• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • skiliften- stoeltjesliften en kabelbanen

Resultaten voor

Skiliften- stoeltjesliften en kabelbanen - Import export

 1. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  De SHZ Saxon Lifting and Lashing Technology GmbH in Großröhrsdorf bij Dresden staat al sinds 2002 voor u klaar als u op zoek bent naar hoogwaardige producten die in Duitsland worden vervaardigd. Wij produceren onder andere spanbanden, slingerriemen en stroppen en behoren in dit opzicht tot de meest vooraanstaande bedrijven in Europa. Niet in de laatste plaats vanwege de kwaliteit van onze spanriemen, de andere producten in ons assortiment en de uitstekende service die wij bieden, zijn we de afgelopen jaren gestaag gegroeid en breiden we ons assortiment en onze serviceportfolio voortdurend uit. U vindt dus een verscheidenheid aan oplossingen voor de volgende gebieden: Ladingbevestiging, textielstroppen, kettingen en touwen, takels.

 2. SCHMIDT INNOVATIVE TECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Duitsland

 4. KUKA AUTOMATISERING + ROBOTS

  België

  KUKA concentreert zich op geavanceerde oplossingen voor de automatisering van industriële productieprocessen. Sinds het bedrijf 100 jaar geleden werd opgericht, staat het synoniem voor innovatie en kwaliteit. KUKA, met zijn Robotics, Systems, Industries en Swisslog divisies, is één van 's werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van systeem en mechanische engineering. Als pionier in de robotica en automatisering technologie, is KUKA Robotics zonder twijfel een wereldspeler voor robotsystemen. KUKA biedt een uniek en breed aanbod aan van industriële robots en robotsystemen en dit met allemaal verschillende payload categorieën en robottypes. De bijpassende controllers en software zorgen voor een perfect gevarieerd KUKA productportfolio. Vanaf het eerste idee tot aan de productie-ondersteuning, krijgen klanten alle producten en oplossingen vanuit één enkele bron. Met onze uitgebreide kennis en expertise in verband met automatisering en processen helpt KUKA Industries zijn klanten om een concurrentieel voordeel te verwerven in de markt.

 5. ATELIER DUMON

  België

  Atelier Dumon specialiseert zich in de constructie van volautomatische interne transportsystemen en liften met een hoog hefvermogen, zoals hydraulische personen- en goederenliften en autoliften. Onze transportinstallaties en liftsystemen vinden hun toepassing in de productieomgeving van bedrijven uit diverse industriële sectoren en in de constructie of (her)inrichting van parkeergarages en andere gebouwen. Wij leveren maatwerk afgestemd op de noden van de opdrachtgever en voeren projecten steeds uit met het oog op tevredenheid. Zo streven wij voortdurend naar innoverende installaties en machines, die zowel kostenbesparend als een technische verfijning zijn voor het automatiseringsproces van de klant. U kan bij ons terecht voor de complete uitwerking van uw project, van ontwerp tot montage, alsook voor kleinschalige opdrachten, zoals het installeren van een service- of dossierlift. Grootschalige of kleine projecten; wij nemen ze beide aan met evenveel zorg en inzet.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COMFORTLIFT ORONA

  België

  Comfortlift biedt het meest uitgebreide gamma in zowel trapliften, plateauliften en huisliften én goederenliften. Wij bieden oplossingen om het wooncomfort en de kwaliteit van het leven van onze klanten te verbeteren met het leveren van een uitgebreid gamma trapliften: aan de muurzijde, voor een wenteltrap, smalle trappen en voor buitengebruik. Daarnaast bieden we ook liften op maat voor rolstoelgebruikers: huisliften en plateauliften. Wij zoeken naar de beste oplossing om uw woning weer toegankelijk te maken. Obstakels zoals bijvoorbeeld trappen kunnen worden overwonnen door het plaatsen van een traplift en mensen die een rolstoel gebruiken, kunnen door het plaatsen van een huislift weer gebruik maken van hun slaapkamer en badkamer. Ook voor bedrijven en horecazaken kunnen wij het wat makkelijker maken door het aanbieden van goederen- en lastenliften.

 2. AQUARIUS GERMANY GMBH

  Duitsland

  AQUARIUS Germany biedt een volledig onderhoud van industriële installaties bij de aankoop van materiaal in alle sectoren. Met mechanische workshops en assemblagelijnen voor de productie sluit AQUARIUS Duitsland een grote kloof tussen mechanische en OEM-producten.De focus van de workshops ligt op de productie van componenten voor materialen met de hoogste beschikbare normen, om te zorgen voor een maximale levensduur en stabiliteit. AQUARIUS Germany staat voor service, betrouwbaarheid en transparantie van het hoogste niveau. AQUARIUS Germany – uw leverancier!

 3. SCHINDLER LIFTEN

  Nederland

  Schindler Nederland is onderdeel van de Schindler Group en is al meer dan honderd jaar succesvol in haar branche. Bij alles wat we doen focussen we ons op het bevorderen van kwaliteit, innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Het is deze focus die maakt dat we met z´n allen werken aan producten en diensten waarmee we een hoogwaardig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product kunnen garanderen aan onze klanten. We bieden verschillende mobiliteitsoplossingen. Onze standaardoplossingen en ons maatwerk zijn snel, efficiënt en in overeenstemming met de behoefte van de klant. Naast het produceren en installeren van de installaties, adviseren we ook op het gebied van ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Producten en diensten: Personenliften Goederenliften en speciale liften Roltrappen en rolpaden Modernisering Renovatie Service & onderhoud

 4. ALFONS THOMAS

  België

  Constructie van takelwagens, lepels, hydraulische laadkranen MKG, containersystemen, containers, kippers.

 5. DOPPELMAYR SEILBAHNEN GMBH

  Oostenrijk

 1. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Italië

 2. ZINGRICH CABLETRANS GMBH

  Zwitserland

 1. POMA (SA)

  Frankrijk

 2. MONTAZ EQUIPEMENT

  Frankrijk

 3. KLOSTERMANN AUFZÜGE GMBH

  Duitsland

 4. FTK FÖRDERBAND TECHNIK KILIAN GMBH

  Duitsland

 5. EHPO - ELEKTRIC & HYDRAULIC PARTS OLDENBURG

  Duitsland

 6. KV AUFZÜGE UND LIFTSYSTEME

  Duitsland

 7. ASCO GMBH

  Duitsland

 8. INTERLIFT BASEL GMBH

  Zwitserland

 1. AUFZÜGE AVATEC BERND JOHN

  Duitsland

 2. UVV-SERVICE-MZ MARTIN ZURSTRASSEN

  Duitsland

 3. PRÜFER & CO AUFZUGBAU GMBH

  Duitsland

 4. WM LIFTSYSTEME

  Duitsland

 5. GOEBEL AUFZÜGE GMBH

  Duitsland

 6. LISERWA LIFTSERVICE- U WARTUNGSGESMBH

  Oostenrijk

 7. AS ASCENSEURS SA

  Zwitserland

 8. VARIOTECH PRODUKTIONS- UND HANDELSGMBH

  Oostenrijk

 9. UBPA NÜRNBERG GBR

  Duitsland

 10. AS AUFZÜGE AG

  Zwitserland