• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • skeletbouw - licht metaal

Resultaten voor

Skeletbouw - licht metaal - Import export

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het in februari 2011 opgerichte bedrijf Tableraíz is een marktleider op het gebied van metaalconstructie en biedt een uitgebreide waaier oplossingen inclusief structurele voorbereiding, levering en montage van structuren voor zonnepanelen. Onze expertise strekt zich uit tot het aanbrengen van metallic coatings, het afhandeling van vergunningen, de uitvoer van bouwkundige en civiel bouwkundige projecten en het bieden van nauwkeurige controle van bouwprojecten. Wij richten ons op de fotovoltaïsche markt en zijn in staat voordelige oplossingen te bieden voor fotovoltaïsche structuren. Tableraíz ontwerpt technische oplossingen voor fotovoltaïsche stelsels en is een betrouwbare fabrikant van structuren voor fotovoltaïsche installaties. Wij streven ernaar een belangrijke mededinger op de markt te worden, door uitmuntendheid voor zowel bouwproducten als metaalbewerkingsdiensten naar een hoger plan te tillen. Ethiek, verantwoordelijkheid, verbintenis, teamgeest en respect zijn onze kernwaarden en sporen ons aan een duurzame impact te maken. Met een door de jaren heen opgebouwde gedegen ervaring en verfijnde knowhow, kunnen wij diverse oplossingen bieden voor de planning, de bouw en de engineering. Onze klanten kunnen voor elk project vertrouwen op onze professionele aanbak, technische bijstand en constante inzet voor kwaliteit. Wij verzorgen meerdere aspecten: Planning, levering, begeleiding, vergunningen aanvragen, coatings, assemblages en constructie. Wij verbinden ons tot het leveren van kwaliteit.

 2. SEMIN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SEMIN is een Franse industriële groep, een familiebedrijf, gespecialiseerd in de vervaardiging van bouwmaterialen. Wij bieden kwaliteitsproducten voor bouwbedrijven voor de bouw en verbouwing van het interieur van woningen. Sinds 1838 maakt de innovatie deel uit van het DNA van SEMIN, de ontwikkeling van technische oplossingen die het toepassingsgemak en de tijdsbesparing op de werkplaats verbeteren is ons hoofdobjectief. SEMIN bestaat uit 6 industriële vestigingen in Frankrijk en 4 op internationaal niveau en heeft 650 medewerkers. De omzet van de groep bedraagt 160 M EUR, waarvan 40% in het buitenland, in meer dan 66 landen wereldwijd. De klant staat centraal in onze strategie, de nabijheid van onze teams op de bouwplaatsen gecombineerd met onze flexibiliteit en reactiviteit zijn de kenmerken waarmee wij ons onderscheiden. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van de diensten die wij aan onze klanten verlenen essentieel is. De groep wenst zich op een verantwoorde manier te ontwikkelen door een maximale beheersing van zijn impact op het milieu.

 3. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech heeft altijd het principe van "kwaliteit eerst, unieke producten, ononderbroken creativiteit" aangehangen, met 14 jaar ervaring binnen de export, zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 4 productielijnen en meer dan 200 arbeiders. In 2022, hebben wij het vertrouwen van talrijke cliënten gewonnen en de OEM/ODM-diensten voor bekende merken voor klanten over 70 landen verleend. Voordelen bij ODM en OEM: 1.Goed uitgeruste montageruimte van 2.800 vierkante meter, 4 productielijnen & een capaciteit van 150.000 stuks/maand om te garanderen dat alle bestellingen tijdig geleverd worden. 2. De 1.200 vierkante meter injectiewerkplaats maakt ODM sneller, goedkoper en veiliger. 3. Professionele R&D- en engineeringteams zetten al uw ideeën om in werkelijkheid. 4. 100% inspectie van afgewerkte producten om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit perfecte prestaties levert. 5. De lange termijn relatie met UPS / DHL koeriers zorgt voor gunstige verzendkosten naar Europa en on-time levering.

 4. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als industriële groep bezit de groep CHAMPRENAUT momenteel 2 vennootschappen: VIOLLET INDUSTRIES in Frankrijk en POLIPROD in Roemenië. VIOLLET INDUSTRIES is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van specifieke uitrustingen voor de behandeling van metalen en meer in het algemeen in de transformatie van metalen onderdelen. De sterke punten van de groep CHAMPRENAUT zijn de voorbereiding van het bestek, de ontwikkeling van een project en de opvolging ervan van ontwerp tot fabricage, om de beste betrouwbaarheid van de termijnen, de nauwgezetheid van de uitvoering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. De groep is aanwezig in de sectoren goederenbehandeling, openbare werken, landbouwmachines, kernenergie en milieu, zowel in het Oosten als in het Westen, dank zij haar aanwezigheid in Frankrijk met VIOLLET INDUSTRIES en in Roemenië met POLIPROD. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 5. SYVADO

  Nederland

  Het leveren van dunne staalprofielen voor niet dragende binnenwanden (Metal Stud), inclusief alle toebehoren. Het leveren van lichte, ruimte- en vaak geld besparende constructies, samengesteld tot maatwerk, dragende constructies voor bijvoorbeeld op-, aan- en uitbouwen aan woningen, oplossingen voor vrij dragende overspanningen in bouwconstructies. Daarnaast zijn alle, ook weer maatwerk metalen gevelbekledingen leverbaar inclusief de composieten. Indien gewenst kan de gehele engineering worden verzorgd. Voor alle toepassingen zijn vanuit de plaatwerkerij de detailaansluitingen in dezelfde of andere metalen leverbaar. Indien gewenst kunnen de montage werkzaamheden worden ondergebracht bij de dealers. Leveringen aan zowel bedrijven als particulieren. Verder is het mogelijk om met architecten mee te denken in de ontwikkeling van hun creatieve en esthetische projecten door innovatieve oplossingen en combinaties. Wij zien uw project(en) graag tegemoet. Kijk ook op de website: syvado.com

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AGRO-MATADEX. STEEL AND METAL PROCESSING

  Polen

  Ons bedrijf voorziet van internationale handelsservices. We leveren onderdelen voor landbouwinstallaties, zoals afgietsels en veringen, alsook producten voor dierenlandbouw en niet-agrarische industrietakken. We werken met bedrijven in de productie en de verkoop, voornamelijk uit de West-Europese zone. We bieden services voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in outsourcing als onderdeel van hun totale productie in Poolse fabrieken. We zijn eveneens de enigste distributeur van roestvrij stalen draden van topkwaliteit uit Italië.

 2. ARCOM SP.J ARTUR WILK ROBERT ZIĘBA

  Polen

  Het bedrijf ARCOM SP.J ARTUR WILK ROBERT ZIĘBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren stellingen, en metalen manden. Het is gevestigd in Rzezawa, Polen.

 3. METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA

  Portugal

  Het bedrijf METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Ramen - aluminium, Trappen - metaal, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Ramen - aluminium, Trappen - metaal, en metaalconstructies en roestvrij staal. Het is gevestigd in Vagos, Portugal.

 4. AÇODECOR

  Portugal

  Het bedrijf AÇODECOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Overkappingen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Skeletbouw - licht metaal, staalbouw, Industriebouw, kozijnen voor de bouwindustrie, en Skeletbouw - licht metaal. Het is gevestigd in Vila Do Conde, Portugal.

 5. LSJ ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LSJ ENGINEERING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trappen - metaal, Trappen - metaal, en op maat gemaakte trap. Het is gevestigd in Shoeburyness, Verenigd Koninkrijk.

 1. FAUSTINO & FERREIRA SA. - ESTRUTURAS METÁLICAS

  Portugal

  Het bedrijf FAUSTINO & FERREIRA SA. - ESTRUTURAS METÁLICAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalconstructies. Het is gevestigd in Touria, Portugal.

 2. OSNOVANIE SPOOO

  Wit Rusland

  Het bedrijf OSNOVANIE SPOOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlechtwerk van metaaldraad, Skeletbouw - licht metaal, vervaardiging van metaalstructuren voor openbare werken, Vlechtwerk van metaaldraad, constructie van vakwerk, en Skeletbouw - licht metaal. Het is gevestigd in Zhlobin, Wit Rusland.

 1. TAGLIABUE F.LLI S.N.C. DI ELIO E CARLO TAGLIABUE

  Italië

  Het bedrijf TAGLIABUE F.LLI S.N.C. DI ELIO E CARLO TAGLIABUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hekken en afrasteringen, veiligheidsafrastering, Hekken en afrasteringen, luiken op maat, en balustrade van smeedijzer. Het is gevestigd in Lentate Sul Seveso, Italië.

 2. A. PANNECOUCKE

  België

  Het bedrijf A. PANNECOUCKE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tanks - metaal, Skeletbouw - licht metaal, Ketelbouw, Silo's - metaal, Tanks - metaal, Skeletbouw - licht metaal, Ketelbouw, en Silo's - metaal. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 3. NESTADOUR

  Frankrijk

  Het bedrijf NESTADOUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skeletbouw - licht metaal, constructies van roestvrijstaal, metaalconstructies en roestvrij staal, roestvrijstalen armaturen, en Skeletbouw - licht metaal. Het is gevestigd in Lanne, Frankrijk.

 4. LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION

  Frankrijk

  Het bedrijf LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skeletbouw - licht metaal, Buigen - staal- en metaalbewerking, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Skeletbouw - licht metaal, Buigen - staal- en metaalbewerking, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Manosque, Frankrijk.

 5. GALVAKIT

  Frankrijk

  Het bedrijf GALVAKIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Bekledingsplaten - metaal, Metaalconstructies - licht, metalen skeletbouw, Bekledingsplaten - metaal, en hang- en sluitwerk van metaal. Het is gevestigd in Saint-Omer, Frankrijk.

 6. AMENAG AMELIORAT INSTALLAT BATIMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf AMENAG AMELIORAT INSTALLAT BATIMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Bouwstellingen en ladders, Buigen - staal- en metaalbewerking, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Bouwstellingen en ladders, Buigen - staal- en metaalbewerking, en Industriebouw. Het is gevestigd in Courbevoie, Frankrijk.

 7. BATI. RENO. SERVICE

  Frankrijk

  Het bedrijf BATI. RENO. SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skeletbouw - licht metaal, Buigen - staal- en metaalbewerking, Industriebouw, Skeletbouw - licht metaal, Buigen - staal- en metaalbewerking, en Industriebouw. Het is gevestigd in Creil, Frankrijk.

 8. ETS PATFOORT BATIMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS PATFOORT BATIMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skeletbouw - licht metaal, Bouwstellingen en ladders, Skeletbouw - licht metaal, Bouwstellingen en ladders, en Civiele bouwkunde. Het is gevestigd in Curgies, Frankrijk.

 1. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Skeletbouw - licht metaal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Retentiebak, Kuipen - metaal, Skeletbouw - licht metaal, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Valderies, Frankrijk.

 2. SERMECA STÉPHANOISE

  Frankrijk

  Het bedrijf SERMECA STÉPHANOISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skeletbouw - licht metaal, Bekledingsplaten - metaal, Skeletbouw - licht metaal, metalen skeletbouw, Bekledingsplaten - metaal, en Deken. Het is gevestigd in LA RICAMARIE, Frankrijk.

 3. ATELIERS DE METALLERIE DECORATIVE

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIERS DE METALLERIE DECORATIVE, is een Distributeur, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren structuren van metaal. Het is gevestigd in La-Chapelle-Heulin, Frankrijk.

 4. VALVEN EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf VALVEN EOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Timmerwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skeletbouw - licht metaal, en Skeletbouw - licht metaal. Het is gevestigd in Smolyan, Bulgarije.

 5. VOULOUX

  Frankrijk

  Het bedrijf VOULOUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische energiecentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Skeletbouw - licht metaal, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Prefab stalen gebouwen, en Skeletbouw - licht metaal. Het is gevestigd in Dallet, Frankrijk.

 6. M.P.S. DI SALVALAGGIO PAOLO

  Italië

  Het bedrijf M.P.S. DI SALVALAGGIO PAOLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren windschermen van net. Het is gevestigd in Treviso, Italië.

 7. UNIC ROTAREX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf UNIC ROTAREX SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging raamwerk van roestvrij staal, en metalen draagstructuren voor constructies. Het is gevestigd in Bistrita, Roemenië.

 8. ALFA CONCEPT

  België

  Het bedrijf ALFA CONCEPT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is gevestigd in Familleureux, België.

 9. EB INOX, LDA

  Portugal

  Het bedrijf EB INOX, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren rij banken, deelwanden, veiligheidsleuningen, en constructies van roestvrijstaal. Het is gevestigd in Lustosa, Portugal.

 10. LASER CHAPE

  Frankrijk

  Het bedrijf LASER CHAPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Skeletbouw - licht metaal, Bouwstellingen en ladders, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Skeletbouw - licht metaal, en Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Lauzerville, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis