• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slachtafval

Resultaten voor

Slachtafval - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

 2. ILCO FOOD

  Frankrijk

 3. JC DELCHAMBRE

  België

  Onze activiteit bestaat in het aankopen, verkopen en leveren van orgaanvlees voor slagerijen, vers of diepvries. Onze producten, afkomstig van het "vijfde kwart", zijn ingedeeld in twee groepen: wit orgaanvlees (maag, darmen, alvleesklier, enz.) en rood orgaanvlees (long, lever, milt, enz.). Al onze producten komen uitsluitend uit EEG erkende slachthuizen en zijn dus geschikt voor de menselijke consumptie. Onze met koelgroepen uitgeruste vrachtwagens stellen ons in staat onze producten in heel Europa te leveren.

 4. AGARAS, UAB

  Litouwen

  Agaras koopt vee in Litouwen, Letland, Estland en Polen. De capaciteit van het slachthuis is 40 koeien per uur en 120 varkens per uur. 40 ton karkassen worden uitgebeend in de vleessnijhal per ploeg. In 2014 heeft de onderneming 6.300 ton runderkarkassen verwerkt. De onderneming beschikt over de ISO 14001: 2004 certificatie, voldoet aan de internationale BRC Norm voor voedselveiligheid en tevens aan de criteria vermeld in de McDonald's normen voor Goede praktijken & vereisten voor Runderslachthuizen en uitbeenwerkplaatsen.

 5. JADEMO

  België

  Jademo N.V. is een middelgrote familiale onderneming die actief is in de zeugenvleessector. Jademo Meat Products is ontstaan in 2003 uit een fusie van de 2 familiale bedrijven N.V. Omer Janssens en De Moor Gilbert & Zonen. Deze fusie kwam tot stand daar deze bedrijven dezelfde visie en karakter deelden: “Een familiale sfeer geleid door kader met jarenlange ervaring en ondersteund door een vastberaden en gemotiveerde opvolging”.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. B.G.M.C.

  België

  Al sinds het prille begin spitst BGMC zich toe op de valorisatie van rode organen, het verwerken van slachtafval en het uitbenen van varkenskoppen. Deze unieke combinatie van activiteiten maakt van BGMC een bijzondere speler in de vleesverwerkende sector. Dankzij deze doorgedreven specialisatie bieden ze hun klanten varkensvlees van de allerhoogste kwaliteit.

 2. SLACHTHUIZEN GOOSSENS

  België

  Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees. De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.

 3. TORVA EUROPE

  Polen

 4. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spanje

 5. CHARLES FRÈRES

  Frankrijk

 1. BLIK

  Frankrijk

 2. METZGEREI JÖRGER

  Duitsland

 1. STEINBOCK "BRATWURST DE LUXE"

  Duitsland

 2. ANTON HIRSCHAU FLEISCHGROSSHANDEL

  Duitsland

 3. METZGEREI KULLEN

  Duitsland

 4. METZGEREI RUCKDESCHEL GMBH

  Duitsland

 5. DIRK HAMMANN

  Duitsland

 6. BERTSCH-LASKA PRODUKTIONS- UND HANDELS GMBH

  Oostenrijk

 7. H. VOSSMANN & CO. GMBH

  Duitsland

 8. GINTERSTORFER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

 1. GEFLÜGELSCHLACHTEREI DÖRING GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. BOYAUDERIE VARLIAUD - BOYAUX NATURELS

  Frankrijk

 3. SA.RA. SAS DI PANELLA SALVATORE

  Italië

 4. METRAS SAS

  Frankrijk

 5. FRIMOSA

  Spanje

 6. CDS HACKNER GMBH

  Duitsland

 7. MÜLLER FLEISCH GMBH

  Duitsland

 8. NANTONG JASON CASING & FOOD CO.,LTD.

  China

 9. BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L.

  Italië

 10. ALCOR ( S.R.L. )

  Italië