• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sloten

Resultaten voor

Sloten - Import export

 1. SCHMALE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMALE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharnieren, Meubelbeslag, Sloten, Bevestigingsmaterialen, scharnieren voor meubels, Scharnieren, Meubelbeslag, rvs accessoires, en Sloten. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 2. AGA

  Spanje

  Fabrikant van sloten. Wij bieden u zeer veilige sloten, handgrepen en scharniersluitingen. We verstevigen onze positie als marktleider binnen openings- en sluitsystemen. We bieden drie assortimenten systemen en oplossingen: Algemene industrie, bewakingsindustrie en energieomzetsector. AGA vertegenwoordigt de slotenindustrie op de Spaanse en internationale markt. Wij streven er sinds altijd naar maatschappelijk verantwoord te ondernemen door kansen te scheppen en te bieden in onze omgeving. We zijn veel verschuldigd aan de personen die bij of met AGA hebben gewerkt en de uitvoer van ons bedrijfsplan mogelijk hebben gemaakt. We hopen de door hen gewekte verwachtingen waar te maken en hun enthousiasme te behouden.

 3. HEINRICH KIPP WERK

  Duitsland

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 4. SINA SERRATURE SRL

  Italië

  SINA SERRATURE SRL werd opgericht in 1973 en produceert veiligheidssloten voor wielbasis 72 mm, met CE-markering volgens de norm EN 12209, antipaniek-/noodsloten, veiligheidssloten voor wielbasis 72 mm met alle componenten van roestvrij staal. Geoctrooieerde patenten voor wielbasissen 70 - 72 - 90 mm, cilindersloten voor wielbasissen 70 - 85 - 90 mm, cilinders voor sloten. Het bedrijf heeft zich voor de eigen productie gericht op zowel de buitenlandse als de Italiaanse markt en past de specifieke producten daarbij steeds aan volgens de wensen van de markt in kwestie. Dankzij de continue technologische vernieuwingen kunnen ze met de nodige zorg aan de eisen van alle klanten voldoen, waarmee ze een eerlijke relatie hebben opgebouwd alsook wederzijds vertrouwen. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. SINA SERRATURE streeft een dienstverlening na die zich sterk focust op de eigen klanten door de procedures te verbeteren en in ontwikkeling te investeren: daarbij willen ze vooral een beleid voeren dat hen toelaat eventuele klachten van klanten constant te beoordelen met als doel de klantentevredenheid te verhogen.

 5. B&B LOCKS 1

  België

  In de jaren '80 optimaliseerde ons bedrijf de technologie van het elektronisch slot voor veiligheidsdeuren. Wij hebben resoluut gekozen voor de nichemarkt van de elektronische veiligheidssloten en zijn actief onder de merknaam Technilock. Dankzij onze specialisatie ontwikkelden wij snel hoogwaardige vergrendelingsoplossingen. In 2000 werd de merknaam Technilock verkocht, en gingen we over op een nieuwe naam: B&B Locks. Dankzij onze ruime ervaring biedt B&B Locks u een grondige knowhow op het gebied van moderne kwaliteits veiligheidssloten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BERICOPLAST SPA

  Italië

  Bericolaplast S.p.A. is een van Europa's belangrijkste producenten van eendelige zittingen door middel van kunststofgieten sinds 1974. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van sportfaciliteiten en is sinds 2006 officieel leverancier van de FIFA, met deelname aan het WK, het EK en de Africa Cup of Nations. Naast sportfaciliteiten levert het bedrijf ook zitplaatsen voor faciliteiten zoals theaters, scholen, congressen, arena's, sporthallen, dorpen en historische gebieden.

 2. CEZAM ASSISTANCE SERRURIER ET VITRIER

  Frankrijk

  Het bedrijf CEZAM ASSISTANCE SERRURIER ET VITRIER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren slotcilinder, opening slot, geblindeerde sloten, en inbouwsloten. Het is gevestigd in Créteil, Frankrijk.

 3. MONSIEUR BLINDAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf MONSIEUR BLINDAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Garagedeuren, Stores, Garagedeuren, en Stores. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, Sloten, en grendels. Het is gevestigd in Chailloué, Frankrijk.

 5. BKR SECURITY

  Frankrijk

  Het bedrijf BKR SECURITY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheid - diensten, vervanging slot, opening van deur, opening geblindeerde deur, en Veiligheid - diensten. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. SERRURIER DU COIN

  Frankrijk

  Het bedrijf SERRURIER DU COIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie sloten, en installatie van kluizen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. PRO-HOBB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRO-HOBB GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sloten. Het is gevestigd in Lichtenfels, Duitsland.

 1. KPVA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KPVA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloten. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 2. LES SERRURIERS OCCITANS

  Frankrijk

  Het bedrijf LES SERRURIERS OCCITANS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren montage slot, reparatie sloten, en opening slot. Het is gevestigd in Colomiers, Frankrijk.

 3. SERRURIER VACHETTE

  Frankrijk

  Het bedrijf SERRURIER VACHETTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, grendels en sleutels, Sloten, grendels en sleutels, hang- en sluitwerk, reparatie sloten, en opening geblindeerde deur. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. MON DEPANNEUR IDF

  Frankrijk

  Het bedrijf MON DEPANNEUR IDF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hang- en sluitwerk, reparatie sloten, opening slot, en opening van deur. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. MIKAEL SERRURIER BRUXELLES

  België

  Het bedrijf MIKAEL SERRURIER BRUXELLES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzekering onroerend goed. Het is tevens aanwezig in de sectoren slot, opening slot, hang- en sluitwerk, en geblindeerde sloten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. SERRURIER POINTFORT FICHET

  Frankrijk

  Het bedrijf SERRURIER POINTFORT FICHET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hang- en sluitwerk, reparatie sloten, opening geblindeerde deur, en gepantserde deur. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. LES ARTISANS PROS

  Frankrijk

  Het bedrijf LES ARTISANS PROS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - uitvoering, Centrale verwarmingsinstallaties, reparatie sloten, Loodgieterswerk - uitvoering, Centrale verwarmingsinstallaties, en waterketels. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Op zoek naar een OEM-producent? Of heeft u een leverancier van betere kwaliteit nodig? Via ons vindt u een oplossing! Grimm Industries Pte Ltd werkt sinds 1995 nauw samen met onze fabrieken in China.We richten ons op producten op maat met betaalbare toolingkosten.We leggen de nadruk op goede communicatie en zorgen ervoor dat alle vereisten goed begrepen zijn vóór de productie.Wij leveren onze producten in Europa, Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië en Amerika.Onze hardware wordt gebruikt in de automobiel-, bouw-, scheepvaart- en raffinaderijenindustrie.

  Alle producten voor "sloten"

 1. EXPERT SLOTENMAKER

  Nederland

  Buiten gesloten, sleutel kwijt of sleutel afgebroken? Wij zijn een gespecialiseerd slotenmaker bedrijf in de regio Zuid-Holland en bieden 24/7 service voor het openen van sloten  Goedkoop deuren schadevrij openen vanaf € 45, - excl. btw  Openen van alle soorten deuren en sloten  Geen voorrijkosten  Inbraakpreventie  Sloten vervangen  Inbraakschade herstellen  Montage van driepuntssloten  Deuren afhangen en sluitbaar maken  Slotenservice 24/7  Kapot slot openen vanaf € 69, - excl. btw  Autodeur schadevrij openen vanaf € 59, - excl. btw  Vakkundige montage van meerpuntssloten vanaf € 249, - excl. btw

 2. SLOTENMAKEN

  België

  Hoe gaan jullie te werk? We doen alles zonder enige schade te brengen aan uw woning. Onze techniekers zijn ervaren en kunnen u ter plaatse het juiste advies geven. Ze leggen u uit wat ze gaan doen en zonder uw toestemming gaan ze niet beginnen aan het werk. Ik wil mijn slot laten veranderen. Geen probleem. Onze techniekers hebben alle soorten sloten bij. Het slot wordt vervangen en u krijgt de nieuwe sleutels onmiddellijk mee. Hoelang duurt het tot de technieker ter plaatse is? We zijn meestal zeer snel ter plaatse: 20-30 minuten. Zie map onderaan. Ik hoor op het nieuws over malafide slotenmakers. Hoe kan ik zeker zijn? Een slotenmaker die geen vast adres heeft in Belgie mag u nooit bellen! Bijna dagelijks krijgen we oproepen van mensen die opgelicht zijn door deze slotenmakers. Ze komen vaak uit Nederland/Duitsland en hebben geen vast adres in Belgie waardoor ze ook niet vervolgd kunnen worden. We zijn gevestigd in Belgie en jarenlang actief. Aan de klantentevredenheid hechten we de hoogste prioriteit.

 3. SLOTENEXPERT MG

  België

  Slotenexpert zorgt op tijd voor slotenmakers waar ook in België. Of het nu overdag is, ‘s nachts of tijdens het weekend, onze technieker(s) zijn bereikbaar en snel inzetbaar. Is uw slot kapot, bent u de sleutel kwijt, hebt u zichzelf buitengesloten, is er ingebroken of wilt u inbraak voorkomen? Huizen beveiligen, sloten vervangen, electrische, automatiseerde sloten plaatsen. Dat doet SlotenExpert MG Mensen wie zich buitengesloten binnen laten - Snel dienst. Producten: Alle veiligheidssloten, met SKG certificaat. Insteeksloten, Meerpunt sloten, Bijzet sloten en Opbouw sloten Deuren en Ramen extra beveiligen, met gebruik van moderne beveiligings producten. Ons hoogwaardige materiaal voldoet aan al de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de verzekeringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen met ons contact opnemen. Voor uw bedrijf hebben we bijvoorbeeld sluitsystemen ter beschikking die voor een grondige toegangscontrole zorgen. Bij Slotenexpert zijn we immers meer dan alleen slotenmakers. Leverancier van: Cisa, Iseo, Dyla, Dieckmann, Abus..

 4. CALU CONSTRUCT

  België

  Na 13 jaar ervaring in een aluminium constructiebedrijf, richtte Frank Callewaert samen met echtgenote Katrien Demyttenaere de Firma Calu Construct op. Het bedrijf is gelegen te Menen (West-Vlaanderen) in de Moorselestraat 77b en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda's, lichtstraten, ... Alle Reynaers profielen worden in Eigen Atelier verwerkt: Profielen zagen en inzagen, freezen, verstek persen. Dus, geen werk met tussenpersonen, maar eigen vakmanschap en maatwerk. Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Een aluminium raam, deur of veranda is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

 5. LOCKSERVICE

  België

  ERKEND & GEDIPLOMEERD SLOTENMAKER - ErkenningsNr 02-20-00 U kan terecht bij LOCKSERVICE voor het openen, herstellen en vervangen van alle sloten van alle deuren en ramen - plaatsen van cilinders en veiligheidscilinders : Dom, Gege, Iseo, EVVA, ABUS, ... - het bijmaken van veiligheidssleutels met certificaat (alle merken) - bijmaken van alle sleutels - SILCA kwaliteitssleutels - sluitplannen met badges - cijfercodes, enz. - raam- en deurbeveiliging - plaatsen van gepantserde deuren - plaatsen van deurpompen - leveren en plaatsen van elektronische codetoegangssystemen - herstellingen van schade na inbraak aan uw slot - Preventie-advies Als extra diensten kan u ook bij ons terecht voor : - gepantserde en brandwerende deuren - alle sleutel toebehoren, slotkasten, enz... - assortiment attributen : meubelslotjes, geldkistjes, kluizen, brandkasten, - safes (Burg Wachter, De Raat)

 6. SLOTENMAKER AMSTERDAM LORENZO'S SLOTENSERVICE

  Nederland

  Sloten bestaan in vele maten, en zijn al sinds het oude Egypte bekend. (source). Het kan zo maar gebeuren. U heeft onmiddellijk een slotenmaker nodig in Amsterdam. Bel dan de 24-uurs service van Slotenmaker Amsterdam. Met meer dan 30 jaar ervaring staat meester slotenmaker Lorenzo dag en nacht voor u klaar voor reguliere maar ook voor spoedklussen. Binnen een half uur is hij ter plaatse om de schade na een inbraak te herstellen, als u zich heeft buitengesloten of voor andere zaken die te maken hebben met sloten en sleutels.

 7. SECURE LOCKS BV

  België

  Secure Locks is een bedrijf dat installatie, reparatie, tuning en openen van sloten en andere beveiligingssystemen levert. Wij noemen onszelf met vol vertrouwen een inbraakpreventiebedrijf, want het is de moderne alomvattende preventie van ongeoorloofde inbraken in het pand die de hoofdrichting van onze activiteit is. Moderne inbraakpreventie omvat niet alleen de installatie van vandalismebestendige sloten en beveiligingssystemen voor ramen, maar ook de installatie van camera's en alarmsystemen. De beste oplossingen op dit gebied zijn complex, houden rekening met de kleinste nuances en laten geen mazen in de wet achter voor aanvallers. Naast inbraakbeveiligingssystemen voeren we alle soorten slotenmakerswerk uit: reparatie van sloten, openen van deuren en ramen, onderhoud en vervanging, reparatie en productie van sleutels. Ervaren vakmensen van Secure Locks staan op elk moment klaar om uw oproep te beantwoorden en garanderen u snel en kwalitatief hoogstaand werk.

 8. AS SLOTENMAKER - ALBINA SECURE

  Nederland

  Neem contact op met AS Slotenmaker, als u uw sloten vervangen wilt hebben. Is er bij u ingebroken? Bent u uw sleutels verloren? Of heeft u uzelf buitengesloten, omdat u uw sleutelbos binnen heeft laten liggen? In al deze gevallen bieden wij een passende, snelle en veilige oplossing. Wij werken met vaste en eerlijke tarieven en zijn 24/7 in heel Rotterdam en omstreken in te schakelen. Al onze sloten zijn uiteraard gecertificeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Kortom, schakel direct onze slotenmaker in! Kies voor een betrouwbare slotenmaker bij u in de regio. Het komt regelmatig voor dat mensen torenhoge bedragen betalen aan een slotenmaker. Wilt u dat voorkomen? Kies dan voor een bekwame vakman die eerlijke prijzen rekent. Zo biedt AS Slotenmaker de juiste service als u bent buitengesloten. Wij betalen immers geen torenhoge bedragen aan Google die wij doorberekenen aan onze klanten, maar rekenen eerlijke prijzen die u mag verwachten van een slotenmaker. Laat u niet oplichten en bel naar AS Slotenmaker om uw deur te laten openen en uw sloten te vervangen. Ook voorzien wij u graag van advies aangaande uw inbraakbeveiliging en repareren eventuele inbraakschade of brandschade.

 9. DONDERS SECURITY B.V.

  Nederland

  n 1985 startte Frank Donders de firma 'Sleutelspecialist Tilburg' op de Westermarkt te Tilburg. Sleutelspecialist Tilburg begon in complete beveiligingsprojecten, verkoop van sleutels, sloten, inbraakwerend hang- en sluitwerk, naam en tekstplaten en andere voorkomende graveerwerkzaamheden. De uitvoering hiervan werd door Frank Donders zelf uitgevoerd. Sleutelspecialist Tilburg groeide uit tot een gezonde en groeiende onderneming wat resulteerde in uitbreiding naar een nieuw en groter pand. Het nieuwe hoofdkantoor is voorzien van showroom, winkel, werkplaats, magazijnruimte en kantoren. In 1998 werd de naam Sleutelspecialist Tilburg gewijzigd in Donders Security, mede door de verdere professionalisering van het bedrijf en de werkzaamheden op het gebied van beveiliging. In een kleine periode van 2 jaar is Donders Security BV samengegaan in een andere holding. Dit samengaan heeft niet het gewenste resultaat gegeven en op verzoek van veel vaste relaties hebben we besloten de oude vertrouwde naam van Donders Security te hergebruiken en in ere te herstellen. We hebben meer dan 30 jaar een ongekend iconisch logo gehad, maar we zochten iets voor de toekomst. We willen een identiteit creëren waarin we alle disciplines terug laten komen waar Donders Security tegenwoordig voor staat.

 10. SLOTENFABRIEK DYLA

  België

  Bij Dyla ontwerpen en vervaardigen onze technici zelf de onderdelen die bestemd zijn voor de aanmaak van de productiematrijzen. Het volledige productieproces wordt half automatisch begeleid. Samen met de keuze van uitstekende basismaterialen, zorgt dit voor een zeer hoge kwaliteitsnorm. Ook de verscheidenheid en de aanpasbaarheid van ons gamma zijn wij een graag geziene leverancier van de verschillende doelgroepen in onze sector. Sinds begin jaren 90' is ons gamma aangepast volgens standaardisatienormen, wat het makkelijk maak om dezelfde onderdelen in verschillende soorten van sloten in to bouwen. Daarnaast is Dyla nog bekend om zijn kleine en grote maten in bepaalde modellen, en de herstelling, renovatie en transformatie van oude sloten. Reeds meer dan 70 jaar lang is Dyla nv gekend om zijn goede prijs/kwaliteiten en een gezonde verstandhouding tegenover zijn cliënteel.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Sloten - Import export

Aantal resultaten

6.636 Bedrijven