• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snijden van kunststoffen - machines

Resultaten voor

Snijden van kunststoffen - machines - Import export

 1. METZNER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Metzner is een internationaal actieve, middelgrote onderneming en een van de toonaangevende fabrikanten van snij- en assemblagemachines voor de verwerking van rubber en kunststoffen, alsmede voor de verwerking van kabels, gevlochten draden en gegolfde buizen. Wij zijn al vele jaren een competente partner voor een breed scala van industrieën. Of het nu gaat om de automobielindustrie, de medische technologie, de schakelkastbouw, de telecommunicatie of de bedrijfsvoertuigenindustrie. Sinds 2018 biedt onze dochteronderneming Metzner E-Mobility ook unieke automatiseringsoplossingen voor de verwerking van hoogspanningskabels en de geautomatiseerde assemblage van HV-connectorsystemen. Op alle productgebieden ontwikkelen wij zowel seriemachines als op maat gemaakte systemen. Voor alle toepassingen die verder gaan dan de functies van de standaardmachines, plannen, ontwikkelen en produceren wij individuele oplossingen volgens de eisen van de klant. Zo ontstaan op basis van onze jarenlange ervaring als machinebouwer volwassen en toepassingsgerichte oplossingen die onder hoge eisen in gebruik zijn. Metzner neemt het hele ontwikkelingsproces van analyse en advies tot concept en succesvolle oplevering voor zijn rekening. Op de volgende pagina's stellen wij enkele oplossingen en productielijnen op maat voor. Ontdek interessante aanknopingspunten voor uw taken!

 2. POLAR-MOHR MASCHINENVERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het assortiment van de onder het merk POLAR verkochte producten is in de laatste decennia voortdurend uitgebreid en omvat tegenwoordig naast snelsnijders complexe, volledig geautomatiseerde snijsystemen, labelsystemen voor snij- en stansetiketten, op maat gemaakte systemen voor de papiergroothandel, driezijdensnijders en compacte snijmachines voor het printen in klein formaat. Slogan: POLAR - Power and Precision in Postpress.

 3. SOLLEX AB

  Zweden

  Het bedrijf SOLLEX AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, Messen en bladen - industrieel, industriële lemmetten, en mesbladen voor het snijden van plastic folie. Het is gevestigd in Malmö, Zweden.

 4. INAN PLASTIK MAKINALARI

  Turkije

  Het bedrijf INAN PLASTIK MAKINALARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, en Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Tekirdag Turkey, Turkije.

 5. FRCNCTEC

  Frankrijk

  Het bedrijf FRCNCTEC, is een Distributeur, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasersnijden, cnc freesbank, en Plasma snijden. Het is gevestigd in Le Plessis-Belleville, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FREZALUKS

  Letland

  Het bedrijf FREZALUKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-freeswerk. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 2. MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijmachines voor rubber, en snijmachines. Het is gevestigd in Bardowick, Duitsland.

 3. CORMAK

  Polen

  Het bedrijf CORMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschapsmachines voor de bewerking van aluminium, laser voor thermische behandeling van metalen, en laser voor het knippen van textiel. Het is gevestigd in Siedlce, Polen.

 4. ROLF SCHLICHT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROLF SCHLICHT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, Snijden en stanzen van rubber en kunststof, Snijden van kunststoffen - machines, en Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Reinfeld/holstein, Duitsland.

 5. APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE

  Frankrijk

  Het bedrijf APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Snijden van kunststoffen - machines, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Snijden van kunststoffen - machines, en injecteren. Het is gevestigd in Saint-Symphorien-D'ozon, Frankrijk.

 1. P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH

  Polen

  Het bedrijf P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasticindustrie - machines en materiaal, Snijden van kunststoffen - machines, Extrusie van kunststoffen - machines, Kunststofindustrie - machines, Plasticindustrie - machines en materiaal, Snijden van kunststoffen - machines, Extrusie van kunststoffen - machines, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Wroclaw, Polen.

 2. ESMAK ESKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf ESMAK ESKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zakvulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, Kunststofindustrie - machines, Snijden van kunststoffen - machines, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. NMA

  Frankrijk

  Het bedrijf NMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, Snijden van kunststoffen - machines, verwerking van kunststoffen, en grondstoffen en halfafgewerkte producten van kunststof. Het is gevestigd in Plan D'orgon, Frankrijk.

 2. SISO - SOLUTIONS INDUSTRIELLES MÉTAUX ET PLASTIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf SISO - SOLUTIONS INDUSTRIELLES MÉTAUX ET PLASTIQUES, is een Onderaannemer, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, uitsnijden van non-ferrometalen, en Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Vaulx En Velin, Frankrijk.

 3. STOBRA JAKUB KRAWCZUK

  Polen

  Het bedrijf STOBRA JAKUB KRAWCZUK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 4. HANZATEC SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf HANZATEC SP. Z O.O., is een Onderaannemer, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren half afgewerkt product, chemische producten voor lederwarenindustrie, cnc snijwerk, en producties op automatische draaibanken. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 5. MICROTEC LABORGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MICROTEC LABORGERÄTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Walldorf, Duitsland.

 6. VELOX-TRADE

  Polen

  Het bedrijf VELOX-TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Odolanów, Polen.

 7. HOLES MÛANYAG-SIKLÓCSAPÁGY KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf HOLES MÛANYAG-SIKLÓCSAPÁGY KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikant van beschermingsuiteinden van kunststof, plastic onderdelen, en productie van kunststof materialen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 8. PACKMASCHINEN WERNER ZUMBROCK

  Duitsland

  Het bedrijf PACKMASCHINEN WERNER ZUMBROCK, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Snijden van kunststoffen - machines, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Kunststofindustrie - machines, Snijden van kunststoffen - machines, Etiketteren en markeren - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 1. BLACKMAN & WHITE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLACKMAN & WHITE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Maldon, Verenigd Koninkrijk.

 2. ILATEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ILATEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, Boekbinderijen - machines en materialen, Import-export van mechanische constructies, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Snijden van kunststoffen - machines, Boekbinderijen - machines en materialen, Import-export van mechanische constructies, en Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Nufringen, Duitsland.

 3. WELDING ENGINEERS LTD

  Zwitserland

  Het bedrijf WELDING ENGINEERS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Kunststofindustrie - machines, Snijden van kunststoffen - machines, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Kunststofindustrie - machines, en Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Genève, Zwitserland.

 4. FUSTELLIFICIO MILANO DI AIELLO DANIEL

  Italië

  Het bedrijf FUSTELLIFICIO MILANO DI AIELLO DANIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren drevels, drevels voor stansmachine, en plexiglasbewerking. Het is gevestigd in Rozzano, Italië.

 5. GÜLDENRING MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GÜLDENRING MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren papierfabriek. Het is gevestigd in Eitorf, Duitsland.

 6. BS PLASTIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf BS PLASTIQUES, en actief in de sector Kunststofproducten - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en kunststof - verwerking, Snijden van kunststoffen - machines, Rubber en kunststof - verwerking, en Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in St Priest En Jarez, Frankrijk.

 7. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  Verenigde Staten

  Het bedrijf FREEMAN SCHWABE MACHINERY, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor industrieel snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papiersnijmachines - industrieel, Snijden - gereedschapsmachines, Snijmachines - textiel, Snijden van kunststoffen - machines, Papiersnijmachines - industrieel, Snijden - gereedschapsmachines, Snijmachines - textiel, en Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Cincinnati, Verenigde Staten.

 8. PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Granuleren van kunststoffen - machines, Extrusie van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, Granuleren van kunststoffen - machines, en Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 9. L & L MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf L & L MASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren grondlaag. Het is gevestigd in Gütersloh, Duitsland.

 10. FUSTELTECNICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FUSTELTECNICA S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Flero, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis