• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snoeien en kappen van bomen

Resultaten voor

Snoeien en kappen van bomen - Import export

 1. ARALEA

  België

  Aralea VZW is een beschuttende werkplaats gelegen in Brasschaat. Onze doelstelling is om de tewerkstelling van mensen met een handicap te bevorderen. Dit realiseren wij door de arbeiders van een beroepsopleiding en passende tewerkstelling te voorzien. Aralea VZW beschikt over uitgeruste en professionele machines waardoor onze gemotiveerde medewerkers uw project kunnen uitvoeren. Wij bieden een waaier van diensten in de groenzorg aan voor zowel openbare besturen, bedrijven in de privésector als particulieren. Onderhoud van straten en pleinen, onderhoud van bedrijfs- en schoolterreinen, onderhoud van parken en bossen, grachten reinigen en profileren, wandelwegen onderhouden, gras- en sportterreinnen onderhouden, snoeiwerken, bomen kappen en heraanplanten, en meer.

 2. STROYLESTORG LLC

  Rusland

  StroyLesTorg LLC - hoogwaardige huizen van Noord-Europees grenen - een productiebedrijf dat sinds 2012 op de markt actief is. We zijn gevestigd in de Vologda-regio met uitgestrekte reserves van milieuvriendelijke noordelijke bossen.Het is voor ons een genoegen om eersteklas Scandinavische houten huizen te bouwen, omdat we van dit vak houden en professioneel bezig zijn met kappen. De technische uitrusting en de omstandigheden waarin het werk wordt uitgevoerd bij de productie van houten huizen zijn belangrijk.Onze timmerlieden zullen in staat zijn om een blokhut van de meest complexe configuratie voor u te kappen, aangezien we alle kaptechnieken verkrijgen.Wij bieden onze medewerkers de beste voorwaarden voor houtverwerking en productie van houten huizen, badhuizen en andere constructies.

 3. CARPENTIER

  België

  NV Carpentier is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring en NBN ISO 9001 en VCA* gecertificeerd. Wij zijn uw partner in grond- en waterwerken, nivelleren, snoei- en maaiwerken, zoutstrooiwerken (sneeuw- en ijzelbestrijding), landbouwwerken. Voor al deze werken zijn we steeds uitgerust met het nieuwste materieel. Contacteer ons vrijblijvend voor meer inlichtingen.

 4. DE CLEYN & CO

  België

  De Cleyn & Co is gespecialiseerd in : snoeien, vellen en verhakselen van bomen en hagen, ook ontbossen, snoeien van moeilijke bomen met hoogtewerkers, vrijmaken van bouw en industriegronden, uitfrezen van stronken of uitgraven met kraan, rooien en verhakselen van fruitbomen, containers voor groot snoeihout of vervoer van hout, leveren van brandhout in verschillende mogelijkheden, minigraafwerken, snoeiwerken met spin hoogtewerker en verhuur van spin hoogetewerker 30m, met chauffeur.

 5. THE TREE SURGERY COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ABES

  België

 2. HOWANDWHENTOPRUNE

  Argentinië

 3. SURREY STUMP SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

 4. ARBORICOLTURA PERELLI

  Italië

 5. VOLTIGE LUXEMBOURG

  Luxemburg

 1. SOS TREE SURGERY

  Verenigd Koninkrijk

 2. AGROSERVEIS

  Spanje

 1. BOURBON ELAGAGE

  Frankrijk

 2. MANUEL HASEL DER BAUMKLETTERER

  Duitsland

 3. BAUMDIENST ROGAN

  Duitsland

 4. JW TREE SURGERY & GARDENS

  Verenigd Koninkrijk

 5. GW TREE SURGERY & STUMP GRINDING

  Verenigd Koninkrijk

 6. SUCCESS SP. Z O.O.

  Polen

 7. A.T.S - ALTI TECH SERVICES

  Frankrijk

 8. NAZARIAN ESPACES VERTS

  Frankrijk

 1. TREE SURGEONS WIMBLEDON

  Verenigd Koninkrijk

 2. BAUMGLÜCK BAUMPFLEGE GMBH

  Duitsland

 3. SURREY TREE SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

 4. ROUND TOP TREES

  Verenigd Koninkrijk

 5. LTC TREE SURGERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. HAUTBOULEAU

  België

 7. FORÊT ET NATURE

  Luxemburg

 8. FACE SUD

  Frankrijk

 9. NARCISO GROUP SRL

  Italië

 10. MONSEUR BERNARD

  België