• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • solderen van staal en metaal

Resultaten voor

Solderen van staal en metaal - Import export

 1. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  'Competent en betrouwbaar sinds 1953" Westfalenzinn' J. Jost KGis een middelgroot bedrijf gevestigd in het mooie Sauerland, bijna in het midden van Duitsland, en wordt nu geleid door Marcus Jost in de derde generatie. Sinds de oprichting in 1953 hebben we ons bedrijf voortdurend uitgebreid. Wij behoren tegenwoordig tot de belangrijkste fabrikanten van anoden uit zink, tin en lood en legeringen daarvan; Draden uit zink voor autogeen spuiten; walslood voor de straal- en geluidsbescherming alsmede tinsoldeer; Nationale en internationale klanten. Door de grootte van ons bedrijf kunnen we altijd flexibel reageren op de wensen van de klant en je deskundig adviseren dankzij onze jarenlange ervaring in de branche.Het is onze hoogste prioriteit om aan de wensen van onze klanten te voldoen door middel van betrouwbare producten en diensten van hoge kwaliteit en een foutloze verwerking van bestellingen. We garanderen onze hoge kwaliteitsnormen voortdurend met behulp van permanente controles van de grondstoffen, de productie en de eindproducten. Uiteraard leveren ook de toewijding en de motivatie van ons personeel daar een grote bijdrage aan.

 2. H.P. WIRTH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het is voor ons niet genoeg om volgens het kwaliteitszorgsysteem DIN EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd te zijn.Als u een constant hoge kwaliteit wilt leveren, beginnen wij met het waarborgen van de kwaliteit van de halffabricaten en eigen productie en eindigen met moderne meetapparatuur, om de werkzaamheden met onze producten te vergemakkelijken.Alleen tijdens het soldeerproces zijn niet alleen de legeringselementen voor hoge procesbetrouwbaarheid van cruciaal belang, maar in het bijzonder de zuiverheid van de oppervlakte van producten.Om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en een constant hoge kwaliteit te garanderen, vertrouwen we op gekwalificeerd personeel, beproefde kwaliteitsgarantie methoden, alsmede over moderne testsystemen.We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor een duurzaam milieubehoud, dat is de reden waarom we niet alleen rekening houden met de wetten voor de bescherming van het milieu.

 3. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze firma werd in 1864 als F. Ossenberg & Co. KG opgericht, en is nu in de 5e generatie in familiebezit. Sinds de overname van Julius Grefe KG in 1997 hebben we gehandeld onder de naam "Ossenberg & Grefe". Natuurlijk zijn we ook gecertificeerd volgens EN ISO 9001! Het oorspronkelijke productieprogramma van beide bedrijven bestond uit gespen, ringen en haken voor de textiel- en leerbewerking. In de loop van de tijd werden artikelen en toepassingen toegevoegd. Tegenwoordig ligt onze focus op de klassieke programma-items voor technisch draadbuigen, stempelen en assemblageartikelen voor meer dan 1.000 klanten uit een breed scala van industrieën. Onze 60 medewerkers produceren meer dan 5.000 m² werkruimte per dag ongeveer 500.000 delen. Door onze diverse verwerkingsmogelijkheden, onze eigen gereedschapsuitrusting en onze eigen galvanisatie, zijn we in staat om complexe taken snel en kosteneffectief op te lossen.

 4. LWZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De LWZ is een van de modernste dienstverlenende bedrijven op het gebied van soldeertechnologie en warmtebehandeling.Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het realiseren van klantideeën.Het doel van het bedrijf is het solderen en de warmtebehandeling van metalen.Solderen, zachtsolderen, inert solderen, aluminium solderen, hardsolderen van roestvrij staal, staal.Messing, koper en aluminium, soldeersels voor verwarming en loodgieterij, inductiesolderen, hardsolderen met vuur.Partners betekent voor ons ondersteuning van het eerste productidee.U kunt op onze kennis vertrouwen voor materiaalkeuze, soldeerbepaling en soldeerbare constructie.

 5. CONFORMTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONFORMTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Freigericht, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VSW SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VSW SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Schwaikheim, Duitsland.

 2. BTE BIEGETECHNIK-ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BTE BIEGETECHNIK-ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Ilshofen, Duitsland.

 3. STEMMERMANN INDUKTIVHÄRTEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STEMMERMANN INDUKTIVHÄRTEREI GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Radevormwald, Duitsland.

 4. ARMIN HAIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARMIN HAIN GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Rodenbach, Duitsland.

 5. SCHIECK WÄRME- UND LÖTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHIECK WÄRME- UND LÖTTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Sinsheim, Duitsland.

 1. BING POWER SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BING POWER SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. ACS INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACS INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Maulbronn, Duitsland.

 1. ÖZTÜRK METALL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ÖZTÜRK METALL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Fröndenberg, Duitsland.

 2. BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH, is een dienstverlener die is opgericht en actief is in de vormen van staal- en metaalindustrie. Het is ook aanwezig in de takken van meetsondes, flux, snijstempels, soldeerwerkzaamheden, machinale bewerking voor kleine series, kleine series voor gereedschapsbouw, soldeerfolies, soldeer, hardmetalen soldeer. Het is gevestigd in Nellingen, Duitsland.

 3. ALPHA-LAYTRON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALPHA-LAYTRON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Reinheim, Duitsland.

 4. COOP! CONSULTING AND OPERATING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COOP! CONSULTING AND OPERATING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Bad Tölz, Duitsland.

 5. VERMOTEC VERBINDUNGS- UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VERMOTEC VERBINDUNGS- UND MONTAGETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in St. Ingbert, Duitsland.

 6. META E² F GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf META E² F GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 7. SCHWEISSEREI FRITZSCH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHWEISSEREI FRITZSCH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 8. SEIT ELETTRONICA SRL

  Italië

  Het bedrijf SEIT ELETTRONICA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingssystemen op inductie, Solderen van staal en metaal, Verwarmingssystemen op inductie, lasermarkeersystemen, laserdrukwerk op textiel, en Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Treviso, Italië.

 1. SOLDADURAS PLANELLS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf SOLDADURAS PLANELLS, S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Solderen van staal en metaal, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Solderen van staal en metaal, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, en aluminiumlassen. Het is gevestigd in Aldaia, Spanje.

 2. HABERER ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HABERER ELECTRONIC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Bad Wurzach, Duitsland.

 3. PVA LÖT- UND WERKSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PVA LÖT- UND WERKSTOFFTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Wettenberg, Duitsland.

 4. IMS INDUSTRIEMONTAGESERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IMS INDUSTRIEMONTAGESERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Eltville, Duitsland.

 5. CPM SALDATURE

  Italië

  Het bedrijf CPM SALDATURE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren solderen lassen, lassen van metalen, en vlamlassen. Het is gevestigd in Muggio', Italië.

 6. WEHLE HARTLÖTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEHLE HARTLÖTTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Amstetten, Duitsland.

 7. BÖSCH BAUTEILE ROHRDORF

  Duitsland

  Het bedrijf BÖSCH BAUTEILE ROHRDORF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Solderen van staal en metaal, Frezen en boren, Transmissie, mechanisch - onderdelen, Solderen van staal en metaal, Frezen en boren, en Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Messkirch, Duitsland.

 8. HARNISCHMACHER GMBH LÖTTECHNIK - WÄRMBEHANDLUNG

  Duitsland

  Het bedrijf HARNISCHMACHER GMBH LÖTTECHNIK - WÄRMBEHANDLUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Fröndenberg, Duitsland.

 9. SOLDADURAS PLANELLS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf SOLDADURAS PLANELLS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren laswerk, lasateliers, metaalconstructies en roestvrij staal, en aluminiumlassen. Het is gevestigd in Aldaya, Spanje.

 10. ABRACOR

  België

  Het bedrijf ABRACOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Solderen van staal en metaal, elektroden, accessoires voor laswerk, Solderen van staal en metaal, en metalen productaandelen voor lassen. Het is gevestigd in Nivelles, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Solderen van staal en metaal - Import export

Aantal resultaten

1.822 Bedrijven