• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sluit- en bindmachines en materiaal

Resultaten voor

Sluit- en bindmachines en materiaal - Import export

 1. OMS VERPACKUNGSSYSTEME VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  OMS Verpackungssysteme is opgericht in 1999 en opgenomen in de activiteiten van de OMS GROUP voor de economische regio Duitsland en Noord-Europa. We creëren uitgebreide verpakkingsoplossingen op basis van verzoeken van klanten. Van het aanpassen van bestaande omsnoeringssystemen tot de laatste stand van de techniek met OMS-omsnoeringskoppen, via de integratie van een OMS-omsnoerings-, krimp- of reksysteem, tot het ontwerp en de constructie van een compleet verpakkingssysteem, wij leveren volgens de specificaties van onze klanten. vanuit een breed scala aan specialistische kennis en producten de juiste applicatie voor een verpakkingstaak leveren. Om te garanderen dat OMS-systemen op lange termijn betrouwbaar werken, hebben we een eigen magazijn voor reserveonderdelen en verbruiksartikelen en een gespecialiseerd serviceteam in ons bedrijf voor onze klanten. Dit betekent gunstige voorwaarden voor de markt en indien nodig snelle reactietijden.

 2. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een krachtige en betrouwbare ontwikkelingspartner van de industrie van de elektromotorfabrikant en het sterk geautomatiseerde productieproces. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH staat voor gedegen knowhow op het gebied van planning, ontwerp, fabricage en montage van machines en gereedschappen voor de productie van stators. Onze klanten waarderen onder meer het hoge niveau van adviesexpertise voor moeilijke problemen en taken bij het optimaliseren van complete producten en productielijnen. Door nauwe samenwerking creëert vakkundig op maat gemaakte en innovatieve kennis optimaal op maat gemaakte oplossingen op het gebied van wikkel- en trektechnologie, statorvorming en verband, machines en complete tooling voor alle productiegebieden.

 3. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het machinespectrum bevat o.a.: Ringkernwikkelmachines en -automaten; Statorwikkelmachines en -automaten; Gecombineerde draad- en bandwikkelinstallaties; Bandageermachines en -halfautomaten; Draadremmen; Spoelwikkelmachines; Bandageermachines voor generatorstaven; Verwarmingsstrip- en spiraalwikkelmachines; Spiraalwikkelmachines; Laagwikkel- en ringwikkelmachines. Verder houdt de onderneming zich bezig met: Regeneratie van gebruikte wikkelmachines naar de modernste normen op gebied van techniek en besturing. Mechanische verwerking van alle in de machinebouw gebruikelijke materialen. Montage van mechanische resp. elektromechanische onderdelen. PLC-programmeren. Het bedrijf biedt zijn klanten omvangrijk advies en hulp als zij problemen ondervinden met wikkelen. Sinds CWIEME meer dan 20 jaar geleden in Berlijn geopend werd, is F.U.R. daar aanwezig en toont het nationale en internationale publiek jaarlijks zijn nieuwste generaties machines.

 4. ERKA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERKA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Wilhelmshaven, Duitsland.

 5. AMSA VERPACKUNG GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMSA VERPACKUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Altach, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

 2. OETIKER BELGIUM

  België

  Al bijna 70 jaar ontwikkelt, vervaardigt en biedt de Oetiker Groep eerste klas verbindings-producten aan voor voertuigen, handel en industrie. De kern van Oetiker’s deskundigheid ligt hoofdzakelijk in de verscheidenheid van onze klemmen en ringen voor alle klem en druk situaties, voor hard en zacht materiaal. Stepless, Traploze, zelfspannende en herbruikbare klemmen voor het dichten en klemmen van slangen en buizen welke snel en makkelijk aangebracht kunnen worden. Van aanzienlijke toegevoegde waarde is onze veel omvattende reeks van sluitgereedschap. Gefabriceerd in de Oetiker fabrieken garanderen zij kwalitatieve installatie en optimale product rendement. Elektronisch geleide installatie gereedschappen garanderen sluiting van klemmen en ringen te allen tijde. Oetiker biedt ook een veelomvattend assortiment koppelingen, speciaal voor luchtdruk- systemen, en voor de chemische industrie, koppelingen voor gassen die zo zonder risico gebruikt kunnen worden.

 3. EUGEN SCHMIDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUGEN SCHMIDT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in St. Ingbert, Duitsland.

 4. HERAC GMBH VERPACKUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf HERAC GMBH VERPACKUNGSTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Senden, Duitsland.

 5. STRAPEX AUSTRIA GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf STRAPEX AUSTRIA GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Krems An Der Donau, Oostenrijk.

 1. CYKLOP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CYKLOP GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. USLUPAK PAKETLEME SAN. & TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf USLUPAK PAKETLEME SAN. & TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG ING. JOSEF RIEGLER

  Oostenrijk

  Het bedrijf VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG ING. JOSEF RIEGLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. OMS INTERNATIONAL PACKAGING SOLUTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OMS INTERNATIONAL PACKAGING SOLUTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Karlsdorf-Neuthard, Duitsland.

 3. SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA

  Polen

  Het bedrijf SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA, is een Multi-Category, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluit- en bindmachines en materiaal, Karton voor verpakkingen, Verpakkingsbedrijven, Sluit- en bindmachines en materiaal, Karton voor verpakkingen, Verpakkingsbedrijven, en in potten doen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 4. PAKMAK AMBALAJ LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf PAKMAK AMBALAJ LTD. STI., is een Distributeur, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische bandijzeromlegmachine, automatische wikkelmachine, en bandwikkelmachines voor dozen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. SKYPACK MASZYNY PAKUJĄCE

  Polen

  Het bedrijf SKYPACK MASZYNY PAKUJĄCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Kielce, Polen.

 6. JENS MÜLLER KUNSTSTOFFVERPACKUNG

  Duitsland

  Het bedrijf JENS MÜLLER KUNSTSTOFFVERPACKUNG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 7. PL MACHINING TECHNOLOGY

  Frankrijk

  Het bedrijf PL MACHINING TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschaphouders. Het is gevestigd in Neuilly Plaisance, Frankrijk.

 8. SCANPACK SP.J.

  Polen

  Het bedrijf SCANPACK SP.J., is een Distributeur, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren spanner voor bandijzer, bandijzer, invoermachines, en krimpoven. Het is gevestigd in Ostrzeszów, Polen.

 1. SUGAPACK - EMPACOTAMENTO AÇUCARES, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf SUGAPACK - EMPACOTAMENTO AÇUCARES, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluit- en bindmachines en materiaal, Suiker, Sluit- en bindmachines en materiaal, en Suiker. Het is gevestigd in Alenquer, Portugal.

 2. DMS CONVERTING

  Turkije

  Het bedrijf DMS CONVERTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren zakjes in rollen. Het is gevestigd in Bolu, Turkije.

 3. PENTA SERVIS

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PENTA SERVIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluit- en bindmachines en materiaal, Inkistmachines, Indoosmachines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Sluit- en bindmachines en materiaal, Inkistmachines, Indoosmachines, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Holice, Tsjechische Rep..

 4. ITW MIMA PACKAGING SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ITW MIMA PACKAGING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren wikkelmachines van uitrekbare films voor verpakking. Het is gevestigd in Peterborough, Verenigd Koninkrijk.

 5. JUST SHRINK IT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JUST SHRINK IT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermosamenstrekkende kunststoffilms, en uitrekbare film. Het is gevestigd in Basildon, Verenigd Koninkrijk.

 6. SHRINKIT LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SHRINKIT LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Newton Saint Faith, Norwich, Verenigd Koninkrijk.

 7. SK DIRECT UK LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SK DIRECT UK LTD., en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluit- en bindmachines en materiaal, linten, en Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Cannock, Verenigd Koninkrijk.

 8. COBE S C MAREK IDZIOR RYSZARD ULATOWSKI

  Polen

  Het bedrijf COBE S C MAREK IDZIOR RYSZARD ULATOWSKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluit- en bindmachines en materiaal, Intern transport - systemen en materialen, Sluit- en bindmachines en materiaal, en Intern transport - systemen en materialen. Het is gevestigd in Sopot, Polen.

 9. TECHNISCH BURO KORTLEVER B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TECHNISCH BURO KORTLEVER B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluit- en bindmachines en materiaal, en Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Meerkerk, Nederland.

 10. MAARS HOLDING B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MAARS HOLDING B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluit- en bindmachines en materiaal, en Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Harderwijk, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis