• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • serums en vaccins

Resultaten voor

Serums en vaccins - Import export

 1. APTEC

  België

  Aptec Diagnostics levert kwaliteitsproducten aan het internationale klinisch diagnose markt. Aptec Diagnostics ontwikkelt en verkoopt menselijk serum proteïne antisera, calibrator sets en controles, waaronder multi-component calibratoren en controles, kortom, een uitgebreid gamma analysers.

 2. MONDOMED

  België

  Medische en chirurgische instrumenten en accessoires

 3. PPD CENTRAL LAB

  België

  Farmaceutische laboratoria.

 4. AMARTE CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf AMARTE CO., LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lichaamsverzorgingsproducten, Schoonheidscrèmes, Serums en vaccins, Lichaamsverzorgingsproducten, Schoonheidscrèmes, Serums en vaccins, en natuurlijke cosmetica. Het is gevestigd in Chung Cheong Buk-Do, Zuid Korea.

 5. MED-EXPERT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MED-EXPERT SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Medisch adviesburo. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, arbeidsgeneeskundige dienst, kindergeneeskundige hulpverlening, Serums en vaccins, en consultatiebureaus. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CROMA-PHARMA GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf CROMA-PHARMA GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Medicijnen, Fytotherapieproducten, Serums en vaccins, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Medicijnen, Fytotherapieproducten, en Serums en vaccins. Het is gevestigd in Leobendorf, Oostenrijk.

 2. AMEDIS-UE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AMEDIS-UE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen, Serums en vaccins, Farmaceutische producten, Medicijnen, Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen, Serums en vaccins, Farmaceutische producten, en Medicijnen. Het is gevestigd in Unterentfelden, Zwitserland.

 3. SMUKKESTE.COM

  Denemarken

  Het bedrijf SMUKKESTE.COM, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Serums en vaccins. Het is gevestigd in København K, Denemarken.

 4. VETERINARY INSTITUTE JSC SUBOTICA

  Servië

  Het bedrijf VETERINARY INSTITUTE JSC SUBOTICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Serums en vaccins. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, farmaceutische producten voor gebruik bij dieren, en Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Subotica, Servië.

 5. SYMBIO PHARM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SYMBIO PHARM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Serums en vaccins, en Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Herborn, Duitsland.

 1. INSTITUT JACQUES BOY

  Frankrijk

  Het bedrijf INSTITUT JACQUES BOY, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, Wetenschappelijke apparatuur en instrumenten, Serums en vaccins, en Wetenschappelijke apparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Reims Cedex 2, Frankrijk.

 2. IMUNA PHARM, AS

  Slowakije

  Het bedrijf IMUNA PHARM, AS, en actief in de sector Reageermiddelen voor het stellen van diagnoses. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, dialyse, en Serums en vaccins. Het is gevestigd in Sarisske Michalany, Slowakije.

 1. IMRES B.V.

  Nederland

  Het bedrijf IMRES B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Serums en vaccins. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten, Medicijnen, Farmaceutische producten, en Medicijnen. Het is gevestigd in Lelystad, Nederland.

 2. INTERNATIONAL HAOTIAN TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf INTERNATIONAL HAOTIAN TECHNOLOGY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Serums en vaccins. Het is gevestigd in Xiamen, China.

 3. GRANDE PHARMACIE DE LA PART

  Frankrijk

  Het bedrijf GRANDE PHARMACIE DE LA PART, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medicijnen, Serums en vaccins, Medicijnen, en Serums en vaccins. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 4. BIOTREND CHEMIKALIEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIOTREND CHEMIKALIEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Serums en vaccins. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 5. BIOVAC

  Frankrijk

  Het bedrijf BIOVAC, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, Veterinaire producten, Serums en vaccins, en Veterinaire producten. Het is gevestigd in Beaucouze, Frankrijk.

 6. BIO WEST

  Frankrijk

  Het bedrijf BIO WEST, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, Import-export - tussenpersonen, Serums en vaccins, en Import-export - tussenpersonen. Het is gevestigd in Nuaillé, Frankrijk.

 7. MSD (NORGE) AS

  Noorwegen

  Het bedrijf MSD (NORGE) AS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische specialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten, Serums en vaccins, Farmaceutische producten, en Serums en vaccins. Het is gevestigd in Drammen, Noorwegen.

 8. DRAAKON GROUP

  Turkije

  Het bedrijf DRAAKON GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Serums en vaccins. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier en karton - afgewerkte producten, geneeskundige en gezondheidsartikelen, en Papier en karton - afgewerkte producten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. RHEIN BIOTECH GESELLSCHAFT FÜR NEUE BIOTECHNOLOGISCHE PROZESSE UND PRODUKTE MBH

  Duitsland

  Het bedrijf RHEIN BIOTECH GESELLSCHAFT FÜR NEUE BIOTECHNOLOGISCHE PROZESSE UND PRODUKTE MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, en Serums en vaccins. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 2. COOPERATIVA FARMACEUTICA VASCONGADA

  Spanje

  Het bedrijf COOPERATIVA FARMACEUTICA VASCONGADA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medicijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, en Serums en vaccins. Het is gevestigd in Zaratamo, Spanje.

 3. MOSIN BIOTECH CO.,LTD

  Zuid Korea

  Het bedrijf MOSIN BIOTECH CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Serums en vaccins. Het is gevestigd in Daejeon, Zuid Korea.

 4. OMID DAROU SALAMAT CO.

  Iran

  Het bedrijf OMID DAROU SALAMAT CO., is een Distributeur, en actief in de sector Serums en vaccins. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische basisproducten. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 5. SELBORNE BIOLOGICAL SERVICES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SELBORNE BIOLOGICAL SERVICES LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, en Serums en vaccins. Het is gevestigd in Alton, Verenigd Koninkrijk.

 6. ALK-ABELLO A/S

  Denemarken

  Het bedrijf ALK-ABELLO A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, en Serums en vaccins. Het is gevestigd in Hörsholm, Denemarken.

 7. IZO SPA

  Italië

  Het bedrijf IZO SPA, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, en Serums en vaccins. Het is gevestigd in Brescia (Bs), Italië.

 8. NATURAL CARE PRO

  Turkije

  Het bedrijf NATURAL CARE PRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Serums en vaccins. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. GEL'S CO LTD

  Turkije

  Het bedrijf GEL'S CO LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Serums en vaccins. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 10. BAVARIAN NORDIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAVARIAN NORDIC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, en Serums en vaccins. Het is gevestigd in Planegg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis