• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slachtafval

Resultaten voor

Slachtafval - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

 2. ILCO FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ILCO FOOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalfsvlees, Slachtafval, varkensvlees, Kalfsvlees, Lammeren - slagerijvlees, en Slachtafval. Het is gevestigd in Rungis Cedex, Frankrijk.

 3. JC DELCHAMBRE

  België

  Onze activiteit bestaat in het aankopen, verkopen en leveren van orgaanvlees voor slagerijen, vers of diepvries. Onze producten, afkomstig van het "vijfde kwart", zijn ingedeeld in twee groepen: wit orgaanvlees (maag, darmen, alvleesklier, enz.) en rood orgaanvlees (long, lever, milt, enz.). Al onze producten komen uitsluitend uit EEG erkende slachthuizen en zijn dus geschikt voor de menselijke consumptie. Onze met koelgroepen uitgeruste vrachtwagens stellen ons in staat onze producten in heel Europa te leveren.

 4. AGARAS, UAB

  Litouwen

  Agaras koopt vee in Litouwen, Letland, Estland en Polen. De capaciteit van het slachthuis is 40 koeien per uur en 120 varkens per uur. 40 ton karkassen worden uitgebeend in de vleessnijhal per ploeg. In 2014 heeft de onderneming 6.300 ton runderkarkassen verwerkt. De onderneming beschikt over de ISO 14001: 2004 certificatie, voldoet aan de internationale BRC Norm voor voedselveiligheid en tevens aan de criteria vermeld in de McDonald's normen voor Goede praktijken & vereisten voor Runderslachthuizen en uitbeenwerkplaatsen.

 5. COVAMEAT

  België

  Uw partner in kwaliteitsvlees Varkensslachthuis Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het slachten en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Varkensslachthuis en -uitsnijderij, Vleesgroothandel Groep Covavee/Covalis Als onderdeel van de coöperatieve groep Covavee/Covalis, de belangrijkste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Wij garanderen kwaliteit vanaf het kweken van het varken tot aan de verkoop. Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JADEMO

  België

  Jademo N.V. is een middelgrote familiale onderneming die actief is in de zeugenvleessector. Jademo Meat Products is ontstaan in 2003 uit een fusie van de 2 familiale bedrijven N.V. Omer Janssens en De Moor Gilbert & Zonen. Deze fusie kwam tot stand daar deze bedrijven dezelfde visie en karakter deelden: “Een familiale sfeer geleid door kader met jarenlange ervaring en ondersteund door een vastberaden en gemotiveerde opvolging”.

 2. DOHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Alle schaapdarmen worden uitsluitend constant gecontroleerd, en de eigen sorteerbereidingen geproduceerd met inachtneming van alle hygiënische voorschriften. Klaar om te vullen, Raff-Flutch (gegrepen), ontslapen. Meetband. Vraagt u ons ook om varkensblazen, varkensvoorhoofden, varkensreuzel van darmen alsook varkensmagen! Verpakking: droog gezouten, klaar om te vullen, superflutch, buisjes, Boa Tube. We leveren onder andere: textieldarmen van Ramsay.

 3. B.G.M.C.

  België

  Al sinds het prille begin spitst BGMC zich toe op de valorisatie van rode organen, het verwerken van slachtafval en het uitbenen van varkenskoppen. Deze unieke combinatie van activiteiten maakt van BGMC een bijzondere speler in de vleesverwerkende sector. Dankzij deze doorgedreven specialisatie bieden ze hun klanten varkensvlees van de allerhoogste kwaliteit.

 4. SLACHTHUIZEN GOOSSENS

  België

  Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees. De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.

 5. TORVA EUROPE

  Polen

  Het bedrijf TORVA EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is gevestigd in Warsaw, Polen.

 1. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvries orgaanvlees. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 2. CHARLES FRÈRES

  Frankrijk

  Het bedrijf CHARLES FRÈRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, en Slachtafval. Het is gevestigd in L'étrat, Frankrijk.

 1. EBNER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf EBNER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Vleeswaren, Worst, Conserven - vlees en vleeswaren, Slachtafval, Vleeswaren, Worst, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Irnfritz, Oostenrijk.

 2. BLIK

  Frankrijk

  Het bedrijf BLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, afvalvernietigingsinstallaties, granulatoren, en balenpersen. Het is gevestigd in Milly-La-Forêt, Frankrijk.

 3. HERMANN STEINBRING KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERMANN STEINBRING KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Wesel, Duitsland.

 4. HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL

  Duitsland

  Het bedrijf HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Geiersthal, Duitsland.

 5. ALOIS WUTZLHOFER - EIER-GEFLÜGEL-WILD

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALOIS WUTZLHOFER - EIER-GEFLÜGEL-WILD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Eieren, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vis, Eieren, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Slachtafval. Het is gevestigd in Forchtenstein, Oostenrijk.

 6. ZORN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZORN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 7. GÄNSEHOF TAPPHORN

  Duitsland

  Het bedrijf GÄNSEHOF TAPPHORN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vis, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Slachtafval. Het is gevestigd in Lohne, Duitsland.

 8. WILDGOURMET WILDSPEZIALITÄTENVERTRIEBS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf WILDGOURMET WILDSPEZIALITÄTENVERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Birkfeld, Oostenrijk.

 1. ELMAR MÖLLENKOTTE

  Duitsland

  Het bedrijf ELMAR MÖLLENKOTTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Vleeswaren, Conserven - vlees en vleeswaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Slachtafval, Vleeswaren, Conserven - vlees en vleeswaren, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Schöppingen, Duitsland.

 2. BEILHARZ OHG

  Duitsland

  Het bedrijf BEILHARZ OHG, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Slachtafval, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Königsfeld, Duitsland.

 3. GIANNOULAKIS MINAS FLEISCHWAREN

  Duitsland

  Het bedrijf GIANNOULAKIS MINAS FLEISCHWAREN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Gelsenkirchen, Duitsland.

 4. MEISENBERG-BIERVERT FLEISCHWARENHANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEISENBERG-BIERVERT FLEISCHWARENHANDELS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Herzogenrath, Duitsland.

 5. DIRK SCHWIEGER

  Duitsland

  Het bedrijf DIRK SCHWIEGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Vleeswaren, Conserven - vlees en vleeswaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Slachtafval, Vleeswaren, Conserven - vlees en vleeswaren, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 6. PFERDEMETZGEREI STAMM

  Duitsland

  Het bedrijf PFERDEMETZGEREI STAMM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Speyer, Duitsland.

 7. FLEISCHEREI WIERSBITZKI

  Duitsland

  Het bedrijf FLEISCHEREI WIERSBITZKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Vleeswaren, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Buxtehude, Duitsland.

 8. NATURRINDFLEISCH ORLATAL

  Duitsland

  Het bedrijf NATURRINDFLEISCH ORLATAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Varkensvlees, Slachtafval, Vis, Slagerijvlees en vers pluimvee, Varkensvlees, en Slachtafval. Het is gevestigd in Langenorla, Duitsland.

 9. METZGEREI UWE UND VOLKER HAUPT GBR

  Duitsland

  Het bedrijf METZGEREI UWE UND VOLKER HAUPT GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Vleeswaren, Worst, Diepvriesproducten, Slachtafval, Vleeswaren, Worst, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 10. TOBIAS BREIDERT

  Duitsland

  Het bedrijf TOBIAS BREIDERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Vleeswaren, Conserven - vlees en vleeswaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Slachtafval, Vleeswaren, Conserven - vlees en vleeswaren, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Langen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis