• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scotch

Resultaten voor

Scotch - Import export

 1. EXIDA LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf EXIDA LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Flexibele verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakvulmachines en materiaal, Zakvulmachines en materiaal, Scotch, vacuüm verpakking, en lasmachine verpakking. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. INNOSEAL INTERNATIONAL

  Nederland

  Het bedrijf INNOSEAL INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren packaging voor kunststoffen, en Scotch. Het is gevestigd in Tilburg, Nederland.

 3. EHBT

  Wit Rusland

  Het bedrijf EHBT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scotch, rekfolie, en kunststof folie. Het is gevestigd in Mogilev, Wit Rusland.

 4. GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Niet geweven stoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vacuümfolie, en Scotch. Het is gevestigd in Königsbrunn, Duitsland.

 5. UPAKOVKA

  Oekraïne

  Het bedrijf UPAKOVKA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleefband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakken - papier, Scotch, zakken, Rekfolie, en Zakken - papier. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HSTM

  Zuid-Afrika

  Het bedrijf HSTM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scotch, en kleefband voor afscherming. Het is gevestigd in Cape Town, Zuid-Afrika.

 2. HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scotch. Het is gevestigd in Heshan, China.

 3. SPTAPE

  Italië

  Het bedrijf SPTAPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Karton voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren papierrollen voor wegwerphanddoeken, en Scotch. Het is gevestigd in Forlì, Italië.

 4. ROYALE EMBALLAGE

  Tunesië

  Het bedrijf ROYALE EMBALLAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Golfkarton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scotch. Het is gevestigd in Ariana, Tunesië.

 5. BRAY CONTROLS BENELUX B.V.

  Nederland

  BRAY is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van een modulaire productlijn vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen, meskantafsluiters en aandrijvingen met bijbehorende accessoires voor industriële toepassingen met alleen al in Europa meer dan 250 werknemers verdeeld over 6 divisies. Wij bieden concurrerende, kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de beheersing van vloeistof en gasstromen. Door constante groei en uitbreiding van het assortiment met verschillende merken (Bray, Flow-Tek, Rite, Vaas e.a.) kan Bray haar klanten het meest geschikte product voor hun toepassing leveren. Bray Controls Benelux B.V. verzorgt de verkoop en distributie voor Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast is zij officieel distributeur van de SISTAG plaatafsluiters (volgens het WEY-concept) in uiteenlopende uitvoeringen en materialen, Bij Bray Controls Benelux B.V. kunt u altijd rekenen op een uitstekende service en een professionele dienstverlening. Trefwoorden: Regelkleppen, Plaatafsluiters, Schuifafsluiters, Elektrische aandrijvingen, Pneumatische aandrijvingen, Klepstandstellers, Klepstandsignalering, Magneetventielen, Seriële bus communicatie, Rubbergevoerd, Centrisch, Excentrisch, Dubbel excentrisch, Triple excentrisch, Wafer, Lug, Geflensd, Producent, Voorraadhouder, Reparatie, Onderhoud, Olie & Gas, Petrochemie Chemie, Solids & Bulk, Energie, Pharmaceutisch, Voedingsmiddelen, Afvalwater, Water, Papier & Pulp, Tankopslag, Transport, Machinebouw, Apparatenbouw

 1. SWEET AFTON SCOTCH WHISKY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SWEET AFTON SCOTCH WHISKY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren whisky, en schotse whisky. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 2. HOTEL ARISTELLA, RESTAURANT SPYCHER, SCOTCH CORNER BAR UND BAR RUSTICA, MANFRED PERREN & CO

  Zwitserland

  Het bedrijf HOTEL ARISTELLA, RESTAURANT SPYCHER, SCOTCH CORNER BAR UND BAR RUSTICA, MANFRED PERREN & CO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Gastronomie - specialiteiten, Bier, Reizen en toerisme, Conserven - vlees en vleeswaren, Gastronomie - specialiteiten, Bier, en Reizen en toerisme. Het is gevestigd in Zermatt, Zwitserland.

 1. SCOTCH & SODA B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SCOTCH & SODA B.V., en actief in de sector Kleding - dames. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleding - kinderen en baby's, Kleding - heren, Kleding - kinderen en baby's, en Kleding - heren. Het is gevestigd in Hoofddorp, Nederland.

 2. THE HANDMADE SCOTCH EGG CO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE HANDMADE SCOTCH EGG CO, en actief in de sector Soepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Pizza - diepvries, Honing, en Pizza - diepvries. Het is gevestigd in Worcester, Verenigd Koninkrijk.

 3. MUSIKDUO / TRIO SCOTCH

  Duitsland

  Het bedrijf MUSIKDUO / TRIO SCOTCH, en actief in de sector Voorstellingen - productie. Het is gevestigd in Hohentengen, Duitsland.

 4. SCOTCH FROST OF GLASGOW LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SCOTCH FROST OF GLASGOW LIMITED, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 5. SCOTCH FROST OF GLASGOW LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SCOTCH FROST OF GLASGOW LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, en Vlees - diepvries. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 6. SCOTCH GARAGE CAR SALES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SCOTCH GARAGE CAR SALES LTD, en actief in de sector Auto's - tweedehands. Het is gevestigd in Carnforth, Verenigd Koninkrijk.

 7. SIGNATORY VINTAGE SCOTCH WHISKY COMPANY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SIGNATORY VINTAGE SCOTCH WHISKY COMPANY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Pitlochry, Verenigd Koninkrijk.

 8. SCOTCH PREMIER MEAT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SCOTCH PREMIER MEAT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Inverurie, Verenigd Koninkrijk.

 1. SCOTCH LAMB MARKETING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SCOTCH LAMB MARKETING LTD, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Lanark, Verenigd Koninkrijk.

 2. THE SCOTCH MALT WHISKY SOCIETY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE SCOTCH MALT WHISKY SOCIETY LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Edinburgh, Verenigd Koninkrijk.

 3. HELSTA AUTORYZOWANY DYSTRYBUTOR 3M SCOTCH

  Polen

  Het bedrijf HELSTA AUTORYZOWANY DYSTRYBUTOR 3M SCOTCH, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 4. SCOTCH CORNER

  Verenigd Koninkrijk

 5. SCOTCH BAKERY

  Verenigd Koninkrijk

 6. SCOTCH WHISKY AUCTIONS

  Verenigd Koninkrijk

 7. SCOTCH SMOKED SALMON CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. THE REAL SCOTCH WHISKY COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. THE SCOTCH MALT WHISKY SOCIETY

  Verenigd Koninkrijk

 10. THE SCOTCH WHISKY HERITAGE CENTRE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis