• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • silo's - metaal

Resultaten voor

Silo's - metaal - Import export

 1. PARSMEGA MAKINA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij PARSMEGA, de eerste bestemming voor geavanceerde technische oplossingen voor grote landbouwproducties. Onze specifieke R&D afdeling neemt het voortouw op het gebied van innovaties voor graansilo's, graandrogers, maalmachines, maalsystemen, pastamachines en industriële koelsystemen. Als vitaal onderdeel van de PARSMEGA-familie geven we prioriteit aan ongeëvenaarde klantondersteuning en de levering van producten van topkwaliteit. PARSMEGA is gespecialiseerd in kant-en-klare projecten en biedt uitgebreide oplossingen voor verschillende industrieën om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Wij leveren aan een internationale klantenkring verspreid over 32 landen, met name in Centraal-Azië, Europa en Afrika. Wij zetten ons in om onze internationale aanwezigheid constant uit te breiden en onze service naar een hoger plan te tillen. Ontdek tevens ons filiaal SOLLS SHOES, onderdeel van de overkoepelende PARSMEGA groep. SOLLS SHOES, bekend voor de productie van uiteenlopende stijlen dames- en herenschoenen, kan bogen op een geavanceerde en hoogwaardige productie-unit in Gaziantep. Ons ervaren team verzorgt de dagelijkse productie van duizenden producten van topkwaliteit. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid verstevigt onze positie als voorkeursleverancier voor winkelketens en vertrouwde exporteur naar talloze landen. Opmerkelijk is onze samenwerking met gerenommeerde merken als DS Damat, Boyner en meer, een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en het vakmanschap dat SOLLS SHOES definieert.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. DOHOGNE SYSTEM SA

  België

  Verified by europages badge

  Modulaire, evolutieve silo's die aangepast zijn aan de industriële opslagcapaciteiten van alle stortgoederen en die volledig geleegd en daarna met een ander product gevuld kunnen worden zonder voorafgaande reiniging. DOHOGNE SYSTEM silo's, gegalvaniseerd of RVS met gladde wand, vervaardigd met gebogen panelen, aan de buitenkant vastgebout, zelfreinigend, demonteerbaar, onderling uitwisselbaar, dikte 2 tot 4 mm, standaard afmetingen 940 x 1940 mm. Waterdichte, robuuste silo's, 50 jaar ervaring, conform de Europese norm EN 1991-4, die voldoen aan de specifieke statische en dynamische opslagvereisten. Geprefabriceerde silo's, voordelig te vervoeren: de integratie in een bestaande installatie is mogelijk dankzij de levering van de silo in losse onderdelen op locatie, zodat er geen specifieke aanvoerweg is vereist zoals voor een klassieke silo het geval zou zijn. Door de snelle montage is er geen zware infrastructuur nodig is op de bouwplaats. Silo's beschermd tegen explosie volgens de ATEX en Europese normen.

 3. TSC SILOS

  Nederland

  Verified by europages badge

  Als specialist in de bouw van vierkante silo's levert TSC Silos een eindproduct dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt gebruikt in vele verschillende industrietakken. Het vierkante of rechthoekige siloconcept is gekenmerkt door een optimale opslagcapaciteit en flexibele uitvoeringsopties. Een slim design zorgt voor de best mogelijke productlozing met een maximale opslagcapaciteit. Met een TSC silo investeert u in een veilige, hygiënische werkomgeving. Van de verkoop en het ontwerp tot de productie en de installatie zijn wij in staat uw projecten van A tot Z te verzorgen: van de stalen draagstructuur tot de beplating en van het functionele ontwerp tot de installatie. Bij TSC is de veiligheid een prioriteit. Onze goed opgeleide ingenieurs voeren grondige berekeningen uit voor uw silo. TSC ontwerpt, berekent en bouwt alle silo's in overeenstemming met de meest recente normen (EN 1991, EN 1993 en EN 1090). Wij hebben de nodige kennis van ATEX, aardbevingscoëfficiënten, sneeuwbelasting en windbelasting.

 4. VIBRAFLOOR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  VIBRAFLOOR is de specialist in de vervaardiging van losinrichtingen voor stortgoed, vloeistoffen en ook cohesieve stoffen. Het VIBRAFLOOR systeem kan worden aangepast aan alle opslagsystemen: silo's van metaal of beton, trechters, wagons, autonome laadbakken, schepen, van ongelijk welke vorm of afmeting. Zowel rond als rechthoekig, van beton, staal, koepelvormig, schepen, wagons, vrachtwagens, Vibrafloor installeert zijn losinrichting en garandeert daarbij een volledige reiniging.

 5. SCE

  België

  Verified by europages badge

  SCE - Silo Construction & Engineering - is sinds 1988 gespecialiseerd in de fabricage van modulaire vierkante silo's voor de opslag van industriële processen. Onze missie is het leveren van duurzame opslagoplossingen voor voedingsproducten, en daarmee het leveren van hygiënische opslag aan een verscheidenheid van klanten over de hele wereld. Wij stellen tientallen jaren ervaring en vakmanschap ten dienste van onze klanten. SCE ontwerpt, ontwikkelt en bouwt silo-oplossingen voor verschillende sectoren, waaronder de veevoederindustrie, de voedingsindustrie of de chemische industrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROWEKO KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROWEKO KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is gevestigd in Lauffen, Duitsland.

 2. ENITOR AICH METALLBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENITOR AICH METALLBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is gevestigd in Munderkingen, Duitsland.

 3. SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - landbouw, bouw van silo's, silo's voor opslag van graan, Silo's - landbouw, Opslagsilo's, Silo's voor boerderijen, silo's voor levensmiddelen voor dieren, en silo's. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. KARL J. MAYR SILO – SERVICE – ERSATZTEILE

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARL J. MAYR SILO – SERVICE – ERSATZTEILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is gevestigd in Krenglbach, Oostenrijk.

 5. TRANSIL INTERNATIONAL

  Nederland

  Transil International ontwerpt en produceert al ruim 25 jaar kwalitatief hoogstaande silo’s en toebehoren. In deze 25 jaar heeft Transil International ruime kennis en ervaring over silo’s opgedaan om een uitstekend product te produceren. Transil International silo’s zijn van de hoogste kwaliteit en worden met veel zorg geproduceerd door onze ervaren medewerkers. Transil International silo’s zijn flexibele, duurzame systemen voor de opslag en verwerking van ‘droge’ bulkproducten in onder andere de food/procesindustrie. Door de rechthoekige vorm wordt de ruimte voor opslag maximaal benut en kunnen ze overal gemakkelijk worden geïnstalleerd.

 1. SILOBOUW DECOCK P

  België

  Bij Silobouw Decock kan je terecht voor al uw silo’s: van 3 tot 100 kubieke meter! Ook voor polyester tanks kan u bij ons terecht: vlakbodemtanks voor natte bijproducten of vloeibare meststoffen, spuiwatertanks…. Om silo’s en tanks van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit te kunnen afleveren, onderhouden wij een exclusief samenwerkingsverband met M.I.P. Tanks & Silos als vaste aanbieder: www.mip-nv.com Onze silo’s zijn uitermate geschikt voor de opslag van mengvoeders, tarwe, gerst, soja en andere droge producten. Dat komt omdat ze uit één stuk zijn gemaakt, gelijk gevuld kunnen worden en dankzij een spiegelgladde binnenwand een optimale uitstroming kennen van korrel- en meelproducten. Wij leveren ook polyestertanks die ideaal zijn voor de opslag van vloeibare kunstmest, natte bijproducten en spuiwater die agressieve en corrosieve milieus zijn. Die tanks zijn namelijk chemisch resistent, hebben uitstekende mechanische eigenschappen en zijn niet onderhevig aan roestvorming door het feit dat ze uit glasvezelsterke kunststof zijn vervaardigd. Bovendien vergen ze een minimum aan onderhoud en zijn ze door de spiegelgladde binnenwand makkelijk te reinigen. Zowel het gebruik van vloeibare kunstmest en natte bijproducten, cruciaal bij het behoud van de kwaliteit en de voedingswaarde bij opslag van voeders in de veehouderij, zijn noodzakelijk maar stellen specifieke scheikundige eisen.

 2. ELLIMETAL

  België

  Ellimetal is wereldwijd bekend als producent van drukvaten en silo’s die voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen voor de olie- en gasindustrie, voor de energiesector en de petrochemie. Ellimetal bouwt silo’s, tanks en apparaten met druk of drukloos, gemaakt van aluminium, staal en roestvrij staal.

 1. SIMEZA - SILOS METÁLICOS ZARAGOZA S.L.U

  Spanje

  Fabricage van metalen silo's, complete installatie en 100% gegarandeerde opslag. Complete installaties voor de opslag en het vervoer van graan en meel. Watertanks voor irrigatie en bluswater.

 2. A.E.E. (APPLIED EQUIPMENT AND ENGINEERING)

  België

  Silo`s, silo-belading, beladingsbalg, silo-lossing…

 3. MEGA TECH INDUSTRIAL MECHANIC COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf MEGA TECH INDUSTRIAL MECHANIC COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren tapijten voor betoninstallaties, silo's, en schroeven. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtfilters, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, transporteurs, transportinstallaties, bewaring van kazen, Luchtfilters, en Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. STIM LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf STIM LTD, is een Onderaannemer, en actief in de sector Productie van zonne-energie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - metaal, en Silo's - metaal. Het is gevestigd in Nikolaev, Oekraïne.

 6. GRAIN STORAGE UCEL SILO LTD

  Turkije

  Het bedrijf GRAIN STORAGE UCEL SILO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. MIKOM D.O.O.

  Servië

  Het bedrijf MIKOM D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiestaal, Silo's - metaal, speciale staalconstructies, Constructiestaal, en Silo's - metaal. Het is gevestigd in Novi Sad, Servië.

 8. SARPES FOREIGN TRADE LTD. CO.

  Turkije

  Het bedrijf SARPES FOREIGN TRADE LTD. CO., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - metaal, Houten artikelen voor woninginrichting, Meubilair voor het onderwijs, Silo's - metaal, Houten artikelen voor woninginrichting, wetenschappelijk laboratorium, en Meubilair voor het onderwijs. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 1. MI MAILBOX INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MI MAILBOX INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is gevestigd in Euskirchen-Flamersheim, Duitsland.

 2. SATKON SCREW

  Turkije

  Het bedrijf SATKON SCREW, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportsystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - metaal, Landbouwmachines en accessoires, Silo's - metaal, emmers, Landbouwmachines en accessoires, en transportband. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. DLA CONSTRUCTION AND FOREIGN TRADE

  Turkije

  Het bedrijf DLA CONSTRUCTION AND FOREIGN TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren silo's voor opslag van graan, constructiemateriaal, en kippeneieren. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 4. SGH SCHÜTTGUTHANDLING

  Duitsland

  Het bedrijf SGH SCHÜTTGUTHANDLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is gevestigd in Steißlingen, Duitsland.

 5. ERGOMEC

  Italië

  Het bedrijf ERGOMEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - landbouw, silo's van aluminium, silo's, Silo's - landbouw, en silo's van roestvrij staal. Het is gevestigd in San Bonifacio, Italië.

 6. PRADO STORAGE PROJECT SOLUTIONS S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PRADO STORAGE PROJECT SOLUTIONS S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren graanproducten en graankorrels, en machines voor de landbouwindustrie. Het is gevestigd in Campillos, Malaga, Spanje.

 7. MORILLON SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf MORILLON SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, trektoestellen, en Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Andrezé, Frankrijk.

 8. ZEPPELIN SYSTEMS UK LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ZEPPELIN SYSTEMS UK LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mixers, en Mixers. Het is gevestigd in Annesley, Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 9. CHAUDRONNERIE DU RIED

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUDRONNERIE DU RIED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - metaal, Tanks - metaal, Kuipen - metaal, Ketelbouw - roestvrij staal, Silo's - metaal, Tanks - metaal, Kuipen - metaal, en Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Saasenheim, Frankrijk.

 10. SIMEMORA, SL SILOS METÁLICOS MORALES

  Spanje

  Het bedrijf SIMEMORA, SL SILOS METÁLICOS MORALES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen watertanks, silo's voor levensmiddelen voor dieren, wormschroef, en sproeisilo's. Het is gevestigd in murcia, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis