• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • smeltovens

Resultaten voor

Smeltovens - Import export

 1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij 60 jaar deskundigheid op het gebied van inductie. Inductoheat Europe - Uw contactpersoon voor al uw vragen over inductieverwarming en thermobehandeling! Als onderdeel van de wereldwijd actieve Inductotherm-groep zijn wij in Europa technologieleider op het gebied van de inductieve verwarming. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen in onze fabriek in Reichenbach inductieverwarmingsinstallaties voor diverse industriële toepassingen. Wij produceren zowel standaard- als ook speciale harderij-installaties en omvormers in grote omvang. Daarnaast voert Inductoheat Europe twee loonharderijen in Reichenbach en Darmstadt waarin ijzermaterialen van onze klanten worden gehard. Onze inductorproductie produceert deze toepassingsspecifieke slijtageonderdelen in originele kwaliteit en op wens ook in "expressnelheid"!

 2. BOREL SWISS

  Zwitserland

  Borel is een van de oudste ovenfabrikanten in Europa. Sinds 1927, heeft Borel wereldwijd meer dan 10.000 industriële ovens voor diverse toepassingen verkocht: metaalindustrie, horloge- en uurwerkindustrie, gereedschappen, oorlogsmateriaal, automobielindustrie, munten, keramiek, pottenbakkerij, kunststofindustrie, vervaardiging van sieraden. Tegenwoordig concentreert Borel zich op 3 activiteiten: verkoop van standaardovens, onderhoud en verkoop van onderdelen voor industriële ovens, ontwerp en fabricage van speciale ovens

 3. FIVES CELES

  Frankrijk

  Fives Celes ontwerpt en bouwt voor klanten in de hele wereld uitrustingen bestemd voor inductieverwarming en industrieel koelen. Fives Celes biedt een assortiment uitrustingen die bijna alle toepassingen van inductieverwarming bestrijken: solderen, lijmen, uitgloeien, smelten, smeden, thermisch behandelen, banderen, rollen van schroeven, verwarming draad en kabels, verwarming en lassen van buizen, thermosealen, voorverwarming voor het vormgieten, grafietovens, ovens met gecontroleerde atmosfeer.

 4. INSERTEC- INGENIERÍA Y SERVICIOS TÉCNICOS, S.A

  Spanje

  Het bedrijf INSERTEC- INGENIERÍA Y SERVICIOS TÉCNICOS, S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeltovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële ovens, en vuurvaste materialen. Het is gevestigd in Basauri, Spanje.

 5. GRUPPO PEDERCINI

  Italië

  Het bedrijf GRUPPO PEDERCINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële ovens, Elektro-ovens - industrieel, Smeltovens, Ovens voor thermische behandeling, Industriële ovens, Elektro-ovens - industrieel, Smeltovens, en Ovens voor thermische behandeling. Het is gevestigd in Nuvolera, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAC, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LAC, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens voor thermische behandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektro-ovens - industrieel, Smeltovens, industriële ovens, Elektro-ovens - industrieel, en Smeltovens. Het is gevestigd in Židlochovice, Tsjechische Rep..

 2. SOCIETE THERMIDOR

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE THERMIDOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens voor thermische behandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeltovens, Industriële ovens, Smeltovens, smederijen, en Industriële ovens. Het is gevestigd in Romans Sur Isère, Frankrijk.

 3. BREFOND

  Frankrijk

  Het bedrijf BREFOND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeltovens, speciale machines, en Smeltovens. Het is gevestigd in Clichy-Sous-Bois, Frankrijk.

 4. TERMOLITMASH

  Oekraïne

  Het bedrijf TERMOLITMASH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeltovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische boogovens, en gietpannen. Het is gevestigd in Melitopol, Oekraïne.

 5. ZPF THERM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZPF THERM MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Smeltovens, Industriebouw, Smeltovens, en industriële ovens. Het is gevestigd in Siegelsbach, Duitsland.

 1. IAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens en schoorstenen - industrieel, Smeltovens, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Ovens en schoorstenen - industrieel, Smeltovens, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, en Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 2. MELTECH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MELTECH LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektro-ovens - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeltovens, inductieovens, industriële elektrische ovens met gemiddelde frequentie, en Smeltovens. Het is gevestigd in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk.

 1. TERMEL SK SPOL.S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf TERMEL SK SPOL.S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Smeltovens, Warmtewisselaars, en Smeltovens. Het is gevestigd in Kysucké Nové Mesto , Slowakije.

 2. VGN REFRATTARI

  Italië

  Het bedrijf VGN REFRATTARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeltovens. Het is gevestigd in Lograto, Italië.

 3. MARX OFENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MARX OFENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Smeltovens, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, en Smeltovens. Het is gevestigd in Donauwörth, Duitsland.

 4. K S O - GOBI OFENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf K S O - GOBI OFENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeltovens, en Smeltovens. Het is gevestigd in Geldern, Duitsland.

 5. HORNOS Y METALES SA

  Spanje

  Het bedrijf HORNOS Y METALES SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeltovens, en Smeltovens. Het is gevestigd in Ajalvir, Spanje.

 6. IWG INGENIEURBÜRO WAGENBAUER GLASOFENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IWG INGENIEURBÜRO WAGENBAUER GLASOFENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeltovens, en Smeltovens. Het is gevestigd in Zwiesel, Duitsland.

 7. REALISTIC, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf REALISTIC, A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeltovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektro-ovens - industrieel, en Elektro-ovens - industrieel. Het is gevestigd in Karlovy Vary, Tsjechische Rep..

 8. OISCHINGER APPARATEBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf OISCHINGER APPARATEBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeltovens, en Smeltovens. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 1. ELEKO- PRAHA, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ELEKO- PRAHA, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeltovens, en Smeltovens. Het is gevestigd in Praha 9 , Tsjechische Rep..

 2. VEZAS SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 3. JUNKER INDUSTRIAL EQUIPMENT, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 4. HI-STRUT SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. SALVATORE ARZANI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SALVATORE ARZANI S.R.L. UNIPERSONALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Juwelen en sieraden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Juwelen, sieraden, juwelen groothandel, Juwelen, fusie, uurwerkatelier, sierradenlaboratorium, bewerking van waardevolle metalen, en baren. Het is gevestigd in Valenza, Italië.

 6. AG METALS RECYCLING

  België

  Verified by europages badge

  AG Metals Recycling is een in België gevestigd bedrijf dat al drie generaties lang gespecialiseerd is in de recuperatie en recyclage van ferro- en non-ferrometalen. Onze missie is om u te helpen uw metaalafval op de juiste manier te recyclen door het op te halen op onze bedrijfslocatie in Lot. In geval van afbraak of de verwijdering van een grotere hoeveelheid metaalafval kunt u bij onze diensten ook gratis containers aanvragen, met een minimumhoeveelheid die afhankelijk van uw locatie moet worden bepaald. Ons doel is bij te dragen tot de bescherming van het milieu. Wij concentreren onze inspanningen op het sorteren van de ingezamelde metalen en sturen ze naar verschillende smeltovens om de grondstoffen te vernieuwen. Deze hernieuwde grondstoffen worden opnieuw in het circuit geïnjecteerd, waardoor de milieu-impact wordt beperkt, energie wordt bespaard en de natuurlijke hulpbronnen worden gespaard. Wij recupereren zowel ferro- als non-ferrometalen, zoals ijzer, staal, koper, messing, roestvrij staal, zink, lood, aluminium en andere legeringen. Tot de producten die wij recycleren behoren ook loodaccu's, aluminium velgen en elektrische kabels en motoren. AG Metals Recycling is de ideale partner om u te helpen uw metaalschroot op een eenvoudige, kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier te verwijderen.

 7. ZAM KĘTY SP. Z O.O. ZAKŁADY URZĄDZEŃ PRZEMYSŁOWYCH

  Polen

  Zakłady Urządzeń Przemysłowych ZAM Kęty Sp. z o.o. is gevestigd in Kęty, in de Oświęcimski powiat, binnen de Małopolskie wojewodschap. Wewerken sinds 1966 onophoudelijk waardoor we een stabiele positie hebben verkregen op de markt. We zijn een fabrikant van smeltovens van zowel op inductie als op gas. Aanvullend produceren we meetinstrumenten die vervuiling meten, rubber anti-schuurproducten, hydrocyclonen en transportcontainers voor gevaarlijk materiaal. Neem gerust contact met ons op!