• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sluitringen

Resultaten voor

Sluitringen - Import export

 1. GEORG MARTIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Martin – uw partner voor precisie. Al meer dan 60 jaar produceren wij metalen tussenlagen en stans- en dieptrekcomponenten voor de machine- en installatiebouw. Ons referentiespectrum omvat alle belangrijke gebieden van de industrie, vooral persmachine- en automobielindustrie alsmede ondernemingen in de lucht- en ruimtevaart. Betrouwbaarheid bepaalt daarbij het zelfbeeld van onze meer dan 100 medewerkers die met groot engagement, vele jaren ervaring en technische knowhow elke dag weer aan de hoogste eisen van nauwkeurigheid en kwaliteit voldoen. Onze producten: Afstandsringen, metalen afstandsplaatjes voor de machinebouw, onderlegplaatjes, fijn afgewerkte gestanste onderdelen, gestanste onderdelen, metaalfolies, zelfklevende staalfolies, fabricage van mechanische onderdelen in opdracht, onderlegplaatjes voor motoren, schaalbare passtukken, 2D-laserbewerking, fijn afgewerkte onderdelen van plaatstaal

 2. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw C-parts specialist voor de inkoop van alle gedraaide onderdelen, tekeningonderdelen en speciale componenten. Wij bieden een breed scala aan (speciale) materialen en oppervlakken die precies volgens uw specificaties kunnen worden uitgevoerd. Industriesectoren: Lucht- en ruimtevaart, automobiel, machinebouw, optica en fijnmechanica, medische technologie, defensie, elektrische industrie, windenergie/zonne-energie, spoorwegen of halfgeleiderindustrie zijn slechts voorbeelden van onze uiteenlopende werkterreinen. De eerste monsterneming, ook volgens VDA of PPAP, wordt op een procesveilige manier beschikbaar gesteld. RoHS- en REACh-conformiteit, duurzaam inkopen en zorgvuldig gebruik van hulpbronnen liggen ons na aan het hart. Inkoop- en kwaliteitsborgingscontracten, alsmede klanten- en leveranciersaudits vormen de basis van ons dagelijks werk. Naast de inkoop van alle speciale, gedraaide en standaardonderdelen, bieden wij u ook een C-parts management dat exact aan uw eisen en omstandigheden kan worden aangepast.

 3. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters is uw partner voor roest- en zuurbestendige bevestigingsmiddelen, DIN en standaard onderdelen zoals bv.: Houtschroeven, metrische schroeven, plaatschroeven, sluitringen, moeren of producten zoals zware bevestigingen, veiligheidsschroeven en bevestigingen voor zonnepanelen, evenals speciale onderdelen en componenten volgens tekening - allemaal in verschillende uitvoeringen.We onderhouden een roestvrije verbinding met onze klanten! Daarvoor zorgen we met meer dan 32.000 verschillende artikelen op voorraad, meer dan 200 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en modern kwaliteitsmanagement.In onze webshop vindt u alle voorraadartikelen zoals diverse RVS schroeven, RVS moeren, RVS sluitringen, RVS bouten, RVS touwen, RVS kettingen, RVS pinnen en vele andere verbindingselementen van RVS.Neem voor toegang tot de S+P online shop contact op met ons verkoopteam.

 4. ARTAFAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Gecertificeerd bedrijf. Sinds 1980 is Artafast de Sovico (MB) gespecialiseerd in de vervaardiging van kooimoeren van roestvrij staal en van gehard staal, van M3 tot M12. Het bedrijf produceert ook vierkante kooimoeren voor continuïteit van massa, kooimoeren met vleugels en kooischroeven met vleugels.

 5. WINKELSHOP.DE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WINKELSHOP.DE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluitringen. Het is gevestigd in Hadamar, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BOTSA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOTSA GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Sluitringen. Het is gevestigd in Bottrop, Duitsland.

 2. KOLB KS FASTENERS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOLB KS FASTENERS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schroeven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluitringen, passchroeven, spillen, schroeven zonder kop, Sluitringen, moeren van RVS, zeskantmoeren, schroeven van roestvrij staal, en speciale bouten en moeren. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 3. KOLB KS FASTENERS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOLB KS FASTENERS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluitringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trapezedraadstangen, Schroeven, roest- en zuurbestendige, en Zeskantige moeren. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 4. BERGMANS KOGELLAGERTECHNIEK

  België

  Bergmans lagertechniek BVBA is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het leveren van kogellagers, Durbal stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, gluibussen en hittebestendige kogellagers. Wij zijn werkzaam als distributeur voor o.a. Durbal, Nadella en A&S Fersa. Onze klanten bevinden zich in elke industrie zoals machinefabrieken, productiebedrijven machinebouwers en engineerings-bureau’s. Naast de levering van standaard lagers zijn wij gespecialiseerd in het leveren van speciaal lagers en wielen volgens tekening voor uw specifieke behoefte. Onze producten: Durbal stangkoppen onderhoudsvrij, Durbal gewrichtslagers, Durbal gaffelkoppen, Durbal stangkoppen kogelgelagerd, Durbal stangkoppen tongelagerd, Durbal INOX stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, actuators, draaikransen, tandkranslagers, miniatuurlagers, hittebestendige lagers, kogels, Glijbussen, filters etc. www.bergmans.net

  Alle producten voor "sluitringen"
 5. HANS PETER SCHULTE GMBH

  Duitsland

  Hans Peter Schulte GmbH is een familiebedrijf van de tweede generatie dat zich sinds 1964 heeft ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant in de metaalbewerkingsindustrie. Onze producten worden gebruikt in talrijke toepassingsgebieden.Hans Peter Schulte GmbH bevindt zich in Plettenberg in het Sauerland. Ons bedrijf is een productiebedrijf voor precisie gedraaide onderdelen en pijpsecties. In totaal zijn er 20 werknemers tewerkgesteld en worden meer dan een miljoen onderdelen per jaar geleverd. Onze productietechnologie is uitgerust met een toonaangevende technologiestandaard. We gebruiken alleen de beste systemen die onze bijbehorende processen transparant en effectief maken. Onze klanten hebben producten van hoge kwaliteit nodig tegen concurrerende prijzen. Onze flexibiliteit garandeert korte levertijden en competente afhandeling van aanvraag tot levering.

 1. JARI SYSTEMS

  België

  JARI Systems is leverancier van bevestigingsartikelen. Op korte termijn heeft Jari-Systems zich ontwikkeld tot een van de grootste voorraadhoudende bedrijven op gebied van bevestigingsmaterialen in de Benelux. Ons breed assortiment bevat alleen producten van de hoogste kwaliteit. Hierbij streven wij naar een optimale dienstverlening en een snelle levering. Heeft u specifieke vragen of problemen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze verkoop adviseurs zullen u hierbij graag het nodige advies verstrekken.

 2. SCHRAUBEN.EXPERT - INH. MICHAEL KRÖGER

  Duitsland

  Het bedrijf SCHRAUBEN.EXPERT - INH. MICHAEL KRÖGER, is een Distributeur, en actief in de sector Sluitringen. Het is gevestigd in Bad Hönningen, Duitsland.

 1. SEDIR OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf SEDIR OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluitringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage van oleohydraulische componenten, verbindingsstukken, pneumatische en oleohydraulische apparatuur, en Industrie - ijzerwaren. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. NOTUM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NOTUM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluitringen. Het is gevestigd in Pollenfeld-Preith, Duitsland.

 3. K & G HERMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf K & G HERMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluitringen. Het is gevestigd in Wellendingen, Duitsland.

 4. SICOPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SICOPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluitringen. Het is gevestigd in Erkelenz, Duitsland.

 5. MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluitringen, metalen kettingen, veringen, Sluitringen, en flenzen. Het is gevestigd in Sabadell, Spanje.

 6. GRAFITVERARBEITUNG UDO ARNOLD INH. DANIEL WEBER E.K

  Duitsland

  Het bedrijf GRAFITVERARBEITUNG UDO ARNOLD INH. DANIEL WEBER E.K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluitringen. Het is gevestigd in Hanau, Duitsland.

 7. ÇIKAR SOMUN

  Turkije

  Het bedrijf ÇIKAR SOMUN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen moeren, schroeven, sluitringen, en bouten en moeren. Het is gevestigd in Bayrampaşa, Turkije.

 8. OFFICINE RIVA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE RIVA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluitringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koppelingsschijven, benzinedoppen voor motorrijwielen, koudpersen van metalen, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Lecco, Italië.

 1. ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klinknagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluitringen, Sluitringen, steunvoeten, dopjes, en Toebehoren voor kabelbeschermingsbuizen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. ASIL CIVATA

  Turkije

  Het bedrijf ASIL CIVATA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluitringen, moeren, Sluitringen, en speciale bouten en moeren. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. BRC BRC BAGLANTI ELEMANLARI LTD

  Turkije

  Het bedrijf BRC BRC BAGLANTI ELEMANLARI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren sluitringen, en metalen clips. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. AIEV-PROCIDEC

  Frankrijk

  Het bedrijf AIEV-PROCIDEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluitringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, snijden van metalen, conische ringen, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, en snijden en persen staalplaten. Het is gevestigd in Woippy, Frankrijk.

 5. SCHELLHORN GMBH & CO. KG VERBINDUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SCHELLHORN GMBH & CO. KG VERBINDUNGSTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Moeren, Sluitringen, Schroeven, Gereedschap en ijzerwaren, Moeren, Sluitringen, Schroeven, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Pfedelbach, Duitsland.

 6. GEBR. GROSSHEIM PRESS- UND STANZWERK

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. GROSSHEIM PRESS- UND STANZWERK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluitringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires, getande ringen, Bouten en moeren, en Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 7. SAMEER EXPORTS INTERNATIONAL

  India

  Het bedrijf SAMEER EXPORTS INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weg- en waterbouw - aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren cantilever, sluitringen, storting, en stalen ringen. Het is gevestigd in Ludhiana, India.

 8. H.W. WASHER FACTORY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf H.W. WASHER FACTORY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluitringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouten, schroeven, wastoestellen, en moeren. Het is gevestigd in Kaohsiung, Taiwan R.O.C..

 9. BELLEFLEX TECHNOLOGIES, LLC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf BELLEFLEX TECHNOLOGIES, LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schijfveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren sluitringen, en conische veren. Het is gevestigd in Freeport, Verenigde Staten.

 10. UTA AUTO INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf UTA AUTO INDUSTRIAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluitringen. Het is gevestigd in Taichung City, Taiwan R.O.C..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis