• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente

Resultaten voor

Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente - Import export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FEMIA ontwerpt en bouwt machines en apparatuur voor de bereiding en continue thermische verwerking van groenten, suikermaïs en fruit. FEMIA levert al bijna 60 jaar aan de conserven-, diepvries- en AGF-industrie op elk continent. Van productontvangst in de fabriek tot overbrenging tot verpakking of invrieslijn, wij hebben een antwoord op al uw wensen, met een breed scala aan capaciteiten tot 20 ton per uur: Ontvangst en lijnvoeding, schoonmaken, wassen, sorteren, graderen, ontstalken, trimmen, snijden, transporteren en overbrengen. Continue thermische verwerking: blancheren, koelen, rehydrateren, uitdrogen, drogen.We innoveren en verbeteren voortdurend ons machinepark om aan uw eisen te voldoen: Het rendement van uw lijnen verhogen, de kwaliteit van uw producten behouden, het water- en energieverbruik verminderen, de onderhoudskosten vereenvoudigen en verlagen en de levensduur van uw machines verlengen.

  Website Open In New icon
 2. CALIBREUSES FACHAUX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar zijn wij fabrikanten van kalibreerapparatuur van hoge kwaliteit en precisie. Wij leveren apparatuur voor de boomkwekerij. Onze onderneming, gevestigd in een prestigieuze streek bekend om zijn appelproductie, heeft snel de reputatie kunnen opbouwen van een serieuze onderneming die luistert en aandacht besteedt aan de behoeftes van zijn klanten. Door steeds innoverende producten van kwaliteit te bieden, heeft de firma zich snel ontwikkeld en uitgebreid met een nieuwe activiteit, het sorteren van groente en fruit. Wij bieden een compleet assortiment van machines en apparatuur voor de groente- en fruitproducenten: elektronische kalibreermachine op diameter, elektronische kalibreermachine op gewicht, mechanische kalibreermachine, scheider voor kersen en steeltjes en nog veel meer soorten materieel (Borstelmachine, Palletkistenleger, Lediging in water, Vuller, ...). Onze grote trost is om onze machines te zien functioneren in Frankrijk, maar ook in de Verenigde Staten, in Canada, in Chili, in Spanje, in Italië, in Duitsland, in Zwitserland, in Noorwegen, enz.

  Website Open In New icon
 3. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecno Group Lab is een firma die actief is in de bouw van machines voor de verwerking van groenten en fruit. Het hoofddoel van het bedrijf is klanttevredenheid: producten leveren die volledig voldoen aan de verwachtingen van de klant én die van de markt. Het bedrijf ontwerpt en bouwt betrouwbare en veilige machines: feeders, roterende tafels, krattenwassers, verwerkingslijnen voor citrusvruchten en groenten, machines voor de bereiding van brood.

  Website Open In New icon
 4. DELMA

  Tunesië

  Verified by europages badge
 5. FMLD - FÖRDER - MISCH - MESS - LAGER UND DOSIERTECHNIK VERTRIEBSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HUNDT ABFÜLLTECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 2. PCM DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. CALIBREX

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 4. ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. JOS DE BRUYNE

  België

  Familiebedrijf De Bruyne levert complete installaties voor de verwerking van aardappelen en groenten. Met meer dan 55 jaar ervaring en innovatie kunnen wij ons rekenen tot de absolute top van de verwerkingslijnen. Naast de productie, verkoop en installatie van nieuwe machines, spitsen wij ons ook toe op tweedehandsmachines. Verder draagt ook de export van verwerkingslijnen buiten de Europese zone bij tot de constante groei. De Bruyne staat garant voor kwaliteit aan een degelijke prijs en is een gevestigde waarde binnen de sector. Professionele know-how, sterke mond-aan-mond-reclame en uitstekende service zijn daarbij onontbeerlijk.

 1. VANHEMENS

  België

  Vanhemens is gespecialiseerd in de Verkoop en service van weeg- en verpakkingssystemenSterke merken, specifieke machines. Naast de voedingsverwerkende industrie worden onze weeg –enverpakkingsmachines ook toegepast voor het afwegen enverpakken van dierenvoeding, technische en farmaceutischeproducten. Het assortiment omvat: meerkopswegers, verticale enhorizontale v.v.s. machines, clipmachines, etiketteermachines, metaaldetectoren, checkwegers, optischesorteermachines voor aardappelen en aanverwante machines. Wij ondersteunen de klanten in het uitzoeken, integreren, in gebruik stellen en het onderhoud van de verpakkingslijn. De meeste verpakkingsbedrijven beschikken niet over detijd, noch het personeel of de mogelijkheid om zelf op zoekte gaan naar de verschillende machines en deze tot één lijnsamen te bouwen.

 2. CORENT NV

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in het verpakken van groenten en fruit. Als een toonaangevend en professioneel inpakbedrijf bieden wij een breed assortiment verpakkingen voor diverse soorten AGF-producten: flow-pack, schaalverpakking, netverpakking. Door dit ruim aanbod, de hoge kwaliteit en de goede service die we voor onze klanten nastreven, spelen we voortdurend in op de nieuwste ontwikkelingen in de verpakkingssector.

 3. TOMRA SORTING

  België

  Fabrikant van optische sorteermachines voor voedingsproducten.

 4. GRAMASER LDª - MAQUINAS HORTOFRUTICULAS

  Portugal

 5. ZELZ DOSIERTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 6. EMEC DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 7. OLIQ

  Italië

 8. FROUTOMANIA

  Griekenland

 9. ATHLETICON - HANDELSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

 10. MAF RODA AGROBOTIC

  Frankrijk

 1. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

  Spanje

 2. ASM ADVANCED SORTING MACHINE S.R.L.

  Italië

 3. VISYS DIGITAL SORTING SOLUTIONS

  België

 4. SANAMAR CAPILLEROS

  Spanje

 5. FRUIT TECH SRL

  Italië

 6. ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  China

 7. AGRIMAT SRL

  Italië

 8. FRUMATEC GUADIANA S.L

  Spanje

 9. COOPERATIVA AGROPECUARIA DE SOSES S.C.L.

  Spanje

 10. V.O.F. SMIT SWIFTERBANT

  Nederland