• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slachtafval

Resultaten voor

Slachtafval - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

 2. ILCO FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ILCO FOOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalfsvlees, Slachtafval, varkensvlees, Kalfsvlees, Lammeren - slagerijvlees, en Slachtafval. Het is gevestigd in Rungis Cedex, Frankrijk.

 3. AGARAS, UAB

  Litouwen

  Agaras koopt vee in Litouwen, Letland, Estland en Polen. De capaciteit van het slachthuis is 40 koeien per uur en 120 varkens per uur. 40 ton karkassen worden uitgebeend in de vleessnijhal per ploeg. In 2014 heeft de onderneming 6.300 ton runderkarkassen verwerkt. De onderneming beschikt over de ISO 14001: 2004 certificatie, voldoet aan de internationale BRC Norm voor voedselveiligheid en tevens aan de criteria vermeld in de McDonald's normen voor Goede praktijken & vereisten voor Runderslachthuizen en uitbeenwerkplaatsen.

 4. JC DELCHAMBRE

  België

  Onze activiteit bestaat in het aankopen, verkopen en leveren van orgaanvlees voor slagerijen, vers of diepvries. Onze producten, afkomstig van het "vijfde kwart", zijn ingedeeld in twee groepen: wit orgaanvlees (maag, darmen, alvleesklier, enz.) en rood orgaanvlees (long, lever, milt, enz.). Al onze producten komen uitsluitend uit EEG erkende slachthuizen en zijn dus geschikt voor de menselijke consumptie. Onze met koelgroepen uitgeruste vrachtwagens stellen ons in staat onze producten in heel Europa te leveren.

 5. COVAMEAT

  België

  Uw partner in kwaliteitsvlees Varkensslachthuis Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het slachten en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Varkensslachthuis en -uitsnijderij, Vleesgroothandel Groep Covavee/Covalis Als onderdeel van de coöperatieve groep Covavee/Covalis, de belangrijkste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Wij garanderen kwaliteit vanaf het kweken van het varken tot aan de verkoop. Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Alle schaapdarmen worden uitsluitend constant gecontroleerd, en de eigen sorteerbereidingen geproduceerd met inachtneming van alle hygiënische voorschriften. Klaar om te vullen, Raff-Flutch (gegrepen), ontslapen. Meetband. Vraagt u ons ook om varkensblazen, varkensvoorhoofden, varkensreuzel van darmen alsook varkensmagen! Verpakking: droog gezouten, klaar om te vullen, superflutch, buisjes, Boa Tube. We leveren onder andere: textieldarmen van Ramsay.

 2. JADEMO

  België

  Jademo N.V. is een middelgrote familiale onderneming die actief is in de zeugenvleessector. Jademo Meat Products is ontstaan in 2003 uit een fusie van de 2 familiale bedrijven N.V. Omer Janssens en De Moor Gilbert & Zonen. Deze fusie kwam tot stand daar deze bedrijven dezelfde visie en karakter deelden: “Een familiale sfeer geleid door kader met jarenlange ervaring en ondersteund door een vastberaden en gemotiveerde opvolging”.

 3. B.G.M.C.

  België

  Al sinds het prille begin spitst BGMC zich toe op de valorisatie van rode organen, het verwerken van slachtafval en het uitbenen van varkenskoppen. Deze unieke combinatie van activiteiten maakt van BGMC een bijzondere speler in de vleesverwerkende sector. Dankzij deze doorgedreven specialisatie bieden ze hun klanten varkensvlees van de allerhoogste kwaliteit.

 4. SLACHTHUIZEN GOOSSENS

  België

  Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees. De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.

 5. TORVA EUROPE

  Polen

  Het bedrijf TORVA EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is gevestigd in Warsaw, Polen.

 1. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvries orgaanvlees. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 2. CHARLES FRÈRES

  Frankrijk

  Het bedrijf CHARLES FRÈRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, en Slachtafval. Het is gevestigd in L'étrat, Frankrijk.

 1. EBNER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf EBNER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Vleeswaren, Worst, Conserven - vlees en vleeswaren, Slachtafval, Vleeswaren, Worst, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Irnfritz, Oostenrijk.

 2. MARTEN VERKAUFS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MARTEN VERKAUFS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Melkproducten, Vleeswaren, Ham, Slachtafval, Melkproducten, Vleeswaren, en Ham. Het is gevestigd in Schönau, Duitsland.

 3. SPECHT FEINKOST-MANUFAKTUR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SPECHT FEINKOST-MANUFAKTUR GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Melkproducten, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Melkproducten. Het is gevestigd in Borgholzhausen, Duitsland.

 4. DIPL.ING. PETER SCHÖN GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf DIPL.ING. PETER SCHÖN GES.M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Slachtafval, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. BEILHARZ OHG

  Duitsland

  Het bedrijf BEILHARZ OHG, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Slachtafval, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Königsfeld, Duitsland.

 6. UWE SIEVERT

  Duitsland

  Het bedrijf UWE SIEVERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Vleeswaren, Diepvriesproducten, Conserven - vlees en vleeswaren, Slachtafval, Vleeswaren, Diepvriesproducten, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Altenau, Duitsland.

 7. FLEISCHEREI GRIMSEHL INHABER: FLEISCHER MEISTER LARS GRIMSEHL

  Duitsland

  Het bedrijf FLEISCHEREI GRIMSEHL INHABER: FLEISCHER MEISTER LARS GRIMSEHL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Vleeswaren, Worst, Diepvriesproducten, Slachtafval, Vleeswaren, Worst, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Wedemark, Duitsland.

 8. FLEISCHEREI GERD HUCKE SCHINKEN & WURST GMBH &CO GROSS- UND EINZELHANDELS KG

  Duitsland

  Het bedrijf FLEISCHEREI GERD HUCKE SCHINKEN & WURST GMBH &CO GROSS- UND EINZELHANDELS KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Nordhausen, Duitsland.

 1. KARL SCHEDLBERGER FLEISCH- UND WURSTWAREN

  Oostenrijk

  Het bedrijf KARL SCHEDLBERGER FLEISCH- UND WURSTWAREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Melkproducten, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Melkproducten. Het is gevestigd in Aschach An Der Steyr, Oostenrijk.

 2. MADOSI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MADOSI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Weil Am Rhein, Duitsland.

 3. METZGEREI WILHELM OTTES

  Duitsland

  Het bedrijf METZGEREI WILHELM OTTES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Oestrich-Winkel, Duitsland.

 4. RÄUCHERSPEZIALITÄTEN PFAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÄUCHERSPEZIALITÄTEN PFAU GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Pfalzgrafenweiler, Duitsland.

 5. HERMANN TICHY

  Oostenrijk

  Het bedrijf HERMANN TICHY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 6. FARMERS FOOD PRODUKTION UND HANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FARMERS FOOD PRODUKTION UND HANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelp- en schaaldieren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Schelp- en schaaldieren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Slachtafval. Het is gevestigd in Dülmen, Duitsland.

 7. EDUARD BRINKMANN GROSSHANDELSGESELLSCHAFT UND FLEISCHWARENFABRIKATION MBH

  Duitsland

  Het bedrijf EDUARD BRINKMANN GROSSHANDELSGESELLSCHAFT UND FLEISCHWARENFABRIKATION MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 8. INJECT STAR PÖKELMASCHINEN GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf INJECT STAR PÖKELMASCHINEN GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Conserven - vlees en vleeswaren, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Slachtafval, Conserven - vlees en vleeswaren, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, en Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Hagenbrunn, Oostenrijk.

 9. GEBR. BINDSEIL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. BINDSEIL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Dieet- en biologische voeding, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vis, Dieet- en biologische voeding, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Slachtafval. Het is gevestigd in Wathlingen, Duitsland.

 10. L'ARTISAN DE SAVEURS FONTAINE SA

  Zwitserland

  Het bedrijf L'ARTISAN DE SAVEURS FONTAINE SA, is een Distributeur, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Grand-Lancy 2, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis