• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snijmachines voor vruchten en groenten

Resultaten voor

Snijmachines voor vruchten en groenten - Import export

 1. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij zijn aanwezig in de belangrijkste tomaten- en fruitverwerkingsgebieden van de wereld. Wij leveren complete lijnen voor de bereiding van tomatensauzen en ketchup. Wij produceren complete lijnen en machines voor de productie van vruchtensappen, proceslijnen, installaties voor de productie van vruchtenmoes, met name appels, peren, perziken en abrikozen. Productie van machines voor de productie van confituren en conserven. Installaties voor de be- en verwerking van tomaten. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen van zand en grove verontreinigingen. Door de speciale technologie en de transformatieprocessen die tot op heden zijn toegepast, is het mogelijk om gisten, alcoholen en azijn als bijproducten van de productie van (al dan niet geklaarde) siropen te verkrijgen. Ing. A. Rossi beschikt over alle knowhow die is vereist om te voldoen aan de technische vereisten van de zuivelsector.

 2. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  België

  Constructie Bruynooghe N.V. is een bekende naam als het gaat om groenteverwerkende machines. Dit voor de verwerking van verse groenten, groenten in conserven en diepvriesgroenten. Wat betreft producten hebben wij ruime ervaring met producten zoals knolgewassen, bijvoorbeeld wortelen, aardappelen, selderij knollen, rapen, rode bieten; peulvruchten zoals bijvoorbeeld erwten, sperziebonen, boterbonen, tuinbonen en andere soorten bonen. Ook zijn wij goed bekend met de verwerking van spinazie, bloemkool, broccoli enz. Naast het verwerken van groenten, is Constructie Bruynooghe N.V. vooral ook gespecialiseerd in verpakkings-, meng en doseerlijnen van diepvriesgroenten en dit in sectoren zoals bereide gerechten, soepen en andere aanhangende sectoren. Wij leveren zowel individuele machines als complete productielijnen "sleutel-op-de-deur" of ook wel "turn-key" genoemd, inclusief automatisatie en waterbehandeling.

 3. TALLERES FELIPE SOLANO

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop- verkoop van machines voor de voedingsmiddelenindustrie.Wij werken met oorspronkelijke reserveonderdelen of op maat en bieden een doeltreffende technische service.Dankzij onze brede ervaring in de sector van de aankoop-verkoop van machines, ontwerpen en vervaardigen wij reserveonderdelen op maat voor alle behoeften van onze klanten.

 4. FOODCONS GMBH & CO.KG

  Duitsland

  FOODCONS GmbH & Co.KG is een fabrikant en leverancier van groeten- en fruitverwerkende machines. Het productassortiment omvat machines voor het snijden en persen voor de verwerking van bijvoorbeeld. aubergines, aardappelen, kolen, wortelen, paprika's, rode bieten, komkommers, selderij, tomaten, courgettes, uien, alsmede ananassen, appels, kiwi's, pompoenen, meloenen, sinaasappelen, citroenen.

 5. AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA

  Spanje

  Het bedrijf AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeding - machines en uitrustingen, Snijmachines voor vruchten en groenten, Voeding - machines en uitrustingen, Snijmachines voor vruchten en groenten, machines voor het weghalen van films, en Industriële kookketels voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Moraleja De Enmedio, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KRONEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRONEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, machines voor behandeling van groente en fruit, wasmachines voor voedingsmiddelen, en Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is gevestigd in Kehl Am Rhein, Duitsland.

 2. GUILLOUARD A NANTES SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf GUILLOUARD A NANTES SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, en verf. Het is gevestigd in Nantes Cedex 02, Frankrijk.

 3. TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Conservenindustrie - machines en materialen, Snijmachines voor vruchten en groenten, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Conservenindustrie - machines en materialen, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Schloß Holte-Stukenbrock, Duitsland.

 4. FAHRENKAEMPER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FAHRENKAEMPER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Conservenindustrie - machines en materialen, Snijmachines voor vruchten en groenten, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Conservenindustrie - machines en materialen, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Schloß Holte-Stukenbrock, Duitsland.

 5. FSI IMPIANTI

  Italië

  Het bedrijf FSI IMPIANTI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen skeletbouw, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Metalen skeletbouw, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en 3D-ontwerp. Het is gevestigd in Scandiano, Italië.

 1. AV GROUP

  Servië

  Het bedrijf AV GROUP, is een Distributeur, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Trstenik, Servië.

 2. GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY

  Italië

  Het bedrijf GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Vescovana, Italië.

 1. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines voor grootkeukens, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Vleeshakmachines voor grootkeukens, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Reichenau, Duitsland.

 2. SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC

  Polen

  Het bedrijf SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Snijmachines voor vruchten en groenten, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Skierniewice, Polen.

 3. SORMAC B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SORMAC B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines voor vruchten en groenten, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Venlo, Nederland.

 4. SOLEMA

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLEMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines voor vruchten en groenten, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Jully Sur Sarce, Frankrijk.

 5. TALLERES ARCOT SL

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES ARCOT SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines voor vruchten en groenten, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Burriana, Spanje.

 6. MIGIRIS, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf MIGIRIS, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines voor vruchten en groenten, Huishoudelijke - grote apparaten, Snijmachines voor vruchten en groenten, en Huishoudelijke - grote apparaten. Het is gevestigd in Mazeikiai, Litouwen.

 7. FIMO A/S

  Denemarken

  Het bedrijf FIMO A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schil- en raspmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Snijmachines voor vruchten en groenten, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Haarby, Denemarken.

 8. TATLO SERVICES

  Bulgarije

  Het bedrijf TATLO SERVICES, is een Distributeur, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 1. J.A.M. INOX PRODUKT ODDZIAL J.A.M. ALU WASIK SP ZOO

  Polen

 2. LAITRAM MACHINERY APS

  Denemarken

 3. MATELINE ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. BOEMA CE SP ZOO

  Polen

 5. HAPAG AG

  Zwitserland

 6. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar is een groothandelaar in levensmiddelen uit Polen met al bijna 30 jaar ervaring. Wij leveren onze producten aan diverse industrieën zoals supermarkten, restaurants, bedrijven met uiteenlopende profielen, instellingen en particulieren. Wij streven ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren tegen de beste prijs om 100 % klanttevredenheid te bereiken. Wij bieden dan ook een breed assortiment van uitmuntende levensmiddelen. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Pasta, •Bereid en ingemaakt vlees, •Granen, •Diverse types meel, •Zuivelproducten, •Suiker, •Specerijen en kruiden, ontdek meer over ons assortiment op onze website! Wij zorgen voor: •Snelle uitvoer van bestellingen, •Aantrekkelijke prijzen, •Een breed assortiment, •Wereldwijde levering Onze producten worden geïmporteerd van betrouwbare leveranciers en plaatselijke landbouwbedrijven voor de beste kwaliteit met optimale smaak. Met ons zet u een uniek smaak op tafel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 7. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FEMIA ontwerpt en bouwt machines en apparatuur voor de bereiding en continue thermische verwerking van groenten, suikermaïs en fruit. FEMIA levert al bijna 60 jaar aan de conserven-, diepvries- en AGF-industrie op elk continent. Van productontvangst in de fabriek tot overbrenging tot verpakking of invrieslijn, wij hebben een antwoord op al uw wensen, met een breed scala aan capaciteiten tot 20 ton per uur: Ontvangst en lijnvoeding, schoonmaken, wassen, sorteren, graderen, ontstalken, trimmen, snijden, transporteren en overbrengen. Continue thermische verwerking: blancheren, koelen, rehydrateren, uitdrogen, drogen.We innoveren en verbeteren voortdurend ons machinepark om aan uw eisen te voldoen: Het rendement van uw lijnen verhogen, de kwaliteit van uw producten behouden, het water- en energieverbruik verminderen, de onderhoudskosten vereenvoudigen en verlagen en de levensduur van uw machines verlengen.

 8. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 9. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunesië

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is een toonaangevende onderneming die produceert en exporteert en gespecialiseerd is in plantaardige oliën zoals zonnebloem-, maïs- en palmolie, en in de productie van fruit en groente in blik, gedroogd fruit, melkpoeder, sauzen en pasta. Wij zijn er trots op u een groot assortiment verse en diepvriesproducten van hoge kwalilteit te bieden die met zorg en op duurzame en milieuvriendelijke manier gekweekt worden. Onze hoogwaardige oliën zoals olijfolie, zonnebloemolie, maïsolie worden zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit en de uitzonderlijke smaak. Wij werken met plaatselijke landbouwers en internationale leveranciers. Ons aan professionals binnen de export en aan de distributie gewijde team heeft gedegen expertise op dit gebied en kunnen inspringen op de unieke behoeften van elke klant (importeurs, exporteurs, groothandelaren, inkoopcentrales, levensmiddelenindustrie, enz.) Bij Eden Farmer zetten wij ons in om onze klanten in heel Frankrijk en in het buitenland de beste producten, gezonde en overheerlijke etenswaren te bieden en onze plaatselijke en internationale leveranciers te steunen.

 10. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis