• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snoeien en kappen van bomen

Resultaten voor

Snoeien en kappen van bomen - Import export

 1. ACG GROUP

  België

  ACG Group in een beschutte werkplaats te Deurne. De Group is ondergesplitst in ACG Packaging, ACG Industrie en ACG Groenzorg. ACG Packaging is al meer dan 40 jaar specialist in industriële verpakkingen, met tevreden klanten wereldwijd. ACG Packaging focust op de markt van non-food consumentengoederen en verwerkt orders van 500 tot meer dan 5.000.000 stuks. ACG Industrie verzorgt al uw montage- en onderdelen logistiek (assemblage, electro technisch samenstelling, bekabeling). Ten slotte verzorgd ACG Groenzorg uw grasperken, hagen, parkeerplaatsen, struiken en bomen. ACG Groenzorg stelt vandaag meer dan 35 personen te werk en voert opdrachten uit voor ondernemingen, publieke besturen en particulieren met grote tuinen.

 2. STROYLESTORG LLC

  Rusland

  StroyLesTorg LLC - hoogwaardige huizen van Noord-Europees grenen - een productiebedrijf dat sinds 2012 op de markt actief is. We zijn gevestigd in de Vologda-regio met uitgestrekte reserves van milieuvriendelijke noordelijke bossen.Het is voor ons een genoegen om eersteklas Scandinavische houten huizen te bouwen, omdat we van dit vak houden en professioneel bezig zijn met kappen. De technische uitrusting en de omstandigheden waarin het werk wordt uitgevoerd bij de productie van houten huizen zijn belangrijk.Onze timmerlieden zullen in staat zijn om een blokhut van de meest complexe configuratie voor u te kappen, aangezien we alle kaptechnieken verkrijgen.Wij bieden onze medewerkers de beste voorwaarden voor houtverwerking en productie van houten huizen, badhuizen en andere constructies.

 3. ARALEA

  België

  Aralea VZW is een beschuttende werkplaats gelegen in Brasschaat. Onze doelstelling is om de tewerkstelling van mensen met een handicap te bevorderen. Dit realiseren wij door de arbeiders van een beroepsopleiding en passende tewerkstelling te voorzien. Aralea VZW beschikt over uitgeruste en professionele machines waardoor onze gemotiveerde medewerkers uw project kunnen uitvoeren. Wij bieden een waaier van diensten in de groenzorg aan voor zowel openbare besturen, bedrijven in de privésector als particulieren. Onderhoud van straten en pleinen, onderhoud van bedrijfs- en schoolterreinen, onderhoud van parken en bossen, grachten reinigen en profileren, wandelwegen onderhouden, gras- en sportterreinnen onderhouden, snoeiwerken, bomen kappen en heraanplanten, en meer.

 4. ECOBOIS

  België

  Voor kwaliteitsbrandhout en alle snoei- en velwerken bent u bij ons aan het juiste adres. De verschillende aspecten van ons bedrijf zijn opgesplitst zodat u op een eenvoudige en overzichtelijke manier alles over ons te weten kan komen. Voor meer vragen of bijkomende informatie, aarzel niet om ons te contacteren. Ecobois werd opgericht in 1987. Door de jaren heen bouwde Danny Devriendt het uit van een klein transportbedrijf tot een expert in complexe snoeiwerken en brandhout. Gedurende 25 jaar werd kennis, expertise en vakmanschap vergaard en doorgegeven van generatie op generatie. Door deze ervaring zijn we vandaag in staat om de meest complexe snoeiwerken uit te voeren en kunnen we onze klanten eerste klasse brandhout leveren tegen de beste prijs. Kwaliteit en service staat bij ons op de eerste plaats.

 5. BOOMVERZORGINGSBEDRIJF D.VERHEIJ

  Nederland

  Boomverzorgingsbedrijf D.Verheij kapt en snoeit bomen. De tuinen in Nederland zijn vaak klein, wat de werkruimte beperkt. De kap van een boom in deze situatie is onze specialiteit: schuttingen, schuurtjes en tuinhuisjes moeten worden ontzien. In deze situatie maken wij gebruik van klimtechniek. Zie hiervoor de onderstaande film. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden: -kappen van bomen en struiken. -snoeien van bomen en struiken. -uitdunnen van bossen. -verwijderen van stronken. -afvoeren van takken en stamhout. -afkorten en kloven van hout. -versnipperen van takken. -leveren van snippers Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de bovengenoemde werkzaamheden, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ook het offerte formulier invullen, u ontvangt dan een offerte via uw email-adres.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. CARPENTIER

  België

  NV Carpentier is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring en NBN ISO 9001 en VCA* gecertificeerd. Wij zijn uw partner in grond- en waterwerken, nivelleren, snoei- en maaiwerken, zoutstrooiwerken (sneeuw- en ijzelbestrijding), landbouwwerken. Voor al deze werken zijn we steeds uitgerust met het nieuwste materieel. Contacteer ons vrijblijvend voor meer inlichtingen.

 2. DE CLEYN & CO

  België

  De Cleyn & Co is gespecialiseerd in : snoeien, vellen en verhakselen van bomen en hagen, ook ontbossen, snoeien van moeilijke bomen met hoogtewerkers, vrijmaken van bouw en industriegronden, uitfrezen van stronken of uitgraven met kraan, rooien en verhakselen van fruitbomen, containers voor groot snoeihout of vervoer van hout, leveren van brandhout in verschillende mogelijkheden, minigraafwerken, snoeiwerken met spin hoogtewerker en verhuur van spin hoogetewerker 30m, met chauffeur.

 3. LAUWEREYS

  België

  Onze voornaamste activiteiten zijn: - Verhuur en verkoop van hoogwerkers en spinnen - Herstellen en onderhoud hoogwerkers en spinnen - Snoeien en vellen van bomen. Onze service: Ter plaatse bekijken hoe en op welke wijze de werken het gemakkelijkst uitgevoerd kunnen worden. De werken worden met u besproken en er wordt geheel gratis een prijsofferte gemaakt. Dispatching is dag en nacht bereikbaar. Wij werken ook in onderaanneming.

 4. CLAES KRIS

  België

  Kris Claes is aanemer van grondwerkzaamheden en is voornamelijk gespecialiseerd in grondwerken (ophogen van terreinen, nivelleren, ..), houthakselen, gazon zaaien (frezen, mesten, …) en het snoeien en vellen van (gevaarlijke) bomen en struiken.

 5. BART-LINE

  België

  Bart-Line is gespecialiseerd in tuinwerken, boomverzorging en waterwerken.

 1. THE TREE SURGERY COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. ABES

  België

 3. NAZARIAN ESPACES VERTS

  Frankrijk

 4. JW TREE SURGERY & GARDENS

  Verenigd Koninkrijk

 5. EUROGREEN

  België

 6. FACE SUD

  Frankrijk

 7. HOWANDWHENTOPRUNE

  Argentinië

 8. TIMBER TECH TREE SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

 9. SAGEWERK BILL

  België

 10. MANUEL HASEL DER BAUMKLETTERER

  Duitsland

 1. SUCCESS SP. Z O.O.

  Polen

 2. MONSEUR BERNARD

  België

 3. ARBORICOLTURA PERELLI

  Italië

 4. VOLTIGE LUXEMBOURG

  Luxemburg

 5. BAUMDIENST ROGAN

  Duitsland

 6. TREE SURGEONS WIMBLEDON

  Verenigd Koninkrijk

 7. NARCISO GROUP SRL

  Italië

 8. BAUMGLÜCK BAUMPFLEGE GMBH

  Duitsland

 9. AGROSERVEIS

  Spanje

 10. BOURBON ELAGAGE

  Frankrijk