• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • smeedijzer

Resultaten voor

Smeedijzer - Import export

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Turkije

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. werd opgericht in 1983 en voert massaproductie van gesmeden ijzeren siervoorwerpen uit. Het is marktleider in zijn sector in Turkije. Het bedrijf heeft een ISO 9001 kwaliteitsbeheersysteem ingesteld in 1999 en is er trots op de eerste ISO 9001 gecertificeerde smeedijzer producent van smeedijzer ter wereld te zijn. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote familie met 250 verdelers verspreid over heel Turkije. Met de specifieke afdeling voor machinebouw is het bedrijf in staat om; -speciale machines te produceren - massaproductie lijnen op te bouwen - matrijzen voor productie te vervaardigen / vernieuwen - onderhoud en reparatie van alle machines uit te voeren Dankzij het ontwerpbureau onder hetzelfde dak, produceren wij; •GESMEDEN BALUSTERS •GEBOGEN BALUSTERS •WARM GESMEED IJZER • WARM GESMEDEN ONDERDELEN • WARM GESMEDEN SPIESEN •LICHTE EN ZWARE VOORWERPEN IN BAROKSTIJL • GESMEDEN RELINGEN / PROFIELEN • LANTAARNKAPPEN • SIERBLADEN • SIERPLATEN • SNIJDEN VAN PLAAT METAAL •GEVORMDE PLATEN •MONTAGE ACCESSOIRES •METALEN KUNSTWERKEN (PIRUDEM) Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Duitsland

  Via ons wereldwijde productielocaties kunnen we individuele competenties en lokale tradities inzetten, en de hoogste kwaliteit en efficiëntie garanderen. Door onze ervaring en expertise met een breed scala aan gietwerkzaamheden kunnen wij altijd de optimale oplossing bieden: Gietwerk, sinteren, MIM, zandgietwerk, zwaartekrachtgieten, vormpersen, kunststof spuitgieten en halffabricaten - met inbegrip van machinale bewerking en oppervlaktebehandeling.Onze medewerkers adviseren u graag professioneel bij de ontwikkeling van de componenten. Wij financieren met plezier uw goederen voor en slaan deze voor op.Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over juridische kwesties met internationale leveranciers: Als uw Duitse juridische partner zorgen we voor de gehele afwikkeling van het proces.U kunt vertrouwen op 30 jaar aan ervaring en technische bekwaamheid – voor precisie in zijn meest efficiënte vorm.

 3. BROCKHAUS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Welkom! Sinds 1921 levert de BROCKHAUS Group hoogwaardige smeedstukken voor alle industrietakken.We hechten bijzonder veel belang aan gericht en competent advies van onze klanten vanaf het begin.Omdat de smeedcontour tijdens de ontwikkeling van een onderdeel zo nauwkeurig mogelijk aan de gewenste eindvorm kan worden aangepast, is het mogelijk om de bewerkingskosten tot een minimum te beperken.Wij bieden individuele oplossingen van uw producten in bewezen BROCKHAUS-kwaliteit.

 4. RG ZAUNE

  Polen

  RG Fences is een bedrijf dat werkzaam is binnen het smeden en slotenmaken. Wij produceren afscheidingen, hekken, poortjes en balustrades. Wij streven ernaar aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en leveren producten die aan alle normen voldoen. Wij vervaardigen metalen hekken, poorten, afscheidingen, draaihekjes en schuifpoortjes op basis van onze catalogus. Wij voeren tevens projecten uit op basis van speciale vereisten van de klant, voor zowel particulieren als bedrijven uit Polen, Duitsland en overige landen in de Europese Unie.

 5. ALKA METAL

  Turkije

  Het bedrijf ALKA METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hekken en afrasteringen, Schermsport - materiaal en artikelen, Hekken en afrasteringen, Schermsport - materiaal en artikelen, stalen omheiningen, buigmachines voor staven en profielen, wegversperringen, slagbomen, en geleiderails voor gereedschapsmachines voor vormgeving metaal. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, Smeedijzer, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Trappen en balustrades, metalen draagstructuren voor constructies, Rasterwerk - metaal, industriële staalbouw, Smeedijzer, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 2. FER & NOX

  België

  Het bedrijf FER & NOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstsmeedwerk, Smeedijzer voor bouw en industrie, Metaalconstructies - licht, Hekken en afrasteringen, Kunstsmeedwerk, Smeedijzer voor bouw en industrie, Metaalconstructies - licht, en Hekken en afrasteringen. Het is gevestigd in Evere, België.

 3. FERRONNERIE H PONCELET SPRL

  België

  Het bedrijf FERRONNERIE H PONCELET SPRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Wavre, België.

 4. ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL

  Oostenrijk

  Het bedrijf ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Bruck An Der Leitha, Oostenrijk.

 5. SCHÖNLEITNER BAU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SCHÖNLEITNER BAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in St. Georgen Im Attergau, Oostenrijk.

 1. FAB PRO.WORK

  Oostenrijk

  Het bedrijf FAB PRO.WORK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 2. ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL

  Italië

  Het bedrijf ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, verspaning van ijzer, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, smeedstaal, materialen en werken voor de bouwindustrie, artikel van smeedijzer, metaalbewerkingen, Gesmeed platstaal, en gesmede staven. Het is gevestigd in Bienno, Italië.

 1. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Legeringen - aluminium, Gasappendages, Loodgieterij - industrieel, Smeedijzer, Gesmede onderdelen van aluminium, Smeedstukken voor cadeaus van aluminium, Smeedstukken voor cadeaus van messing, en Gesmede onderdelen van messing. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 2. TARTLER ZELTE AG

  Duitsland

  Het bedrijf TARTLER ZELTE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Lützelbach, Duitsland.

 3. HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Marchtrenk, Oostenrijk.

 4. BIAT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BIAT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Attendorn, Duitsland.

 5. AK STEEL INTERNATIONAL B.V.

  Duitsland

  Het bedrijf AK STEEL INTERNATIONAL B.V., is een Distributeur, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale materialen, roestvrijstalen platen, solenoïdes, Staafstaal, roestvrij, geelectrificeerde rail, en smeedijzer. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 6. CERRAJERÍA MACORT

  Spanje

  Metalen ramen en deuren en hang- en sluitwerk. Hekken. Deuren. Ladders. Pergola's. Metaalstructuren. Borstweringen. Afrasteringen. Ramen. Kozijnen. Bloembakken. Wenteltrappen. Ingangen van flatgebouwen. Relingen. Portieken. Hekken. Rekken. Lassen. Barbecue rooster. Lijsten. Deuren voor meters. Bevestigingsplaten. Platformen. Inspectieput deksel om te betegelen. Pijler verstevigers. Treden. Latwerk. Bloembakken. Karren van de Drie Koningen. Vitrines. Mallorcaanse louvreluiken. IJzeren deuren.

 7. L'ARTE DEL FERRO DI VINCENZO SPEDALE

  Italië

  Al jarenlang bewerkt de ijzerwerkfabriek Vincenzo Speciale ijzer, aluminium en staal op ambachtelijke wijze. In de loop der jaren heeft de onderneming de productie verbreed door zich toe te spitsen op de fabricage van custom made barbecues en koelkarren voor kermissen, winkeliers en particulieren. Onze karren zijn onze grootste troef: ze worden op maat ontworpen om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Enkele maanden geleden is onze showroom geopend.

 8. DIESSE ARTMEL SAS DI D'AMBROSIO BERARDINO & C.

  Italië

  De onderneming DIESSE ARTMEL S.A.S. kan bogen op een jarenlange ervaring binnen de sector voor ijzerbewerking voor de industrie en de civiele branche, en is tevens gespecialiseerd in het ontwerp, de uitvoer en het onderhoud van ramen en deuren van PVC, hout en aluminium via thermisch snijden, kozijnen en luiken in diverse kleuren.

 1. ROMI FABBRO MONZA SAS

  Italië

  Fabbro. Nooddienst voor sloten en metalen rolluiken 24 uur per dag. U kunt op ons rekenen voor het openen van geblokkeerde deuren, het vervangen van sloten, grendels en metalen rolluiken en voor het installeren van gepantserde deuren.

 2. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Italië

  Slotenmaker. Hulpdienst voor sloten en metalen rolluiken 24/7. U kunt op ons rekenen o.m. voor het openen van geblokkeerde deuren, het vervangen en deblokkeren van sloten, het vervangen van metalen rolluiken en het installeren van gepantserde deuren. Ook benadrukken we graag dat wij, om de consumenten te beschermen, officieel lid zijn geworden van het Consorzio serraturieri italiani en gecertificeerd zijn voor al onze bestekken en prijsopgaven.

 3. METAALCONSTRUCTIES OTTOY MARC

  België

  Smeedwerk zoals het is bedoeld. Metaalconstructies Ottoy Marc verzorgt prachtig smeedwerk naar uw inzichten en ideeën. Maatwerk behoort bij ons tot de standaard. Kijk op onze site voor enige van onze realisaties.

 4. NIKOLA PANTOVIC

  Servië

 5. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Italië

 6. WOLFSGRUBER SRL

  Italië

 7. GAIA SRL

  Italië

 8. SME MOLLIER

  Frankrijk

 9. SCHLOSSEREI MOSER GMBH

  Oostenrijk

 10. TEWS MASCHINEN UND STAHLBAU GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Smeedijzer - Import export

Aantal resultaten

6.398 Bedrijven