• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • smeedijzer

Resultaten voor

Smeedijzer - Import export

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Turkije

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. werd opgericht in 1983 en voert massaproductie van gesmeden ijzeren siervoorwerpen uit. Het is marktleider in zijn sector in Turkije. Het bedrijf heeft een ISO 9001 kwaliteitsbeheersysteem ingesteld in 1999 en is er trots op de eerste ISO 9001 gecertificeerde smeedijzer producent van smeedijzer ter wereld te zijn. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote familie met 250 verdelers verspreid over heel Turkije. Met de specifieke afdeling voor machinebouw is het bedrijf in staat om; -speciale machines te produceren - massaproductie lijnen op te bouwen - matrijzen voor productie te vervaardigen / vernieuwen - onderhoud en reparatie van alle machines uit te voeren Dankzij het ontwerpbureau onder hetzelfde dak, produceren wij; •GESMEDEN BALUSTERS •GEBOGEN BALUSTERS •WARM GESMEED IJZER • WARM GESMEDEN ONDERDELEN • WARM GESMEDEN SPIESEN •LICHTE EN ZWARE VOORWERPEN IN BAROKSTIJL • GESMEDEN RELINGEN / PROFIELEN • LANTAARNKAPPEN • SIERBLADEN • SIERPLATEN • SNIJDEN VAN PLAAT METAAL •GEVORMDE PLATEN •MONTAGE ACCESSOIRES •METALEN KUNSTWERKEN (PIRUDEM) Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. BROCKHAUS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom! Sinds 1921 levert de BROCKHAUS Group hoogwaardige smeedstukken voor alle industrietakken.We hechten bijzonder veel belang aan gericht en competent advies van onze klanten vanaf het begin.Omdat de smeedcontour tijdens de ontwikkeling van een onderdeel zo nauwkeurig mogelijk aan de gewenste eindvorm kan worden aangepast, is het mogelijk om de bewerkingskosten tot een minimum te beperken.Wij bieden individuele oplossingen van uw producten in bewezen BROCKHAUS-kwaliteit.

 3. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Via ons wereldwijde productielocaties kunnen we individuele competenties en lokale tradities inzetten, en de hoogste kwaliteit en efficiëntie garanderen. Door onze ervaring en expertise met een breed scala aan gietwerkzaamheden kunnen wij altijd de optimale oplossing bieden: Gietwerk, sinteren, MIM, zandgietwerk, zwaartekrachtgieten, vormpersen, kunststof spuitgieten en halffabricaten - met inbegrip van machinale bewerking en oppervlaktebehandeling.Onze medewerkers adviseren u graag professioneel bij de ontwikkeling van de componenten. Wij financieren met plezier uw goederen voor en slaan deze voor op.Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over juridische kwesties met internationale leveranciers: Als uw Duitse juridische partner zorgen we voor de gehele afwikkeling van het proces.U kunt vertrouwen op 30 jaar aan ervaring en technische bekwaamheid – voor precisie in zijn meest efficiënte vorm.

 4. BASAK LAZER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1983, heeft Basak Laser op constante wijze de industriestandaard bepaald daar het een premium fabrikant is gespecialiseerd in precisiebewerking en toepassingen van plaatwerk. Ons uiteenlopende dienstenpakket omvat: •Fiberlaser • Afkantpersen • Cilinderbuigen •Snijwerk •Argonlassen •Aluminumlassen •Gelaste productie •Lasersnijden van smeedijzer •Zie meer, inclusief modulaire smeedzijer, op onze website! Basak Laser breidt zijn uitmuntendheid uit naar de machinebouw en het vervaardigen van reserveonderdelen, geschikt voor uiteenlopende sectors zoals de auto- en scheepvaartindustire, lift-/roltrappenindustrie, via ons dochterbedrijf Basak Machine. Wij streven ernaar onze reputatie als een erkend premium bedrijf, dat bekend staat om de standvastige toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, verder te verbeteren voor een optimale tevredenheid van onze werknemers, leveranciers en onze gewaardeerde klanten. Wij zetten ons volledig in om op de voorgrond te blijven van technologische ontwikkelingen. Innovatie heeft dan ook een centrale plaats binnen onze bedrijfscultuur. Daarnaast zijn wij er trots op campinguitrustingen te vervaardigen onder onze tweede merknaam, Basak Camping. Onze nauwe band en samenwerking met klanten vormen de hoeksteen voor het behalen van uitzonderlijke projectresultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een productief gesprek te starten over uw specifieke vragen.

 5. RG ZAUNE

  Polen

  Verified by europages badge

  RG Fences is een bedrijf dat werkzaam is binnen het smeden en slotenmaken. Wij produceren afscheidingen, hekken, poortjes en balustrades. Wij streven ernaar aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en leveren producten die aan alle normen voldoen. Wij vervaardigen metalen hekken, poorten, afscheidingen, draaihekjes en schuifpoortjes op basis van onze catalogus. Wij voeren tevens projecten uit op basis van speciale vereisten van de klant, voor zowel particulieren als bedrijven uit Polen, Duitsland en overige landen in de Europese Unie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FER & NOX

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FER & NOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstsmeedwerk, Smeedijzer voor bouw en industrie, Metaalconstructies - licht, Hekken en afrasteringen, Kunstsmeedwerk, Smeedijzer voor bouw en industrie, Metaalconstructies - licht, en Hekken en afrasteringen. Het is gevestigd in Evere, België.

 2. ALKA METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALKA METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hekken en afrasteringen, Schermsport - materiaal en artikelen, Hekken en afrasteringen, Schermsport - materiaal en artikelen, stalen omheiningen, buigmachines voor staven en profielen, wegversperringen, slagbomen, en geleiderails voor gereedschapsmachines voor vormgeving metaal. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 3. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, Smeedijzer, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Trappen en balustrades, metalen draagstructuren voor constructies, Rasterwerk - metaal, industriële staalbouw, Smeedijzer, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 4. FERRONNERIE H PONCELET SPRL

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERRONNERIE H PONCELET SPRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Wavre, België.

 5. SCHÖNLEITNER BAU GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHÖNLEITNER BAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in St. Georgen Im Attergau, Oostenrijk.

 1. ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Bruck An Der Leitha, Oostenrijk.

 2. FAB PRO.WORK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAB PRO.WORK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 1. ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, verspaning van ijzer, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, smeedstaal, materialen en werken voor de bouwindustrie, artikel van smeedijzer, metaalbewerkingen, Gesmeed platstaal, en gesmede staven. Het is gevestigd in Bienno, Italië.

 2. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Legeringen - aluminium, Gasappendages, Loodgieterij - industrieel, Smeedijzer, Gesmede onderdelen van aluminium, Smeedstukken voor cadeaus van aluminium, Smeedstukken voor cadeaus van messing, en Gesmede onderdelen van messing. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 3. HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Marchtrenk, Oostenrijk.

 4. BIAT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIAT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Attendorn, Duitsland.

 5. AK STEEL INTERNATIONAL B.V.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AK STEEL INTERNATIONAL B.V., is een Distributeur, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale materialen, roestvrijstalen platen, solenoïdes, Staafstaal, roestvrij, geelectrificeerde rail, en smeedijzer. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 6. TARTLER ZELTE AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TARTLER ZELTE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is gevestigd in Lützelbach, Duitsland.

 7. EUSKAL FORGING SA

  Spanje

  Wij houden ons bezig met de productie van gesmede en gelamineerde ringen zonder naden tot een diameter van 8 000 mm en een maximaal gewicht van 45 ton, in staat om ons gamma van walsen te bewerken en te snijden. Ter aanvulling fabriceren wij vrije smeedproducten tot een maximaal gewicht van 10 ton. Producten: industriële beugels naar ontwerp Flenzen voor off-shore funderingen. Flenzen voor torens van windmolens. Oriëntatieringen. Ringen voor lagers.

 8. CERRAJERÍA MACORT

  Spanje

  Metalen ramen en deuren en hang- en sluitwerk. Hekken. Deuren. Ladders. Pergola's. Metaalstructuren. Borstweringen. Afrasteringen. Ramen. Kozijnen. Bloembakken. Wenteltrappen. Ingangen van flatgebouwen. Relingen. Portieken. Hekken. Rekken. Lassen. Barbecue rooster. Lijsten. Deuren voor meters. Bevestigingsplaten. Platformen. Inspectieput deksel om te betegelen. Pijler verstevigers. Treden. Latwerk. Bloembakken. Karren van de Drie Koningen. Vitrines. Mallorcaanse louvreluiken. IJzeren deuren.

 1. L'ARTE DEL FERRO DI VINCENZO SPEDALE

  Italië

  Al jarenlang bewerkt de ijzerwerkfabriek Vincenzo Speciale ijzer, aluminium en staal op ambachtelijke wijze. In de loop der jaren heeft de onderneming de productie verbreed door zich toe te spitsen op de fabricage van custom made barbecues en koelkarren voor kermissen, winkeliers en particulieren. Onze karren zijn onze grootste troef: ze worden op maat ontworpen om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Enkele maanden geleden is onze showroom geopend.

 2. DIESSE ARTMEL SAS DI D'AMBROSIO BERARDINO & C.

  Italië

  De onderneming DIESSE ARTMEL S.A.S. kan bogen op een jarenlange ervaring binnen de sector voor ijzerbewerking voor de industrie en de civiele branche, en is tevens gespecialiseerd in het ontwerp, de uitvoer en het onderhoud van ramen en deuren van PVC, hout en aluminium via thermisch snijden, kozijnen en luiken in diverse kleuren.

 3. METAALCONSTRUCTIES OTTOY MARC

  België

  Smeedwerk zoals het is bedoeld. Metaalconstructies Ottoy Marc verzorgt prachtig smeedwerk naar uw inzichten en ideeën. Maatwerk behoort bij ons tot de standaard. Kijk op onze site voor enige van onze realisaties.

 4. GOVERS SIERHEKWERK

  Nederland

  Govers sierhekwerk bv is uw totaalleverancier voor hekwerk en alles op het gebied van toegangscontrole. Of het nu gaat om klassiek modern en of industrieel, bij Govers Sierhekwerk bent u aan het juiste adres.Een deskundig team ontwerpt, produceert en installeert uw hekwerk al sinds 1974. Het ambachtelijk vakwerk - het smeden van sierhekwerk - wordt gecombineerd met moderne technieken.

 5. ROMI FABBRO MONZA SAS

  Italië

  Fabbro. Nooddienst voor sloten en metalen rolluiken 24 uur per dag. U kunt op ons rekenen voor het openen van geblokkeerde deuren, het vervangen van sloten, grendels en metalen rolluiken en voor het installeren van gepantserde deuren.

 6. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Italië

  Slotenmaker. Hulpdienst voor sloten en metalen rolluiken 24/7. U kunt op ons rekenen o.m. voor het openen van geblokkeerde deuren, het vervangen en deblokkeren van sloten, het vervangen van metalen rolluiken en het installeren van gepantserde deuren. Ook benadrukken we graag dat wij, om de consumenten te beschermen, officieel lid zijn geworden van het Consorzio serraturieri italiani en gecertificeerd zijn voor al onze bestekken en prijsopgaven.

 7. NIKOLA PANTOVIC

  Servië

  Het bedrijf NIKOLA PANTOVIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer, ijzeren traliewerk, artistieke werken van gesmeed ijzer, Smeedijzer, en balustrade ijzer. Het is gevestigd in Vrnjacka Banja, Servië.

 8. STR TRABAJOS METÁLICOS

  Spanje

  Het bedrijf STR TRABAJOS METÁLICOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - metaal, structuren van metaal, Huishoudelijke artikelen - metaal, en laswerk. Het is gevestigd in Santa Margarida De Montbui-Igualada, Spanje.

 9. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Italië

  Het bedrijf D'ACIERNO TEKNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren afrasteringen, trap, aanvullend meubilair van smeedijzer, en deuren en vensters. Het is gevestigd in Grottolella, Italië.

 10. WOLFSGRUBER SRL

  Italië

  Het bedrijf WOLFSGRUBER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren poorten van gesmeed ijzer, en metalen rasterwerk. Het is gevestigd in Brunico, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Smeedijzer - Import export

Aantal resultaten

6.309 Bedrijven