• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slagerijvlees en vers pluimvee

Resultaten voor

Slagerijvlees en vers pluimvee - Import export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een private handelsonderneming die gevestigd is in Rotterdam (Nederland). Wij stellen alles in het werk om klanten wereldwijd ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige merkproducten tegen gunstige groothandelsprijzen aan bedrijven van elke omvang. Daarnaast staat onze naadloze logistieke dienstverlening garant voor tijdige leveringen. Als toonaangevende handelsonderneming leveren we als groothandelaar en distributeur uitmuntend werk af met een uitgebreid productaanbod. Onze portfolio omvat dranken zoals frisdranken en energiedranken, bieren met en zonder alcohol, zuivelproducten, waaronder babymelk, en heerlijke producten zoals chocolade, zoetwaren en premiumthee en -koffie. Dankzij onze sterke partnerships met gerenommeerde producenten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero kunnen we bedrijven wereldwijd uitstekend bedienen. Door onze inzet voor uitmuntendheid verkennen we boeiende nichemarkten en unieke merken. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met leveranciers, waardoor we binnen 48 uur kunnen leveren. De kernwaarden van ÁRIK 21 - AGRO KFT zijn vertrouwen en langdurige partnerships. Ons ervaren team combineert handelsgeest met een visionaire benadering. Dit staat garant voor efficiënte transacties. Wij streven naar samenwerkingen die verdergaan dan de order zelf en de nadruk leggen op wederzijdse groei.

 3. COQ DES PRES

  België

  Verified by europages badge

  De coöperatie Coprobel groepeert 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar smaakvolle, biologische, eerlijke scharrelkippen van uitmuntende kwaliteit fokken en verhandelen onder de naam le Coq des Prés.De kip is heel of in stukken verkrijgbaar, vers of diepgevroren en in diverse, aan de vraag van de klant aangepaste verpakkingen. De leden van de coöperatie bieden tevens hun biologische eieren aan, l’Œuf des Prés, en een assortiment biologische ingemaakte etenswaren in glazen potten (rillettes, patés, pastei-vulling, balletjes, enz.) vervaardig in hun nieuwe ambachtelijke werkplaats die geopend werd in 2023, le Bocal des Prés. Door voor de Coq des Prés kip te kiezen, kiest u met name voor: - (Uiterst) smaakvolle kip / eieren, van hoogwaardige kwaliteit, regelmatig aanbevolen door beroemde chef-koks, - De kracht van een coöperatie, - Eerlijke en evenwichtige beloningen van de diverse partners binnen de keten, - Een duurzame, Belgische en transparante keten, - Een streng gecontroleerde biologisch bestek. En meer … : - Een hoogwaardige voeding uit de omgeving, - Gezondheid door preventie en natuurlijke behandelingsmethodes, - Lichte verblijven met uitsluitend natuurlijke ventilatie, - Een programma voor de inrichting van buitenruimtes. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze geschiedenis en onze producten.

 4. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

 5. MAGUISA

  Spanje

  Verified by europages badge

  MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.), waarvan het hoofdkantoor in Guijuelo (Salamanca) gevestigd is, houdt zich bijna uitsluitend bezig voor de industriële transformatie van Iberisch varkensvlees. Zijn doelstelling was om een slachthuis te bouwen met een snij-afdeling en een afdeling voor het smelten van vet, met de activiteit van slachten en snijden van varkensvlees dat bestemd is voor zijn industrie, maar ook de transformatie van spek in vet via een smeltproces. De oprichting van zijn activiteit dateert van 1982.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCEA LA CAILLE DES VOSGES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Frans bedrijf gespecialiseerd in het kweken van kwartels in de Vogezen. Al bijna 50 jaar richt dit familiebedrijf zich op dierenwelzijn &kwaliteit. De kwartels worden ter plekke geboren, gekweekt, geslacht en verwerkt. We gebruiken lokaal plantaardig voedsel. Onze knowhow ligt zowel in de selectie van dieren als in goede fokomstandigheden. We verkopen al onze verse/diepvriesproducten in Frankrijk, Europaen daarbuiten.

 2. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Doly-Com Distributie SRL: Romanian Meat Processing Leader in Botosani is het grootste slachthuis voor runderen, schapen en een uitbeenbedrijf voor varkensvlees, rundvlees en lamsvlees. We verwerken jaarlijks meer dan 60.000 koppen met een wekelijkse productiecapaciteit van 2.672 ton in een faciliteit van 7.477, 65 vierkante meter. We zijn gecertificeerd volgens de hoogste normen (HACCP, ISO 22000: 2018, ISO 9001: 2015, FSSC 22000, IFS en Halal) en garanderen vleesproducten van topkwaliteit.

 3. CLOVER VALUE S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLOVER VALUE S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren iberisch varkensvlees, iberisch vlees, iberische ham, CARABINES, schaal- en schelpdieren, spaanse producten, en DELICATESSEN. Het is gevestigd in Salamanca, Spanje.

 4. HOREMEAT

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOREMEAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, Varkensvlees, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, en Varkensvlees. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 5. NANOY STAVROULA MON LTD

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NANOY STAVROULA MON LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Bamboe en rotan - artikelen, Handschoenen, Machines voor de vleesverwerking, spies bamboe hout, Bamboe en rotan - artikelen, messenslijpers, spiraalbuizen, en Handschoenen. Het is gevestigd in Ilion, Griekenland.

 1. ÖZTAS FLEISCHHANDEL & DÖNERPRODUKTION EK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ÖZTAS FLEISCHHANDEL & DÖNERPRODUKTION EK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Moers, Duitsland.

 2. TERBEKE

  België

  Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. Vandaag zijn we vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en koelverse bereide gerechten vanuit 7 industriële vestigingen in België en Nederland. Bij Ter Beke werken ongeveer 1.650 medewerkers. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2014 een omzet van EUR 399, 7 miljoen.

 1. VLEESWAREN STEEN

  België

  Vleeswaren Steen is een bloeiende groothandel, gevestigd in een nieuw complex in de industriezone te Eernegem (Ichtegem). Het bedrijf beschikt over een breed assortiment van meer dan 3000 kwaliteitsvolle producten. Met een bekwame ploeg van gemotiveerde medewerkers levert Vleeswaren Steen voornamelijk aan slagerijen, bakkerijen, delicatessenzaken, broodjeszaken, traiteurs, grootkeukens, horeca etc. in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Reeds 30 jaar lang gaat Vleeswaren Steen prat op zijn sterke service en uitstekende kwaliteit. Onze filosofie? Een grote diversiteit aan kwaliteitsproducten, die beantwoorden aan de strengste hygiëne en veiligheidsnormen, binnen ieder productgamma met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met onze vertegenwoordigers en een dynamisch pakket van reclames en ondersteuningmogelijkheden streven wij naar tevreden en trouwe consumenten.

 2. CARMO

  België

  Ons bedrijf CARMO bvba Bvba CARMO werd in 2001 opgestart door Christoffels Cor (25 jaar zaakvoerder bvba Christoffels Vleesgroothandel) en Phillipaerts Willy (Veehandelaar van vader op zoon). Zij sloegen de handen in elkaar en namen met z'n tweeën nv CARMO over. Na een grondige verbouwing volgens EU-normen van een bestaande vleeshal te Wellen konden zij in september 2001 hun deskundigheid via deze nieuwe zaak uitvoeren. Op dit moment werken wij met 8 toegewijde beenhouwers om elke dag opnieuw onze klanten extra kwaliteit in een familiale sfeer aan te bieden. Kortom, een dynamisch bedrijf ten dienste van de klant. Onze sterke punten: Levering in heel België aan zowel grootwarenhuizen, slagers als restaurants. Verdeling wit-blauw ras, Meritus en Vita vlees. In het bezit van HACCP en BRC-label. Prima prijs-kwaliteit. Rechtstreekse levering bij de klant.

 3. HALLAL MEAT COMPANY

  Nederland

  Wie zijn wij? Een zelfslachtende halal slagerij die heerlijke, ambachtelijke vleesproducten bereidt voor particulieren klanten. Met onze jarenlange ervaring in de vleesbranche zijn we in staat om u de lekkerste vleesproducten aan te bieden. Wat bieden wij u aan? Wij verkopen lamsvlees, rundvlees, kalfsvlees en kippenvlees. U kunt alle delen bij ons kopen, dus van lamskoteletten tot de bavette van een rund. We verkopen wij ook BARF-vlees, dus premium dierenvoeding voor de hond. Deze zijn ook met passie en zorg geproduceerd en uw hond proeft hierbij zeker het verschil. Naast bovenstaande is er ook een supermarkt aanwezig waar u mediterrane levensmiddelen, Aziatische levensmiddelen en groente/fruit kunt kopen om de lekkerste gerechten te kunnen bereiden. Waarom bij ons? - Producent en eindverkoper - 100% halal vlees voor de moslim consument - Beste prijs/kwaliteit verhouding - BARF-producten (premium dierenvoeding) voor uw huisdier - Compleet assortiment; levensmiddelen, vlees en groente/fruit.

 4. SCHARRELSLAGERIJ THIJS VAN DEN KIEBOOM

  Nederland

  Al sinds 1990 zijn wij de scharrelvleesspecialist van Rotterdam "Kralingen" met ons vriendelijke en gemotiveerde team maken wij vele mooie producten veelal in eigen huis. U vind bij ons uitsluitend diervriendelijk scharrelvlees en maken daarin de keuze om enkel en alleen het beste te verkopen, Zo hebben wij het superieure Limousin scharrel rundvlees rechtstreeks uit de Limoges-France. En ons scharrelvarkensvlees (Le porc Fermier) betrekken wij rechtstreeks uit de Belgische Ardennen, deze varkens hebben daar een geweldig leven. Dit geld natuurlijk voor al ons scharrelvlees Kalf, Lam, Kip en kalkoen. Veel producten maken we in eigen slagerij zoals, soepen, verschillende vleeswaren en een groot assortiment kant en klaar maaltijden (stamppotten, gratins en heerlijke vleesgerechten). Maak kennis met ons en breng een bezoek aan onze winkel, ons team heet u van harte welkom.

 5. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  België

  Onze productieafdeling is vanzelfsprekend het kloppend hart van het bedrijf. Met ons team van enthousiaste medewerkers staan we dagelijks in voor het produceren van het kwaliteitsvolle aanbod, in vele diverse productsegmenten. Ondertussen zijn onze afdelingsverantwoordelijken reeds vele jaren in dienst, wat bijdraagt tot een stabiele en ervaringsgerichte aanpak. Onze medewerkers hebben de kans om continu te helpen meedenken over de optimalisatie van het productieproces. Doordat de productflow heel nauw wordt gerespecteerd, is de productie opgedeeld in 3 afdelingen, nl. versnijdingen, koude bereidingen en warme bereidingen. Elke afdeling heeft zijn eigen arbeiders die nauw worden betrokken in het specifieke productieproces.

 6. CHARCUTERIE BOVIE NV

  België

  Slagerij Bovie voor zuiver kwaliteitsvlees met een unieke smaak. Ambacht en variatie. Dat is wat Slagerij Bovie, een zaak met ruim 40 jaar ervaring, in Tongeren kenmerkt. Zaakvoerder Nicolas Bovie heeft drie winkels in Tongeren en Hasselt en bereidt zijn vleeswaren zelf in de werkplaats gelegen achter de kantoren op het Plein 8 in Tongeren. In de werkplaats van de slagerij worden alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteitsvlees met een unieke smaak. In de folders van Slagerij Bovie en op deze website kunt u kennismaken met het uitgebreid aanbod. Naast een ruim assortiment aan vleessoorten en bereidingen kunt u ook bestellingen plaatsen voor een barbecue of een gourmet. Uitmuntende kwaliteit, een perfecte hygiëne en een vriendelijke bediening daar staan we voor!

 7. COVAMEAT

  België

  Uw partner in kwaliteitsvlees Varkensslachthuis Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het slachten en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Varkensslachthuis en -uitsnijderij, Vleesgroothandel Groep Covavee/Covalis Als onderdeel van de coöperatieve groep Covavee/Covalis, de belangrijkste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Wij garanderen kwaliteit vanaf het kweken van het varken tot aan de verkoop. Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

 8. PORC MERCATUS APS

  Denemarken

  Porc Mercatus exporteert Deense biggen naar de Europese markt. Onze kernactiviteit is de export van Deense biggen van 3 rassen en slachtvarkens naar de Europese markt. We bieden een complete dienstensysteem aan inclusief transport, diergeneeskundige keuringen, officiële registratie en voorbereiding van de nodige exportdocumentatie. Dankzij een wederzijds vertrouwen en samenwerking, onze uitmuntende service en ons streven naar langdurige verhoudingen, zijn we een aantrekkelijke, betrouwbare en inspirerende partner voor onze klanten. Porc Mercatus is een erkende exporteur van levende, in Denemarken gefokte varkens. Als u gespeende of slachtvarkens wilt kopen, vraag dan naar een persoonlijke offerte.

 1. UMIXMART

  Verenigde Arabische Emiraten

  Umixmart is een levensmiddelenleverancier die langdurige banden met zijn klanten heeft opgebouwd door het bieden van hoogwaardige etenswaren voor alle budgetten. Het bedrijf richt zich op een uitbreiding van zijn markt in landen in het Midden-Oosten. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit producten van Oekraïense, Braziliaanse en Argentijnse boeren. Wij exporteren de producten naar het Midden-Oosten, Europa en Azië. Ons assortiment kipproducten omvat: gekoelde of diepgevroren hele kip, kippenpoten, ontbeende kip (shoarma), kippen drumstick, kippenvleugeltjes, pootjes, klauwen, enz. De door ons voor onze klanten bereide runderproducten omvatten gesneden delen zoals: ribbiefstuk, lendenstuk, schenkel, nek, kogelbiefstuk, flank, schouder en entrecote. Wij bieden tevens rosbief, vleugels, borstfilets, afsnijdsels, vlees van jonge dieren, magen, levers en flanken. Het leveren van gezonde en voedzame levensmiddelen die bijdragen aan het welzijn van de mens is een prioriteit voor onze onderneming. Als grootste leverancier van levensmiddelen en dranken op de markt van de Verenigde Arabische Emiraten en landen uit het Midden-Oosten, voldoet Umixmart aan de groeiende vraag van klanten naar gezonde levensmiddelen en ingrediënten. Wij werken uitsluitend samen met fabrieken en productiesites die voldoen aan de internationale normen voor voedselverwerking. Voor de Islamitische markt bieden wij gecertificeerde Halal producten.

 2. AULA

  België

  Slagerij Aula is een gevestigde waarde in het hartje van Gent waarin zij steeds authenticiteit en ambacht tracht te combineren met vernieuwing en creativiteit. Deze geslaagde combinatie ervaar je elke dag in onze winkel en dat proef je in onze producten! Elke dag wordt gestreefd naar versheid en kwaliteit in de meest hygiënische omstandigheden en omgang. Bovendien wordt het overgrote deel van onze producten nog steeds huisbereid en dat met een wakend oog op eerlijke en verse ingrediënten. In ons assortiment beogen wij zowel de ware keukenliefhebber als de snelle kok. Slagerij Aula is nog steeds niet verloren met wat ze begonnen is: liefde voor het vak en verse voeding.

 3. NATUURVLEES DOBBELAERE

  België

  Niet alleen zijn we zelf superbekwaam over de gezonde kwaliteit van ons vlees. Geregeld krijgen we ook externe controleurs over de vloer. Voor deze grondige bedrijfsinspectie's zetten we graag onze deuren open. Want .. We doen er alles aan om elke HACCP richtlijn (hazard analysis of critical control points) minutieus op te volgen. Zowel voor de productie, registratie , hygiëne en tracering Omdat we zelf de hele keten bestrijken, zijn onze producten makkelijk traceerbaar. De verplicht ons uiterst gewetensvol en nauwgezet te werk te gaan. Het grote voordeel is dat we zelf het hele proces controleren. Deze werkwijze vertaalt zich uiteindelijk in een eerlijke prijs, die alle extra inspanningen voor gezond en lekker eten beloont. Onze klanten kunnen gerust zijn: ze krijgen de beste kwaliteit tegen de beste prijs. We verzekeren pure kwaliteit vanaf het prille begin. De varkens en zelf gekweekte runderen worden gevoederd met aardappelen, granen en zelfgemaakt natuurzuiver meel. Alleen natuurzuivere grondstoffen komen terecht in de voederbakken. Van industriële voeding is geen sprake. Dat weerspiegelt zich uiteraard in onze eindproducten. Het verrukkelijke stuk vlees op uw bord is het resultaat van onze eerlijke en gezonde aanpak in de stallen.

 4. FAG CREATIVE FOODS

  België

  Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven gebakken op hoge temperatuur waardoor ze alle smaak behouden en veel langer kunnen worden bewaard. Dat zijn Fag's heilige regels, Fag's credo waarvan geen duimbreed wordt geweken. Wat niet belet dat zo maar eventjes 132 heerlijke patévariëteiten kunnen worden aangeboden zowel op basis van vlees, wild, gevogelte, vis evenals vegetarisch ! Dat is Fag Creative Foods, een familiebedrijf met diepe wortels in een lange traditie van kwaliteitsproducten.

 5. KLAASEN EN CO

  België

  Productie van levend pluimvee en leverancier van geslacht pluimvee en pluimveeproducten. Ons bedrijf beschikt over een hypermoderne slachterij welke gericht is op het slachten en verwerken van leghennen en brengt haar producten op de markt onder de eigen PLUVERA merknaam. NV Klaasen & Co behoort tot de top van de soepkip slachterijen/verwerkers binnen Europa. Wij verwerken dagelijks ong. 70.000 leghennen. Deze hennen worden na het slachten ofwel verpakt voor retail en groothandel, ofwel worden deze versneden voor verdere verwerking. Onze soepkipproducten waaronder filet en meat zijn als kipproduct uitzonderlijk door de meer uitgesproken kip-smaak en een steviger structuur. Deze eigenschap maakt ons product uniek en zorgt voor ongekende toepassingsmogelijkheden en een meerwaarde bij verwerking in bestaande kiprecepturen.

 6. BOLLENSTEAK

  Nederland

  Bollensteak.nl is onderdeel van Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst BV. Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst is een snel groeiend familiebedrijf dat in 2000 is opgericht. Eigenaar Paul van der Holst heeft het slagersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn vader die ook sinds jaar en dag al in de vleesverwerking actief is, nam hem als kleine jongen al mee en leerde hem de fijne kneepjes van het vak. Na jaren lang in dienst te zijn bij familie en andere slagerijen besloot Paul van der Holst dat hij voor zichzelf wilde beginnen. In 2000 begon hij met een paar man personeel zijn eigen uitbeenderij. Vrijwel direct was er vraag van kennissen vanuit de Horeca of hij hen kon voorzien van vlees. Vandaag de dag bestaat het team van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst en Van der Holst - Vlees voor de Horeca uit ongeveer 40 gepassioneerde medewerkers en enkele partners. Samen doen wij ons uiterste best om het succes van deze ondernemingen door te zetten bij Bollensteak.nl, en u een uitzonderlijk stukje vlees te bezorgen.

 7. FIERS J&B

  België

  Specialist in vlees en kip. Stelt u hoge kwaliteitseisen aan vleesbereidingen en kipbereidingen? Fiers doet dat ook  al meer dan 50 jaar. Wij hebben de mensen en de middelen om hoogwaardige vleesbereidingen en gevogeltebereidingen te produceren. Met frequente bevoorradingen krijgt u ze vers aangeleverd. Door permanent te blijven innoveren volgen wij voor u de nieuwste trends in de sector. Zo groeit ons aanbod waardoor u vindt wat u zoekt. Vlees : een breed aanbod van klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan Iers of Braziliaans rundsvlees of diverse varkensbereidingen. Maar wij bieden u meer dan dat. Maandelijks zetten we een vreemde diersoort in de kijker, speciaal op maat van de horeca. Gevogelteproducten : de specialiteit van het huis. Wildvlees : tijdens het wildseizoen presenteren we u een gevarieerde selectie van de beste soorten wildvlees. In onze aanbod vindt u ook diepvriesproducten.

 8. DEBAENST

  België

  Om de continuïteit en de kwaliteit van de levende aanvoer van runderen te garanderen beschikt NV DEBAENST over veebedrijven in Vlaanderen en in Wallonië. Al het vlees is afkomstig van runderen die gefokt worden volgens de lastenboeken Meritus en/of Promeat. De controleorganismen SGS of Procerviq houden toezicht op de boerderij, de snijzaal en het verkooppunt of het rundvlees voldoet aan de eisen opgelegd door het label. Dankzij de snijzaal, die aan de strengste kwaliteitsnormen (HACCP, BRC) voldoet, kunnen onze klanten rekenen op het beste runds- kalfs, - en lamsvlees. Een half rund, een voor-of achterkwartier en allerhande technische stukken, van filet pur tot americain maken deel uit van het ruime aanbod. In de nieuwe snijzaal te Moeskroen werd eveneens een atelier ingericht voor het portioneren en verpakken van runds-, kalfs-, varkens-, en lamsvlees. Hier worden eveneens gehakt en gehaktbereidingen zoals worsten, hamburgers, vinken, … geproduceerd.

 9. SLAGERIJ TAVEIRNE

  België

  Onze huisgemaakte vleesbereidingen zijn overheerlijk.Naast vers vlees en tal van traditionele gerechten schotelen we u ook de nieuwste culinaire trends voor.Proef van onze wereldkeuken en probeer onze creaties voor de wok, tepan yaki, …U kan bij ons terecht voor rund, kalf, varken, kip, kalkoen, lam en wild in het seizoen op aanvraag.Naast een reeks vaste en dagelijks terugkerende verse producten, vindt u in ons assortiment ook een gevarieerd aanbod van wisselende gerechten, aangepast aan seizoenen, actuele trends en u behoeftes.Ons assortiment is daarmee een goede mix van variatie en kwaliteit.

 10. SLAGERIJ MOENSKE

  België

  U kunt er terecht voor een uitgebreid assortiment aan runds-, varken-, kalf-en lamsvlees en gevogelte van de beste kwaliteit.Er is een uitgebreid assortiment aan kant en klare maaltijden, salades, verschillende kazen, tapas en heerlijke grill en braadspecialiteiten.U kunt bij ons ook terecht voor verse groenten en fruit, waardoor u alles in één keer kunt meenemen.Daarnaast maken wij ook belegde broodjes, wit of bruin met beleg naar keuze.Ook als u een feestje geeft, helpen wij u graag verder.Van aperitief hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten tot zelfs desserts.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Slagerijvlees en vers pluimvee - Import export

Aantal resultaten

13.682 Bedrijven