• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snoeien en kappen van bomen

Resultaten voor

Snoeien en kappen van bomen - Import export

 1. OMEGA 69

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OMEGA 69, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, Snoeien en kappen van bomen, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, periodiek onderhoud tuin, Snoeien en kappen van bomen, en grondverzet. Het is gevestigd in Saint-Fons, Frankrijk.

 2. ACG GROUP

  België

  ACG Group in een beschutte werkplaats te Deurne. De Group is ondergesplitst in ACG Packaging, ACG Industrie en ACG Groenzorg. ACG Packaging is al meer dan 40 jaar specialist in industriële verpakkingen, met tevreden klanten wereldwijd. ACG Packaging focust op de markt van non-food consumentengoederen en verwerkt orders van 500 tot meer dan 5.000.000 stuks. ACG Industrie verzorgt al uw montage- en onderdelen logistiek (assemblage, electro technisch samenstelling, bekabeling). Ten slotte verzorgd ACG Groenzorg uw grasperken, hagen, parkeerplaatsen, struiken en bomen. ACG Groenzorg stelt vandaag meer dan 35 personen te werk en voert opdrachten uit voor ondernemingen, publieke besturen en particulieren met grote tuinen.

 3. ARALEA

  België

  Aralea VZW is een beschuttende werkplaats gelegen in Brasschaat. Onze doelstelling is om de tewerkstelling van mensen met een handicap te bevorderen. Dit realiseren wij door de arbeiders van een beroepsopleiding en passende tewerkstelling te voorzien. Aralea VZW beschikt over uitgeruste en professionele machines waardoor onze gemotiveerde medewerkers uw project kunnen uitvoeren. Wij bieden een waaier van diensten in de groenzorg aan voor zowel openbare besturen, bedrijven in de privésector als particulieren. Onderhoud van straten en pleinen, onderhoud van bedrijfs- en schoolterreinen, onderhoud van parken en bossen, grachten reinigen en profileren, wandelwegen onderhouden, gras- en sportterreinnen onderhouden, snoeiwerken, bomen kappen en heraanplanten, en meer.

 4. BOOMVERZORGINGSBEDRIJF D.VERHEIJ

  Nederland

  Boomverzorgingsbedrijf D.Verheij kapt en snoeit bomen. De tuinen in Nederland zijn vaak klein, wat de werkruimte beperkt. De kap van een boom in deze situatie is onze specialiteit: schuttingen, schuurtjes en tuinhuisjes moeten worden ontzien. In deze situatie maken wij gebruik van klimtechniek. Zie hiervoor de onderstaande film. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden: -kappen van bomen en struiken. -snoeien van bomen en struiken. -uitdunnen van bossen. -verwijderen van stronken. -afvoeren van takken en stamhout. -afkorten en kloven van hout. -versnipperen van takken. -leveren van snippers Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de bovengenoemde werkzaamheden, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ook het offerte formulier invullen, u ontvangt dan een offerte via uw email-adres.

 5. DE CLEYN & CO

  België

  De Cleyn & Co is gespecialiseerd in : snoeien, vellen en verhakselen van bomen en hagen, ook ontbossen, snoeien van moeilijke bomen met hoogtewerkers, vrijmaken van bouw en industriegronden, uitfrezen van stronken of uitgraven met kraan, rooien en verhakselen van fruitbomen, containers voor groot snoeihout of vervoer van hout, leveren van brandhout in verschillende mogelijkheden, minigraafwerken, snoeiwerken met spin hoogtewerker en verhuur van spin hoogetewerker 30m, met chauffeur.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARPENTIER

  België

  NV Carpentier is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring en NBN ISO 9001 en VCA* gecertificeerd. Wij zijn uw partner in grond- en waterwerken, nivelleren, snoei- en maaiwerken, zoutstrooiwerken (sneeuw- en ijzelbestrijding), landbouwwerken. Voor al deze werken zijn we steeds uitgerust met het nieuwste materieel. Contacteer ons vrijblijvend voor meer inlichtingen.

 2. CLAES KRIS

  België

  Kris Claes is aanemer van grondwerkzaamheden en is voornamelijk gespecialiseerd in grondwerken (ophogen van terreinen, nivelleren, ..), houthakselen, gazon zaaien (frezen, mesten, …) en het snoeien en vellen van (gevaarlijke) bomen en struiken.

 3. BART-LINE

  België

  Bart-Line is gespecialiseerd in tuinwerken, boomverzorging en waterwerken.

 4. THE TREE SURGERY COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE TREE SURGERY COMPANY LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren omhakken van bomen, snoeiwerkzaamheden in de bergen, heggenscharen, en breekmachines voor hout. Het is gevestigd in Plymouth, Verenigd Koninkrijk.

 5. ABES

  België

  Het bedrijf ABES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren boomsnoeiwerkzaamheden, snoeien fruitbomen, omhakken van bomen, en hakken van gevaarlijke bomen. Het is gevestigd in Ottignies, België.

 1. TREE SURGEONS WIMBLEDON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TREE SURGEONS WIMBLEDON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. HAUTBOULEAU

  België

  Het bedrijf HAUTBOULEAU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in Namur, België.

 1. SURREY TREE SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SURREY TREE SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. EUROGREEN

  België

  Het bedrijf EUROGREEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Beplantingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoeien en kappen van bomen, Tegels, plavuizen - ondernemingen, Banken voor plantsoenen en parken, gazons, Snoeien en kappen van bomen, Tegels, plavuizen - ondernemingen, en Banken voor plantsoenen en parken. Het is gevestigd in Sombreffe, België.

 3. MONSEUR BERNARD

  België

  Het bedrijf MONSEUR BERNARD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinen en parken - realisatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoeien en kappen van bomen, periodiek onderhoud tuin, omheiningen, Snoeien en kappen van bomen, en omhakken van bomen. Het is gevestigd in Thimister-Clermont, België.

 4. SURREY STUMP SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SURREY STUMP SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in Camberley, Verenigd Koninkrijk.

 5. SOS TREE SURGERY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SOS TREE SURGERY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

 6. FORÊT ET NATURE

  Luxemburg

  Het bedrijf FORÊT ET NATURE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Herbebossing, hakken van gevaarlijke bomen, onderhoud van de bossen, Herbebossing, en uitzagen van hout. Het is gevestigd in Grosbous, Luxemburg.

 7. ARBORICOLTURA PERELLI

  Italië

  Het bedrijf ARBORICOLTURA PERELLI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in Ferrara, Italië.

 8. GW TREE SURGERY & STUMP GRINDING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GW TREE SURGERY & STUMP GRINDING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in Ashford, Verenigd Koninkrijk.

 1. FACE SUD

  Frankrijk

  Het bedrijf FACE SUD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoeien en kappen van bomen, Deken, isolatie, en Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in Le-Muy, Frankrijk.

 2. VOLTIGE LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf VOLTIGE LUXEMBOURG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Timmerwerk - uitvoering, Timmerwerk - uitvoering, en reinigingsdiensten voor vensters. Het is gevestigd in Munsbach, Luxemburg.

 3. ROUND TOP TREES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROUND TOP TREES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in Bognor Regis, Verenigd Koninkrijk.

 4. SUCCESS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf SUCCESS SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in Kleosin, Polen.

 5. AGROSERVEIS

  Spanje

  Het bedrijf AGROSERVEIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fytosanitaire behandelingen. Het is gevestigd in Alcasser, Spanje.

 6. NAZARIAN ESPACES VERTS

  Frankrijk

  Het bedrijf NAZARIAN ESPACES VERTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, en onderhoud openbare groenstroken. Het is gevestigd in Nice, Frankrijk.

 7. LTC TREE SURGERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LTC TREE SURGERY LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren dendritische chirurgie, omhakken van bomen, consultaties tuinarchitecten, en reinigingsdiensten voor tuinen. Het is gevestigd in Wigan, Verenigd Koninkrijk.

 8. TIMBER TECH TREE SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TIMBER TECH TREE SERVICES, is een Onderaannemer, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren dendritische chirurgie, stammen van brandhout, heggenscharen, en boomklimdiensten. Het is gevestigd in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

 9. MANUEL HASEL DER BAUMKLETTERER

  Duitsland

  Het bedrijf MANUEL HASEL DER BAUMKLETTERER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is gevestigd in Bühl-Eisental, Duitsland.

 10. HOWANDWHENTOPRUNE

  Argentinië

  Het bedrijf HOWANDWHENTOPRUNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren snoeien fruitbomen, snoeiwerkzaamheden in de bergen, snoeien van planten, en boomsnoeiwerkzaamheden. Het is gevestigd in Colonia Caroya, Argentinië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis