• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sneeuwruimers

Resultaten voor

Sneeuwruimers - Import export

 1. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH biedt u een compleet assortiment aanbouwdelen en aanbouwdelen in de gemeentelijke, milieu- en winterdiensttechniek voor gemeentelijke voertuigen en tractoren. Gemaakt in DUITSLAND - van ontwikkeling tot testen, productie tot installatie en montage of verzending, onze medewerkers zorgen ervoor dat klanten volledig tevreden zijn.

 2. GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sneeuwruimers. Het is tevens aanwezig in de sectoren sneeuwruimers en gereedschap voor verwijdering van sneeuw, en sneeuwruimmachines. Het is gevestigd in Borgo San Dalmazzo, Italië.

 3. INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS, is een Distributeur, en actief in de sector Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Hermeskeil, Duitsland.

 4. ZAUGG AG EGGIWIL

  Zwitserland

  ZAUGG AG EGGIWIL is een wereldleider in de ontwikkeling en productie van hoogtechnologische apparatuur voor het ruimen van sneeuw op wegen, rails, vliegvelden en het verwerken van sneeuwhellingen. Speciale apparaten voor gemeentelijke technologie en vloerreiniging maken het aanbod compleet. ZAUGG-producten staan bekend om hun uitstekende Zwitserse kwaliteit, de buitengewone operationele betrouwbaarheid, het onovertroffen werkcomfort, de bovengemiddelde lange levensduur en bieden daarom een maximum aan (opruim) prestaties en zuinigheid. Dankzij constante innovatie en aanpasbaarheid aan de behoeften van klanten is het bedrijf de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en heeft het momenteel ongeveer 160 mensen in Eggiwil en Schüpbach in dienst. Als onderdeel van twee puur regionale profitcenters biedt ZAUGG AG EGGIWIL ook diensten aan op het gebied van landbouwtechniek en bouwdiensten (verwarming/sanitair).

 5. WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Fabricage van sneeuwblazers, verkoop wereldwijd, fabricage van vlamgesneden onderdelen en gelaste constructies, regionale verkoop 100 km. Onze robuust gebouwde kotterblazers zijn bestand tegen de hoogste eisen en belastingen - WESTA-sneeuwblazers zijn net zo actief onder extreme omstandigheden in het hooggebergte bij pasopeningen als op luchthavens voor gemeentelijk gebruik in steden en gemeenten en een groot aantal particuliere gebruikers. Voortdurende verdere ontwikkeling van de producten en de grootst mogelijke nabijheid van de operators zijn onze filosofie. De flexibele implementatie van klantspecifieke eisen met behulp van de modernste computerondersteunde ontwerpen en moderne productie op CNC-gestuurde systemen resulteren in producten met de hoogste efficiëntie en het beste klantvoordeel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf heeft een duidelijke missie: de productie en wereldwijde verkoop van multifunctionele systeemvoertuigen voor de meest veeleisende doeleinden. Daarvoor houden we voortdurend voor orgen wat onze onderneming groot heeft gemaakt: hoge kwaliteit, toewijding en technische deskundigheid met een merkbare voorsprong op innovatiegebied voor methodes, producten en services. Om deze voorsprong te behouden, investeren we voortdurend in onderzoek, ontwikkeling en de praktische kennis van onze medewerkers. Sinds 2008 is Holder weer terug in Duitse handen. Drie succesvolle ondernemers uit Baden-Württemberg hebben het merk weer de oude sterke naam teruggegeven. Max Holder GmbH grijpt terug op wat het bedrijf groot heeft gemaakt: hoge kwaliteit, toewijding en innovatieve ideeën. Zoals voorheen worden de voertuigen geproduceerd in de Zwabische plaats Metzingen. De keuze voor Duitsland als productieland is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie en is daarmee een belofte aan onze klanten.

 2. GORYNYCH LLC

  Duitsland

  Het bedrijf GORYNYCH LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Teltow, Duitsland.

 3. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf RIKO RIBNICA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sneeuwruimers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veegmachines - industrieel, en Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Ribnica, Slovenië.

 4. DORELECTROMAH LTD

  Wit Rusland

  Het bedrijf DORELECTROMAH LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Sneeuwruimers, gebruiksauto's, Baggermolens, graafmachines, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Smolevichi, Wit Rusland.

 5. EUROPE SERVICE

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROPE SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sneeuwruimers. Het is tevens aanwezig in de sectoren stratenvegers op chassis, reinigingsmachine voor vloeren, en maaimachines. Het is gevestigd in Aurillac, Frankrijk.

 1. KLG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KLG GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, Tractoren - wijnbouw, Stratenreinigingsmachines, Sneeuwruimers, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tractoren - wijnbouw, Stratenreinigingsmachines, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Stein, Duitsland.

 2. KARCHER CENTER KERPOL

  Polen

  Het bedrijf KARCHER CENTER KERPOL, is een Multi-Category, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, huishoudelijke vloerreinigers, Sneeuwruimers, hydrowasapparaten, en hydrowasser voor koud wassen. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 1. ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C.

  Polen

  Het bedrijf ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C., is een Multi-Category, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, artikelen en werken van metaal, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Wadowice Górne, Polen.

 2. STRABO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf STRABO GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 3. SICOMÉTAL

  Frankrijk

  Het bedrijf SICOMÉTAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sneeuwruimers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Zoutstrooiers, Reiniging, industrieel - machines, en Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Saint Claude, Frankrijk.

 4. F.M. MASKINER APS

  Denemarken

  Het bedrijf F.M. MASKINER APS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van mechanische constructies, Sneeuwruimers, Import-export van mechanische constructies, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Gesten, Denemarken.

 5. MV TECHNIKS.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MV TECHNIKS.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Sneeuwruimers, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Chotebor, Tsjechische Rep..

 6. MTD MOTORGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MTD MOTORGERÄTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, Verhuur van industriële installaties, Sneeuwruimers, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Eislingen, Duitsland.

 7. AGROMETALL, S. R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf AGROMETALL, S. R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Sneeuwruimers, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Hermanuv Mestec, Tsjechische Rep..

 8. PRINOTH S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf PRINOTH S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwkanonnen, Sneeuwruimers, Sneeuwkanonnen, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in VIPITENO, Italië.

 1. TELLEFSDAL AS

  Noorwegen

  Het bedrijf TELLEFSDAL AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwkettingen voor auto's, Sneeuwruimers, Wielen - speciale, Sneeuwkettingen voor auto's, Sneeuwruimers, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Sundebru, Noorwegen.

 2. EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. SNEUNIVERSET

  Denemarken

  Het bedrijf SNEUNIVERSET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Rødovre, Denemarken.

 4. REDEN HERMANN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf REDEN HERMANN S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwkanonnen, Sneeuwruimers, Sneeuwkanonnen, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Campo Tures, Italië.

 5. HYDRAC PUHRINGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Oostenrijk

  Het bedrijf HYDRAC PUHRINGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Neuzeug, Oostenrijk.

 6. FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 7. PELTI- JA METALLITYOT OM. VELJ. PASTUHOV

  Finland

  Het bedrijf PELTI- JA METALLITYOT OM. VELJ. PASTUHOV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstels en penselen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiestaal, Sneeuwruimers, Constructiestaal, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Vaasa, Finland.

 8. BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM

  Duitsland

  Het bedrijf BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 9. SCHMIDT HOLLAND B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SCHMIDT HOLLAND B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Holten, Nederland.

 10. KOBIT SPOL. S R. O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KOBIT SPOL. S R. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoutstrooiers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Jicín, Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis