• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • singels en sjorriemen

Resultaten voor

Singels en sjorriemen - Import export

 1. LEMMENS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEMMENS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Singels en sjorriemen, Takels en lieren, Koorden en touwen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Touwen en draden, Draad en kabels - staal, Singels en sjorriemen, Takels en lieren, en metalen kabels. Het is gevestigd in Sprimont, België.

 2. GREINER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar staat central® omsnoeringsgereedschap voor kwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. We hebben onszelf de taak gesteld om deze kwaliteitsstandaard uit te breiden en te verbeteren. Deze taak dringt door in alle gebieden van de ontwikkeling van een omsnoeringsapparaat, van ontwerp en productie tot de verkoop van onze producten. Echte kwaliteit gemaakt in Duitsland. Wij produceren omsnoeringsgereedschap en aanvullende accessoires voor het verwerken van staal-, kunststof-, textiel- en composietband, zodat elke gebruiker het juiste gereedschap kan vinden voor zijn verpakkings- en transportbeveiligingsopdrachten. Central® strapping tools en accessoires worden wereldwijd verkocht via gespecialiseerde distributeurs die ook de benodigde verbruiksartikelen en aanvullende verpakkingsmaterialen aanbieden.Onze respectieve premium partners bieden ook service op locatie.

 3. SPANSET SECUTEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SpanSet secutex Sicherheitstechnik GmbH werd in 1982 opgericht door Heinz Franke en SpanSet GmbH. Secutex heeft als pseudoniem voor "veilig textiel" zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de grootste fabrikanten en verwerkers van polyurethanen.Het overeenkomstige gamma, dat aanvankelijk bestond uit met polyurethaan gecoate stroppen en beschermbuizen, bestrijkt verschillende gebieden, zoals technische lijsten voor machinebouw, roller- en rollercoating, tandbescherming en oppervlaktebescherming. Secutex is een zeer slijtvaste polyurethaan, die is ontwikkeld voor het optillen van componenten met scherpe randen, zoals spoelen.Door onze eigen matrijzenbouw kunnen we individuele oplossingen en constructies bouwen.Vanwege constante nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de verwerking en opslag van spoelen, is Secutex tegenwoordig bijna de industriestandaard, op zowel nationaal als internationaal niveau.Alle producten worden in Duitsland vervaardigd en rechtstreeks of via een wereldwijd dealernetwerk gedistribueerd

 4. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Kabels - toebehoren, Kettingen, Takels en lieren, Veiligheidstuig, Singels en sjorriemen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, en Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 5. DRAHTSPLEISSEREI KÖPPEN GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRAHTSPLEISSEREI KÖPPEN GBR, is een Distributeur, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Rathenow, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VTT INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VTT INDUSTRIEBEDARF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Lahr, Duitsland.

 2. BAUMGART HEBEN UND SICHERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAUMGART HEBEN UND SICHERN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Ochtrup, Duitsland.

 3. BERNHARD MUFFLER SEILEREI & FLECHTEREI

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERNHARD MUFFLER SEILEREI & FLECHTEREI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Stockach, Duitsland.

 4. H. SEEHASE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H. SEEHASE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 5. SEILEREI JOACHIM PFLUG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEILEREI JOACHIM PFLUG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Gerstetten, Duitsland.

 1. ISOTEX TEXTILGESELLSCHAFT KEMNITZER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ISOTEX TEXTILGESELLSCHAFT KEMNITZER GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Nördlingen, Duitsland.

 2. SEILEREI & MONTAGE PETER WEISS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEILEREI & MONTAGE PETER WEISS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Flintsbach, Duitsland.

 1. SPANSET GESELLSCHAFT FÜR TRANSPORTSYSTEME UND TECHNISCHE BÄNDER MBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPANSET GESELLSCHAFT FÜR TRANSPORTSYSTEME UND TECHNISCHE BÄNDER MBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Übach-Palenberg, Duitsland.

 2. HANSA TEC HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANSA TEC HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Osterholz-Scharmbeck, Duitsland.

 3. HUBER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUBER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Roßbach, Duitsland.

 4. AMK GEFAHRGUTCONSULTING

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMK GEFAHRGUTCONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Syke, Duitsland.

 5. HERMANN WENDLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERMANN WENDLER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Aue, Duitsland.

 6. CONTAINER TECHNICS NV

  België

  Op zoek naar een betrouwbare en wereldwijd actieve partner voor het zekeren en behandelen van voertuigen en containers, stukgoed en projectlading? Dan zit u goed bij Container Technics. Wij kennen de maritieme sector door en door, en hebben alles in huis om uw operationele werkzaamheden te vereenvoudigen. Naast vast en los sjormateriaal vindt u bij ons ook hijsmaterialen, meeruitrustingen, flatracks en meer. Onze producten dragen de CONTECH-merknaam - uw garantie op gecertificeerde producten conform de vereiste regels en wetgeving. Dankzij een grote strategische stock en vlotte productieprocessen vertrouwt u bovendien op een snelle levering en scherpe prijzen. Graag een ontwerp op maat? Ook dan kan: onze engineeringdienst heeft jarenlange expertise in krachtberekeningen, en kent alle regels rond vrachten hijsen en zekeren. Zo krijgt u gegarandeerd de beste oplossing voor uw specifieke noden. Een greep uit onze diensten: -ontwikkeling van maatwerkproducten -ontwerp van hijs- en zekeringsmateriaal -automatisering van hijsmateriaal -vrachtoplossingen voor nieuwbouwvaartuigen -training over vrachtzekering

 7. ALLWEB BELGIUM

  België

  Fabrikant van hijsbanden, sjorbanden, spanbanden, rondstroppen, one-way slings & hijsnetten - liftnetten onder ons merk BENECA. Lading vastzetsysteem, spanbanden met lus, sjorriemen met klikhaak, ratels, vrachtgordels, hijslengen met triangels, eindloze slings, stroppen, eindloze platte hijsbanden kunnen onderling verwerkt worden, op maat en volgens uw behoefte. Hijsbanden & spanbanden / sjorbanden te bedrukken met tekst en/of firmanaam naar keuze. Alle hijsbanden met versterkte lussen of hijsbanden met doorsteek triangels en eindloze rondstroppen zijn gecertificeerd door VINÇOTTE. Alle hijsbanden & rondstroppen zijn gemaakt volgens de Europese richtlijnen uit hoogwaardige polyester band met kleurencode en opgedrukte werklast. Al onze sjorbanden zijn gemaakt volgens EN 12195-2. Wij confectioneren de sjorbanden in alle afmetingen (diverse haken, klikhaken & ringen). Belgische productie: zeer snelle leveringen en gegarandeerde kwaliteit!

 8. SINGELBANDSHOP

  Nederland

  Singelbandshop is gespecialiseerd in singelband en alle bijhorende artikelen, zoals singelspanners en tackers. Wij verkopen meer dan 10 verschillende soorten singelband, en hebben de materialen om deze doeltreffend vast te zetten. U kunt singelband gebruiken voor het stofferen van uw meubel, maar ook als sjorband of andere doe-het-zelf-projecten. Als onderdeel van een professionele meubelstoffeerderij kennen wij onze producten door en door. Wij zijn dan ook altijd bereid u advies te geven indien u dat nodig heeft.

 1. PRONK MULTISERVICE

  Nederland

  Pronk Multiservice is specialist in het zeevast zetten (sjorren) en losklaar maken van lading in en op schepen, vrachtwagens, treinwagons en containers. Daarnaast levert Pronk verschillende hand- en spandiensten aan bedrijven in de Amsterdamse haven en passerende schepen en verzorgt het de opslag en handling van containers en goederen. Hijsen en heffen is dagelijkse kost voor Pronk Multiservice.

 2. BGS

  België

  De touwslagerij Tanghe-Vermeersch legt zich toe op maatwerk en specifieke toepassingen. Zo is de firma nog één van de weinige firma's in Europa die werken met de 10 meter baan. In onze catalogus vindt u een overzicht van onze producten, maar onze creativiteit heeft in samenspraak met de klant geen grenzen. Van kunstvezel over natuurlijke producten zoals sisal en jute: wij knopen overal een touw aan...

 3. BESIS MAKINA CONCRETE PLANT TECH. LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf BESIS MAKINA CONCRETE PLANT TECH. LTD STI, is een Multi-Category, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren betoncentrales. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. HALATSAN SAPAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf HALATSAN SAPAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laad- en losinstallaties, katapulten, industrie hijswerk, Laad- en losinstallaties, en accessoires voor hantering van ladingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. NOWEHA NORDWESTDEUTSCHE HANDELSGESELLSCHAFT H. PIEPER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf NOWEHA NORDWESTDEUTSCHE HANDELSGESELLSCHAFT H. PIEPER GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 6. KFI ZIEGLER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KFI ZIEGLER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Dillingen, Duitsland.

 7. FAHRZEUGAUSRUESTUNG.DE

  Duitsland

  Het bedrijf FAHRZEUGAUSRUESTUNG.DE, is een Distributeur, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Hänigsen, Duitsland.

 8. HANFWOLF GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf HANFWOLF GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 9. B+W LADUNGSSICHERUNGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf B+W LADUNGSSICHERUNGEN GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 10. HEPP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEPP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Bad Saulgau, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis

Vind bestekken voor