• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slachtrunderen

Resultaten voor

Slachtrunderen - Import export

 1. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Roemenië

  Euro Livestock & Meat Group als lid van de bedrijvengroep is specifiek gericht op import- en exportactiviteiten en levert verse en diepvries karkassen en een breed assortiment van gesneden producten. De groep is kortgeleden begonnen in de veehandel en wordt nu al beschouwd als een actieve marktspeler. Dankzij zijn twintigtal jaren ervaring heeft de OPTIMEAT groep een betrouwbaar partnerschap op kunnen bouwen met boerderijen en slachthuizen in verschillende delen van de EU, waar runderen, schapen en geiten van zuivere en gekruiste rassen worden geteeld.

 2. COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS

  België

  Groep COVALIS is de grootste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België.  Groep COVALIS is dochteronderneming van 1) COVAVEE cvba, een coöperatieve vennootschap waarvan de aandelen in handen zijn van ongeveer 700 varkenshouders,  van 2) AIF cvba, de investeringsmaatschappij van Groep BOERENBOND, en van 3) Groep VIANGRO nv,  toonaangevend in de productie, de groothandel en de distributie van vers vlees en bereide maaltijden voor de retail en de foodservice.

 3. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fokrunderen, en Vee import export. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. Frigorífico Karmac Spa

  Korea

  Het bedrijf Frigorífico Karmac Spa, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Vlees en vleeswaren, Slagerijvlees en vers pluimvee, uitgebeend vlees, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Santiago, Korea.

 5. WEGER ITALY GMBH

  Italië

  Het bedrijf WEGER ITALY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vee import export. Het is gevestigd in Sand In Taufers, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GREEN FIELD

  Oekraïne

  Het bedrijf GREEN FIELD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is gevestigd in Nikolaev, Oekraïne.

 2. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrijk

  Het bedrijf EURL LE LIEVRE LUC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtrunderen, Melkvee, slachtkoeien, fokrunderen, Slachtrunderen, en Melkvee. Het is gevestigd in Le Roc Saint Andre, Frankrijk.

 3. MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL

  Roemenië

  Het bedrijf MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren slachtkoeien. Het is gevestigd in Apoldu De Sus, Roemenië.

 4. SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L.

  Spanje

  Het bedrijf SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is gevestigd in Barros, Spanje.

 5. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Duitsland

  Het bedrijf IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, en Melkvee. Het is gevestigd in Duesseldorf, Duitsland.

 1. PRO DESOSSA

  Portugal

  Het bedrijf PRO DESOSSA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rundvlees. Het is gevestigd in Vila Nova De Famalição, Portugal.

 2. J.W. EIKELENBOOM

  Nederland

  Het bedrijf J.W. EIKELENBOOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking varkensvlees, ingevroren rundvlees, ingevroren varkensvlees, en BIO rundvlees. Het is gevestigd in Lith, Nederland.

 1. MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L

  Spanje

  Het bedrijf MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlees groothandel, papierhandel voor kunst, spaanplaat, en slachtkoeien. Het is gevestigd in Almacellas, Spanje.

 2. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtrunderen, Vleeswaren, Vleeswaren - gerookt, gepekeld, Schapen en geiten, Slachtrunderen, Vleeswaren, Vleeswaren - gerookt, gepekeld, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Pascani, Roemenië.

 3. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rundvlees, Lamsvlees, ritueel slachten, en halal. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 4. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalfsvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtrunderen, export vers vlees, Vee import export, runderkarkassen, en Slachtrunderen. Het is gevestigd in Castigaleu, Spanje.

 5. CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtrunderen, runderen, Slachtrunderen, Vee import export, en vee. Het is gevestigd in Rudolfov, Tsjechische Rep..

 6. AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rundvlees, en Vee import export. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 7. GEORGITZIKIS FARM

  Griekenland

  Het bedrijf GEORGITZIKIS FARM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, slachtkalveren, en Runderen. Het is gevestigd in Veroia, Griekenland.

 8. QUALITYEXPORT

  Spanje

  Het bedrijf QUALITYEXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren volledig voer voor dieren voor alle rassen. Het is gevestigd in Lerida, Spanje.

 1. JAKUB SZCZEPANSKI

  Polen

  Het bedrijf JAKUB SZCZEPANSKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is gevestigd in Opatów, Polen.

 2. ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren runderen, en gezelschapsdieren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fokvee, en bouwconstructies. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. AMO

  Frankrijk

  Het bedrijf AMO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is gevestigd in Montpellier, Frankrijk.

 5. COBOULUX

  Luxemburg

  Het bedrijf COBOULUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtrunderen, Slachtrunderen, en slachthuizen. Het is gevestigd in Wecker, Luxemburg.

 6. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf GOLDEN-GARDEN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtrunderen, Kalfsvlees, Granen en graangewassen, Eieren - producten, Slachtrunderen, Kalfsvlees, Granen en graangewassen, en Eieren - producten. Het is gevestigd in Falesti, Moldavïe.

 7. AFANA HOLDING CO

  Bezet Palestijns gebied

  Het bedrijf AFANA HOLDING CO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingevroren rundvlees, ingevroren vis, diepvriesgroente, en ingevroren schapenvlees. Het is gevestigd in Gaza, Bezet Palestijns gebied.

 8. AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtrunderen, slachtkoeien, rasrunderen, Slachtrunderen, en runderteelt. Het is gevestigd in Santa Sofia D'epiro, Italië.

 9. BLANCOMER LTDA

  Colombia

  Het bedrijf BLANCOMER LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren leder, gelooide koeienhuiden, en orgaanvlees van lammeren. Het is gevestigd in San Juan De Giron, Colombia.

 10. AKM

  Marokko

  Het bedrijf AKM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - import-export, runderen, en Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Safi, Marokko.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis