• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slakken - conserven

Resultaten voor

Slakken - conserven - Import export

 1. MERCADO CARACOL

  Spanje

  Bedrijf dat boogt op de ervaring, de zorg en de aandacht die aan de klanten wordt besteedt en permanente zorg voor ambachtelijk werk. De grote meerderheid van onze producten wordt met de hand geoogst en wordt verpakt volgens traditionele methoden. Levende slakken: Bover (Helix Aspersa) en Viñal. Binnenlands product. Slakken in conserven: slakken op zout water en vergezeld met uw favoriete saus, slakken in saus, slakkenpaté, slakken met ratatouille, Euskal Herria en Navarrico slakken, enz.

 2. HELIFRUSA

  Spanje

  HELIFRUSA verkoopt levende, voorgekookte en diepgevroren wijngaardslakken, natuur en in saus. Tijdens het hele industriële proces beogen we in de eerste plaats kwaliteit en focussen we op de smaak van het product in het bord van onze klanten.

 3. ROMANZINI SAS

  Frankrijk

  Romanzini is de Franse specialist in de bereidings van ingeblikte slakken, schelpdieren en gevulde slakken… De slak is een familieaangelegenheid. Romanzini is buikpotigen trouw sinds 1921: naturel slakken, slakken in saus, kant-en-klaargerechten van slakken, tartelines van slakken, peterselieboter, mosselen, kikkers, slakken zonder toevoeging, recepten voor ingeblikt slakken, diepvriesslakken of gekoelde slakken.

 4. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Spanje

  Verkoop van levende, voorgekookte en diepgevroren slakken voor de bereiding van llauna (gegrilde slakken) of andere gerechten.

 5. LUMACA ITALIA

  Italië

  Het bedrijf LUMACA ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakken, en biologische fokkerij. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AGROFARMA

  Griekenland

  Het bedrijf AGROFARMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is gevestigd in Larisa, Greece, Griekenland.

 2. LA LUMACA

  Italië

  Het bedrijf LA LUMACA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slakken - conserven, en Slakken - conserven. Het is gevestigd in Viterbo, Italië.

 3. FEREIKOS

  Griekenland

  Het bedrijf FEREIKOS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren levende slakken, slakkenteelt, voorgekookte slakken, en diepgevroren slakken. Het is gevestigd in Corinth, Griekenland.

 4. HÉLIX SANTA ANA

  Spanje

  Het bedrijf HÉLIX SANTA ANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dierlijke productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slakken - conserven, slakken, Slakken - conserven, en kant-en-klare slakken. Het is gevestigd in La Coruña, Spanje.

 5. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LUMACHERIA ITALIANA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is gevestigd in Cherasco, Italië.

 1. HELIXIRION SNAILS

  Griekenland

  Het bedrijf HELIXIRION SNAILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakkenteelt, binnenoor, en Rauwe slakken. Het is gevestigd in Volos, Griekenland.

 2. BIOCARACOL

  Portugal

  Het bedrijf BIOCARACOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren binnenoor, en kant-en-klare slakken. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 1. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA PRADA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakken. Het is gevestigd in Brembate, Italië.

 2. LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren BIOLOGISCHE LANDBOUW, Slakken - conserven, BIOLOGISCHE LANDBOUW, Slakken - conserven, Rauwe slakken, en slakken. Het is gevestigd in Ghedi, Italië.

 3. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Italië

  Het bedrijf CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slakken - conserven, slakkenteelt, en Slakken - conserven. Het is gevestigd in San Giovanni In Fiore, Italië.

 4. RAVLYKOVA KHATA

  Oekraïne

  Het bedrijf RAVLYKOVA KHATA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakken, en slakkenteelt. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. LA LUMACA BAIATA

  Italië

  Het bedrijf LA LUMACA BAIATA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakkenteelt. Het is gevestigd in Paceco, Italië.

 6. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. HELIXLAND

  Griekenland

  Het bedrijf HELIXLAND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakkenteelt, bewerkte slakken, en kant-en-klare slakken. Het is gevestigd in Kastoria, Griekenland.

 8. HELIXMUR

  Spanje

  Het bedrijf HELIXMUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slakken - conserven, slakkenteelt, en Slakken - conserven. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 1. LUWES - KEONG SUMBER MAKMUR

  Indonesië

  Het bedrijf LUWES - KEONG SUMBER MAKMUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakken. Het is gevestigd in Sukoharjo, Indonesië.

 2. L'ESCARGOT FRAIS

  België

  Het bedrijf L'ESCARGOT FRAIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakkenteelt, en ambachtelijke vervaardiging. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 3. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Litouwen

  Het bedrijf UAB BALTIC ESCARGOTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 4. BAGES CARGOL S.L

  Spanje

  Het bedrijf BAGES CARGOL S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde paddestoelen. Het is gevestigd in Fonollosa, Spanje.

 5. POLISH SNAIL HOLDING

  Polen

  Het bedrijf POLISH SNAIL HOLDING, is een Distributeur, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is gevestigd in Elbląg, Polen.

 6. HELIX ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf HELIX ITALIA SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is gevestigd in Sassari, Italië.

 7. ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE

  Turkije

  Het bedrijf ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. LA LUMACA PERFETTA

  Italië

  Het bedrijf LA LUMACA PERFETTA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakken, en levende slakken. Het is gevestigd in Salerno, Italië.

 9. TERROIR DU SOLEIL KM

  Marokko

  Het bedrijf TERROIR DU SOLEIL KM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is gevestigd in Fes, Marokko.

 10. CRESCARGOT

  Griekenland

  Het bedrijf CRESCARGOT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerkte slakken, en kant-en-klare slakken. Het is gevestigd in Heraklion, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Slakken - conserven - Import export

Aantal resultaten

1.868 Bedrijven