• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • solderen van staal en metaal

Resultaten voor

Solderen van staal en metaal - Import export

 1. LWZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De LWZ is een van de modernste dienstverlenende bedrijven op het gebied van soldeertechnologie en warmtebehandeling.Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het realiseren van klantideeën.Het doel van het bedrijf is het solderen en de warmtebehandeling van metalen.Solderen, zachtsolderen, inert solderen, aluminium solderen, hardsolderen van roestvrij staal, staal.Messing, koper en aluminium, soldeersels voor verwarming en loodgieterij, inductiesolderen, hardsolderen met vuur.Partners betekent voor ons ondersteuning van het eerste productidee.U kunt op onze kennis vertrouwen voor materiaalkeuze, soldeerbepaling en soldeerbare constructie.

 2. BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH, is een dienstverlener die is opgericht en actief is in de vormen van staal- en metaalindustrie. Het is ook aanwezig in de takken van meetsondes, flux, snijstempels, soldeerwerkzaamheden, machinale bewerking voor kleine series, kleine series voor gereedschapsbouw, soldeerfolies, soldeer, hardmetalen soldeer. Het is gevestigd in Nellingen, Duitsland.

 3. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Duitsland

  Onze firma werd in 1864 als F. Ossenberg & Co. KG opgericht, en is nu in de 5e generatie in familiebezit. Sinds de overname van Julius Grefe KG in 1997 hebben we gehandeld onder de naam "Ossenberg & Grefe". Natuurlijk zijn we ook gecertificeerd volgens EN ISO 9001! Het oorspronkelijke productieprogramma van beide bedrijven bestond uit gespen, ringen en haken voor de textiel- en leerbewerking. In de loop van de tijd werden artikelen en toepassingen toegevoegd. Tegenwoordig ligt onze focus op de klassieke programma-items voor technisch draadbuigen, stempelen en assemblageartikelen voor meer dan 1.000 klanten uit een breed scala van industrieën. Onze 60 medewerkers produceren meer dan 5.000 m² werkruimte per dag ongeveer 500.000 delen. Door onze diverse verwerkingsmogelijkheden, onze eigen gereedschapsuitrusting en onze eigen galvanisatie, zijn we in staat om complexe taken snel en kosteneffectief op te lossen.

 4. H.P. WIRTH GMBH

  Duitsland

  Het is voor ons niet genoeg om volgens het kwaliteitszorgsysteem DIN EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd te zijn.Als u een constant hoge kwaliteit wilt leveren, beginnen wij met het waarborgen van de kwaliteit van de halffabricaten en eigen productie en eindigen met moderne meetapparatuur, om de werkzaamheden met onze producten te vergemakkelijken.Alleen tijdens het soldeerproces zijn niet alleen de legeringselementen voor hoge procesbetrouwbaarheid van cruciaal belang, maar in het bijzonder de zuiverheid van de oppervlakte van producten.Om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en een constant hoge kwaliteit te garanderen, vertrouwen we op gekwalificeerd personeel, beproefde kwaliteitsgarantie methoden, alsmede over moderne testsystemen.We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor een duurzaam milieubehoud, dat is de reden waarom we niet alleen rekening houden met de wetten voor de bescherming van het milieu.

 5. BTE BIEGETECHNIK-ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BTE BIEGETECHNIK-ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Ilshofen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VSW SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VSW SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Schwaikheim, Duitsland.

 2. STEMMERMANN INDUKTIVHÄRTEREI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEMMERMANN INDUKTIVHÄRTEREI GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Radevormwald, Duitsland.

 3. ARMIN HAIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ARMIN HAIN GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Rodenbach, Duitsland.

 4. CONFORMTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CONFORMTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Freigericht, Duitsland.

 5. SCHIECK WÄRME- UND LÖTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHIECK WÄRME- UND LÖTTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Sinsheim, Duitsland.

 1. BING POWER SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BING POWER SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. ACS INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ACS INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Maulbronn, Duitsland.

 1. ÖZTÜRK METALL

  Duitsland

  Het bedrijf ÖZTÜRK METALL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van staal en metaal. Het is gevestigd in Fröndenberg, Duitsland.

 2. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Duitsland

  "Competent en betrouwbaar sinds 1953." Sinds de oprichting in 1953 hebben wij onze onderneming voortdurend uitgebreid. Wij behoren tegenwoordig tot de belangrijkste fabrikanten van anoden uit zink, tin en lood en legeringen daarvan; Draden uit zink voor autogeen spuiten; walslood voor de straal- en geluidsbescherming alsmede tinsoldeer; met klanten uit binnen- en buitenland. Onze hoge kwaliteitsnormen worden voortdurend gewaarborgd met behulp van permanente controles van de grondstoffen, de productie en de eindproducten. Uiteraard leveren ook de toewijding en de motivatie van ons personeel daar een grote bijdrage aan. Om ons kwaliteitsbeleid ook naar buiten toe te documenteren, hebben we ons al in 2001 volgens DIN EN ISO 9001: 2008 laten certificeren. We zijn voortdurend verplicht onze bedrijfsprocessen te verbeteren en onze producten te optimaliseren. Door de betrokkenheid van onze medewerkers is het geen probleem om deze uitdaging aan te gaan.

 3. COOP! CONSULTING AND OPERATING GMBH

  Duitsland

 4. SOLDADURAS PLANELLS, S.L.

  Spanje

 5. META E² F GMBH

  Duitsland

 6. ALPHA-LAYTRON GMBH

  Duitsland

 7. VERMOTEC VERBINDUNGS- UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. SEIT ELETTRONICA SRL

  Italië

 1. SCHWEISSEREI FRITZSCH

  Duitsland

 2. HABERER ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

 3. PVA LÖT- UND WERKSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. CPM SALDATURE

  Italië

 5. IMS INDUSTRIEMONTAGESERVICE GMBH

  Duitsland

 6. METALLURICAL.EU

  Slowakije

 7. WEHLE HARTLÖTTECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. SOLDADURAS PLANELLS, S.L.

  Spanje

 9. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Frankrijk

 10. HARNISCHMACHER GMBH LÖTTECHNIK - WÄRMBEHANDLUNG

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Solderen van staal en metaal - Import export

Aantal resultaten

1.826 Bedrijven