• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slijpen - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Slijpen - gereedschapsmachines - Import export

 1. WESPY INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINES

  Turkije

  Verified by europages badge

  WESPY is een fabrikant van machines voor het reinigen/ontvetten van onderdelen gevestigd in Konya, Turkije. Sinds 2005 bouwen wij machines zowel voor de detailhandel als voor de groothandel en onze onderneming is snel één van de leidende specialisten in oppervlakreinigingstechnologie geworden in Turkije. Wij hebben een breed assortiment van producten van uitstekende kwaliteit (wij gebruiken onderdelen van Europese merken en alleen roestvast staal in onze machines) en competitieve prijzen die u vast en zeker zullen interesseren. Wij hebben een uitgebreide selectie van portfolio's, zoals: -ROTERENDE MAND SPROEIREINIGINGSMACHINES (Bovenladers, Voorladers) -HANDMATIGE BORSTEL- EN REINIGINGSMACHINES -HOGE DRUK REINIGINGSMACHINES -SPIRAALVORMIGE TROMMELTRANSPORTEUR SERIES -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -SPECIALE LIJNREINIGING BANDTRANSPORTEUR -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -PLATEAU REINIGINGSMACHINES -HYDRAULISCHE TESTMACHINES -KOPPELOMVORMER & LAS TEST MACHINE -KLEPSLIJPMACHINE -WERK MACHINE BANK -CILINDERKOP TEST APPARATUUR (elektrische vacuüm tester, automatische & handbediende slijpkop, kleine & grote ventiel band afnemer, hoekslijpapparaat, polijstmachine, gleuvenslijpmachine, enz.) Daarnaast bieden wij onze gewaardeerde klanten onze diensten voor standaard en speciale maten overeenkomstig hun wijzigende behoeftes. Met ons ervaren team en zeer aantrekkelijke prijzen garanderen wij dat wij de geschikte partner zijn om te voldoen aan uw behoeftes. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

 2. BERGER TECHNOLOGIE GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  BERGER technologie GmbH is een internationaal kleinschalig bedrijf gevestigd in Gwatt (Zwitserland). Wij produceren en verkopen boorslijpmachines en gereedschapslijpmachines over de hele wereld voor de metaalbewerkings- en houtbewerkingsindustrie, evenals een groot aantal op maat gemaakte multi-spindel boorkoppen voor de metaalbewerkings- en houtbewerkingsindustrie. Onze machines zijn de maatstaf van alle zaken als het gaat om conventionele perfect geslepen boormachines, ongeacht of het om HSS / HM / VHM-versies gaat. De machines worden volledig in ZWITSERLAND vervaardigd in onze fabriek in Gwatt. Met een boorslijpmachine van ons heeft u de volgende voordelen: verbeterde diameternauwkeurigheid, verbeterde positienauwkeurigheid, aanzienlijke verlenging van de levensduur van het gereedschap, aanzienlijke vermindering van de toevoerkrachten, snel en gemakkelijk naslijpen, geen knelpunten meer in boorgereedschap, aanzienlijke reductie in boorgereedschapskosten, snelle afschrijvingen van de machine en uw boorgereedschap.

 3. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG - al meer dan 50 jaar uw partner voor coatings met saffier en diamant! Ons gevarieerde productassortiment omvat de volgende gebieden: Speciale coatings/diamantcoatings voor industriële toepassingen (o.a. in machinebouw, manicure & pedicure, keramiek & glasverwerking, kunststofverwerking, medische techniek, juwelenindustrie, grafische industrie), waarbij wij oplossingen bieden voor een grote diversiteit aan problemen op het gebied van grijpen, vasthouden, slijpen, fixeren, verwijderen, afronden Bied borstelharen, klemmen voor buizen, enz. Fabricage van tandheelkundige instrumenten met diamantcoating (FG-tandslijper, HP laboratoriumslijpmachine, diamantschijven, enz.) En productie van saffiernagelvijlen. Onze saffieren nagelvijlen zijn gemaakt van verenstaal en gecoat met saffieren in verschillende korrelgroottes.

 4. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf levert uitgebreide diensten aan een gevarieerde klantenkring, variërend van individuele klanten tot grote pan-Europese bedrijven, en is gespecialiseerd in precisiebewerking en metaalvorming, waaronder draaien, frezen, slijpen, walsen, draadsnijden en buigen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gniezno. Sinds onze oprichting in 1990 op de Poolse markt zijn we toegewijd gebleven aan het handhaven van de hoogste normen. Ons team bestaat uit doorgewinterde en uniek geschoolde professionals. We zijn trots op onze ambitie en creativiteit en zorgen ervoor dat onze diensten consequent de verwachtingen overtreffen en routine vermijden. We beschikken over meerassige frees- en draaibankmachines, wat de betrouwbare kwaliteit van onze producten garandeert. We kunnen onderdelen voor u produceren op basis van tekeningen of geselecteerde standaarden.We produceren consequent diverse onderdelen voor onze klanten, waaronder pennen, bussen, handgrepen, schroeven, moeren, assen en ringen in seriematige hoeveelheden. We bedienen bedrijven in sectoren zoals de auto-industrie, productie, spoorwegvervoer, maritiem transport en de productie van machines.

 5. EDER PTFE SOLUTIONS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij vervaardigen met banden van PTFE gecoat glas en aramide weefsel. Met meer dan 35 jaar ervaring en expertise binnen ons specifieke team van technische adviseurs en productie werknemers evenals onze selectie van de meest verfijnde materialen op de markt, professionele selectie van pakkingen, versterkingen en geleidingssystemen, leveren wij onze PTFE producten aan diverse industrietakken wereldwijd. Onze huidige productie- en onderhoudstechnologie combineert alle over de hele wereld gebruikte geavanceerde oplossingen. Wij zijn niet alleen de grootste producent van PTFE banden in Polen, maar tevens de op twee na grootste onderneming binnen de sector in Europa. Wij streven ernaar om in 2023 marktleider binnen Europa te zijn. Dankzij onze regelmatige investeringen, kijken wij vol optimisme en vertrouwen naar de toekomst. Wij weten dat het uitmuntende vakmanschap van onze PTFE banden een norm voor kwaliteit is voor overige PTFE banden fabrikanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MASUB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASUB GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Much, Duitsland.

 2. APER DIAMOND SL

  Spanje

  Aper Diamond is in 1994 opgericht met als doel bedrijven van diamantmachines en -gereedschap te voorzien van de allerbeste kwaliteit. Aper Diamond kent de markt en diens uitdagingen en moeilijkheden. Daarom bieden wij de beste consumptiegoederen en machines voor alle mogelijke situaties en helpen wij u om iedere opdracht te optimaliseren. Wij selecteren de beste technologie ter wereld om onze klanten optimale kwaliteit en resultaten te garanderen. Onze producten staan bekend vanwege hun kwaliteit en uitmuntendheid waardoor grote opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Wij beschikken over een grote voorraad consumptiegoederen en reserveonderdelen. Een snelle oplossing voor uw behoeften.

 3. ERDELT HENGELO

  Nederland

  Onze service: Een grote verscheidenheid aan gereedschappen kunnen door ERDELT - HENGELO worden geslepen volgens de specificaties van de klanten of volgens de norm van de leverancier.Tevens nieuw levering van onderstaande gereedschappen: Hardmetalen & HSS zaagbladen HSS & Hardmetalen schaafmessen. Lintzagen & Bandzagen Boren & Frezen wissel / keermessen. Papierboren/snijmessen voor o.a. Polar, Wohlenberg, SchneiderSenator & andere merken. Hoekstansmessen, ril en vouwmesjes voor Stahl & MBO machines. Alle andere messen (ook cirkelmessen) voor de papier/kartonnage industrie. Messen t.b.v. shreddermachines o.a. Herbold, Pallmann, Previero ea. merken Alle snijwerktuigen welke gebruikt worden in de voedingsmiddelen industrie.ERDELT - HENGELO onderscheid zich niet alleen door reeds genoemde aspecten maar heeft óók die no-nonsense organisatie, waarbij het principe: " IN OVERLEG IS VEEL MOGELIJK"strikt wordt gehanteerd. Van meet af aan voert duidelijkheid de boventoon.

 4. DE AREND

  België

  De Arend is specialist in gereedschap en machines voor houtbewerking. We werken zowel zowel in de industrie (grotere keuken- en meubelfabrikanten) als ijzerwarenhandelaars over heel België. Het verzorgen van de slijpdienst is een belangrijke en sterk geapprecieerde service die wij bieden, complementair aan de kwaliteitsgereedschappen die wij uiteraard ook verkopen.

 5. DAVID PRECISIESLIJPERIJ

  België

  Slijperij David, een verantwoord groeiende, gereedschapslijperij die reeds meer dan 45 jaar de kennis over draagt van de ene generatie op de andere. Reeds 25 jaar ervaring in de CNC- slijptechniek. Dankzij onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers staan wij samen met ons moderne machinepark garant voor perfect slijpwerk. Een hoge standtijd en constante kwaliteit vormen een zeer belangrijk aspect in ons bedrijf.

 1. PISTEN TOOL

  Frankrijk

  Het bedrijf PISTEN TOOL, is een Distributeur, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, wolfraamcarbide, Slijpen - gereedschapsmachines, Slijtagedelen voor voertuigen, en gereedschap van hard metaal. Het is gevestigd in Faverges De La Tour, Frankrijk.

 2. VIZAS

  Wit Rusland

  Het bedrijf VIZAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren digitaal bestuurde machines, universele bewerkingsbanken, Ronde schroefdraad, en wormschroef. Het is gevestigd in Vitebsk, Wit Rusland.

 1. INDASA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf INDASA FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Slijpen - gereedschapsmachines, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Slijpen - gereedschapsmachines, en schuurbanden. Het is gevestigd in Rillieux-La-Pape, Frankrijk.

 2. L.B.S. DI LUCCHINI GABRIELE & C. SAS

  Italië

  Het bedrijf L.B.S. DI LUCCHINI GABRIELE & C. SAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren slijpen van lemmets, handel gereedschap voor houtbewerkingsmachines, diamantgereedschap, en gereedschap voor verspaning van aluminium. Het is gevestigd in Rimini, Italië.

 3. ANDA DIAMONDS AND FLOOR GRINDING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf ANDA DIAMONDS AND FLOOR GRINDING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 4. STE HILZINGER FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE HILZINGER FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, Afbraamborstels, afbraammiddelen, slijpwerk, en Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Villenauxe La Grande, Frankrijk.

 5. BRITISH REMA POWDER PROCCESSING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRITISH REMA POWDER PROCCESSING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, Slijpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, slijpschijven, en mengsel. Het is gevestigd in Chesterfield, Verenigd Koninkrijk.

 6. BORA-WERKZEUGMASCHINEN HEINZ PETER RAUEN

  Duitsland

  Het bedrijf BORA-WERKZEUGMASCHINEN HEINZ PETER RAUEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, Slijpen - gereedschapsmachines, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, en Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 7. PARK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf PARK AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Slijpen - gereedschapsmachines, Handgereedschap - gemotoriseerd, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Rüti, Zwitserland.

 8. TAMIS MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf TAMIS MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afwerking van oppervlakken - machines, installaties en machines voor het polijsten van hout, schuurmachines, gladschuren, en Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. TOPRAKCILAR MAKINA SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf TOPRAKCILAR MAKINA SANAYI VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren breekmachine van granen. Het is gevestigd in Karaman, Turkije.

 2. HOFMANN CONSULT

  Bulgarije

  Het bedrijf HOFMANN CONSULT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 3. SH ELECTRONICS FERTIGUNGS- UND VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SH ELECTRONICS FERTIGUNGS- UND VERTRIEBS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Slijpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Neuruppin, Duitsland.

 4. UNITED GRINDING GROUP

  Zwitserland

  Het bedrijf UNITED GRINDING GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

 5. OZBASAK DEGIRMEN

  Turkije

  Het bedrijf OZBASAK DEGIRMEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, industriële afzuigsystemen voor molen en productie-installaties voor diervoeder, installaties voor molens, Slijpen - gereedschapsmachines, en walsen voor maalderijen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. DUCMAT

  Spanje

  Het bedrijf DUCMAT, is een Distributeur, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantschijven voor de bouw, diamantschijven voor graniet, diamantschijven voor marmer, en diamantschijven voor keramiek. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 7. NCH HUNGARY KFT

  Hongarije

  Het bedrijf NCH HUNGARY KFT, is een Distributeur, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hygiëne- en toiletproducten, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Ontsmettingsmiddelen - niet medisch, Hygiëne- en toiletproducten, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, en Ontsmettingsmiddelen - niet medisch. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 8. SUINCAS

  Spanje

  Het bedrijf SUINCAS, is een Distributeur, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur elektrogereedschap. Het is gevestigd in Castellón De La Plana/castelló De La Plana, Spanje.

 9. TIMESAVERS INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TIMESAVERS INTERNATIONAL B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontbraammachines, Breedband schuurmachines, en Ontbramen en precisie slijpen. Het is gevestigd in Goes, Nederland.

 10. AXE MACHINE TOOLS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AXE MACHINE TOOLS LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, Frezen - gereedschapsmachines, Graveermachines - metaalbewerking, Boren - gereedschapsmachines, Slijpen - gereedschapsmachines, Frezen - gereedschapsmachines, Graveermachines - metaalbewerking, en Boren - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Slijpen - gereedschapsmachines - Import export

Aantal resultaten

171 Bedrijven