• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • siccatieven voor verf en vernis

Resultaten voor

Siccatieven voor verf en vernis - Import export

 1. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

 2. VIS.COM.E. SRLS

  Italië

  Het bedrijf VIS.COM.E. SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 3. SMITH & RODGER, LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SMITH & RODGER, LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, Verf op emulsiebasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, en Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 4. CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, en Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Asten, Oostenrijk.

 5. LAMBDA TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAMBDA TECHNOLOGY GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Ovens - verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, uitrustingen voor drogen verf auto, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Hohenbrunn, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIVCOLOR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VIVCOLOR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Sommacampagna, Italië.

 2. AP FARVER A/S

  Denemarken

  Het bedrijf AP FARVER A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Viborg, Denemarken.

 3. AXALTA COATING SYSTEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AXALTA COATING SYSTEM S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Cavenago Di Brianza, Italië.

 4. COLORIFICIO IVER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLORIFICIO IVER S.R.L., en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernis, Siccatieven voor verf en vernis, Vernis, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 5. COLORIFICIO ABRUZZESE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLORIFICIO ABRUZZESE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernis, Siccatieven voor verf en vernis, Vernis, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Guardiagrele, Italië.

 1. JBC HOLDING A/S

  Denemarken

  Het bedrijf JBC HOLDING A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Olieverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, Verf en lak, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Hvidovre, Denemarken.

 2. COLORIFICIO BRAVIN ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf COLORIFICIO BRAVIN ( S.N.C. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Como, Italië.

 1. EUROPOLVERI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf EUROPOLVERI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Siccatieven voor verf en vernis, Verf op kunstharsbasis, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Sandrigo, Italië.

 2. I.P.I.V S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I.P.I.V S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Lucera, Italië.

 3. NEW LAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NEW LAC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Siccatieven voor verf en vernis, Verf op kunstharsbasis, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Lonate Pozzolo, Italië.

 4. COLORIFICIO TIRRENO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COLORIFICIO TIRRENO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in La Spezia, Italië.

 5. BASLER LACKE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BASLER LACKE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Buchs, Zwitserland.

 6. DOC TRADE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DOC TRADE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Sesto Fiorentino, Italië.

 7. INVER S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf INVER S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 8. PARMACOLOR

  Italië

  Het bedrijf PARMACOLOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Noceto, Italië.

 1. DI DONATO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DI DONATO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Woninginrichting - artikelen en accessoires, Siccatieven voor verf en vernis, Woninginrichting - artikelen en accessoires, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in San Giovanni Teatino, Italië.

 2. PINTURAS ADORAL SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

  Het bedrijf PINTURAS ADORAL SOCIEDAD LIMITADA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Verf op kunstharsbasis, Siccatieven voor verf en vernis, en Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in La Roda, Spanje.

 3. LAYTECH S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf LAYTECH S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in SUSEGANA, Italië.

 4. SERCOM

  Italië

  Het bedrijf SERCOM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsmaterialen en pleisters, Siccatieven voor verf en vernis, Dichtingsmaterialen en pleisters, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Urbania, Italië.

 5. DEL ROSSO VERNICI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DEL ROSSO VERNICI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oplos- en verdunningsmiddelen, Siccatieven voor verf en vernis, Oplos- en verdunningsmiddelen, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 6. ING. DESENZANI & C.

  Italië

  Het bedrijf ING. DESENZANI & C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Castiglione Delle Stiviere, Italië.

 7. COLORIF.MODENESE F.RIGHI ( S.R.L. )

  Italië

  Het bedrijf COLORIF.MODENESE F.RIGHI ( S.R.L. ), en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 8. BERTANI COLOR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BERTANI COLOR S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Limbiate, Italië.

 9. COLORIFICIO CAT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLORIFICIO CAT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Terni, Italië.

 10. COLORIFICIO RI.MAR. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLORIFICIO RI.MAR. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Behangpapier, Siccatieven voor verf en vernis, Behangpapier, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Cagliari, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis