• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • smaakstoffen

Resultaten voor

Smaakstoffen - Import export

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

  Website Open In New icon
 2. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  De firma GAZIGNAIRE is sinds 1865 fabrikant van geconcentreerde aromatische extracten en van natuurlijke of biologische aroma's, met als specialiteit de productie van vanille-extracten, cacao-extracten, koffie-extracten, tonkaboonextracten. Onze producten worden al meer dan een eeuw lang wereldwijd geëxporteerd voor onze klanten in de industriële sectoren van aroma's, voedingsmiddelen, cosmetica of de distributeurs van ingrediënten, van 5 kg tot meerdere tonnen.

  Website Open In New icon
 3. SÉLECTARÔME

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  SELECTAROME is sinds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de productie van aroma's voor levensmiddelen. We bieden een breed assortiment natuurlijke aroma's, in vloeibare of poedervorm, voedingskleurstoffen, aroma's voor e-vloeistof evenals additieven en overige textuuradditieven. We bieden verdelers voor bakkers, banketbakkers, ijsbereiders, cateraars, restauranthouders of fabrikanten die ons door de jaren heen hun vertrouwen hebben geschonken. Daarnaast hebben wij ons assortiment en onze productiecapaciteit uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en ons aan te passen aan de groei van onze activiteit in het buitenland. Dankzij onze ideale ligging in Grasse, genieten de kruiden en aromatische planten van het gunstige Provençaalse klimaat. We hechten een groot belang aan de controle van de productiestappen om te voldoen aan de voor ons vak geldende kwaliteitsnormen en -eisen. Ons team stelt zijn knowhow tot uw dienst om zo snel mogelijk aan uw aanvraag te voldoen.

  Website Open In New icon
 4. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Fabricage en verkoop van pepermuntoliën, menthol en andere etherische oliën voor de zoetwarenindustrie, de kauwgomindustrie en aanverwante industrieën. Onze producten worden met name gebruikt op het gebied van cosmetica, huishouden, verzorging (mens en dier), textiel, diervoeder, voeding, mondverzorging, wellness en nog veel meer. Onze ervaren parfumeurs ontwikkelen innovatieve creaties voor u, op basis van uw ideeën en uw vereistenprofiel.Als het gaat om nieuwe ontwikkelingen voor uw producten, houden wij ons uiteraard aan de wettelijke en veiligheidsvoorschriften en aan speciale registratieverzoeken.Onze parfumoliën zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen op veel manieren gebruikt worden.Wij leveren speciaal ontwikkelde pepermuntoliën volgens uw eisen in de hoogste kwaliteit - zowel voor de mondhygiëne, de zoetwarenindustrie als volgens farmaceutische specificaties.

  Website Open In New icon
 5. PHYTONEERING EXTRACT SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Phytoneering Extract Solutions GmbH werkt uitsluitend met plantaardige extracten. Wij ontwerpen voor onze klanten uit zeer verschillende industriesectoren speciale extracten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Wij volgen namelijk de richtsnoeren van onze hoofdvestiging Bionorica. Wij verzamelen de beste planten. Uit deze samenvoeging ontstaan onze precieuze extracten die van een constante kwaliteit zijn. De productie van plantenextracten met continue kwaliteit op hoogste niveau - dat is ons doel en streven.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. INNOSTEAM GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  InnoSteam GmbH, gevestigd in Weinstadt bij Stuttgart, is een distributie- en groothandelsbedrijf dat zich richt op de Europese markt voor levensmiddelen en e-sigaretten en aanverwante producten. Het dienstenpakket van InnoSteam GmbH omvat een breed scala aan producten en diensten, met name voor de vakhandel en de groothandel. Deze omvatten, onder andere: Vul-, meng- en verpakkingssystemen, formulerings-, doseer- en weegsystemen, druk- en etiketteeroplossingen, alsmede de (online) groothandel in grondstoffen zoals nicotine, glycerine en propyleenglycol, alsmede lege flessen en deksels voor een breed scala van toepassingen.

  Website Open In New icon
 2. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  De naamloze vennootschap "Yaroslavsky likero-vodochny zavod", opgericht in 1901, produceert alcoholische dranken zoals: wodka, wikke, rosolio, aperitieven, sterke likeuren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 dranken van verschillende merken. Het bedrijf produceert klassieke en originele likeuren en sterke dranken. In de nabije toekomst is het de bedoeling het assortiment uit te breiden en brandy, whisky, vruchtenalcohol, Scandinavische wodka aqua-vitae, grappa's, waaronder oude grappa, aromatische grappa, vruchtenwodka, moutdranken te produceren. Mout voor de drankenindustrie wordt aangekocht bij bekende Europese mouterijen. Activiteitensector: dranken - import-export. Mogelijke drankleveranciers voor restaurants. Wij verkopen ook benodigdheden voor de drankindustrie. De productie van de fabriek is gecertificeerd volgens de internationale eisen voor kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen FSSC.

  Website Open In New icon
 3. SLADO

  Oekraïne

  Verified by Europages badge

  Slado is een bedrijf dat erin geslaagd is handgemaakt snoepgoed in massaproductie te brengen, door een natuurlijk product van hoge kwaliteit te vervaardigen. "Slado" is een Oekraïense onderneming die gespecialiseerd is in de productie, verpakking en verkoop van banketbakkersmengsels in bulk, professionele decoratieprodukten en zoete decoraties voor banketbakkersproducten. U vindt er meer dan 3.000 producten op basis van marktonderzoek, unieke formuleringen, industriële ontwerpen en productieprocessen. Liefhebbers van zoetwaren vinden altijd nieuwe producten om mee te experimenteren. Het belangrijkste voor ons is de hoge kwaliteit van het product en de tevredenheid van de klant! Slado is lekker en mooi!

  Website Open In New icon
 4. KREGLINGER EUROPE

  België

  Verified by Europages badge

  Kreglinger Europe is een distributeur van specifieke ingrediënten, afkomstig uit vele landen, van Amerika tot Australië en van China tot Chili, en biedt oplossingen voor allerlei industriële sectoren, zoals levensmiddelen, dranken, voedingssupplementen en de farmaceutische, cosmetische, agrarische en technische industrie. Ondersteund door zijn eigen logistieke filialen (Kreglinger logistics – Kregspedi), kan het tevens eersteklas commerciële diensten bieden en combineert het technische bijstand met tijdige leveringen.

  Website Open In New icon
 5. GMC G. MARIANI & C. SPA

  Italië

  Verified by Europages badge

  Sinds 1910, houdt G. Mariani & C. zich bezig met intensief onderzoek, experimentatie en productie van extracten, sappen, aroma's, geurstoffen en een breed scala aan producten, variërend van likeuren tot frisdranken, van voedsel tot zoetwaren, en behoort het tot de meest gekwalificeerde producenten in de sector. Het biedt een pre- en aftersales-service waarmee klantbedrijven op maat gemaakte producten en oplossingen kunnen verkrijgen. UNI EN ISO 9001-gecertificeerde onderneming: 2000 gecertificeerd

  Website Open In New icon
 1. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Instituto Fitológico is een bedrijf dat opgericht werd in 1971 en gevestigd is te Barcelona. Het produceert sinds meer dan 50 jaar producten op basis van plantaardige grondstoffen, plantenextracten, etherische oliën, bloemenwaters, parfums en aroma's voor de farmaceutische, cosmetische, levensmiddelen-, dieet-, diervoeder-, diergeneeskundige en landbouwindustrie. Wij verwerken meer dan 300 planten volgens natuurlijke en bio-ecologische processen voor talloze eindproducten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

  Website Open In New icon
 2. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. FERDINAND KREUTZER-SABAMÜHLE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. LABORATOIRES MATHE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. AUGUSTO BELLINVIA ESSENZE E AROMI

  Italië

  Verified by Europages badge
 6. WOLF NIEMZ - ÄTHERISCHE ÖLE

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. PURE FLAVOUR GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. NEW FLAVOURS

  Italië

  Verified by Europages badge
 9. LECOCQ FLAVOURS

  België

  Aromafabrikant Lecocq Flavours, met roots in de alcoholische sector ontwikkelt al meer dans 100 jaar een breed gamma van vloeibare aroma’s en destillaten en geeft smaak aan alcoholische en niet-alcoholische dranken, voeding zoals zuivel, chocolade en snoepgoed. De klanten van Lecocq Flavours zijn vooral business-gerelateerd. Lecocq Flavours is BRC gecertificeerd, heeft Kosher certificaat, biedt tevens Halal, vegan en bio-aroma’s. Een groot deel van de vloeibare aroma’s wordt uitgevoerd naar het buitenland. De R&D afdeling is het hart van het bedrijf. Daar worden de aroma’s op punt gesteld. Lecocq maakt de recepturen in co-creatie met de klant. Voor iedere klant wordt een uniek aroma gemaakt. Naast de aroma’s maakt Lecocq Flavours ook destillaten van kruiden en planten.

 10. EPICES DES ILES MADAGASCAR

  Malagasië

  Sinds 1990 is het doel van EPICES DES ILES MADAGASCAR altijd al geweest de beste biologische vanille te exporteren. Wij maken verschillende soorten vanille klaar voor de export, o.m. zwarte vanille voor fijnproevers, zwarte TK vanille, rode vanille, gesneden vanille en korte vanille. Wij zijn gevestigd in de stad Sambava, in het Oosten van Madagaskar. Vanille is onze passie en beheerst ons leven, want we willen de hele wereld in de ban brengen van haar zo bijzondere parfums. Wereldwijd verwachten gastronomen vanille van deze kwaliteit voor hun gerechten en diverse culinaire creaties. De firma EPICES DES ILES MADAGASCAR heeft een tweede productiecentrum voor natuurlijke vanille geopend in Ambanja, in de regio DIANA, in het Noorden van Madagaskar. Naast biologische vanille uit Madagaskar produceren wij ook andere producten zoals koffie, peper en cacao. Wij bieden u de beste kwaliteit en verkopen onze producten hoofdzakelijk in grote hoeveelheden. EPICES DES ILES MADAGASCAR exporteert wereldwijd, voor diverse sectoren: cosmetica, gebak, industrie, ijsfabrikanten… Wij beantwoorden uw aanvragen en voldoen aan uw verwachtingen binnen korte termijnen. Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken (https: //www.epicesdesiles.com). Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze producten.

 1. ALCHIM AROMATIQUES

  Frankrijk

  ALCHIM AROMATIQUES, opgericht in 1971, is gespecialiseerd in de fabricage van aroma's voor de voedingsindustrie (bakkerijen, koekjesfabrieken, zuivelfabrieken, ijsfabrieken, dieetproducten, snoep, dranken e.d.), bereidingen van gearomatiseerde vruchten ingemaakt in suiker voor yoghurt (abrikoos, ananas, aardbei, framboos, bosbes e.d.) en van cochenillerood E120 (voor fijne vleeswaren en cosmetica). Ons beleid is gericht op de fabricage van kwaliteitsproducten. Wij leveren vanaf 1 kilogram tot verschillende tonnen. Wij ontwikkelen zoete aroma's (bittere amandel, aardbei, kokosnoot, perzik, kiwi, pistache e.d.), hartige aroma's (champignon, kaas, truffel, tijm, rozemarijn, basilicum e.d.), natuurlijke aroma's (vanille, koffie, oranjebloesem, roos, citroen, sinaasappel e.d.), poedervormige aroma's, plantextracten alsook aroma's op maat. Wij verkopen tevens synthetische kleurstoffen.

 2. FOOD INGREDIENTS TECHNOLOGIES

  België

  Het streven van Food Ingredients Technologies is het op maat ontwerpen en vervaardigen van aroma's voor levensmiddelen en smaken, voor de bereiding of de bewerking van gerechten. De kern van onze activiteit bestaat uit het harmoniseren van onze knowhow door het gebruik van functionele en aromatische ingrediënten voor het ontwikkelen van overheerlijke en innovatieve culinaire creaties voor uw bedrijf. Onze drijfkracht is gebaseerd op kwaliteit, flexibiliteit, de passie voor eten en service, waardoor we een partner bij uitstek zijn voor klanten die unieke producten en handige oplossingen zoeken. Onze filosofie is eenvoudig: dienstverlening van hoge kwaliteit voor onze klanten en onberispelijke mixen. Deze filosofie wordt binnen alle stappen van onze bedrijfsvoering toegepast. Neem direct contact met ons op om samen uw project te bespreken.

 3. ADYGSALT

  Rusland

  Ons bedrijf produceert en verkoopt sinds 2002 voedsel met unieke eigenschappen.Voor de productie van onze producten gebruiken we alleen natuurlijke primaire producten van hoge en bewezen kwaliteit.Het assortiment producten van de onderneming omvat ADYGEYAN SALT.Behandeld met speciale technologie, absorbeerde het gezondheidsvoordelen van knoflook, kruiden en specerijen.Gevuld met gezondheidsbevorderende componenten, doordringt zout in het lichaam van een product, verrijkt het met vitamines en creëert een speciale smaak en smaak. De producten van de onderneming zijn gecertificeerd in overeenstemming met Russische normen. De hoge kwaliteit van onze producten wordt bewezen door talrijke medailles en diploma's van Russische en internationale tentoonstellingen.Deze zijn: 7 gouden medailles, Grand Prix "Het beste product van het jaar" van "Prodexpo", de meest prestigieuze producttentoonstelling in Rusland, het gouden beeldje van "GEMMA" International Contest, gouden medaille van "Gree Week" tentoonstelling enz.

 4. SOLINA

  België

  Solina Group biedt gerichte oplossingen op 3 niveau's : Taste & Visual Solutions : Culinaire smaakoplossingen voor de voedingsindustrie en de complete food service sector. Functional Solutions : gepersonaliseerde, functionele oplossingen voor de gehele voedingsindustrie met nadruk op de vleesindustrie. Creatieve oplossingen tot het verbeteren van smaak, kleur, textuur en stabiliteit van afgewerkte producten. Nutritional Solutions : de nutritionele divisie van Solina creëert en ontwikkelt dieet producten en supplementen, alsook gezonde voedingsproducten.

 5. SCELTA INSIDE

  Nederland

  Bij Scelta Inside bouwen we voort op onze kennis van de witte champignon. We ondersteunen de wereldwijde voedingsindustrie door onze klanten te voorzien van een innovatief assortiment natuurlijke, functionele ingrediënten die bijdragen aan gezondheid en een goede smaak. Natuurlijke umami-oplossingen. Pas sinds 2002 heeft de literatuur het bestaan ​​van de umami-receptor in de smaakpapillen op onze tong bewezen. Elke smaakpapil heeft specifieke receptoren voor de basissmaken: zoet, zout, bitter, zuur en umami. Deze smaakpapillen komen overal op onze tong voor. Scelta Umami Solutions verdiept en voltooit smaken, brengt andere hartige smaken in balans, geeft een smaak voor het hele lichaam, verbetert de speekselvloed tijdens het eten en kan worden gebruikt om de smaak in balans te brengen terwijl natrium, suiker en / of kruiden worden verminderd. De unieke combinatie van natuurlijk glutamaat en de ribonucleotiden: inosinaat (IMP) en guanylaat (GMP) in paddenstoelen zorgt voor een umami-synergie die 8 keer hoger is dan MSG.Ons productaanbod is trendy en groeit: natuurlijk, clean label, MSG-vervanging, zoutreductie, bittere of zure maskering, productherstructurering; onze producten beantwoorden aan de groeiende behoeften van klanten op het gebied van R&D en NPD. We halen onze producten uit een 100% natuurlijke en duurzame bron: paddenstoelen. We hergebruiken alleen reststromen van champignonproducties om onze natuurlijke aroma's

 6. ALIMAD

  België

  ALIMAD FOOD is een onderneming die vloeibare of semivloeibare aroma's en kleurstoffen voor levensmiddelen produceert. Onze producten zijn bestemd voor oosters gebak en de beste op de markt, zowel wat betreft de kwaliteit, het aroma, de smaak als de prijs: oranjebloesemwater, rozenwater, glucosestroop met honingsmaak, citroenspecialiteit. Onze merken: Samra, Zahra, Zest, Assal, Nahla, Libelco. Onze producten zijn bestemd voor de distributiemarkt, groothandelaren..

 7. ARÔMES & SAVEURS

  Frankrijk

 8. DERIVADOS ESENCIALES DE LIMÓN S.A.

  Spanje

 9. TEXIFRANCE AVG

  Frankrijk

 10. ATMAR BIO LTD

  Bulgarije