• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slijpstenen en schuurstenen

Resultaten voor

Slijpstenen en schuurstenen - Import export

 1. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Oekraïne

  De toonaangevende producent van schuurmiddelen PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant" bestaat sinds maart 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant heeft een grote productiecapaciteit en vervaardigt materialen met hulp van moderne technologieën. Producten: -slijpmiddelen: Bruine aluminiumoxide, zwarte siliciumcarbide in vorm van korrels, poeder en microkorrels -speciale hittebestendige deeltjes van siliciumcarbide - vuurvaste materialen: boorcarbide, boornitride, boornitride voor cosmetica- boorcarbide van nucleaire kwaliteit

 2. FAMPI

  Italië

  Het bedrijf FAMPI, is een Distributeur, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, schuursteen, slijpmachines, Schuurschijven, en slijpstenen voor marmer. Het is gevestigd in Sesto San Giovanni, Italië.

 3. RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Wiener Neudorf, Oostenrijk.

 4. CIBO

  België

  Cibo is dé totaalleverancier voor schuren, slijpen en polijsten. Cibo levert unieke oplossingen voor schuurtechnische problemen. Om dit waar te maken verenigt ze 3 belangrijke elementen. Zo beschikt Cibo over een bijna onuitputtelijk aanbod aan technisch hoogstaande schuur-, slijp- en polijstproducten. Ten tweede ontwikkelt ze specifieke schuurmachines, welke de kwaliteit van de afwerking verbeteren, het gewenste resultaat versnellen en het gebruiksgemak van de operatoren verhogen. En ten slotte staat ze haar klanten bij met raad en daad. Met een gedreven en gepassioneerd team staat Cibo elke dag opnieuw ter beschikking van haar klanten om voor elk schuurprobleem de meest doeltreffende oplossing te bedenken en te realiseren. Typische Cibo klanten zijn bedrijven actief in de lucht- en ruimtevaart, in de farmaceutische en voedingsindustrie. Producenten van grootkeukens, trappen en design. Kortom, stuk voor stuk klanten waar de eisen op vlak van afwerking zeer hoog en specifiek zijn.

 5. KLINGSPOR

  België

  Wij, bij Klingspor, zetten ons al meer dan 100 jaar in voor wereldwijde standaards in de schuur- en slijptechnologie. In onze productieplants worden ruim 50.000 artikels geproduceerd, uit verschillende productgroepen o.a. "schuurmiddelen op onderlaag", "doorslijpschijven", "afbraamschijven", "vlaklamellenschijven" en "slijpmoppen" voor de meest uiteenlopende schuur- en slijptoepassingen.Onze 36 productie- en verkooplocaties, verspreid over de hele wereld met in totaal ruim 2000 medewerkers, maken het mogelijk om makkelijk in te spelen op de wensen en eisen van de regionale markt.300 buitendienstmedewerkers, adviseurs en hoog gekwalificeerde technici verzorgen het advies aan onze klanten. Ze gaan graag ter plaatse om onze klanten met raad en daad bij te staan. Onze vaste waarden, zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte service, gecombineerd met de nieuwste fabricagetechnieken, vormen de basis voor het succes van de KLINGSPOR-producten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIPROTEX

  Frankrijk

 2. BOVONE DIAMOND TOOLS S.R.L.

  Italië

 3. MAFRA MAILE + HASS GMBH

  Duitsland

 4. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Hongarije

 5. REMOS PROFESSIONAL BODY CARE

  Oostenrijk

 1. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Frankrijk

 2. DIAMATEC

  Frankrijk

 1. ABRAMAT LLC

  Oekraïne

 2. GOEK LTD.

  Duitsland

 3. ABRASIVES STONE SLU

  Spanje

 4. MST SCHLEIFTECHNIK E.K. INH. FRITZ MÜLLER

  Duitsland

 5. VKR-ABRASIVE S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 6. ATEN ABRASIVES

  Turkije

 7. MAGNI NUOVA ABRASIVI S.R.L.

  Italië

 8. TECNO DISC

  Italië

 1. ITALDIAMANT S.P.A.

  Italië

 2. MOLEMAB S.P.A.

  Italië

 3. SERMA S.R.L.

  Italië

 4. DUMONT INSTRUMENTS

  België

 5. MARMOTECH

  Italië

 6. SITAB S.R.L.

  Italië

 7. JAIN PRECISION TOOLS

  India

 8. CARRARA LAME S.R.L.

  Italië

 9. SIAPI S.R.L.

  Italië

 10. CML S.N.C. DI CALEFFI MAURO E C.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis