• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sierplanten

Resultaten voor

Sierplanten - Import export

 1. VIVEROS MACÍAS

  Spanje

 2. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Servië

 3. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanje

 4. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italië

 5. IL GERMOGLIO SRLS

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Italië

  Fruttidoro is gespecialiseerd in de productie en verkoop van tuinplanten en fruitbomen in vazen. Ontwerp, uitvoer en onderhoud van tuinen. Verkoop van fruitbomen, tuinplanten, en sierplanten en fruitbomen die in de vergetelheid zijn geraakt. Op de online site van boomkwekerijen Dalmonte de Faenza (RA), www.fruttidoro.com, kunt u meer dan 500 variëteiten van antieke en in de vergetelheid geraakte planten ontdekken en kopen, tuinplanten en fruitbomen in vazen, die u kunt kiezen uit onze catalogus.

 2. CS-PLANT

  België

  Cs-plant werd opgericht in 2002 door Koen Scherpereel en kweekt sierplaten tot struikgewassen om in groothandel te verkopen. We bieden de klant een totaaloplossing door ons uitgebreid gamma met verschillende maten P9, 3 liter en 5 liter potten. Visie Cs-plant streeft ernaar uw totaalpartner in de sector te zijn. Een missie die om een sterk doorgedrongen bedrijfsvisie vraagt. De bedrijfsvisie van Cs-plant bestaat uit 4 basiselementen, waarbij elke pijler ons engagement naar onze klanten toe benadrukt. Uw succes Laat daar niet de minste twijfel over bestaan. Onze acties richten zich op het succes en welslagen van uw onderneming als professionele afnemer. Partner We beogen in de eerste plaats een totaalpartner te zijn. Dit impliceert dat wij u graag het hele gamma van sierplanten tot struikgewassen in pot aanbieden, teneinde u perfect van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit Boomkwekerij Cs)plant staat voor topkwaliteit. Door kwaliteit en efficiëntie te garanderen. Mensen Onze medewerkers, klanten en leveranciers staan centraal binnen onze onderneming. Iedere werknemer zet op zijn niveau onze filosofie inzake veiligheid, welzijn en milieu in de praktijk om. Verder wil Cs-plant verder uitbreiden en is daarom sterk op zoek naar buitenlandse groothandelaars die mee willen stappen in ons verhaal.

 3. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Spanje

  Boomkwekerij voor de tuinbouw en tuincentra. Wij beschikken over subtropische variëteiten, productie en verkoop van sierplanten, die voor kwekerijen interessant kunnen zijn gezien het productievolume en de goede prijs.

 4. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Italië

  VIVAIO DEI MOLINI is opgericht in 1940. Wij produceren planten in de volle grond en potplanten voor de Italiaanse en internationale markt. Wij ontwerpen en onderhouden groenvoorzieningen. De teelt van exemplarische fruitplanten en sierplanten beslaat vrijwel 75 hectaren in de volle grond, 20 000 m² in potten in de open lucht en 12 000 m² in kassen. Wij investeren regelmatig om producten met een constant hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren.

 5. VIVEROS ANTONIO MARTÍNEZ

  Spanje

  Viveros Antonio Martínez is een onderneming met een grote ervaring in de landbouwsector. Een sinds drie generaties van vader op zoon overgeleverde traditie met als enig doel voor ogen de landbouwers te helpen hun exploitaties optimaal te benutten. Onze constante belangstelling voor ontwikkeling en verbetering heeft ons ertoe aangespoord de beste machines, installaties en de meest rendabele machines van de markt aan te wenden. Nieuwe variëteiten en kweekmethodes.

 1. VIVAI RUSSO SSA

  Italië

  Vivai Russo, ontstaan in de jaren 60, is gespecialiseerd in de productie en verkoop van planten voor bebossing, sierplanten, mediterrane en tropische planten, palmen, fruitbomen, citrusvruchtbomen en olijven.

 2. AGRI-UNITED, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  AGRI-UNITED is een bedrijf dat gewijd is aan de productie en de verkoop van rode vruchten: bramen (zoete versie Prime-Ark 45), druiven (soort rouge Pinot Noir) voor de productie van wijn en sierplanten. Wij willen graag internationale handelsbetrekkingen opbouwen, in het bijzonder in Europa, Afrika en Azië. Gecertificeerde MKB met een toegangscode voor groente en fruit en in het bezit van een certificaat Point Vert. Wij zetten alles in het werk om de kwaliteit van onze producten te exporteren.

 1. GIMALL PLANTS

  België

  Gimall Plants is één van de meest vooraanstaande exportbedrijven van planten in Europa. De firma biedt groothandelaars, distributiebedrijven en tuincentra de keuze uit een zeer uitgebreid sierteeltassortiment.

 2. VIVEROS ANTÓN E HIJOS

  Spanje

  Productie van sierplanten en Mediterrane planten. Rassen: palmachtigen, granaatbomen, citrusvruchtbomen, olijfbomen, ficus, johannesbroodbomen, jacaranda's, tipuana's, enz.

 3. FLORALUX

  België

  Floralux is een winkel en tuincentrum gespecialiseerd in interieur, planten, snijbloemen, vijvers en dier.

 4. INTER FLOWER

  België

  InterFlower tuincentrum, dat is meer dan 10 000 m² aan bloemen en planten, vis en vijver, dierenbenodigdheden, cadeauartikelen en decoratiemateriaal.

 5. GARTENBAU-SERVICE

  Duitsland

 6. ZE IMPORT & EXPORT

  Turkije

 7. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

  Spanje

 8. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanje

 1. GROW BROTES VERDES S.L

  Spanje

 2. PAULOWNIA EUROPA

  Roemenië

 3. PFLANZEN-EXOTE

  Duitsland

 4. PÉPINIÈRES CECE

  België

 5. TIHGSA.COM

  Peru

 6. KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB

  Duitsland

 7. MENCI LUCIANO ORTOFLORICOLTURA

  Italië

 8. COOPERATIVA P. G. FRASSATI

  Italië

 9. GARDEN VIVAI

  Italië

 10. PETER SCHUSTER

  Oostenrijk