• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sodawater

Resultaten voor

Sodawater - Import export

 1. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van premium dranken op maat van de specifieke identiteit van merken. Toegewijd aan het creëren van unieke frisdranken die de essentie van elk merk belichamen, blinken we uit in het maken van dranken op maat die de consument aanspreken. Onze uitgebreide services omvatten het hele productieproces, van conceptontwikkeling en productontwikkeling tot verpakking en distributie. Door onze samenwerking met toonaangevende producenten in heel Europa bieden we gepersonaliseerde smaken, verpakkingsontwerpen en marketingstrategieën, zodat elke drank een blijvende indruk achterlaat. We ontwikkelen verschillende producten voor HORECA &FMCG zoals pasta, rijst, eieren, enz.Gedreven door ons streven naar kwaliteit en innovatie, doordrenken we elk aspect van ons werk met passie en creativiteit. Ons doel is niet alleen om verfrissend lekkere drankjes te leveren, maar ook om verhalen te weven die sterke banden smeden tussen consumenten en merken. Met Brandsparkle wordt elke slok een kans om een gedenkwaardige ervaring te creëren voor de klanten van onze klanten.

 2. SOFTDRINKS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOFTDRINKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sodawater, Alcoholvrije dranken, Import-export - levensmiddelen, Frisdrank - koolzuurhoudend, Drankautomaten, levensmiddelen dranken groot- en detailhandel, dranken groothandel, dranken zonder alcohol, en Sodawater. Het is gevestigd in Argenteuil, Frankrijk.

 3. TRADAZUR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRADAZUR, is een Distributeur, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sodawater, Dranken, alcoholische dranken, Sodawater, en Dranken. Het is gevestigd in Cagnes-Sur-Mer, Frankrijk.

 4. KIZZ-ME

  België

  Kizz me is een volledig natuurlijke energiedrank. De methodes die het daarvoor gebruikt, zijn buitengewoon: van heel zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de beste kwaliteit tot een verzegeld productieproces. De ingrediënten zijn: vlierbessensap, groene thee, kolanoot, guarana en schizandra. Dankzij zijn natuurlijke charisma heeft Kizz Me vanuit zijn thuishaven in de schilderachtige Belgische gemeente Deerlijk Europa, Afrika en Azië veroverd, met een verkoop van meer dan 3, 5 miljoen blikjes per jaar.

 5. KEEPTAIN DISTRIB

  Frankrijk

  KEEPTAIN is gespecialiseerd in de import, marketing en ontwikkeling van Amerikaanse dranken met een sterk marketingpotentieel op de Franse en Europese markt. Met sterke zakenrelaties in de VS is KEEPTAIN op de markt gepositioneerd als leverancier voor leveranciers, waardoor groothandelaren in levensmiddelen zonder invoervertragingen van doorgaans 6 tot 8 weken met logistiek en financieel gemak dranken uit de VS kunnen betrekken. KEEPTAIN is de exclusieve partner en distributeur van het merk Calypso Drink in Frankrijk en ondersteunt het merk bij zijn ontwikkeling buiten de huiselijke kring en in onafhankelijke netwerken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IMAGRAM

  Frankrijk

  SARL IMAGRAM is een Franse fabrikant van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke limonade sinds 1856. SARL IMAGRAM is vernieuwend en levert inmiddels groot aanbod aan biologische en ambachtelijke limonades met respect voor productiemethodes en recepten van oude generaties. Wij bieden een uitgebreide keuze aan limonades onder de merknaam ELIXIA. Gevarieerde smaken en geuren: krieklimonade, gearomatiseerde limonade, passievruchtlimonade, chocoladelimonade, mirabellenlimonade, agavelimonade…

 2. CRISTAL MONOPOLE

  België

  Cristal Monopole is producent van natuurlijk mineraalwater en limonades. Deze producten worden gemaakt van het water uit de Cristal-bron te Aarschot. De uitzonderlijke samenstelling van het natuurlijke mineraalwater maakt het zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Het feit dat we leveren aan klanten met hoge kwaliteitseisen, zoals ziekenhuizen en rusthuizen, is een bewijs van de uitstekende kwaliteit van het water.

 3. PACHA DRINK

  België

  Meng fruiten aroma met licht bruisend water, zet dan alles in een doorzichtige verpakking. Herkenbaar op het eerste zicht, deze dranken komen in acht aroma aan een unieke smaak: aardbei, Appel, perzik, lychee, mojito en melon. Daarnaast zijn ze zonder kleurstoffen of cafeïne en noch saccharine. Een goede reden om onze glas te heffen op de nieuwe frisdrank!

 4. NOBLE DRINK

  België

  No-Ble Elite Drink® is de nieuwe standaard in de wereld van gezonde frisdranken.

 5. DOMUS CAPITAL SA

  Portugal

  Het bedrijf DOMUS CAPITAL SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sodawater. Het is tevens aanwezig in de sectoren bier, alcoholische dranken, levensmiddelen - import/export, en koolzuurhoudend mineraalwater. Het is gevestigd in Alfena, Portugal.

 1. PHU ROSNET

  Polen

  Het bedrijf PHU ROSNET, is een Distributeur, en actief in de sector Sodawater. Het is tevens aanwezig in de sectoren dieetvoeding, en schooneheidsproducten. Het is gevestigd in Rawa Mazowiecka, Polen.

 2. NÜRBURG QUELLE HERMANN KREUTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NÜRBURG QUELLE HERMANN KREUTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sodawater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Bier, Zakvulmachines en materiaal, Sodawater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Bier, en Zakvulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Dreis-Brück, Duitsland.

 1. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sodawater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, Alcoholvrije dranken, Dranken - import-export, Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, Alcoholvrije dranken, en Dranken - import-export. Het is gevestigd in TELSIAI, Litouwen.

 2. FAIR TRADE EXPORT AND IMPORT

  Turkije

  Het bedrijf FAIR TRADE EXPORT AND IMPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sodawater. Het is gevestigd in Esenyurt, Istanbul, Turkije.

 3. NATURFRISK / ØRBÆK BRYGGERI

  Denemarken

  Het bedrijf NATURFRISK / ØRBÆK BRYGGERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Sodawater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Sodawater. Het is gevestigd in Ørbæk, Denemarken.

 4. ATHOS-INC

  Frankrijk

  Het bedrijf ATHOS-INC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sodawater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - import-export, houtkorrels, Dranken - import-export, en grondstoffen. Het is gevestigd in Sarrians, Frankrijk.

 5. KA-3 D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf KA-3 D.O.O., en actief in de sector Sodawater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - koolzuurhoudend, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Frisdrank - koolzuurhoudend, Alcoholvrije aperitieven, Dranken - koolzuurhoudend, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Frisdrank - koolzuurhoudend, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Karlovac, Kroatië.

 6. OWL BLACK

  Frankrijk

  Het bedrijf OWL BLACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - concentraten en poeders, Sodawater, Dranken - concentraten en poeders, en Sodawater. Het is gevestigd in Vitrolles, Frankrijk.

 7. MINERALVANDSFABRIKKEN FREM A/S

  Denemarken

  Het bedrijf MINERALVANDSFABRIKKEN FREM A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - koolzuurhoudend, Sodawater, Vruchten- en groentesappen, Dranken - koolzuurhoudend, Sodawater, en Vruchten- en groentesappen. Het is gevestigd in Ribe, Denemarken.

 8. SCHNAITL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf SCHNAITL GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bier, Sodawater, Bier, en Sodawater. Het is gevestigd in Eggelsberg, Oostenrijk.

 1. SCHWEPPES BELGIUM

  België

  Het bedrijf SCHWEPPES BELGIUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sodawater, Sodawater, en Sprankelend drank met fruitsmaak. Het is gevestigd in Genval, België.

 2. LA GOSSE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf LA GOSSE SARL, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sodawater, Wijn - Frankrijk, Sodawater, en Wijn - Frankrijk. Het is gevestigd in Lievin, Frankrijk.

 3. KLOSTERBRAUEREI REUTBERG E.G.

  Duitsland

  Het bedrijf KLOSTERBRAUEREI REUTBERG E.G., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sodawater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bier, Dranken - koolzuurhoudend, Bier, en Dranken - koolzuurhoudend. Het is gevestigd in Sachsenkam, Duitsland.

 4. A.G. BARR P.L.C.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A.G. BARR P.L.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, Sodawater, Frisdrank - koolzuurhoudend, en Sodawater. Het is gevestigd in Cumbernauld, Verenigd Koninkrijk.

 5. DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Dranken - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sodawater, Alcoholvrije aperitieven, Sodawater, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Alicante/Alacant, Spanje.

 6. TATE-SMITH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TATE-SMITH LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sodawater, en Sodawater. Het is gevestigd in Malton, Verenigd Koninkrijk.

 7. BE.LI.VA. RIVEND. BEVANDE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BE.LI.VA. RIVEND. BEVANDE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije dranken, Sodawater, Alcoholvrije dranken, en Sodawater. Het is gevestigd in Aci Sant'antonio, Italië.

 8. LAGANIA

  Turkije

  Het bedrijf LAGANIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sodawater. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van olijfolie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. SONCAS 2 MALGORZATA CHODUBSKA

  Polen

  Het bedrijf SONCAS 2 MALGORZATA CHODUBSKA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ruwbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Sodawater, Gastronomie - specialiteiten, en Sodawater. Het is gevestigd in Polczyn Zdroj, Polen.

 10. WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - koolzuurhoudend, Sodawater, Dranken - koolzuurhoudend, en Sodawater. Het is gevestigd in Stroud, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis