• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sneeuwruimers

Resultaten voor

Sneeuwruimers - Import export

 1. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf heeft een duidelijke missie: de productie en wereldwijde verkoop van multifunctionele systeemvoertuigen voor de meest veeleisende doeleinden. Daarvoor houden we voortdurend voor orgen wat onze onderneming groot heeft gemaakt: hoge kwaliteit, toewijding en technische deskundigheid met een merkbare voorsprong op innovatiegebied voor methodes, producten en services. Om deze voorsprong te behouden, investeren we voortdurend in onderzoek, ontwikkeling en de praktische kennis van onze medewerkers. Sinds 2008 is Holder weer terug in Duitse handen. Drie succesvolle ondernemers uit Baden-Württemberg hebben het merk weer de oude sterke naam teruggegeven. Max Holder GmbH grijpt terug op wat het bedrijf groot heeft gemaakt: hoge kwaliteit, toewijding en innovatieve ideeën. Zoals voorheen worden de voertuigen geproduceerd in de Zwabische plaats Metzingen. De keuze voor Duitsland als productieland is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie en is daarmee een belofte aan onze klanten.

  Website Open In New icon
 2. FIEDLER MASCHINENBAU- UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH biedt u een compleet assortiment aanbouwdelen en aanbouwdelen in de gemeentelijke, milieu- en winterdiensttechniek voor gemeentelijke voertuigen en tractoren. Gemaakt in DUITSLAND - van ontwikkeling tot testen, productie tot installatie en montage of verzending, onze medewerkers zorgen ervoor dat klanten volledig tevreden zijn.

  Website Open In New icon
 3. WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabricage van sneeuwblazers, verkoop wereldwijd, fabricage van vlamgesneden onderdelen en gelaste constructies, regionale verkoop 100 km. Onze robuust gebouwde kotterblazers zijn bestand tegen de hoogste eisen en belastingen - WESTA-sneeuwblazers zijn net zo actief onder extreme omstandigheden in het hooggebergte bij pasopeningen als op luchthavens voor gemeentelijk gebruik in steden en gemeenten en een groot aantal particuliere gebruikers. Voortdurende verdere ontwikkeling van de producten en de grootst mogelijke nabijheid van de operators zijn onze filosofie. De flexibele implementatie van klantspecifieke eisen met behulp van de modernste computerondersteunde ontwerpen en moderne productie op CNC-gestuurde systemen resulteren in producten met de hoogste efficiëntie en het beste klantvoordeel.

  Website Open In New icon
 4. GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE

  Italië

  Verified by europages badge
 5. ZAUGG AG EGGIWIL

  Zwitserland

  ZAUGG AG EGGIWIL is een wereldleider in de ontwikkeling en productie van hoogtechnologische apparatuur voor het ruimen van sneeuw op wegen, rails, vliegvelden en het verwerken van sneeuwhellingen. Speciale apparaten voor gemeentelijke technologie en vloerreiniging maken het aanbod compleet. ZAUGG-producten staan bekend om hun uitstekende Zwitserse kwaliteit, de buitengewone operationele betrouwbaarheid, het onovertroffen werkcomfort, de bovengemiddelde lange levensduur en bieden daarom een maximum aan (opruim) prestaties en zuinigheid. Dankzij constante innovatie en aanpasbaarheid aan de behoeften van klanten is het bedrijf de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en heeft het momenteel ongeveer 160 mensen in Eggiwil en Schüpbach in dienst. Als onderdeel van twee puur regionale profitcenters biedt ZAUGG AG EGGIWIL ook diensten aan op het gebied van landbouwtechniek en bouwdiensten (verwarming/sanitair).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GORYNYCH LLC

  Duitsland

 2. DORELECTROMAH LTD

  Wit Rusland

 3. KLG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. KARCHER CENTER KERPOL

  Polen

 5. ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C.

  Polen

 1. STRABO GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. F.M. MASKINER APS

  Denemarken

 3. PRINOTH S.P.A.

  Italië

 4. BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM

  Duitsland

 5. WINTERDIENST BEST

  Duitsland

 6. SNEUNIVERSET

  Denemarken

 7. FRESIA S.P.A.

  Italië

 8. FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH

  Duitsland

 9. SNEVAGTEN

  Denemarken

 10. FAVERO SNOW TECH S.R.L.

  Italië

 1. ENGO S.R.L.

  Italië

 2. SCHMIDT HOLLAND B.V.

  Nederland

 3. METALLIVABRIK TARTU OY

  Estland

 4. ANTRA AS

  Noorwegen

 5. TRYGVE OWREN AS

  Noorwegen

 6. M.B. DI CLAUDIO MARTIN & C. S.A.S.

  Italië

 7. MTD MOTORGERÄTE GMBH

  Duitsland

 8. BEILHACK SYSTEMTECHNIK UND VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 9. MÄHLER & SÖNER AB

  Zweden

 10. VECOFABRIL - ACESSORIOS E TRANSFORMAÇAO DE VEICULOS,S.A.

  Portugal