

  Verified by europages badge

  International Chips is sinds 1975 actief in Domodossola, Italië, en produceert kunststof preforms voor massa-oppervlaktebehandeling, polyurethaan slijpschijven voor metaalafwerking, hars-diamantschijven voor het afwerken en vierkant maken van keramische tegels, en keramiet vuurvaste materialen voor aluminium productielijnen.

 5. ABRAWHEEL S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Abrawheel S.r.l. is een toonaangevende fabrikant van schuurschijven, schuurpasta's en metaalreinigingsmachines. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij onze klanten de beste producten op de markt aanbieden, zowel in Italië als daarbuiten. Wij streven ernaar om oplossingen op maat te bieden voor elke klant. Vertrouw op ons voor producten van hoge kwaliteit en efficiënte diensten die voldoen aan alle behoeften van uw bedrijf.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KOLTEC TECHNOLOGIEN GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOLTEC TECHNOLOGIEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurschijven. Het is gevestigd in Schattdorf, Zwitserland.

 2. FRIEDRICH AUGUST PICARD GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDRICH AUGUST PICARD GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstschijven, schuurmiddelen, schuurbanden, en schuurmiddelen met lamellen. Het is gevestigd in Hückeswagen, Duitsland.

 3. ABRASIVOS ABRASTAR S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABRASIVOS ABRASTAR S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, schuurmiddelen, schuurschijven, gladschuren, schuursponzen, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Lucena (córdoba), Spanje.

 4. HUBER GMBH & CO. KG ZUBEHÖR FÜR FUNKENEROSION

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUBER GMBH & CO. KG ZUBEHÖR FÜR FUNKENEROSION, is een Distributeur, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren koper, en glazen parels. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 5. FAMPI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAMPI, is een Distributeur, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, schuursteen, slijpmachines, Schuurschijven, en slijpstenen voor marmer. Het is gevestigd in Sesto San Giovanni, Italië.

 1. WMC SINTERSTAR AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WMC SINTERSTAR AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, gereedschap van hard metaal, Precisiegereedschap, speciaal gereedschap, Schuurschijven, diamantschijven, en snijmessen. Het is gevestigd in Lotzwil, Zwitserland.

 2. FLEXING LTD

  Servië

  Flexing, een in schuurmiddelen gespecialiseerde onderneming, is reeds 20 jaar aanwezig op de Servische markt. Onze producten worden voornamelijk in de metaalindustrie gebruikt. De schurende stoffen die wij inkopen zijn van Klingspor en het non woven schuurmateriaal is van 3M en Itexa, Italië. We exporteren onze producten naar Bosnië, Kroatië, Montenegro, Macedonië en Hongarije. Onze productie is - naast overige maten en producten - gericht op lamellenschijven met as en met een diameter van 20-40 mm of Roloc+ producten.

 1. LESYK GMBH

  Duitsland

  Als totaalleverancier ontwikkelen en vervaardigen wij snijbladen voor alle snijplotters op de markt van de hoogste kwaliteit. U ontvangt van ons geen kopie, maar het origineel! Made in Germany! Onze knowhow is gebaseerd op tientallen jaren ervaring in de toepassing van snijtechnologieën op snij- en freesplotters van alle gerenommeerde fabrikanten. Wij zijn leiders in de ontwikkeling en toepassing van high-end snijgereedschappen. Wij vervaardigen snij- en freesgereedschappen naar behoefte, individueel aangepast aan uw huidige probleem. Er worden innovatieve snijmaterialen gebruikt.Klantadvies en ondersteuning zijn onze sterke punten, wij helpen u op onconventionele wijze.

 2. RHODIUS ABRASIVES GMBH

  Duitsland

  Zo'n 60 jaar geleden vertrok Manfred Rhodius met zijn VW-bus, die was omgebouwd tot een mobiele werkplaats, om zijn ontwikkeling van slijpdisks in ateliers en fabrieken te testen. In zijn bagage had hij de eerste innovatie van RHODIUS.Deze nabijheid tot de gebruiker en het streven naar innovatie is tot op de dag van vandaag niet veranderd.Als er één ding is dat we goed kennen, dan is dat hoe je metaal met grote precisie en besparing op grote schaal knipt en vermaalt.Door onze meer dan 60 jaar ervaring als partner in verkoop, kennen en begrijpen we de problemen en uitdagingen in het dagelijkse werk van de professionele gebruiker.Een diepgaand begrip van de producten en toepassingen is de sleutel tot een perfect werkresultaat. Dit is hoe onze unieke productietechnologieën hoogwaardige gereedschappen maken die in Duitsland zijn gemaakt en ongeëvenaard zijn.

 3. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Klingspor is een internationaal georganiseerd, efficiënt en innovatief familiebedrijf op de markt voor gereedschappen voor oppervlaktebehandeling en vormgeving door slijpen. De belangrijkste zakelijke gebieden zijn schuurmiddelen op pads, snij- en slijpschijven, slijpschijven, slijpschijven en diamantgereedschappen. Een productassortiment van meer dan 50.000 artikelen en een team van meer dan 460 competente en hooggekwalificeerde vertegenwoordigers, technici en ingenieurs staan ter beschikking van onze klanten om het juiste product voor hen te vinden. Met meer dan 2.800 medewerkers op 36 locaties garandeert Klingspor wereldwijd de vereiste service en klantgerichtheid en is het een synoniem geworden voor kwaliteit en expertise in de markt van slijpgereedschappen.

 4. DIAMETAL AG

  Zwitserland

  In 1936 werd het bedrijf DIAMETAL AG opgericht in Biel, Zwitserland.Het bedrijf heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van hardmetalen gereedschappen, slijtdelen en horlogecomponenten van harde materialen, evenals diamant- en CBN-slijpgereedschappen. DIAMETAL FRANCE werd geopend in Oltingue in 1973 en DIAMETAL ITALIA in Busto Arsizio in 1995. DIAMETAL heeft sinds januari 2009 een eigen dochteronderneming in Nanjing (China). Doordat DIAMETAL hardmetalen snijgereedschappen, slijtdelen en horlogecomponenten met eigen slijpgereedschappen produceert, ontstaan ​​unieke synergieën die door internationale klanten worden gewaardeerd. Door jarenlang onderzoek en ontwikkeling beschikken we over een hoog niveau van technische kennis die we optimaal kunnen inzetten om de problemen van onze klanten op te lossen. Wij bieden producten van de hoogste kwaliteit en zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 (download ISO-certificaten). Een Kowema-bedrijf.

 5. CEZET INTERNATIONAL

  Nederland

  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in paint en non-paint producten speciaal voor de auto refinish sector. Wij bestaan inmiddels meer dan 10 jaar en hebben vele grote importeurs in Europa voorzien van diverse private label producten.Ons doel is om tegen zeer concurrerende prijzen uitstekende producten op de markt te brengen. Door directe inkoop bij producenten is het mogelijk deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen op de markt te brengen. Ons leveringsprogramma omvat de volgende producten: - Schuurpapier - Tape - Paint strainers - Afplak folie - Paint mengcups - Alternatieve PPS systemen - spuitoveralls, Tyvek en non-woven - Tack rags - Spuitpistolen

 6. JOEST ABRASIVES GMBH

  Duitsland

  Roosterslijplijnen, slijpvliesrollen, slijpschijven voor hoekslijpmachines, polijstspons voor polijstmachines, vliesschijven voor polijstmachines, vliesslijpborstels voor boormachines, stofschijven, slijphulzen, vliesbanden voor bandslijpmachines, handschuurapparaten, multigat slijpschijven

 7. COMET SCHLEIFSCHEIBEN GMBH

  Duitsland

  COMET produceert hoogwaardige slijpstenen en andere precisieslijpgereedschappen in een bedrijfspand van meer dan 15.000 m². Zelfs in de derde generatie wordt het bedrijf door de eigenaar beheerd en combineert het traditie met nieuwe ontwikkeling en innovatieve kracht. Het assortiment strekt zich uit van keramische en harsgebonden slijpstenen in kostbare en gesinterde korund via CBN en diamantslijpstenen tot snij- en snijgereedschappen.

 8. ABRADO

  Nederland

  Het bedrijf ABRADO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmiddelen, en diamantschijven. Het is gevestigd in Steenwijk, Nederland.

 1. SMIRDEX S.A. COATED ABRASIVES INDUSTRY

  Griekenland

  Het bedrijf SMIRDEX S.A. COATED ABRASIVES INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurschijven. Het is gevestigd in Xanthi, Griekenland.

 2. LEVORATO ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf LEVORATO ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, schuurmiddel voor hout, schuurmiddelen met lamellen, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Cadoneghe, Italië.

 3. RIKAMA MARIO RIEGER

  Duitsland

  Het bedrijf RIKAMA MARIO RIEGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cirkelzaagbladen, Cirkelzaagbladen, bald van cirkelzaag, schuursteen, en werkhandschoenen. Het is gevestigd in Bad Neuenahr-Ahrweiler, Duitsland.

 4. UKRABRAZIV LLC.

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRABRAZIV LLC., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurschijven. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 5. NOLTING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NOLTING GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schuurschijven. Het is gevestigd in Lage, Duitsland.

 6. SURFACE GROUP LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf SURFACE GROUP LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren afbramen van metalen, slijpwerk, en satineren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. EURO-FLEX ABRASIVI

  Italië

  Het bedrijf EURO-FLEX ABRASIVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexibele schuurmiddelen, en stijve en flexibele SCHUURMIDDELEN. Het is gevestigd in Luzzara, Italië.

 8. RIEGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RIEGER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Schuurschijven. Het is gevestigd in Dornstetten, Duitsland.

 9. NP DIAMANT

  Italië

  Het bedrijf NP DIAMANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, Diamantgereedschap, Marmer en natuursteen, benodigdheden voor marmerwerkers, Diamantgereedschap, en cnc gereedschap. Het is gevestigd in Seravezza, Italië.

 10. AR - FLEX SRL

  Italië

  Het bedrijf AR - FLEX SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, schuurmiddel voor metaal, SCHUURMIDDELEN in bladen en rollen, Schuurschijven, en kleefstoffen voor hout. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis