• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slijpen - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Slijpen - gereedschapsmachines - Import export

 1. WESPY INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINES

  Turkije

  Verified by europages badge

  WESPY is een fabrikant van machines voor het reinigen/ontvetten van onderdelen gevestigd in Konya, Turkije. Sinds 2005 bouwen wij machines zowel voor de detailhandel als voor de groothandel en onze onderneming is snel één van de leidende specialisten in oppervlakreinigingstechnologie geworden in Turkije. Wij hebben een breed assortiment van producten van uitstekende kwaliteit (wij gebruiken onderdelen van Europese merken en alleen roestvast staal in onze machines) en competitieve prijzen die u vast en zeker zullen interesseren. Wij hebben een uitgebreide selectie van portfolio's, zoals: -ROTERENDE MAND SPROEIREINIGINGSMACHINES (Bovenladers, Voorladers) -HANDMATIGE BORSTEL- EN REINIGINGSMACHINES -HOGE DRUK REINIGINGSMACHINES -SPIRAALVORMIGE TROMMELTRANSPORTEUR SERIES -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -SPECIALE LIJNREINIGING BANDTRANSPORTEUR -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -PLATEAU REINIGINGSMACHINES -HYDRAULISCHE TESTMACHINES -KOPPELOMVORMER & LAS TEST MACHINE -KLEPSLIJPMACHINE -WERK MACHINE BANK -CILINDERKOP TEST APPARATUUR (elektrische vacuüm tester, automatische & handbediende slijpkop, kleine & grote ventiel band afnemer, hoekslijpapparaat, polijstmachine, gleuvenslijpmachine, enz.) Daarnaast bieden wij onze gewaardeerde klanten onze diensten voor standaard en speciale maten overeenkomstig hun wijzigende behoeftes. Met ons ervaren team en zeer aantrekkelijke prijzen garanderen wij dat wij de geschikte partner zijn om te voldoen aan uw behoeftes. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

 2. BERGER TECHNOLOGIE GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  BERGER technologie GmbH is een internationaal kleinschalig bedrijf gevestigd in Gwatt (Zwitserland). Wij produceren en verkopen boorslijpmachines en gereedschapslijpmachines over de hele wereld voor de metaalbewerkings- en houtbewerkingsindustrie, evenals een groot aantal op maat gemaakte multi-spindel boorkoppen voor de metaalbewerkings- en houtbewerkingsindustrie. Onze machines zijn de maatstaf van alle zaken als het gaat om conventionele perfect geslepen boormachines, ongeacht of het om HSS / HM / VHM-versies gaat. De machines worden volledig in ZWITSERLAND vervaardigd in onze fabriek in Gwatt. Met een boorslijpmachine van ons heeft u de volgende voordelen: verbeterde diameternauwkeurigheid, verbeterde positienauwkeurigheid, aanzienlijke verlenging van de levensduur van het gereedschap, aanzienlijke vermindering van de toevoerkrachten, snel en gemakkelijk naslijpen, geen knelpunten meer in boorgereedschap, aanzienlijke reductie in boorgereedschapskosten, snelle afschrijvingen van de machine en uw boorgereedschap.

 3. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG - al meer dan 50 jaar uw partner voor coatings met saffier en diamant! Ons gevarieerde productassortiment omvat de volgende gebieden: Speciale coatings/diamantcoatings voor industriële toepassingen (o.a. in machinebouw, manicure & pedicure, keramiek & glasverwerking, kunststofverwerking, medische techniek, juwelenindustrie, grafische industrie), waarbij wij oplossingen bieden voor een grote diversiteit aan problemen op het gebied van grijpen, vasthouden, slijpen, fixeren, verwijderen, afronden Bied borstelharen, klemmen voor buizen, enz. Fabricage van tandheelkundige instrumenten met diamantcoating (FG-tandslijper, HP laboratoriumslijpmachine, diamantschijven, enz.) En productie van saffiernagelvijlen. Onze saffieren nagelvijlen zijn gemaakt van verenstaal en gecoat met saffieren in verschillende korrelgroottes.

 4. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren, slijpen en onderhouden van industriële messen. Sinds 2006, hebben wij een uitgebreide waaier snij- en stansmessen voor de industrie zoals printers, levensmiddelen, verpakking, autobanden- en meubelproductie, metaalplaten snijden en de tabaksindustrie vervaardigd. Onze productiesite is gevestigd in Třebechovice pod Orebem, in de Tsjechische Republiek en wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Europese materialen voor het vervaardigen van onze messen. Wij bieden productie op maat naargelang de wensen van de klant en bieden slijpdiensten voor industriële messen. Met onze ervaring in het snijden van diverse materialen, bieden wij tevens adviesdiensten en leveren accessoires zoals meshouders, snijstangen en boorbitjes. Naast messen levert MERCEL een keur aan accessoires voor messen, zoals meshouders, plastic snijstangen en boorbitjes voor papier. MERCEL is tevens werkzaam op het gebied van de verkoop van tweedehands machines voor de papierindustire, zoals snijmachines, printers en overige vewerkingsinstallaties. Op onze website kunt u een lijst van tweedehands papierverwerkingsmachines raadplegen. MERCEL is et trots op de laatste CNC en NC machines te gebruiken om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de messenproductie te garanderen. Wij bedienen klanten in heel Europa en staan bekend om voor onze hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

 5. MASUB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASUB GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Much, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. APER DIAMOND SL

  Spanje

  Aper Diamond is in 1994 opgericht met als doel bedrijven van diamantmachines en -gereedschap te voorzien van de allerbeste kwaliteit. Aper Diamond kent de markt en diens uitdagingen en moeilijkheden. Daarom bieden wij de beste consumptiegoederen en machines voor alle mogelijke situaties en helpen wij u om iedere opdracht te optimaliseren. Wij selecteren de beste technologie ter wereld om onze klanten optimale kwaliteit en resultaten te garanderen. Onze producten staan bekend vanwege hun kwaliteit en uitmuntendheid waardoor grote opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Wij beschikken over een grote voorraad consumptiegoederen en reserveonderdelen. Een snelle oplossing voor uw behoeften.

 2. ERDELT HENGELO

  Nederland

  Onze service: Een grote verscheidenheid aan gereedschappen kunnen door ERDELT - HENGELO worden geslepen volgens de specificaties van de klanten of volgens de norm van de leverancier.Tevens nieuw levering van onderstaande gereedschappen: Hardmetalen & HSS zaagbladen HSS & Hardmetalen schaafmessen. Lintzagen & Bandzagen Boren & Frezen wissel / keermessen. Papierboren/snijmessen voor o.a. Polar, Wohlenberg, SchneiderSenator & andere merken. Hoekstansmessen, ril en vouwmesjes voor Stahl & MBO machines. Alle andere messen (ook cirkelmessen) voor de papier/kartonnage industrie. Messen t.b.v. shreddermachines o.a. Herbold, Pallmann, Previero ea. merken Alle snijwerktuigen welke gebruikt worden in de voedingsmiddelen industrie.ERDELT - HENGELO onderscheid zich niet alleen door reeds genoemde aspecten maar heeft óók die no-nonsense organisatie, waarbij het principe: " IN OVERLEG IS VEEL MOGELIJK"strikt wordt gehanteerd. Van meet af aan voert duidelijkheid de boventoon.

 3. DE AREND

  België

  De Arend is specialist in gereedschap en machines voor houtbewerking. We werken zowel zowel in de industrie (grotere keuken- en meubelfabrikanten) als ijzerwarenhandelaars over heel België. Het verzorgen van de slijpdienst is een belangrijke en sterk geapprecieerde service die wij bieden, complementair aan de kwaliteitsgereedschappen die wij uiteraard ook verkopen.

 4. DAVID PRECISIESLIJPERIJ

  België

  Slijperij David, een verantwoord groeiende, gereedschapslijperij die reeds meer dan 45 jaar de kennis over draagt van de ene generatie op de andere. Reeds 25 jaar ervaring in de CNC- slijptechniek. Dankzij onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers staan wij samen met ons moderne machinepark garant voor perfect slijpwerk. Een hoge standtijd en constante kwaliteit vormen een zeer belangrijk aspect in ons bedrijf.

 5. PISTEN TOOL

  Frankrijk

  Het bedrijf PISTEN TOOL, is een Distributeur, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, wolfraamcarbide, Slijpen - gereedschapsmachines, Slijtagedelen voor voertuigen, en gereedschap van hard metaal. Het is gevestigd in Faverges De La Tour, Frankrijk.

 1. INDASA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf INDASA FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Slijpen - gereedschapsmachines, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Slijpen - gereedschapsmachines, en schuurbanden. Het is gevestigd in Rillieux-La-Pape, Frankrijk.

 2. SUPERTEC MACHINERY INC.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf SUPERTEC MACHINERY INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren fijnslijpmachines haalmessen. Het is gevestigd in Taichung City, Taiwan R.O.C..

 1. ANDA DIAMONDS AND FLOOR GRINDING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf ANDA DIAMONDS AND FLOOR GRINDING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 2. QINGDAO HAIYONG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO HAIYONG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Jiaozhou, China.

 3. FERDIMAT INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE MÁQUINAS OPERATRIZES LTDA.

  Brazilië

  Het bedrijf FERDIMAT INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE MÁQUINAS OPERATRIZES LTDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in São José Dos Campos, Brazilië.

 4. BRITISH REMA POWDER PROCCESSING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRITISH REMA POWDER PROCCESSING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, Slijpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, slijpschijven, en mengsel. Het is gevestigd in Chesterfield, Verenigd Koninkrijk.

 5. ENDMILLS-WOTEK PRECISION CUTTING TOOL CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf ENDMILLS-WOTEK PRECISION CUTTING TOOL CO., LTD., en actief in de sector Snijden - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, Precisiegereedschap, gereedschapsmachines, Slijpen - gereedschapsmachines, en freesgereedschap. Het is gevestigd in Yuanlin, Taiwan R.O.C..

 6. VIZAS

  Wit Rusland

  Het bedrijf VIZAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren digitaal bestuurde machines, universele bewerkingsbanken, Ronde schroefdraad, en wormschroef. Het is gevestigd in Vitebsk, Wit Rusland.

 7. L.B.S. DI LUCCHINI GABRIELE & C. SAS

  Italië

  Het bedrijf L.B.S. DI LUCCHINI GABRIELE & C. SAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren slijpen van lemmets, handel gereedschap voor houtbewerkingsmachines, diamantgereedschap, en gereedschap voor verspaning van aluminium. Het is gevestigd in Rimini, Italië.

 8. STE HILZINGER FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE HILZINGER FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, Afbraamborstels, afbraammiddelen, slijpwerk, en Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Villenauxe La Grande, Frankrijk.

 1. HOFMANN CONSULT

  Bulgarije

  Het bedrijf HOFMANN CONSULT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 2. AXE MACHINE TOOLS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AXE MACHINE TOOLS LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, Frezen - gereedschapsmachines, Graveermachines - metaalbewerking, Boren - gereedschapsmachines, Slijpen - gereedschapsmachines, Frezen - gereedschapsmachines, Graveermachines - metaalbewerking, en Boren - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk.

 3. BORA-WERKZEUGMASCHINEN HEINZ PETER RAUEN

  Duitsland

  Het bedrijf BORA-WERKZEUGMASCHINEN HEINZ PETER RAUEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, Slijpen - gereedschapsmachines, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, en Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 4. UNITED GRINDING GROUP

  Zwitserland

  Het bedrijf UNITED GRINDING GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

 5. TIMESAVERS INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TIMESAVERS INTERNATIONAL B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontbraammachines, Breedband schuurmachines, en Ontbramen en precisie slijpen. Het is gevestigd in Goes, Nederland.

 6. PARK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf PARK AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Slijpen - gereedschapsmachines, Handgereedschap - gemotoriseerd, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Rüti, Zwitserland.

 7. TOPRAKCILAR MAKINA SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf TOPRAKCILAR MAKINA SANAYI VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren breekmachine van granen. Het is gevestigd in Karaman, Turkije.

 8. SH ELECTRONICS FERTIGUNGS- UND VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SH ELECTRONICS FERTIGUNGS- UND VERTRIEBS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Slijpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Neuruppin, Duitsland.

 9. TAMIS MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf TAMIS MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afwerking van oppervlakken - machines, installaties en machines voor het polijsten van hout, schuurmachines, gladschuren, en Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 10. SENKE MECHANICAL EQUIPMENT ENGINEERING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SENKE MECHANICAL EQUIPMENT ENGINEERING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Dongguan, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Slijpen - gereedschapsmachines - Import export

Aantal resultaten

183 Bedrijven