• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sloten

Resultaten voor

Sloten - Import export

 1. AGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Fabrikant van sloten. Wij bieden u zeer veilige sloten, handgrepen en scharniersluitingen. We verstevigen onze positie als marktleider binnen openings- en sluitsystemen. We bieden drie assortimenten systemen en oplossingen: Algemene industrie, bewakingsindustrie en energieomzetsector. AGA vertegenwoordigt de slotenindustrie op de Spaanse en internationale markt. Wij streven er sinds altijd naar maatschappelijk verantwoord te ondernemen door kansen te scheppen en te bieden in onze omgeving. We zijn veel verschuldigd aan de personen die bij of met AGA hebben gewerkt en de uitvoer van ons bedrijfsplan mogelijk hebben gemaakt. We hopen de door hen gewekte verwachtingen waar te maken en hun enthousiasme te behouden.

 2. SINA SERRATURE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  SINA SERRATURE SRL werd opgericht in 1973 en produceert veiligheidssloten voor wielbasis 72 mm, met CE-markering volgens de norm EN 12209, antipaniek-/noodsloten, veiligheidssloten voor wielbasis 72 mm met alle componenten van roestvrij staal. Geoctrooieerde patenten voor wielbasissen 70 - 72 - 90 mm, cilindersloten voor wielbasissen 70 - 85 - 90 mm, cilinders voor sloten. Het bedrijf heeft zich voor de eigen productie gericht op zowel de buitenlandse als de Italiaanse markt en past de specifieke producten daarbij steeds aan volgens de wensen van de markt in kwestie. Dankzij de continue technologische vernieuwingen kunnen ze met de nodige zorg aan de eisen van alle klanten voldoen, waarmee ze een eerlijke relatie hebben opgebouwd alsook wederzijds vertrouwen. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. SINA SERRATURE streeft een dienstverlening na die zich sterk focust op de eigen klanten door de procedures te verbeteren en in ontwikkeling te investeren: daarbij willen ze vooral een beleid voeren dat hen toelaat eventuele klachten van klanten constant te beoordelen met als doel de klantentevredenheid te verhogen.

 3. B&B LOCKS 1

  België

  Verified by europages badge

  In de jaren '80 optimaliseerde ons bedrijf de technologie van het elektronisch slot voor veiligheidsdeuren. Wij hebben resoluut gekozen voor de nichemarkt van de elektronische veiligheidssloten en zijn actief onder de merknaam Technilock. Dankzij onze specialisatie ontwikkelden wij snel hoogwaardige vergrendelingsoplossingen. In 2000 werd de merknaam Technilock verkocht, en gingen we over op een nieuwe naam: B&B Locks. Dankzij onze ruime ervaring biedt B&B Locks u een grondige knowhow op het gebied van moderne kwaliteits veiligheidssloten.

 4. BERICOPLAST SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Bericolaplast S.p.A. is een van Europa's belangrijkste producenten van eendelige zittingen door middel van kunststofgieten sinds 1974. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van sportfaciliteiten en is sinds 2006 officieel leverancier van de FIFA, met deelname aan het WK, het EK en de Africa Cup of Nations. Naast sportfaciliteiten levert het bedrijf ook zitplaatsen voor faciliteiten zoals theaters, scholen, congressen, arena's, sporthallen, dorpen en historische gebieden.

 5. ADP HABITAT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADP Habitat biedt u zijn diensten voor het installeren en repareren van hekken en sloten. Ons team van professionele slotenmakers uit Lyon staat tot uw dienst. Dankzij onze nieuwe werkplaats kunnen wij u op korte termijn uw rolluiken op maat leveren en installeren. Volle, transparante, microgeperforeerde of rasterwerk, wij passen uw ideeën en wensen aan op uw behoeften. De vervaardiging van rolluiken is één van onze specialiteiten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CEZAM ASSISTANCE SERRURIER ET VITRIER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CEZAM ASSISTANCE SERRURIER ET VITRIER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren slotcilinder, opening slot, geblindeerde sloten, en inbouwsloten. Het is gevestigd in Créteil, Frankrijk.

 2. SERRURIER DU COIN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SERRURIER DU COIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie sloten, en installatie van kluizen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. MONSIEUR BLINDAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MONSIEUR BLINDAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Garagedeuren, Stores, Garagedeuren, en Stores. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. BKR SECURITY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BKR SECURITY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheid - diensten, vervanging slot, opening van deur, opening geblindeerde deur, en Veiligheid - diensten. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, Sloten, en grendels. Het is gevestigd in Chailloué, Frankrijk.

 1. KPVA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KPVA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloten. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 2. PRO-HOBB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRO-HOBB GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sloten. Het is gevestigd in Lichtenfels, Duitsland.

 1. LES SERRURIERS OCCITANS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LES SERRURIERS OCCITANS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren montage slot, reparatie sloten, en opening slot. Het is gevestigd in Colomiers, Frankrijk.

 2. OLIVARES GINO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLIVARES GINO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sinteren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, Pompen, mechanica-atelier, vormen van metalen, Sloten, machinale bewerking ferrometalen en legeringen, Pompen, en gesinterde metalen producten. Het is gevestigd in Gessate, Italië.

 3. MON DEPANNEUR IDF

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MON DEPANNEUR IDF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hang- en sluitwerk, reparatie sloten, opening slot, en opening van deur. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. SERRURIER POINTFORT FICHET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SERRURIER POINTFORT FICHET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hang- en sluitwerk, reparatie sloten, opening geblindeerde deur, en gepantserde deur. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. SERRURIER VACHETTE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SERRURIER VACHETTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, grendels en sleutels, Sloten, grendels en sleutels, hang- en sluitwerk, reparatie sloten, en opening geblindeerde deur. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 6. LES ARTISANS PROS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LES ARTISANS PROS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - uitvoering, Centrale verwarmingsinstallaties, reparatie sloten, Loodgieterswerk - uitvoering, Centrale verwarmingsinstallaties, en waterketels. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. MIKAEL SERRURIER BRUXELLES

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIKAEL SERRURIER BRUXELLES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzekering onroerend goed. Het is tevens aanwezig in de sectoren slot, opening slot, hang- en sluitwerk, en geblindeerde sloten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 8. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Op zoek naar een OEM-producent? Of heeft u een leverancier van betere kwaliteit nodig? Via ons vindt u een oplossing! Grimm Industries Pte Ltd werkt sinds 1995 nauw samen met onze fabrieken in China.We richten ons op producten op maat met betaalbare toolingkosten.We leggen de nadruk op goede communicatie en zorgen ervoor dat alle vereisten goed begrepen zijn vóór de productie.Wij leveren onze producten in Europa, Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië en Amerika.Onze hardware wordt gebruikt in de automobiel-, bouw-, scheepvaart- en raffinaderijenindustrie.

 1. CYP DE SLOTENMAKER

  België

  Cyp De Slotenmaker is een ervaren en gekend slotenmaker die actief is in regio’s Brugge, Ieper, Izegem, Kortrijk, Roeselare, Tielt en Torhout. Cyp De Slotenmaker staat iedere dag tot uw dienst, van 7u tot 19u. Ook op feestdagen. Bel ons en een ervaren vakman komt snel ter plaatse! Sleutels - Huissleutel bijmaken - Autosleutel bijmaken - Veiligheidssleutel bijmaken - Sleutel afgebroken - Verlies van sleutels Sloten - Slot openen - Slot herstellen - Sloten plaatsen - Sloten vervangen - Deursloten - - Autosloten - Veiligheidssloten - Cilindersloten - Meerpuntsloten - Slot kapot Deuren - Deur openmaken - Deur beveiligen - Deur herstellen - Glazen deuren - Veiligheidsdeuren - Brandwerende deuren - Gepantserde deuren - Deurpomp plaatsen - Herstel na inbraak Kluizen en brandkasten - Openmaken kluis - Openmaken brandkast - Herstellen kluis - Herstellen brandkast - Verkoop kluizen - Verkoop brandkasten Bij Cyp De Slotenmaker kun je verder ook terecht voor het opmaken van een sleutelplan, alsook voor inbraakadvies.

 2. RAF BRULLEMANS MOBIELE SLOTENMAKER

  België

  Mobiele slotenmaker Raf Brullemans biedt diensten aan aan huis! Uiteraard zijn er de typische slotenmaker-diensten zoals: Plaatsen en vervangen van cilinders en sloten en het openen van deuren. Andere diensten die slotenmaker Raf Brullemans aanbiedt zijn: -Mechanische beveiliging van deuren en ramen met gratis studie en offerte. -Verkoop en plaatsen van meubel- en inbouwkluizen. -Onderhoud, plaatsen en afstellen van deurpompen en deuropeners. -Plaatsen van handgrepen en inox trapleuningen aan ingangen van woningen en appartementen. -Advies en verkoop voor - doe het zelf

 3. SLOTENEXPERT MG

  België

  Slotenexpert zorgt op tijd voor slotenmakers waar ook in België. Of het nu overdag is, ‘s nachts of tijdens het weekend, onze technieker(s) zijn bereikbaar en snel inzetbaar. Is uw slot kapot, bent u de sleutel kwijt, hebt u zichzelf buitengesloten, is er ingebroken of wilt u inbraak voorkomen? Huizen beveiligen, sloten vervangen, electrische, automatiseerde sloten plaatsen. Dat doet SlotenExpert MG Mensen wie zich buitengesloten binnen laten - Snel dienst. Producten: Alle veiligheidssloten, met SKG certificaat. Insteeksloten, Meerpunt sloten, Bijzet sloten en Opbouw sloten Deuren en Ramen extra beveiligen, met gebruik van moderne beveiligings producten. Ons hoogwaardige materiaal voldoet aan al de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de verzekeringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen met ons contact opnemen. Voor uw bedrijf hebben we bijvoorbeeld sluitsystemen ter beschikking die voor een grondige toegangscontrole zorgen. Bij Slotenexpert zijn we immers meer dan alleen slotenmakers. Leverancier van: Cisa, Iseo, Dyla, Dieckmann, Abus..

 4. LOCKSERVICE

  België

  ERKEND & GEDIPLOMEERD SLOTENMAKER - ErkenningsNr 02-20-00 U kan terecht bij LOCKSERVICE voor het openen, herstellen en vervangen van alle sloten van alle deuren en ramen - plaatsen van cilinders en veiligheidscilinders : Dom, Gege, Iseo, EVVA, ABUS, ... - het bijmaken van veiligheidssleutels met certificaat (alle merken) - bijmaken van alle sleutels - SILCA kwaliteitssleutels - sluitplannen met badges - cijfercodes, enz. - raam- en deurbeveiliging - plaatsen van gepantserde deuren - plaatsen van deurpompen - leveren en plaatsen van elektronische codetoegangssystemen - herstellingen van schade na inbraak aan uw slot - Preventie-advies Als extra diensten kan u ook bij ons terecht voor : - gepantserde en brandwerende deuren - alle sleutel toebehoren, slotkasten, enz... - assortiment attributen : meubelslotjes, geldkistjes, kluizen, brandkasten, - safes (Burg Wachter, De Raat)

 5. SLOTENMAKER AMSTERDAM

  Nederland

  Bent u met spoed zoekende naar een slotenmaker in de omgeving van Amsterdam? Met de spoedservice van slotenmaker Amsterdam bent u ervan verzekerd, dat u binnen afzienbare tijd weer in uw woning komt! De vervelende situatie dat u uw sleutel vergeet, er is ingebroken in uw woning waarbij het slot bijvoorbeeld kapot is, komt helaas te vaak voor. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft slotenmaker Amsterdam een speciale spoedservice in Amsterdam en omgeving die uiteraard ook ’s nachts of buiten de gebruikelijke uren beschikbaar is.

 6. EXPERT SLOTENMAKER

  Nederland

  Buiten gesloten, sleutel kwijt of sleutel afgebroken? Wij zijn een gespecialiseerd slotenmaker bedrijf in de regio Zuid-Holland en bieden 24/7 service voor het openen van sloten  Goedkoop deuren schadevrij openen vanaf € 45, - excl. btw  Openen van alle soorten deuren en sloten  Geen voorrijkosten  Inbraakpreventie  Sloten vervangen  Inbraakschade herstellen  Montage van driepuntssloten  Deuren afhangen en sluitbaar maken  Slotenservice 24/7  Kapot slot openen vanaf € 69, - excl. btw  Autodeur schadevrij openen vanaf € 59, - excl. btw  Vakkundige montage van meerpuntssloten vanaf € 249, - excl. btw

 7. LORENZO'S SLOTENSERVICE

  Nederland

  Laat uw sloten vervangen in Amsterdam, bijvoorbeeld op het moment dat u een sleutel kwijt bent of u toe bent aan een meer degelijke beveiliging van uw woning. Lorenzo’s slotenservice is uw slotenmaker in Amsterdam. Sloten en cilinders vind je natuurlijk bij Lorenzo’s Slotenmaker. Wij leveren de volgende merken: Insteeksloten; Lips, Zeiss-Ikon, Nemef, Ivana en Buva. Meerpuntsloten; Nemef, Buva, Fuhr, HMB en KFV. Cilinders; Iseo, Mul-T-Lock, Lips, GeGe, Cisa en Nemef, Dom. Oplegsloten; Lips, Cisa, Yale, Axa en Zeiss-Ikon. Raamsloten; Abus, Nemef, Axa en Hoppe. Veiligheidsbeslag; Nemef, Ami, Hoppe, Marenco en Lips.

 8. CALU CONSTRUCT

  België

  Na 13 jaar ervaring in een aluminium constructiebedrijf, richtte Frank Callewaert samen met echtgenote Katrien Demyttenaere de Firma Calu Construct op. Het bedrijf is gelegen te Menen (West-Vlaanderen) in de Moorselestraat 77b en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda's, lichtstraten, ... Alle Reynaers profielen worden in Eigen Atelier verwerkt: Profielen zagen en inzagen, freezen, verstek persen. Dus, geen werk met tussenpersonen, maar eigen vakmanschap en maatwerk. Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Een aluminium raam, deur of veranda is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

 9. SLOTENMAKEN

  België

  Hoe gaan jullie te werk? We doen alles zonder enige schade te brengen aan uw woning. Onze techniekers zijn ervaren en kunnen u ter plaatse het juiste advies geven. Ze leggen u uit wat ze gaan doen en zonder uw toestemming gaan ze niet beginnen aan het werk. Ik wil mijn slot laten veranderen. Geen probleem. Onze techniekers hebben alle soorten sloten bij. Het slot wordt vervangen en u krijgt de nieuwe sleutels onmiddellijk mee. Hoelang duurt het tot de technieker ter plaatse is? We zijn meestal zeer snel ter plaatse: 20-30 minuten. Zie map onderaan. Ik hoor op het nieuws over malafide slotenmakers. Hoe kan ik zeker zijn? Een slotenmaker die geen vast adres heeft in Belgie mag u nooit bellen! Bijna dagelijks krijgen we oproepen van mensen die opgelicht zijn door deze slotenmakers. Ze komen vaak uit Nederland/Duitsland en hebben geen vast adres in Belgie waardoor ze ook niet vervolgd kunnen worden. We zijn gevestigd in Belgie en jarenlang actief. Aan de klantentevredenheid hechten we de hoogste prioriteit.

 10. SECURE LOCKS BV

  België

  Secure Locks is een bedrijf dat installatie, reparatie, tuning en openen van sloten en andere beveiligingssystemen levert. Wij noemen onszelf met vol vertrouwen een inbraakpreventiebedrijf, want het is de moderne alomvattende preventie van ongeoorloofde inbraken in het pand die de hoofdrichting van onze activiteit is. Moderne inbraakpreventie omvat niet alleen de installatie van vandalismebestendige sloten en beveiligingssystemen voor ramen, maar ook de installatie van camera's en alarmsystemen. De beste oplossingen op dit gebied zijn complex, houden rekening met de kleinste nuances en laten geen mazen in de wet achter voor aanvallers. Naast inbraakbeveiligingssystemen voeren we alle soorten slotenmakerswerk uit: reparatie van sloten, openen van deuren en ramen, onderhoud en vervanging, reparatie en productie van sleutels. Ervaren vakmensen van Secure Locks staan op elk moment klaar om uw oproep te beantwoorden en garanderen u snel en kwalitatief hoogstaand werk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Sloten - Import export

Aantal resultaten

6.683 Bedrijven