• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slachtafval

Resultaten voor

Slachtafval - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

  Website Open In New icon
 2. FIRMA DROBIARSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 3. ILCO FOOD

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. STAR-NATURDARM, LLC

  Rusland

  De firma Star is de grootste gecertificeerde fabrikant van natuurdarmen in Rusland met de waarborg van kwaliteit van alle geproduceerde producten. Onze producten worden vervaardigd in Rusland, in overeenstemming met de nationale norm van de Douane-unie en de Europese Richtlijnen, de goederen worden aangegeven in overeenkomst met de regels van de Douane-unie. Ons aanbod: Natuurlijke darmen van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd in overeenstemming met de Europese normen; Tijdige levering van de partij goederen aan uw magazijn; 100% waarborg van kwaliteit en overeenstemming met het vermelde vereiste kaliber; Gepersonaliseerde bestelling; Gratis technische ondersteuning. Varkensdarmen - Standaard maten: 3/12/90, 1/70/90, 2/40/90 en gepersonaliseerd. Water kalibers: 32/34, 34/36, 36/38. Conserveringsmethode: nat zouten of droog zouten. Verpakking: witte netten; plastic vaten. Varkensblaas: Kwaliteitscategorie - standaard met nek. Water kalibers: 15/20, 20/25, 25/30, 30/35. Tags: the splits. Inblikmethode: droog zouten, nat zouten. Verpakking: plastic emmer, vaten.

 5. JC DELCHAMBRE

  België

  Onze activiteit bestaat in het aankopen, verkopen en leveren van orgaanvlees voor slagerijen, vers of diepvries. Onze producten, afkomstig van het "vijfde kwart", zijn ingedeeld in twee groepen: wit orgaanvlees (maag, darmen, alvleesklier, enz.) en rood orgaanvlees (long, lever, milt, enz.). Al onze producten komen uitsluitend uit EEG erkende slachthuizen en zijn dus geschikt voor de menselijke consumptie. Onze met koelgroepen uitgeruste vrachtwagens stellen ons in staat onze producten in heel Europa te leveren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. COVAMEAT

  België

  Uw partner in kwaliteitsvlees Varkensslachthuis Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het slachten en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Varkensslachthuis en -uitsnijderij, Vleesgroothandel Groep Covavee/Covalis Als onderdeel van de coöperatieve groep Covavee/Covalis, de belangrijkste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Wij garanderen kwaliteit vanaf het kweken van het varken tot aan de verkoop. Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

 2. AGARAS, UAB

  Litouwen

  Agaras koopt vee in Litouwen, Letland, Estland en Polen. De capaciteit van het slachthuis is 40 koeien per uur en 120 varkens per uur. 40 ton karkassen worden uitgebeend in de vleessnijhal per ploeg. In 2014 heeft de onderneming 6.300 ton runderkarkassen verwerkt. De onderneming beschikt over de ISO 14001: 2004 certificatie, voldoet aan de internationale BRC Norm voor voedselveiligheid en tevens aan de criteria vermeld in de McDonald's normen voor Goede praktijken & vereisten voor Runderslachthuizen en uitbeenwerkplaatsen.

 3. JADEMO

  België

  Jademo N.V. is een middelgrote familiale onderneming die actief is in de zeugenvleessector. Jademo Meat Products is ontstaan in 2003 uit een fusie van de 2 familiale bedrijven N.V. Omer Janssens en De Moor Gilbert & Zonen. Deze fusie kwam tot stand daar deze bedrijven dezelfde visie en karakter deelden: “Een familiale sfeer geleid door kader met jarenlange ervaring en ondersteund door een vastberaden en gemotiveerde opvolging”.

 4. DOHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Alle schaapdarmen worden uitsluitend constant gecontroleerd, en de eigen sorteerbereidingen geproduceerd met inachtneming van alle hygiënische voorschriften. Klaar om te vullen, Raff-Flutch (gegrepen), ontslapen. Meetband. Vraagt u ons ook om varkensblazen, varkensvoorhoofden, varkensreuzel van darmen alsook varkensmagen! Verpakking: droog gezouten, klaar om te vullen, superflutch, buisjes, Boa Tube. We leveren onder andere: textieldarmen van Ramsay.

 5. B.G.M.C.

  België

  Al sinds het prille begin spitst BGMC zich toe op de valorisatie van rode organen, het verwerken van slachtafval en het uitbenen van varkenskoppen. Deze unieke combinatie van activiteiten maakt van BGMC een bijzondere speler in de vleesverwerkende sector. Dankzij deze doorgedreven specialisatie bieden ze hun klanten varkensvlees van de allerhoogste kwaliteit.

 1. SLACHTHUIZEN GOOSSENS

  België

  Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees. De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.

 2. GV EUROPA BOYAUX

  Frankrijk

 3. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spanje

 4. TORVA EUROPE

  Polen

 5. BLIK

  Frankrijk

 6. CHARLES FRÈRES

  Frankrijk

 7. EBNER GMBH

  Oostenrijk

 8. SOUSSANA

  Frankrijk

 9. CASING TARDY BOYAUDERIE

  Frankrijk

 10. MSB FLEISCHWAREN GMBH

  Duitsland

 1. MEHLIG UND HELLER GMBH

  Duitsland

 2. FRITZ VIEH- UND FLEISCHHANDELS GMBH

  Duitsland

 3. BÜHRER METZG GMBH

  Zwitserland

 4. QUALIVO - DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 5. WILD UND GEFLÜGEL VERARBEITUNGS- UND FLEISCHHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H. VON DER ASSEN

  Duitsland

 6. SIMON GEFLÜGELFLEISCHHANDEL

  Oostenrijk

 7. JOSEF MALZNER

  Oostenrijk

 8. SCHOBER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 9. FRANZ ZELLINGER GES.M.B.H

  Oostenrijk

 10. BLÄTTLER METZGEREI GMBH LUZERN

  Zwitserland