• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • siliconen

Resultaten voor

Siliconen - Import export

 1. PROGRESS SILICONES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROGRESS SILICONES is sinds 1985 gespecialiseerd in de productie van onderdelen van siliconen en overige elastomeren voor de industrie en de medische sector. PROGRESS SILICONES ontwerpt, produceert en verhandelt siliconen onderdelen voor de meest veeleisende industrieën. Sectoren als: de voedingsindustrie, de kernindustrie, de cosmetica, de luchtvaart, de farmaceutische en de biomedische industrie. Wij voeren zowel unieke stukken als grote series uit via gieten, ingieten, extrusie, co-extrusie, confectie en op maat snijden. Al deze producties kunnen gecombineerd worden met bedrukking en specifieke verpakkingen naargelang uw bestek. Wij hebben 2 clean rooms met een totaal oppervlak van 550 m2. Deze zijn ISO 7 en ISO 8 gecertificeerd, aangepast aan de productie van medische en farmaceutische artikelen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd.

 2. KARL TRESKE GMBH GUMMI- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Karl Treske GmbH is sinds 1909 een in Berlijn gevestigde technische groothandel voor rubber- en kunststofproducten, gedeeltelijk uit eigen productie. Onze klanten komen uit de industrie, de handel en het openbaar bestuur in Europa en de rest van de wereld. Er wordt onder meer de volgende producten verkocht en geproduceerd: Pakkingen, rubber- en kunststofprofielen, rubberrollen, balgen, gevormde rubberonderdelen, PTFE-onderdelen, rubber-, siliconen-, Klingersil- en kunststofplaten, celrubber en sponsrubber, vloerbedekkingen, maar ook speciale paardenmatten en werkplaatsmatten. Daarnaast zijn er profielen van rubber en sponsrubber, stroken van celrubber, randbeschermers en raamprofielen, diverse rubber-metaalverbindingen, PVC- en siliconenslangen, drinkwater-, minerale olie- en persluchtslangen, kleefstoffen en dichtingsproducten en nog veel meer. De kennis van de medewerkers door persoonlijk, uitgebreid en deskundig advies, alsmede de jarenlange ervaring van ons bedrijf dragen bij tot een hoge klanttevredenheid.

 3. ABCR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  abcr. Goede chemie. Onze service maakt het verschil. ABCR is uw totaalaanbieder voor verkoop, productie en onderzoek en ontwikkeling van organische, anorganische en metaalorganische speciale chemicaliën – meer dan 260.000 producten in de online-catalogus & webshop. Eenvoudig selecteren en bestellen. Synthese gewenst? Geen probleem. Ons R & D-team maakt voor u samen - bekwaam en uniek - Abcr-laboratoria - speciale chemicaliën uit onze eigen productie. Met ABCR LABS vertrouwt u op de kwaliteit van zelf geproduceerde speciale chemicaliën die wij in Europa produceren voor de internationale markt. Op een oppervlakte van 6.000 vierkante meter biedt een internationaal team van ervaren scheikundigen u knowhow in onderzoek en ontwikkeling van synthese, productie-ontwikkeling en opschaling tot productie in grote hoeveelheden.Voor de productie van kilo tot ton vindt u laboratoria en fabrieken die reactoren van verschillende groottes beschikbaar hebben.

 4. SILITECH SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Silitech AG verkoopt al meer dan 20 jaar met succes speciaal chemisch-technische producten en accessoires van toonaangevende fabrikanten over de hele wereld. Door de samenwerking met succesvolle en innovatieve leveranciers en partnerbedrijven, evenals onze hoge flexibiliteit en gestroomlijnde processen, kunnen wij u een breed scala aan hoogwaardige producten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste industriële kwaliteitseisen en worden over de hele wereld met succes toegepast. Naast grootschalige industrie bedienen wij ook het MKB, handwerk en particulieren. Als uw competente probleemoplosser zijn persoonlijk advies en snelle levering uit voorraad voor ons vanzelfsprekend. Door constante bijscholing en intensieve uitwisseling met onze leveranciers kunnen wij u ook helpen bij veeleisende toepassingen.

 5. SILCAP SILICONE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij zijn Silcap Silicone Kitchenware, een snel groeiende fabrikant van silicoonrubber producten van hoge kwaliteit gevestigd in Istanboel, Turkije, sinds 2014. Verder is onze onderneming winnaar van de Innovative Entrepreneur Award 2019, officieel uitgereikt door het Ministerie van Industrie en Technologie van de Republiek Turkije. Sinds het begin van onze activiteit als fabrikant ontwikkelen en produceren wij speciale met silicoon geïsoleerde draden en kabels, gebruikt in huishoudelijke apparatuur, verlichting, elektronische apparaten, temperatuursensoren, militaire producten, metaalbewerking en chemische industrie, communicatie, voertuigen en vaartuigen, stroomtoevoerinstallaties en andere toepassingen. Onze producten beschikken over LFGB, SGS en VOC certificaten. Enkele van onze andere producten zijn siliconen spatels, eierkwasten, slangen en dichtingen voor voedselrecipiënten. Daarnaast kunnen wij de verschillende siliconen producten in overeenstemming met 3D-tekeningen of monsters onder uw eigen merk. Onze technische capaciteiten zijn ongekend en wij zetten ons constant in om nieuwe methodes, nieuwe grondstoffen te vinden om aan deze vraag te voldoen. Innovatie is slechts één van de sterke punten van ons team. Bezoek gerust onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ITES GUMMI- UND DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ites Gummi und Dichtungstechnik GmbH werd in 1999 opgericht door Gerhard Ites in Emden.Ites Gummi und Dichtungstechnik GmbH werd in 1999 opgericht door Gerhard Ites in Emden. De sector van rubber en afdichtingstechnologie groeide door middel van constante investeringen in de nieuwste machinetechnologie op het gebied van ponsen en snijden van alle commercieel beschikbare rubberkwaliteiten evenals verschillende vezel- en schuimartikelen. Het is een bedrijf dat in heel Europa actief is in het proces van het snel en betrouwbaar produceren en leveren van uw bestellingen tegen scherpe prijzen. De filosofie van Ites Gummi- und Dichtungstechnik GmbH is: competent, snel en flexibel reageren op alle verzoeken van klanten.

 2. MERZ & BENTELI AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  merz+benteli biedt afdichtingsmiddelen en flexibele lijmen op basis van milieu- en toepassingsvriendelijke, oplosmiddelvrije technologie, deels op basis van tot 70% hernieuwbare grondstoffen, d.w.z. Producten en diensten van de hoogste kwaliteit, made in Switzerland. Bovendien zijn wij specialisten in private labelling.Onze klanten gebruiken onze producten om oplossingen te bieden voor energie-efficiëntie en afdichting in de bouwsector tot het plaatsen van voorruiten en nog veel meer in de transport- en assemblagesector.

 3. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Goebel is een door familie gerunde, internationale groep van verbinding- en montagetechniek.Wij zien onszelf als een specialist voor de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmiddelen en de bijbehorende verwerkingssystemen.Onze vriendelijke en ervaren medewerkers, vertegenwoordigers en verkooppartners zorgen voor de tevredenheid van onze klanten en voor de actieve steun van de gehele inkoop en supply chain.Kwaliteit staat voorop.Dit geldt voor de producten en diensten alsook wat betreft de technische en organisatorische ontwikkeling van het bedrijf.Goebel wil een eerlijke partner voor haar klanten, leveranciers en medewerkers zijn.Wederzijds respect, eerlijkheid en vriendelijkheid zijn de basis voor een vertrouwende partnerschap.We groeien met de taken voor onze klanten.

 4. USNER CHEMICALS

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Als familiebedrijf bieden we chemisch-technisch advies en handel in thermohardende materialen, siliconenelastomeren en chemische specialiteiten voor kunststofverwerkende bedrijven, evenals producten voor de gieterij-industrie - sinds 1949.Als producent van bindmiddelen op basis van furan/fenol en alkydharsen en bijbehorende verharders voor staalgietwerk leveren we al sinds het begin van ons bedrijf aan de gieterij-industrie. Als exclusieve vertegenwoordiger van bekende producenten in de kunststofindustrie verhandelen we een breed scala aan chemische specialiteiten voor gebruik in een breed scala aan toepassingen, waaronder: • Epoxy en polyester harssystemen • Epoxy prepregs • Vloeibaar siliconenrubber • Lijmen - Halogeenvrije vlamvertragers • Grafeen • Versterkende materialen (glasrovings, matten, weefsels). • We bieden ook bij kamertemperatuur uithardende en vloeibare siliconen voor gebruik in afdichtmiddelen, vormmassa's en voor toepassingen in medische technologie, gezondheidszorg en de elektrische industrie (vloeibaar siliconenrubber). Vooral de samenwerking met onze partnerbedrijven stelt ons in staat om in contact te komen met belangrijke en innovatieve kunststofverwerkende bedrijven en samen te werken aan nieuwe ontwikkelingen en projecten. We beheren zowel de basisgrondstoffen als speciale additieven, die we samen met onze leveranciers en klanten individueel optimaliseren, afhankelijk van de toepassing.

 5. DE WITTE SA

  België

  Verified by europages badge

  De Witte is een partner voor verdelers gespecialiseerd in hoogwaardige reinigingsmiddelen. Wij zijn werkzaam in het importeren, assembleren en printen van een breed assortiment reinigings-, doserings- en ontsmettingsmiddelen. Onze selectie omvat microvezel doeken, verstuivers, schuimers, borstels en grepen evenals als systemen voor ontsmetting en dosering. Als u een groothandelaar bent binnen de hygiënische, levensmiddelen, auto- of landbouwindustrie, kunt u er zeker van zijn dat we precies hebben wat u nodig hebt.

 1. LTE PRODUZIONE MESCOLE IN GOMMA

  Italië

  Verified by europages badge

  LTE is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogtechnologisch FLUORRUBBER- (FKM/FFKM), SILICONE- (VMQ) en FLUOROSILICONEVERBINDINGEN (FVMQ) voor een groot aantal sectoren. Verbindingen voor de automobielsector voor onder de motorkap, in het interieur en aan de buitenkant van voertuigen. Van infrastructuur tot spoorwegen en ruimtevaart: we bieden ook vele oplossingen voor de wereld van transport

 2. LUSOCOPLA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUSOCOPLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Siliconen. Het is tevens aanwezig in de sectoren silicoon oliën, fabricage van matrijzen, giethars, Kleefstoffen, lijmen en tapes, en siliconenrubber. Het is gevestigd in São João Ver, Portugal.

 1. BALTRES HANDELSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BALTRES HANDELSGES.M.B.H., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Siliconen. Het is gevestigd in Baden, Oostenrijk.

 2. SILICONI COMMERCIALE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SILICONI COMMERCIALE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Siliconen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiebestrijding, chemisch, Smeermiddelen, silicoon, Corrosiebestrijding, chemisch, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Gambellara, Italië.

 3. GCI S.R.L. GOMMA CELLULARE ITALIANA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GCI S.R.L. GOMMA CELLULARE ITALIANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren afdichtingsringen van rubber, silicoon, en teflon. Het is gevestigd in Giussano, Italië.

 4. BCD CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BCD CHEMIE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siliconen, bindmiddelen, pigmenten, Siliconen, silicoonemulsies, silicoon oliën, en zetmeel. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. ALLIANCE CAOUTCHOUC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALLIANCE CAOUTCHOUC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - technische artikelen voor de industrie, silicoon, chloropreenrubber, bewerking volgens tekening, spuitgietwerk, verspaning mechanica volgens tekening, siliconisch rubber, verspaning fijnmechanica, en rubber. Het is gevestigd in Rochefort, Frankrijk.

 6. SILIKONFABRIK INH. ALEXANDER BLIOCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SILIKONFABRIK INH. ALEXANDER BLIOCH, is een Distributeur, en actief in de sector Siliconen. Het is gevestigd in Ahrensburg, Duitsland.

 7. OPSIL LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OPSIL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - distributiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siliconen, Siliconen, kiezelaarde, siliciumderivaten, en Installaties voor wafeltjes. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 8. URM - UNIVERSAL RUBBER MANUFACTURING NV

  België

  Van het ontwerp tot het eind onderdeel, naargelang uw behoeften. URM kan nagenoeg elk product van rubber of synthetisch materiaal vervaardigen. Productie in België en Hongarije: in gietwerk, rubberslangen, extrusie. Van plastic en rubber. Alle kwaliteitssoorten, kleuren en hardheden. Persen tot 1.200 T(1500x1500). Kleine of grote oplagen. Sinds 1946 zijn wij gespecialiseerd in de vervaardiging van gegoten, technische onderdelen van rubber. Deze onderdelen worden in verschillende soorten elastomeer geproduceerd: natuurlijk rubber, SBR, neopreen, nitril, chemisch gewijzigd ethyleenpropyleendieen, hypalon, viton, siliconen, polyurethaan, e.d. Artikelen van neopreen en artikelen van NBR, artikelen van epdm, rubber slangen en bochten, rubber injectie, vormartikelen van neopreen, vormartikelen van kunststoffen, vormartikelen van pp, vormartikelen van pom, vormartikelen van polyurethaan, injectie kunststoffen, rubber profielen en slangen, silicone profielen en slangen, silicone rubber, balgen van epdm en viton, moffen van epdm en viton, rubber epdm balgpakking, productie van vormartikelen van rubber, vormartikelen van gevulkaniseerd rubber, rubber en metaal. Wij leveren onze producten overal ter wereld en uiteraard met de nodige zorg. Neem nu nog direct contact met ons op om uw project te bespreken. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09: 00 - 17: 00 uur

 1. BRUCARE

  België

  BruCare biedt een volledig assortiment van materiaal en diagnose- en productieapparatuur voor de vervaardiging van zolen, geïntegreerd in een hoogtechnologische numerieke en logistieke beheerstructuur. Wij garanderen een snelle levering en een vakkundig en gepersonaliseerd antwoord op uw behoeftes en op die van uw klanten. Onze missie is het leveren van producten van kwaliteit met respect voor het milieu. Wij zijn gespecialiseerd in podo-orthopedie, podobarometrie, biomechanica en houding, alsmede in medische voetverzorging.

 2. KITSHOP BENELUX B.V.

  Nederland

  Een jong dynamisch bedrijf waar de klant altijd centraal staat. Jouw partner in kitten, lijmen, purschuim en toebehoren. Met 15 jaar ervaring in de kit- & lijm industrie hebben we alle kennis en know-how in huis. Daarom helpt Kitshop.nl de vakman verder vooruit, whatever it takes. Wij helpen de vakman vooruit met eerlijk en transparant advies op maat! Altijd het juiste product voor elke klus, zo helpen wij jou om beter te presteren voor een perfect resultaat en dus een tevreden klant! Geen verzoek of vraag is te gek voor ons en we staan altijd voor je klaar! Pas als jij tevreden bent zijn wij tevreden! Wij denken met je mee en denken graag in oplossingen! Geen probleem te groot en geen vraag is te veel! Dit is hoe wij werken: Elkaar leren kennen! Wel zo logisch… Hoe beter we elkaar begrijpen hoe beter wij je kunnen helpen en adviseren. Business analyse Klinkt ingewikkeld, is het eigenlijk niet. Wij gaan de producten die dagelijks gebruikt worden in kaart brengen in combinatie met het toepassingsgebied. Hieruit komt een product portfolio voorstel volledig afgestemd op jouw behoeften. Product portfolio voorstel & offerte Op basis van de business analyse komen wij met een op maat gemaakt product voorstel en offerte. Deze nemen wij graag persoonlijk met je door! Knowledge sharing Wij komen langs of je komt gezellig bij ons langs voor een technische training op maat op basis van het product voorstel. Hierin geven wij technisch advies. Samen voor het beste resultaat!

  Alle producten voor "siliconen"
 3. DL CHEMICALS

  België

  Met de focus steeds duidelijk en exclusief gericht op de professionele markt, groeide DL Chemicals uit tot een succesvol producent van voegkitten en lijmen. Het bedrijf werd gesticht in 1936 en is al drie generaties lang een familiebedrijf. Al meer dan 80 jaar worden enkel producten van een hoog en constant kwaliteitsniveau geproduceerd voor de professionele gebruiker. In deze tijd werd een uitstekende knowhow opgebouwd. Wij bieden meer dan verkopen alleen. Het technical support team staat altijd ten dienste van de klant. Zo bouwen wij elke dag aan een hecht partnerschap met onze klanten. DL Chemicals biedt een volledig gamma siliconen, MS-polymeren en hybride kitten, acrylaatkitten, PU-kitten, PU-schuimen, lijmen… aan. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid gamma nevenproducten. Ook voor de ontwikkeling van uw eigen huismerk en producten op maat zijn wij de ideale partner. In het uitstekend ingericht onderzoeks- en ontwikkelingslabo worden producten dagelijks getest en onderzocht. Aan de hand van de nieuwste technologieën worden nieuwe producten ontwikkeld. Zo bieden wij onze klanten altijd de beste producten die voldoen aan de steeds strenger wordende eisen, wetgevingen en normen. De producten van DL Chemicals zijn van een hoog en constant kwaliteitsniveau, geproduceerd onder het EN ISO 9001 kwaliteitslabel. We verbinden ons ertoe hierbij de strengste regelgeving met betrekking tot milieu te respecteren conform ISO 14001 milieuzorgcertificaat.

 4. STARLIM SPRITZGUSS GMBH

  Oostenrijk

  Ontwikkeling en productie in opdracht van siliconen- en meercomponentdelen in spuitgietprocedé. Alles in een hand - van idee tot kant-en-klaar-product. De drie principes van starlim//sterner – groei, ontwikkeling en menselijkheid – zijn voor ons meer dan alleen trefwoorden. Zij definiëren de kern van onze onderneming en hebben ons vanaf het begin als kleine familieonderneming begeleid tot onze promotie tot internationaal marktleider in ons segment. Onze producten: Siliconen-metaal-verbindingen, siliconendichtingen, rubberen dichtingen, dichtingsringen, vouwbalgen, vloeibaar-siliconen-precisievormdelen, siliconenvormdelen voor de medische techniek, rubberen vormdelen, microspuitgietdelen uit kunststof, O-ringen uit siliconen

 5. SILIPAINTER GMBH

  Duitsland

  Taak en oplossing van de wereldprimeur "Silipainter": het mogelijk maken van niet-bloedende en slijtvaste coatings van verse en bestaande gevulkaniseerde siliconenvoegen.De Silipainter bestaat uit twee componenten, die vóór gebruik moeten worden gemengd. Er worden onder andere de volgende voordelen behaald: De emulsie is compatibel met de meeste in de handel verkrijgbare verfsystemen op de markt. Mogelijke toepassingen zijn het voorbereiden van bestaande siliconenvoegen op ramen, deuren, beglazingsgebieden, sanitaire ruimtes tot aan de constructie voor latere verfsystemen. In plaats van inferieure afdichtingsmiddelen zoals b.v. Acrylaten, nu hoogwaardige afdichtingsmiddelen kunnen worden geïntroduceerd in de vorm van siliconen, omdat nu een coating met het product Silipainter wordt gegeven.

 6. ASSYST

  België

  Assyst, alles over kunststoffen Met meer dan 20 jaar ervaring in de kunststoffenwereld staan wij garant voor een professionele begeleiding voor al uw problemen op het vlak van vormgeving. In samenwerking met onze partners zoeken wij steeds naar nieuwe toepassingen en houden wij de ontwikkelingen op de markt in het oog. Aarzel daarom niet om een balletje op te gooien als u met een probleem zit. Alle producten worden door ons regelmatig getest en technische specificaties zijn beschikbaar. Wij wensen niet enkel te verkopen, maar delen graag onze ervaring met u om het productieproces vlot te doen verlopen. Indien ons bekend, lichten wij u graag in over specifieke toepassingen, speciale behandelingen, optimale manier van verwerken, te nemen voorzorgen, enz. Door een snelle rotatie kunnen wij steeds de meest verse producten aanbieden. Dit heeft voor onze klanten het voordeel om steeds producten te verwerken met optimale eigenschappen.

 7. GOMLINE D.O.O.

  Slovenië

  GOMLINE is een Sloveense compounder, gespecialiseerd in de productie van siliconeverbindingen. Wij zijn actief in de rubberbranche sinds 1982 en wij gaan nog steeds door met het vinden van innoverende oplossingen op dit gebied. Wij zijn een goedgekeurde distributeur en partnercompounder van Wacker voor Slovenië, alsmede voor het hele grondgebied van voormalig Joegoslavië. Onze voornaamste missie is het leveren van innoverende oplossingen in de sector van speciaal rubber en siliconeverbindingen. Onze visie is een herkenbare en vertrouwde partner te blijven voor zowel kleinere als grotere veeleisende projecten, die een uitzonderlijk snelle respons, bovenmaatse oplossingen en aanpassingsvermogen aan specifieke klanteneisen vereisen.Wij streven ernaar de markt te voorzien van compounds van de hoogste kwaliteit en consistente herhaalbaarheid wat betreft fysische en chemische eigenschappen, alsmede superieure verwerkbaarheid. Bezoek onze website of neem contact met ons op als u een vraag heeft, wij helpen u graag de beste oplossing voor u te vinden.

 8. AVABEL INTERNATIONAL

  België

  Welkom! Onze onderneming, AVABEL Europe, stelt reeds 35 jaar ervaring en vernieuwing ten dienste van de bouwsector. Wij vervaardigen en leveren oplossingen op maat voor daken en overkappingen, de nodige toebehoren, toepassingen met lijm en gebruik van afdichtingmaterialen. Vanuit Houthalen, zorgt onze logistieke dienst voor de leveringen binnen de kortst mogelijke termijn aan zowel onze klanten in België, Nederland als Duitsland. Aarzel niet ons team te contacteren met Uw vragen of om inlichtingen.

 9. SILTECH SILICONRUBBERTECHNIEK

  Nederland

  SILTECH siliconrubbertechniek is inmiddels ruim 30 jaar gespecialiseerd in siliconrubber. Onze productie vindt plaats in een ISO-9001 / ISO-13485 gecertificeerde productie omgeving.Door onze puur zuivere siliconen receptuur/compound die bij de productie gebruikt wordt, staan wij garant voor alleen de hoogste kwaliteit siliconrubber.Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u 100% productzekerheid bieden, ook op de meest kritische toepassingen.Wij leveren hoogwaardige siliconenproducten- platinum & peroxide cured, slangen, rondsnoeren, vormdelen, afdichtingen en profielen.Als betrouwbare partner kunnen wij ons onderscheiden doordat wij eenvoudig van opzet zijn gebleven en daarom in staat zijn u op meerdere vlakken voordelen te bieden zoals; - 100% kwaliteit- flexibiliteit- service- korte communicatielijnen- leveringen uit voorraad- just in time leveringen- betrokkenheidU kunt rekenen op onze volledige service en inzet op uw specifieke vraagstelling, wens of situatie.

 10. IJZERWINKEL

  België

  De IJzerwinkel staat bekend als leverancier van het betere gereedschap. Tevens kunt u er terecht met elk technisch probleem. Zo kunnen wij u nog professioneler en gerichter helpen, om tussen ons zeer ruim assortiment van professionele machines en materialen het gepast product te vinden. Machines Gereedschap Luchtgereedschap Gasgereedschap Diamantgereedschap Lasapparatuur Bouwlasers Bevestigingsmaterialen Lijm / siliconen adders / stijgers Stapelrekken Bouwartikelen Kleding Tuin Bouwbeslag Hang / Sluitwerk Hoge drukreinigers Verfproducten

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis