• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slijpstenen en schuurstenen

Resultaten voor

Slijpstenen en schuurstenen - Import export

 1. ADI S.R.L

  Italië

  Verified by europages badge

  International Chips is sinds 1975 actief in Domodossola, Italië, en produceert kunststof preforms voor massa-oppervlaktebehandeling, polyurethaan slijpschijven voor metaalafwerking, hars-diamantschijven voor het afwerken en vierkant maken van keramische tegels, en keramiet vuurvaste materialen voor aluminium productielijnen.

 2. FAMPI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAMPI, is een Distributeur, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, schuursteen, slijpmachines, Schuurschijven, en slijpstenen voor marmer. Het is gevestigd in Sesto San Giovanni, Italië.

 3. RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Wiener Neudorf, Oostenrijk.

 4. CIBO

  België

  Cibo is dé totaalleverancier voor schuren, slijpen en polijsten. Cibo levert unieke oplossingen voor schuurtechnische problemen. Om dit waar te maken verenigt ze 3 belangrijke elementen. Zo beschikt Cibo over een bijna onuitputtelijk aanbod aan technisch hoogstaande schuur-, slijp- en polijstproducten. Ten tweede ontwikkelt ze specifieke schuurmachines, welke de kwaliteit van de afwerking verbeteren, het gewenste resultaat versnellen en het gebruiksgemak van de operatoren verhogen. En ten slotte staat ze haar klanten bij met raad en daad. Met een gedreven en gepassioneerd team staat Cibo elke dag opnieuw ter beschikking van haar klanten om voor elk schuurprobleem de meest doeltreffende oplossing te bedenken en te realiseren. Typische Cibo klanten zijn bedrijven actief in de lucht- en ruimtevaart, in de farmaceutische en voedingsindustrie. Producenten van grootkeukens, trappen en design. Kortom, stuk voor stuk klanten waar de eisen op vlak van afwerking zeer hoog en specifiek zijn.

 5. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Oekraïne

  De toonaangevende producent van schuurmiddelen PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant" bestaat sinds maart 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant heeft een grote productiecapaciteit en vervaardigt materialen met hulp van moderne technologieën. Producten: -slijpmiddelen: Bruine aluminiumoxide, zwarte siliciumcarbide in vorm van korrels, poeder en microkorrels -speciale hittebestendige deeltjes van siliciumcarbide - vuurvaste materialen: boorcarbide, boornitride, boornitride voor cosmetica- boorcarbide van nucleaire kwaliteit

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KLINGSPOR

  België

  Wij, bij Klingspor, zetten ons al meer dan 100 jaar in voor wereldwijde standaards in de schuur- en slijptechnologie. In onze productieplants worden ruim 50.000 artikels geproduceerd, uit verschillende productgroepen o.a. "schuurmiddelen op onderlaag", "doorslijpschijven", "afbraamschijven", "vlaklamellenschijven" en "slijpmoppen" voor de meest uiteenlopende schuur- en slijptoepassingen.Onze 36 productie- en verkooplocaties, verspreid over de hele wereld met in totaal ruim 2000 medewerkers, maken het mogelijk om makkelijk in te spelen op de wensen en eisen van de regionale markt.300 buitendienstmedewerkers, adviseurs en hoog gekwalificeerde technici verzorgen het advies aan onze klanten. Ze gaan graag ter plaatse om onze klanten met raad en daad bij te staan. Onze vaste waarden, zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte service, gecombineerd met de nieuwste fabricagetechnieken, vormen de basis voor het succes van de KLINGSPOR-producten.

 2. DIPROTEX

  Frankrijk

  Het bedrijf DIPROTEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpstenen en schuurstenen, Diamantpoeder, Diamantbewerking - machines en materialen, gediamanteerde slijpstenen, en Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Saint Egreve, Frankrijk.

 3. BOVONE DIAMOND TOOLS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BOVONE DIAMOND TOOLS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Ovada, Italië.

 4. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Hongarije

  Het bedrijf SARFI GEZA EV. - CLARFLEX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, Slijpstenen en schuurstenen, Natuurlijke schuurmiddelen, Messen en bladen - industrieel, Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, Slijpstenen en schuurstenen, Natuurlijke schuurmiddelen, en Messen en bladen - industrieel. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 5. GOEK LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf GOEK LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Wörth-Maximiliansau, Duitsland.

 1. MAFRA MAILE + HASS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAFRA MAILE + HASS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Schutterwald, Duitsland.

 2. ABRASIVOS MANHATTAN, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf ABRASIVOS MANHATTAN, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Vitoria-Gasteiz, Spanje.

 1. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Frankrijk

  Het bedrijf FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sinteren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Solderen van staal en metaal, Slijpstenen en schuurstenen, Solderen van staal en metaal, bijslijpen, Slijpstenen en schuurstenen, en wolfraam. Het is gevestigd in Chassieu, Frankrijk.

 2. REMOS PROFESSIONAL BODY CARE

  Oostenrijk

  Het bedrijf REMOS PROFESSIONAL BODY CARE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Feldkirch, Oostenrijk.

 3. DIAMATEC

  Frankrijk

  Het bedrijf DIAMATEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gediamanteerde slijpstenen. Het is gevestigd in Oiselay, Frankrijk.

 4. ABRAMAT LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf ABRAMAT LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren poetszeep, schuur- en polijstmiddelen, en flexibele schuurmiddelen. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 5. KALWERK TOOLS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KALWERK TOOLS SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Losse koppen, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, doelen, freesbeitels, Losse koppen, en Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Kalisz, Polen.

 6. ABRESSA - ABRASIVOS DE PORTUGAL, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf ABRESSA - ABRASIVOS DE PORTUGAL, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantdraad voor bewerking van marmer. Het is gevestigd in Vila Nova De Cerveira, Portugal.

 7. MST SCHLEIFTECHNIK E.K. INH. FRITZ MÜLLER

  Duitsland

  Het bedrijf MST SCHLEIFTECHNIK E.K. INH. FRITZ MÜLLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke schuurmiddelen, meulen voor bijslijpen, Natuurlijke schuurmiddelen, en polijstschijven. Het is gevestigd in Bad Kreuznach-Ebernburg, Duitsland.

 8. ABRASIVES STONE SLU

  Spanje

  Het bedrijf ABRASIVES STONE SLU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren glanspolijsten, schuurmiddelen, schuurstenen voor marmer, en schuurstenen voor graniet. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

 1. ATEN ABRASIVES

  Turkije

  Het bedrijf ATEN ABRASIVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, slijpvezelborstels en slijpvezelrollen, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Esenyurt, Turkije.

 2. VKR-ABRASIVE S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VKR-ABRASIVE S.R.O., is een Distributeur, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Gereedschap en ijzerwaren, Schuurschijven, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Blansko, Tsjechische Rep..

 3. BRUSIVO SPOL. S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BRUSIVO SPOL. S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpstenen en schuurstenen, Schuurmiddelen, chemisch, schuurmiddelen, Slijpstenen en schuurstenen, en Schuurmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Rokycany, Tsjechische Rep..

 4. MOLEMAB S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MOLEMAB S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, manueel schuurgereedschap zonder motor, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Ome, Italië.

 5. ITALDIAMANT S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ITALDIAMANT S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap en ijzerwaren, Slijpstenen en schuurstenen, Gereedschap en ijzerwaren, en Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Malo, Italië.

 6. DUMONT INSTRUMENTS

  België

  Het bedrijf DUMONT INSTRUMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpstenen en schuurstenen, Schuurschijven, Slijpstenen en schuurstenen, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 7. TECNO DISC

  Italië

  Het bedrijf TECNO DISC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Slijpstenen en schuurstenen, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, en Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Canzano, Italië.

 8. MARMOTECH

  Italië

  Het bedrijf MARMOTECH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, pompen voor schuurmiddelen, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Cordenons, Italië.

 9. MAGNI NUOVA ABRASIVI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAGNI NUOVA ABRASIVI S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, manueel schuurgereedschap zonder motor, en Schuurschijven. Het is gevestigd in San Donato Milanese, Italië.

 10. 3 ELLE ABRASIVI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf 3 ELLE ABRASIVI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, luchtventilatoren voor industrieel gebruik, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Bedizzole, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis