• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snijmachines voor slagerijen en vleeswaren

Resultaten voor

Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren - Import export

 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van gewichtsnauwkeurig snijden tot het nauwkeurig inleggen en verpakken van worst, vlees en kaas: Weber Maschinenbau is één van de toonaangevende systeemaanbieders voor snijtoepassingen en het automatiseren en verpakken van verse producten. Het centrale doel van de onderneming is de klanten te ontzorgen met behulp van uitstekende, individuele oplossingen en hen in staat te stellen hun systemen gedurende de gehele levenscyclus optimaal te gebruiken. Vandaag de dag heeft Weber Maschinenbau ongeveer 1.450 medewerkers in dienst op 22 locaties in 18 landen en draagt iedereen iedere dag met betrokkenheid en passie bij aan het succes van de Weber Groep. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf in familiebezit en wordt het geleid door Tobias Weber, de oudste zoon van de oprichter van het bedrijf, Günther Weber, als CEO.

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italië

  Verified by europages badge

  De snijmachine model S220/AF, van geanodiseerde aluminium legering staat voor snel onderhoud en absolute hygiëne. De regelaar van de snijdikte van 0 tot 15 mm is zeer gevoelig en kan zeer nauwkeurig worden afgesteld. De slijpmachine is eenvoudig te monteren, hetgeen het werk van de gebruiker vergemakkelijkt en de snijkwaliteit van het product garandeert door de tijd heen.

 3. URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Ober-Mörlen, Duitsland.

 4. AG. WORK SOLUTION DI GALASSI CLAUDIO

  Italië

  Het merk AGWS en het bedrijf AG. WORK SOLUTION heeft als doel PROFESSIONALISME en KWALITEIT te leveren aan de Italiaanse gezinnen en ondernemingen, zonder miskenning van het SPAREN. Dit lukt AGWS dankzij haar aanbod van business oplossingen met zeer concurrerende producten tegen zeer scherpe prijzen, gecombineerd met tijdige leveringen en een uitgebreid netwerk van reparatie- en vervangingsdiensten. AGWorkSolution is de goede keuze. Een hondertal klanten profiteren al van onze producten en diensten en zijn zeer tevreden.

 5. E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN

  België

  Wij slachten wekelijks zo'n 4500à 5000 varkens. De karkassen zijn grotendeels bestemd voor versnijding in eigen uitsnijderij. Ook derden (groothandelaars, slagers) kunnen bij ons terecht om varkens te laten slachten. Het varkensslachthuis is HACCP-gecertificeerd, heeft ook een FEDIS FOOD certificaat en het BIO-label. In het runderslachthuis slachten wij wekelijks ongeveer 200 runderen. De meeste runderen worden versneden in onze eigen rundvleesuitsnijderij. Wij slachten ook runderen voor grossiers, slagers en particulieren. Het slachten gebeurt onder continu toezicht van het FAVV. Ook onze eigen kwaliteitsverantwoordelijke waakt continu over hygiëne en voedselveiligheid. Het runderslachthuis heeft een HACCP certificaat, een FEDIS FOOD certificaat voor kmo's en het BIO-label.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALL FOOD MACHINES

  België

  All Food Machines is een dynamisch bedrijf in volle expansie. Wij staan erop u een constante kwaliteit, klantgerichte service en technische dienst te bieden. Bovendien betaalt u bij ons geen euro teveel.All Food Machines biedt heel wat hoogwaardige producten aan. Allemaal machines (occasie en nieuw) voor de voedingsindustrie en uiteraard ook slagerijmachines die vooral populair zijn bij supermarkten, vishandelaars, slagers en traiteurs. Ook kleine en middelgrote voedingsbedrijven kunnen bij ons terecht.Bij All Food Machines vindt u een ruim aanbod nieuwe en volledig gereviseerde machines voor de voedingsindustrie. Dat gaat van slagerijmachines, over vaatwassers, tot verpakkingsmachines. Wij leveren en plaatsen deze machines in uw bedrijf. Daarbovenop bieden wij u een volledige garantie.

 2. LA COUTELLERIE SUÉDOISE

  België

  La Coutellerie Suédoise is de spécialist inzake materiaal voor slagers en slachthuizen sinds 1995. Wij bieden u de beste merken en een uitstekende service zodat u altijd tevreden bent. Kortom, zoekt u materiaal voor slagers en slachthuizen dan is La Coutellerie Suédoise uw spécialist.

 3. SALURE

  Nederland

  Salure is al jarenlang succesvol op het gebied van uitbesteding. Wij onderscheiden ons in de markt door het bieden van hoge kwaliteit en klantgerichtheid. Om die reden hebben in de afgelopen jaren diverse topbedrijven uit vrijwel alle branches voor Salure gekozen. Voert u op dit moment uw salarisadministratie zelf, maar is de continuïteit en kwaliteit niet (volledig) geborgd? Kies dan voor een van de diensten van Salure.

 4. CARNES MURCIA 1981

  Spanje

  Het bedrijf CARNES MURCIA 1981, is een Distributeur, en actief in de sector Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in La Vall D'uixó, Spanje.

 5. FABER SERVICE

  Italië

  Het bedrijf FABER SERVICE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Balansen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, elektronische weegschalen voor winkelbedrijven, snijmachines, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, en reparatiedienst. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 1. POWINOX

  Turkije

  Het bedrijf POWINOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeding - machines en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 2. ITALIAN SLICERS

  Italië

  Het bedrijf ITALIAN SLICERS, is een Distributeur, en actief in de sector Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Cura Carpignano, Italië.

 1. CORTAFIAMBRES LONCHER

  Spanje

  Het bedrijf CORTAFIAMBRES LONCHER, is een Distributeur, en actief in de sector Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren hakmachine. Het is gevestigd in Sant Quirze Del Valles, Spanje.

 2. MANCONI & C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MANCONI & C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische snijmachine. Het is gevestigd in Sumirago, Italië.

 3. SIRMAN S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SIRMAN S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Curtarolo, Italië.

 4. POLZOT GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf POLZOT GIUSEPPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Belluno, Italië.

 5. ROMANO MASSIMO

  Italië

  Het bedrijf ROMANO MASSIMO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren balansen, en snijmachines. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 6. VETTA MACCHI SRL

  Italië

  Het bedrijf VETTA MACCHI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijmachines. Het is gevestigd in Oggiona Con Santo Stefano, Italië.

 7. CAVAZZA CARLO

  Italië

  Het bedrijf CAVAZZA CARLO, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Sasso Marconi, Italië.

 8. FUSI DI FUSI GABRIELE

  Italië

  Het bedrijf FUSI DI FUSI GABRIELE, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Lucca, Italië.

 1. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Casale Monferrato, Italië.

 2. SAMMARTANO GIANLUCA

  Italië

  Het bedrijf SAMMARTANO GIANLUCA, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 3. VE.BA. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf VE.BA. S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 4. MEETING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MEETING S.R.L., en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Pollenza, Italië.

 5. BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Oderzo, Italië.

 6. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italië

  Het bedrijf DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Verbania, Italië.

 7. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAGNONI ENRICO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 8. A.C.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.C.R. S.R.L., en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 9. MAVIC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAVIC S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Vleeshakmachines voor grootkeukens, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Vleeshakmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Oggiona Con Santo Stefano, Italië.

 10. MISTRO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MISTRO S.R.L., en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis