• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sierplanten

Resultaten voor

Sierplanten - Import export

 1. GENEROSA

  Portugal

  Verified by europages badge
 2. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Servië

  Verified by europages badge

  We zijn een team van ervaren professionals, die de productie van fruitbomen, sierplanten, zaailingen enteeltmateriaal hebben opgezet. We voorzien onze klanten van producten volgens de gevraagde specificaties, de nodige documentatie, een vakkundige service eneen persoonlijke benadering.Onze productie is van de hoogste kwaliteit, gestandaardiseerd, we implementeren de nieuwste technologie enknowhow in het kweken van planten. Onze kopers ontvangen producten van topkwaliteit volgens internationale voorschriften.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVEROS MACÍAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten, Bosbouw, olijfboomkwekerijen, Planten, Bosbouw, kwekerijen van palmbomen, chamaerops, bomen, en quercus. Het is gevestigd in Carmona-Sevilla, Spanje.

 4. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Servië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KALEM DJORDJEVIC NURSERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge planten van de kwekerij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge fruitbomen, Fruitbomen, sierplanten, kleine rozen, perenbomen, hazelaars, Jonge fruitbomen, en Fruitbomen. Het is gevestigd in Milutovac, Servië.

 5. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemen, Bloemen, POINSETTIA, sierplanten, POTPLANTEN, bloemen in potten, DIPLADÉNIA, en mini forever rozen. Het is gevestigd in El Masnou-Barcelona, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, heesters, kamerplanten en tuinplanten, Potplanten, oleanders, boomkwekerijen, planten groothandel, grenaatbomen, en bloemenplanten. Het is gevestigd in Grottammare, Italië.

 2. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  België

  Op onze plantenkwekerij kweken en verkopen wij vaste planten, siergrassen, varens, tuinorchideeën, kruiden, bamboes en bolgewassen. We specialiseren ons de laatste jaren ook in afgebakende tuinconcepten die specifieke sferen oproepen of oplossingen aanreiken voor de moeilijkste plaatsen (prairie, macho, ...). Als groenprofessional kan u toegang aanvragen exclusief voor professionals via de knop 'AANMELDEN' bovenaan rechts. Als particulier kan je via onze digitale catalogus informatie opzoeken over planten, offertes en bestellingen doorgeven. Wij staan via mail en telefonisch ook paraat om u gedegen advies te geven.

 3. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Italië

  Fruttidoro is gespecialiseerd in de productie en verkoop van tuinplanten en fruitbomen in vazen. Ontwerp, uitvoer en onderhoud van tuinen. Verkoop van fruitbomen, tuinplanten, en sierplanten en fruitbomen die in de vergetelheid zijn geraakt. Op de online site van boomkwekerijen Dalmonte de Faenza (RA), www.fruttidoro.com, kunt u meer dan 500 variëteiten van antieke en in de vergetelheid geraakte planten ontdekken en kopen, tuinplanten en fruitbomen in vazen, die u kunt kiezen uit onze catalogus.

 4. DEROOSE PLANTS

  België

  Deroose Plants is een gevestigde waarde in de sierteelt. Wat ooit begon als een bescheiden familiebedrijf groeide uit tot een toonaangevende internationale onderneming. Vanuit vestigingen in België, de Verenigde Staten en China veredelt en vermeerdert Deroose Plants een totaalaanbod van kamerplanten. Deroose Plants commercialiseert steeds meer nieuwe groene en bloeiende planten, onder meer bromelia’s en nepenthes. Deze planten komen uit het eigen veredelingsprogramma of - en in groeiende mate - van de beste veredelaars die met Deroose Plants samenwerken. Tegelijk werkt Deroose Plants samen met toptelers, verspreid over de hele wereld. Dit laat hen toe om nieuwe producten zo grootschalig mogelijk in de markt te plaatsen. Aan de hand van beproefde en innoverende technieken streeft men naar de ontwikkeling van de perfecte kamerplant.

 5. CS-PLANT

  België

  Cs-plant werd opgericht in 2002 door Koen Scherpereel en kweekt sierplaten tot struikgewassen om in groothandel te verkopen. We bieden de klant een totaaloplossing door ons uitgebreid gamma met verschillende maten P9, 3 liter en 5 liter potten. Visie Cs-plant streeft ernaar uw totaalpartner in de sector te zijn. Een missie die om een sterk doorgedrongen bedrijfsvisie vraagt. De bedrijfsvisie van Cs-plant bestaat uit 4 basiselementen, waarbij elke pijler ons engagement naar onze klanten toe benadrukt. Uw succes Laat daar niet de minste twijfel over bestaan. Onze acties richten zich op het succes en welslagen van uw onderneming als professionele afnemer. Partner We beogen in de eerste plaats een totaalpartner te zijn. Dit impliceert dat wij u graag het hele gamma van sierplanten tot struikgewassen in pot aanbieden, teneinde u perfect van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit Boomkwekerij Cs)plant staat voor topkwaliteit. Door kwaliteit en efficiëntie te garanderen. Mensen Onze medewerkers, klanten en leveranciers staan centraal binnen onze onderneming. Iedere werknemer zet op zijn niveau onze filosofie inzake veiligheid, welzijn en milieu in de praktijk om. Verder wil Cs-plant verder uitbreiden en is daarom sterk op zoek naar buitenlandse groothandelaars die mee willen stappen in ons verhaal.

 1. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Italië

  VIVAIO DEI MOLINI is opgericht in 1940. Wij produceren planten in de volle grond en potplanten voor de Italiaanse en internationale markt. Wij ontwerpen en onderhouden groenvoorzieningen. De teelt van exemplarische fruitplanten en sierplanten beslaat vrijwel 75 hectaren in de volle grond, 20 000 m² in potten in de open lucht en 12 000 m² in kassen. Wij investeren regelmatig om producten met een constant hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren.

 2. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Spanje

  Boomkwekerij voor de tuinbouw en tuincentra. Wij beschikken over subtropische variëteiten, productie en verkoop van sierplanten, die voor kwekerijen interessant kunnen zijn gezien het productievolume en de goede prijs.

 1. VIVEROS ANTONIO MARTÍNEZ

  Spanje

  Viveros Antonio Martínez is een onderneming met een grote ervaring in de landbouwsector. Een sinds drie generaties van vader op zoon overgeleverde traditie met als enig doel voor ogen de landbouwers te helpen hun exploitaties optimaal te benutten. Onze constante belangstelling voor ontwikkeling en verbetering heeft ons ertoe aangespoord de beste machines, installaties en de meest rendabele machines van de markt aan te wenden. Nieuwe variëteiten en kweekmethodes.

 2. VIVAI RUSSO SSA

  Italië

  Vivai Russo, ontstaan in de jaren 60, is gespecialiseerd in de productie en verkoop van planten voor bebossing, sierplanten, mediterrane en tropische planten, palmen, fruitbomen, citrusvruchtbomen en olijven.

 3. EXOTIC PLANT

  België

  Exotic Plant is een onderneming die zich reeds 4 generaties lang bezig houdt met de productie van jonge planten en bromeliaceeën, alsook met de vermeerdering van Calathea, Musa, Orchids, Anthurium en Helleborus. Nieuwe generaties met nieuwe bloemvormen en nieuwe bloemkleuren bieden zich aan. Heden biedt zich ook de generatie "multiflowers" aan.

 4. GIMALL PLANTS

  België

  Gimall Plants is één van de meest vooraanstaande exportbedrijven van planten in Europa. De firma biedt groothandelaars, distributiebedrijven en tuincentra de keuze uit een zeer uitgebreid sierteeltassortiment.

 5. VIVEROS ANTÓN E HIJOS

  Spanje

  Productie van sierplanten en Mediterrane planten. Rassen: palmachtigen, granaatbomen, citrusvruchtbomen, olijfbomen, ficus, johannesbroodbomen, jacaranda's, tipuana's, enz.

 6. M VAN VEEN BV

  Nederland

  M. van Veen BV is een dynamisch jonge planten bedrijf. Welke door de persoonlijke benadering in staat is om u een hoogwaardig product te leveren volgens u specifieke wensen.

 7. INTER FLOWER

  België

  InterFlower tuincentrum, dat is meer dan 10 000 m² aan bloemen en planten, vis en vijver, dierenbenodigdheden, cadeauartikelen en decoratiemateriaal.

 8. FLORALUX

  België

  Floralux is een winkel en tuincentrum gespecialiseerd in interieur, planten, snijbloemen, vijvers en dier.

 1. VERDURME PLANTENVERHUUR

  België

  Verdurme verhuurt planten voor particulieren en bedrijven, voor evenementen en festiviteiten.

 2. GARTENBAU-SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf GARTENBAU-SERVICE, is een Distributeur, en actief in de sector Sierplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloemenplanten in de tuin, en tuinplanten. Het is gevestigd in Straelen-Herongen, Duitsland.

 3. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

  Spanje

  Het bedrijf HORTALIZAS JUMARSAN S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sierplanten, Sierplanten, pepermunt, verse peterselie, en verpakte spinazie. Het is gevestigd in El Raal, Spanje.

 4. ZE IMPORT & EXPORT

  Turkije

  Het bedrijf ZE IMPORT & EXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sierplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse basilicum. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. DANIEL FILIBERTO

  Spanje

  Het bedrijf DANIEL FILIBERTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sierplanten. Het is gevestigd in Turís, Spanje.

 6. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ALGOROS VIVEROS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijfboomkwekerijen, sierplanten, citrusvruchten, en exporteurs van palmbomen. Het is gevestigd in Elche (Alicante), Spanje.

 7. GROW BROTES VERDES S.L

  Spanje

  Het bedrijf GROW BROTES VERDES S.L, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Sierplanten. Het is gevestigd in Mislata (valencia), Spanje.

 8. PÉPINIÈRES CECE

  België

  Het bedrijf PÉPINIÈRES CECE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten, Sierplanten, Kasplanten en kasbloemen, Planten, Beplantingen, Sierplanten, en Kasplanten en kasbloemen. Het is gevestigd in Bray, België.

 9. TIHGSA.COM

  Peru

  Het bedrijf TIHGSA.COM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sierplanten. Het is gevestigd in Lima, Peru.

 10. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, Sierplanten, Potplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis