• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sluitringen

Resultaten voor

Sluitringen - Import export

 1. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Duitsland

  Schäfer + Peters is uw partner voor roest- en zuurbestendige bevestigingsmiddelen, DIN en standaard onderdelen zoals bv.: Houtschroeven, metrische schroeven, plaatschroeven, sluitringen, moeren of producten zoals zware bevestigingen, veiligheidsschroeven en bevestigingen voor zonnepanelen, evenals speciale onderdelen en componenten volgens tekening - allemaal in verschillende uitvoeringen.We onderhouden een roestvrije verbinding met onze klanten! Daarvoor zorgen we met meer dan 32.000 verschillende artikelen op voorraad, meer dan 200 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en modern kwaliteitsmanagement.In onze webshop vindt u alle voorraadartikelen zoals diverse RVS schroeven, RVS moeren, RVS sluitringen, RVS bouten, RVS touwen, RVS kettingen, RVS pinnen en vele andere verbindingselementen van RVS.Neem voor toegang tot de S+P online shop contact op met ons verkoopteam.

 2. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Uw C-parts specialist voor de inkoop van alle gedraaide onderdelen, tekeningonderdelen en speciale componenten. Wij bieden een breed scala aan (speciale) materialen en oppervlakken die precies volgens uw specificaties kunnen worden uitgevoerd. Industriesectoren: Lucht- en ruimtevaart, automobiel, machinebouw, optica en fijnmechanica, medische technologie, defensie, elektrische industrie, windenergie/zonne-energie, spoorwegen of halfgeleiderindustrie zijn slechts voorbeelden van onze uiteenlopende werkterreinen. De eerste monsterneming, ook volgens VDA of PPAP, wordt op een procesveilige manier beschikbaar gesteld. RoHS- en REACh-conformiteit, duurzaam inkopen en zorgvuldig gebruik van hulpbronnen liggen ons na aan het hart. Inkoop- en kwaliteitsborgingscontracten, alsmede klanten- en leveranciersaudits vormen de basis van ons dagelijks werk. Naast de inkoop van alle speciale, gedraaide en standaardonderdelen, bieden wij u ook een C-parts management dat exact aan uw eisen en omstandigheden kan worden aangepast.

 3. GEORG MARTIN GMBH

  Duitsland

  Martin – uw partner voor precisie. Al meer dan 60 jaar produceren wij metalen tussenlagen en stans- en dieptrekcomponenten voor de machine- en installatiebouw. Ons referentiespectrum omvat alle belangrijke gebieden van de industrie, vooral persmachine- en automobielindustrie alsmede ondernemingen in de lucht- en ruimtevaart. Betrouwbaarheid bepaalt daarbij het zelfbeeld van onze meer dan 100 medewerkers die met groot engagement, vele jaren ervaring en technische knowhow elke dag weer aan de hoogste eisen van nauwkeurigheid en kwaliteit voldoen. Onze producten: Afstandsringen, metalen afstandsplaatjes voor de machinebouw, onderlegplaatjes, fijn afgewerkte gestanste onderdelen, gestanste onderdelen, metaalfolies, zelfklevende staalfolies, fabricage van mechanische onderdelen in opdracht, onderlegplaatjes voor motoren, schaalbare passtukken, 2D-laserbewerking, fijn afgewerkte onderdelen van plaatstaal

 4. ARTAFAST SNC

  Italië

  Gecertificeerd bedrijf. Sinds 1980 is Artafast de Sovico (MB) gespecialiseerd in de vervaardiging van kooimoeren van roestvrij staal en van gehard staal, van M3 tot M12. Het bedrijf produceert ook vierkante kooimoeren voor continuïteit van massa, kooimoeren met vleugels en kooischroeven met vleugels.

 5. ARTAFAST SNC

  Italië

  Gecertificeerd bedrijf. Sinds 1980 is Artafast de Sovico (MB) gespecialiseerd in de vervaardiging van kooimoeren van roestvrij staal en van gehard staal, van M3 tot M12. Het bedrijf produceert ook vierkante kooimoeren voor continuïteit van massa, kooimoeren met vleugels en kooischroeven met vleugels.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AL-GOM SRL

  Italië

  AI Gom s.r.l. is actief in de sector van technische artikelen die volgens tekening van de klant worden gemaakt en O-ringen van ieder type van elastomeer. NBR, EPDM, siliconen en Viton. De productie van rubberen en metalen artikelen behoort ook tot ons productieprogramma. Daarnaast vervaardigen wij o-ringen met een maximale diameter van 1500 mm. Onze productiestructuur stelt ons in staat om de bestellingen snel af te handelen. Wij produceren ook matrijzen die voor onze activiteit dienen en kunnen samenstellingen leveren die aan de specificaties en het bestek en voorwaarden voldoen.

 2. WINKELSHOP.DE GMBH

  Duitsland

 3. SCHRAUBEN.EXPERT - INH. MICHAEL KRÖGER

  Duitsland

 4. NOTUM GMBH

  Duitsland

 5. BOTSA GMBH

  Duitsland

 1. KS FASTENERS GMBH

  Duitsland

 2. KOLB KS FASTENERS GMBH

  Duitsland

 1. F.R.L. SRL

  Italië

 2. BERGMANS KOGELLAGERTECHNIEK

  België

  Bergmans lagertechniek BVBA is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het leveren van kogellagers, Durbal stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, gluibussen en hittebestendige kogellagers. Wij zijn werkzaam als distributeur voor o.a. Durbal, Nadella en A&S Fersa. Onze klanten bevinden zich in elke industrie zoals machinefabrieken, productiebedrijven machinebouwers en engineerings-bureau’s. Naast de levering van standaard lagers zijn wij gespecialiseerd in het leveren van speciaal lagers en wielen volgens tekening voor uw specifieke behoefte. Onze producten: Durbal stangkoppen onderhoudsvrij, Durbal gewrichtslagers, Durbal gaffelkoppen, Durbal stangkoppen kogelgelagerd, Durbal stangkoppen tongelagerd, Durbal INOX stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, actuators, draaikransen, tandkranslagers, miniatuurlagers, hittebestendige lagers, kogels, Glijbussen, filters etc. www.bergmans.net

  Alle producten voor "sluitringen"

 3. HANS PETER SCHULTE GMBH

  Duitsland

  Hans Peter Schulte GmbH is een familiebedrijf van de tweede generatie dat zich sinds 1964 heeft ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant in de metaalbewerkingsindustrie. Onze producten worden gebruikt in talrijke toepassingsgebieden.Hans Peter Schulte GmbH bevindt zich in Plettenberg in het Sauerland. Ons bedrijf is een productiebedrijf voor precisie gedraaide onderdelen en pijpsecties. In totaal zijn er 20 werknemers tewerkgesteld en worden meer dan een miljoen onderdelen per jaar geleverd. Onze productietechnologie is uitgerust met een toonaangevende technologiestandaard. We gebruiken alleen de beste systemen die onze bijbehorende processen transparant en effectief maken. Onze klanten hebben producten van hoge kwaliteit nodig tegen concurrerende prijzen. Onze flexibiliteit garandeert korte levertijden en competente afhandeling van aanvraag tot levering.

 4. SEDIR OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 5. SICOPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

 6. K & G HERMANN GMBH

  Duitsland

 7. MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A.

  Spanje

 8. GRAFITVERARBEITUNG UDO ARNOLD INH. DANIEL WEBER E.K

  Duitsland

 1. ÇIKAR SOMUN

  Turkije

 2. ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND

  Duitsland

 3. OFFICINE RIVA S.P.A.

  Italië

 4. ASIL CIVATA

  Turkije

 5. BORRELLY SPRING WASHERS

  Frankrijk

 6. SAMEER EXPORTS INTERNATIONAL

  India

 7. BRC BRC BAGLANTI ELEMANLARI LTD

  Turkije

 8. GEBR. GROSSHEIM PRESS- UND STANZWERK

  Duitsland

 9. SCHELLHORN GMBH & CO. KG VERBINDUNGSTECHNIK

  Duitsland

 10. UTA AUTO INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.