• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snoepjes met caramel

Resultaten voor

Snoepjes met caramel - Import export

 1. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Correze te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verrukken. Altijd op zoek naar nieuwigheden, stellen wij onze knowhow ter beschikking om u verfijnde en lekkere producten aan te bieden. Wij zijn trots op ons engagement om al onze producten te ontwikkelen in onze productiewerkplaats in Objat (19), met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de ingrediënten die wij zelf selecteren. We maken gebruik van patissiers en chocolatiers om onze producten te ontwerpen. Bij LIMOUZI SAVEURS waarderen we lokale producten en bieden we een breed scala aan producten zoals jam, stroop, droge koekjes, gekarameliseerde en chocoladenoten, cailloux (chocoladesnoepjes met noten), nougats, karamels, vruchtengelei en andere lekkernijen, om de smaakpapillen van lokale smaakliefhebbers tevreden te stellen. Wij zetten ons in voor kwaliteit, knowhow en innovatie om aan uw verwachtingen te voldoen.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. PUMPIDUP

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PUMPIDUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Moeren, Delicatessen, Snoepjes met caramel, borrelhapje, popcorn, bonbons, dieetmaaltijd, crackers, en zaad. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 3. RAFFAEL S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAFFAEL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepjes met caramel, geglaceerde kastanjes, panettone, en Snoepjes met caramel. Het is gevestigd in Montoro, Italië.

 4. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Rusland

  SOFI BAKERY – is een creatieve workshop. Waar snoepgoed van hoogste kwaliteit wordt gemaakt – versierde honing kruidkoeken, snoeprepen en harde snoep, gemaakt door een team van professionals: bakkers, banketbakkers, suikerbakkers en artiesten. SOFI BAKERY – de kunst van het maken van geschenken. De banket chefs in het SOFI studio bakken en versieren kruidkoek volledig met de hand. Wij ontwikkelen en handhaven constant de beste tradities van de suikerwarenindustrie in Rusland. In het vervaardigingsproces maken wij uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, in unieke combinaties. SOFI BAKERY – het geheim van succes. De recepten van onze gemberkoekjes zijn gebaseerd op oude Russische tradities en adequaat aangevuld met de geheimen van Europese ambachtelijke banketbakkers, terwijl een royale hoeveelheid honing en specerijen, zoals gember, kaneel, cacao en meer, onze kruidkoek die unieke chocoladekleur, feestelijke smaak en zachte textuur geven. Het SOFI gemberkoekje is het beste product van het jaar. Gouden medaille!

 5. AMEEL CANDY WORLD

  België

  Ameel Candy is een specialist in suikerwerk zoals confiserie, nougat, spek, marsepein, toffees, drops, gommen, kauwgom, displays... Ze leveren verschillende producten zoals : lollywood, american fun food, wafels, gebak, biscuits, peperkoek, beleg, chocolade, candy bars, pralines, gechocolateerde confiserie, gespecialiseerde confiserie, nougat, spek, marsepein, toffees en drops, gommen, kinderartikels, kauwgom, chips, snacks, dranken, suikervrij, convenience... Eigen merken: Lollywood (snoep), Biscyland (wafels) en Chocola Amore (chocolade). Displays en toestellen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DILLS

  België

  Dills Digestive Mints zijn zacht verfrissende muntjes op basis van essentiële oliën uit o.a. koriander, kruidnagel, angelica, citroen en bittere sinaasschil. Deze kruiden en vruchten geven niet alleen een unieke smaak, maar ze staan ook bekend voor hun digestieve eigenschappen. Dills Digestive Mints helpen de spijsvertering bevorderen. Dills is evenwel geen geneesmiddel en kan dus onbeperkt verbruikt worden, altijd en overal. Daarom hebben we ze verpakt in een handig doosje, dat u overal kan meenemen.

 2. TEST

  Nederland

  snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk

 3. CONFISERIE THIJS

  België

  Confiserie Thijs heeft een basisassortiment van niet minder dan 300 artikelen. Bij de vele soorten gommetjes, lollies, bonbons... vindt u vast en zeker iets dat geschikt is voor uw klanten. Maar wij maken ook producten op maat: speciale kleuren, verrassende vormen, aparte smaken, aangepaste verpakkingen. Kortom, gepersonaliseerde producten voor elke marketingstrategie en elke specifieke markt. Unieke producten en een soepele, persoonlijke service. Dat zijn de sterke punten van Confiserie Thijs.

 4. WYCAM'S

  België

  Wycam’s Traditionele Belgische confiserie. Wycam’s is een Belgische producent van traditioneel en kwaliteitsvol hard suikerwerk dat gemaakt wordt volgens een zeer modern fabricageproces. Alle producten worden vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten en verpakt met de modernste technieken. Wycam’s koos voor een unieke formule: hard suikerwerk verpakt in blikjes met een mooie ambachtelijke uitstraling. Wycam’s heeft al meer dan 60 jaar een belangrijke en unieke positie in de wereld van de Belgische confiserie. Volgens authentieke recepten, maar met de modernste apparatuur, levert Wycam’s betaalbare kwaliteitsproducten, die bij iedereen in de smaak vallen. Merken: Wycam’s Borstbollen, Wycam’s Mintoes en Wycam’s Vruchten Bonbons.

 5. CONTINENTAL SWEETS BELGIUM

  België

  Continental Sweets Belgium is een vooraanstaand Belgisch distributie- huis van zoetwaren en kauwgom. Wij verdelen een zeer breed aanbod van kwalitatief hoogstaande producten. Je vindt onze producten terug in supermarkten, benzinestations, krantenwinkels, .... Continental Sweets Belgium streeft ernaar het meest gewaardeerde distributiehuis te zijn. Deze site geeft een beeld van ons bedrijf, onze merken en onze passie voor snoepgoed. Continental Sweets Belgium heeft een exclusieve samenwerking met verschillende merken fabrikanten. Dit zijn merken waarvoor Continental Sweets Belgium de exclusieve distributie, sales en marketing op zich neemt: Sportlife, Lutti, Läkerol, King, Maaza, Confiserie Thijs, Landleben, La Vie, Venco, Redband, Crest, Zeta, Swizzels, Daim, Pauly, Moritz, Asba.

 1. CONFISERIE VAN DAMME

  België

  Confiserie Van Damme produceert sinds 1988 snoepgoed van hoge kwaliteit. Volledig naar uw smaak. Onze ervaring staat in het teken van uw creativiteit. Zo leveren we u maatwerk in de meest uiteenlopende vormen en verpakkingen. Confiserie Van Damme is nog altijd een familiebedrijf. We combineren diepgewortelde tradities met spitstechnologie. Permanente innovaties op het vlak van smaak, vorm en houdbaarheid verzekeren een topproduct. Uw ideeën zijn onze inspiratiebron: Wij brengen ze smakelijk en aantrekkelijk in de winkelrekken.

 2. MARS BELGIUM

  België

  CHOCOLATE: Mars is een belangrijke speler in het chocoladesegment, met zeven van de twintig best verkochte tussendoortjes ter wereld (Snickers, Mars, Twix, M&M’s, Bounty, Milky Way, Balisto, Celebrations, Maltesers, Mars Ice-Cream…) . PETCARE: Mars voedt sinds 1935 huisdieren en is een gerenommeerde fabrikant van dierenvoeding voor honden en kitten (Whiskas, Pedigree, Sheba, Cesar, Frolic, Perfect It, Nutro, Catsan…). FOOD: Het Food segment van Mars produceert rijst, tarwe, pasta, sauzen en Aziatische maaltijdcomponenten van alom gekende merken (Uncle Ben’s, Miracoli, Pamesello, Ebly, Suzi Wan…). WRIGLEY GUM & CONFECTIONS: Wrigley, nr. 1 van de kauwgom in de wereld, is een van de belangrijkste bedrijven in zoetwaren dat actief is in 40 landen en zijn producten verkoopt in meer dan 180 landen (Freedent, 5 Gum, Wrigley, Hubba Bubba, Sugus…).

 1. CLOETTA

  België

  Cloetta, opgericht in 1862, is een toonaangevend zoetwaren bedrijf in Scandinavië, Nederland en Italië. Cloetta is de producent en marketeer van suikerwerk, chocolade producten, pastilles en kauwgom. In totaal worden Cloetta producten in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht. Cloetta heeft toonaangevende merken binnen de verschillende productcategorieën in verschillende landen. Cloetta is producent van bekende, populaire merken zoals: Läkerol, Cloetta, jenkki, Kexchoklad, Malaco, Sportlife, Saila, Red Band en Sperlari, allemaal met een lange erfenis en traditie. Binnen chocolade heeft Cloetta een leidende positie in Zweden met de merken Kexchoklad, Polly, Center en Plopp. In Finland heeft Cloetta een sterke lokale positie met de merken Tupla, Royal, Pollyand Center. In Noorwegen populaire merken zijn Popsy (Polly), Centrum, Sportlunch en brug, en in Italië Cloetta is de leider in kerst seizoensgebonden producten met Sperlari...

 2. NAUJOJI RUTA, AB

  Litouwen

  Naujoji ruta, AB produceert marshmallows, suikergoed en karamel met vulling, suikervrije producten, wafel- en chocoladesnoepjes in allerlei smaken. Het bedrijf produceert ook brosse en chocoladesnoepjes met verschillende likeursmaken en ander snoepgoed. Naujoji ruta, AB kan een groot aantal merken of een “Private Label” aanbieden. De productkwaliteit is gegarandeerd door internationale kwaliteitscertificaten en een strenge kwaliteitscontrole binnen het bedrijf.

 3. DOOPSUIKER LUYTS

  België

  Verkoop van mooie attentie voor peter en meter, bruidsuikers en verpakkingen, communiesuiker en verpakkingen, verkoop van cadeautjes voor kinderverjaardagen, alle kleuren doopsuiker in voorraad, bedrukken van suikerbonen met naam, verhuur van ooievaars voor tuin, …

 4. CONFISERIE KATHY

  België

  Kathy Confiserie is uitgegroeid tot een modern bedrijf met een jarenlange traditie en vakmanschap. Kathy-snoepen worden vervaardigd volgens de nieuwste productiemethodes en op basis van hoge kwaliteitsnormen.Terzelfdertijd hanteert het bedrijf nog steeds het artisanale karakter, de jarenlange kennis en de ingre­diënten van weleer. Wat vroeger immers goed was, is dit nu ook nog!

 5. BONBON JUNIOR

  België

  Bonbon Junior is een groothandel in confiserie gespecialiseerd in verdeling van confiserie aan marktkramers, bakkersgrossiers, snoepwinkels, carnaval verenigingen enz... Bonbon Junior heeft een zeer ruim assortiment die loopt van zachte gommen tot spek en van chocolade tot speelgoed.Er zijn 2 grote soorten snoep: geoliede en gesuikerde snoepen.

 6. CONFISERIE TREFIN

  België

  Trefin is een fabricant van hard en gevuld suikerwerk, toffees en chocolade. Onder Trefin merk of prvate label.Onze productie is BRC-IFS gecertifieerd, bevat geen kleurstoffen, geen GMO’s en we gebruiken enkel 100% cacaoboter chocolade. Export naar meer dan 50 landen.

 7. HARIBO

  België

  Haribo België is de bekendste snoepproducent van België. De specialiteiten van snoepproducent Haribo zijn fruitgom, drop, schepsnoep en suikerwerken. Daarnaast is er onze specialiteit Dulcia: spek (marshmallows) en snoeptaarten.

 8. LOVELIES SNOEP

  Nederland

  Lovelies is een webwinkel met uniek, ambachtelijk, zelf uitgedacht en zelf gemaakt snoep en andere heerlijke zoetigheid. Zo vind je in het assortiment echte fruitlollies, overheerlijke chocoladeproducten, stroopwafels en macarons. Ideaal als geschenk of om gewoon lekker helemaal zelf op te eten. Bekijk de website en ebstel direct online!

 1. CUBERDONS LÉOPOLD

  België

  De Cuberdons Leopold worden in niet minder dan 7 werkdagen op ambachtelijke wijze met veel liefde bereid. Tijdens elk van de 6 stadia in het productieproces is het handwerk en het respect voor de traditie van kapitaal belang. Met een verzorgde verpakking, een verfijnd design en selectieve verkooppunten waait er een wind van moderniteit doorheen deze heerlijke nostalgische lekkernijen.

 2. DISNACKS PITIÚS

  Spanje

  Snoepjes en snoepgoed.

 3. CONFISERIE ROODTHOOFT

  België

  Een bekend familiebedrijf dat sinds 1925 Belgische bonbons en toffees van hoge kwaliteit produceert. Merken: Mokatine, Pickers, Our Original Belgian Toffees, Confiserie Roodthooft.

 4. VITAL & ZN NV

  België

  Vital is actief in de productie van nougat artisanaal van generatie op generatie.

 5. FINEX

  België

  Gommen op basis van gelatine, winegum, drop, suikervrije gommen.

 6. CONFISERIE RIAL

  België

  Lollies : platte en ronde, rure lollies, kleuren lollies.

 7. KANNANOL UG

  Duitsland

  Het bedrijf KANNANOL UG, is een Distributeur, en actief in de sector Snoepjes met caramel. Het is gevestigd in Obersulm, Duitsland.

 8. APILINE GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf APILINE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepjes met caramel. Het is gevestigd in Erlenbach Im Simmental, Zwitserland.

 9. DEDA GROUP

  Turkije

  Het bedrijf DEDA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepjes met caramel. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 10. GURMAN FAMILY LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf GURMAN FAMILY LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Suikerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed zonder chocolade, Biscuits en koekjes, Snoepjes met caramel, vruchtengelatine, Snoepgoed zonder chocolade, Biscuits en koekjes, en Snoepjes met caramel. Het is gevestigd in Kremenchuk, Poltava Region, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis