• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snijmachines voor vruchten en groenten

Resultaten voor

Snijmachines voor vruchten en groenten - Import export

 1. ING. A. ROSSI IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij zijn aanwezig in de belangrijkste tomaten- en fruitverwerkingsgebieden van de wereld. Wij leveren complete lijnen voor de bereiding van tomatensauzen en ketchup. Wij produceren complete lijnen en machines voor de productie van vruchtensappen, proceslijnen, installaties voor de productie van vruchtenmoes, met name appels, peren, perziken en abrikozen. Productie van machines voor de productie van confituren en conserven. Installaties voor de be- en verwerking van tomaten. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen van zand en grove verontreinigingen. Door de speciale technologie en de transformatieprocessen die tot op heden zijn toegepast, is het mogelijk om gisten, alcoholen en azijn als bijproducten van de productie van (al dan niet geklaarde) siropen te verkrijgen. Ing. A. Rossi beschikt over alle knowhow die is vereist om te voldoen aan de technische vereisten van de zuivelsector.

 2. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  België

  Constructie Bruynooghe N.V. is een bekende naam als het gaat om groenteverwerkende machines. Dit voor de verwerking van verse groenten, groenten in conserven en diepvriesgroenten. Wat betreft producten hebben wij ruime ervaring met producten zoals knolgewassen, bijvoorbeeld wortelen, aardappelen, selderij knollen, rapen, rode bieten; peulvruchten zoals bijvoorbeeld erwten, sperziebonen, boterbonen, tuinbonen en andere soorten bonen. Ook zijn wij goed bekend met de verwerking van spinazie, bloemkool, broccoli enz. Naast het verwerken van groenten, is Constructie Bruynooghe N.V. vooral ook gespecialiseerd in verpakkings-, meng en doseerlijnen van diepvriesgroenten en dit in sectoren zoals bereide gerechten, soepen en andere aanhangende sectoren. Wij leveren zowel individuele machines als complete productielijnen "sleutel-op-de-deur" of ook wel "turn-key" genoemd, inclusief automatisatie en waterbehandeling.

 3. TALLERES FELIPE SOLANO

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop- verkoop van machines voor de voedingsmiddelenindustrie.Wij werken met oorspronkelijke reserveonderdelen of op maat en bieden een doeltreffende technische service.Dankzij onze brede ervaring in de sector van de aankoop-verkoop van machines, ontwerpen en vervaardigen wij reserveonderdelen op maat voor alle behoeften van onze klanten.

 4. FOODCONS GMBH & CO.KG

  Duitsland

  FOODCONS GmbH & Co.KG is een fabrikant en leverancier van groeten- en fruitverwerkende machines. Het productassortiment omvat machines voor het snijden en persen voor de verwerking van bijvoorbeeld. aubergines, aardappelen, kolen, wortelen, paprika's, rode bieten, komkommers, selderij, tomaten, courgettes, uien, alsmede ananassen, appels, kiwi's, pompoenen, meloenen, sinaasappelen, citroenen.

 5. AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA

  Spanje

  Het bedrijf AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeding - machines en uitrustingen, Snijmachines voor vruchten en groenten, Voeding - machines en uitrustingen, Snijmachines voor vruchten en groenten, machines voor het weghalen van films, en Industriële kookketels voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Moraleja De Enmedio, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BARCHINKAR

  Iran

  Het bedrijf BARCHINKAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hakmachines, en Hakmachines. Het is gevestigd in Alborz Karaj, Iran.

 2. KRONEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRONEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, machines voor behandeling van groente en fruit, wasmachines voor voedingsmiddelen, en Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is gevestigd in Kehl Am Rhein, Duitsland.

 3. GUILLOUARD A NANTES SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf GUILLOUARD A NANTES SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, en verf. Het is gevestigd in Nantes Cedex 02, Frankrijk.

 4. TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Conservenindustrie - machines en materialen, Snijmachines voor vruchten en groenten, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Conservenindustrie - machines en materialen, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Schloß Holte-Stukenbrock, Duitsland.

 5. FAHRENKAEMPER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FAHRENKAEMPER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Conservenindustrie - machines en materialen, Snijmachines voor vruchten en groenten, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Conservenindustrie - machines en materialen, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Schloß Holte-Stukenbrock, Duitsland.

 1. FSI IMPIANTI

  Italië

  Het bedrijf FSI IMPIANTI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen skeletbouw, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Metalen skeletbouw, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en 3D-ontwerp. Het is gevestigd in Scandiano, Italië.

 2. AV GROUP

  Servië

  Het bedrijf AV GROUP, is een Distributeur, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Trstenik, Servië.

 1. HB INTERNATIONAL MACHINERY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HB INTERNATIONAL MACHINERY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Jiangsu, China.

 2. SHUNLING REFRIGERATION KITCHENWARE EQUIPMENT FACTROY

  China

  Het bedrijf SHUNLING REFRIGERATION KITCHENWARE EQUIPMENT FACTROY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Shunde/foshan, China.

 3. GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY

  Italië

  Het bedrijf GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Vescovana, Italië.

 4. SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC

  Polen

  Het bedrijf SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Snijmachines voor vruchten en groenten, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Skierniewice, Polen.

 5. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines voor grootkeukens, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Vleeshakmachines voor grootkeukens, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Reichenau, Duitsland.

 6. SORMAC B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SORMAC B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines voor vruchten en groenten, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Venlo, Nederland.

 7. TALLERES ARCOT SL

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES ARCOT SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines voor vruchten en groenten, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Burriana, Spanje.

 8. MIGIRIS, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf MIGIRIS, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines voor vruchten en groenten, Huishoudelijke - grote apparaten, Snijmachines voor vruchten en groenten, en Huishoudelijke - grote apparaten. Het is gevestigd in Mazeikiai, Litouwen.

 1. SOLEMA

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLEMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines voor vruchten en groenten, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Jully Sur Sarce, Frankrijk.

 2. ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in zhoushan, China.

 3. FIMO A/S

  Denemarken

  Het bedrijf FIMO A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schil- en raspmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Snijmachines voor vruchten en groenten, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Haarby, Denemarken.

 4. QINGDAO XINHONGFENG PLASTICS MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO XINHONGFENG PLASTICS MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in qingdao, China.

 5. TATLO SERVICES

  Bulgarije

  Het bedrijf TATLO SERVICES, is een Distributeur, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 6. LAITRAM MACHINERY APS

  Denemarken

 7. BOEMA CE SP ZOO

  Polen

 8. MATELINE ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. J.A.M. INOX PRODUKT ODDZIAL J.A.M. ALU WASIK SP ZOO

  Polen

 10. HAPAG AG

  Zwitserland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis