• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente

Resultaten voor

Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente - Import export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FEMIA ontwerpt en bouwt machines en apparatuur voor de bereiding en continue thermische verwerking van groenten, suikermaïs en fruit. FEMIA levert al bijna 60 jaar aan de conserven-, diepvries- en AGF-industrie op elk continent. Van productontvangst in de fabriek tot overbrenging tot verpakking of invrieslijn, wij hebben een antwoord op al uw wensen, met een breed scala aan capaciteiten tot 20 ton per uur: Ontvangst en lijnvoeding, schoonmaken, wassen, sorteren, graderen, ontstalken, trimmen, snijden, transporteren en overbrengen. Continue thermische verwerking: blancheren, koelen, rehydrateren, uitdrogen, drogen.We innoveren en verbeteren voortdurend ons machinepark om aan uw eisen te voldoen: Het rendement van uw lijnen verhogen, de kwaliteit van uw producten behouden, het water- en energieverbruik verminderen, de onderhoudskosten vereenvoudigen en verlagen en de levensduur van uw machines verlengen.

 2. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecno Group Lab is een firma die actief is in de bouw van machines voor de verwerking van groenten en fruit. Het hoofddoel van het bedrijf is klanttevredenheid: producten leveren die volledig voldoen aan de verwachtingen van de klant én die van de markt. Het bedrijf ontwerpt en bouwt betrouwbare en veilige machines: feeders, roterende tafels, krattenwassers, verwerkingslijnen voor citrusvruchten en groenten, machines voor de bereiding van brood.

 3. PCM DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PCM DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 4. FMLD - FÖRDER - MISCH - MESS - LAGER UND DOSIERTECHNIK VERTRIEBSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FMLD - FÖRDER - MISCH - MESS - LAGER UND DOSIERTECHNIK VERTRIEBSGES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Rohrbrunn, Oostenrijk.

 5. CALIBREX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CALIBREX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalibreerapparaten, multifunctionele kalibreermachines op gewicht, elektronische kalibreermachines op gewicht, Elektronische kalibreermachines voor abrikozen, Elektronische kalibreermachines voor appels, Elektronische kalibreermachines voor meloenen, en Elektronische kalibreermachines voor perziken. Het is gevestigd in Cavaillon Cedex, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Altdorf, Duitsland.

 2. AMASYST AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMASYST AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Zuzwil, Zwitserland.

 3. CALIBREUSES FACHAUX

  Frankrijk

  Al meer dan 50 jaar zijn wij fabrikanten van kalibreerapparatuur van hoge kwaliteit en precisie. Wij leveren apparatuur voor de boomkwekerij. Onze onderneming, gevestigd in een prestigieuze streek bekend om zijn appelproductie, heeft snel de reputatie kunnen opbouwen van een serieuze onderneming die luistert en aandacht besteedt aan de behoeftes van zijn klanten. Door steeds innoverende producten van kwaliteit te bieden, heeft de firma zich snel ontwikkeld en uitgebreid met een nieuwe activiteit, het sorteren van groente en fruit. Wij bieden een compleet assortiment van machines en apparatuur voor de groente- en fruitproducenten: elektronische kalibreermachine op diameter, elektronische kalibreermachine op gewicht, mechanische kalibreermachine, scheider voor kersen en steeltjes en nog veel meer soorten materieel (Borstelmachine, Palletkistenleger, Lediging in water, Vuller, ...). Onze grote trost is om onze machines te zien functioneren in Frankrijk, maar ook in de Verenigde Staten, in Canada, in Chili, in Spanje, in Italië, in Duitsland, in Zwitserland, in Noorwegen, enz.

 4. FRUIT VANHELLEMONT

  België

  In het hartje Hageland in de provincie Vlaams-Brabant, kan je ons fruit- en sorteerbedrijf Fruit Vanhellemont terugvinden. Ons bedrijf is niet enkel gekend voor zijn uitstekende kwaliteit van de diverse soorten appels en peren, maar ook voor de talloze streekproducten op basis van onze appelen en peren zoals fruitsappen, confituren, Perenadvokaat, jenevers, likeuren, appelthee, pralines, … Ook andere Hagelandse streekprodukten zijn verkrijgbaar in onze winkel. Dankzij ons zeer uitgebreid gamma van ambachtelijke lekkernijen kan u ook bij ons terecht voor op maat gemaakte en originele geschenkmanden. Scholen, groepen en verenigingen mogen steeds langskomen voor een rondleiding. En wie op doortocht is in de streek, moet zeker eens onze hoevepicknick proberen. Ontdek op deze site de talloze mogelijkheden van ons bedrijf.

 5. JOS DE BRUYNE

  België

  Familiebedrijf De Bruyne levert complete installaties voor de verwerking van aardappelen en groenten. Met meer dan 55 jaar ervaring en innovatie kunnen wij ons rekenen tot de absolute top van de verwerkingslijnen. Naast de productie, verkoop en installatie van nieuwe machines, spitsen wij ons ook toe op tweedehandsmachines. Verder draagt ook de export van verwerkingslijnen buiten de Europese zone bij tot de constante groei. De Bruyne staat garant voor kwaliteit aan een degelijke prijs en is een gevestigde waarde binnen de sector. Professionele know-how, sterke mond-aan-mond-reclame en uitstekende service zijn daarbij onontbeerlijk.

 1. VANHEMENS

  België

  Vanhemens is gespecialiseerd in de Verkoop en service van weeg- en verpakkingssystemenSterke merken, specifieke machines. Naast de voedingsverwerkende industrie worden onze weeg –enverpakkingsmachines ook toegepast voor het afwegen enverpakken van dierenvoeding, technische en farmaceutischeproducten. Het assortiment omvat: meerkopswegers, verticale enhorizontale v.v.s. machines, clipmachines, etiketteermachines, metaaldetectoren, checkwegers, optischesorteermachines voor aardappelen en aanverwante machines. Wij ondersteunen de klanten in het uitzoeken, integreren, in gebruik stellen en het onderhoud van de verpakkingslijn. De meeste verpakkingsbedrijven beschikken niet over detijd, noch het personeel of de mogelijkheid om zelf op zoekte gaan naar de verschillende machines en deze tot één lijnsamen te bouwen.

 2. CORENT NV

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in het verpakken van groenten en fruit. Als een toonaangevend en professioneel inpakbedrijf bieden wij een breed assortiment verpakkingen voor diverse soorten AGF-producten: flow-pack, schaalverpakking, netverpakking. Door dit ruim aanbod, de hoge kwaliteit en de goede service die we voor onze klanten nastreven, spelen we voortdurend in op de nieuwste ontwikkelingen in de verpakkingssector.

 1. TOMRA SORTING

  België

  Fabrikant van optische sorteermachines voor voedingsproducten.

 2. STALKO SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Het bedrijf STALKO SP. Z O.O. SP. K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is tevens aanwezig in de sectoren inpakmachines voor verpakking, materialen voor de landbouw, sorteermachines, en landbouwmachines. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 3. DELMA

  Tunesië

  Het bedrijf DELMA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is tevens aanwezig in de sectoren schilmachines, installaties en apparatuur voor de bereiding van patat, inpakmachines in netten, en verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 4. ZELZ DOSIERTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ZELZ DOSIERTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Oberwaltersdorf, Oostenrijk.

 5. HUNDT ABFÜLLTECHNIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf HUNDT ABFÜLLTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Zwischenwasser, Oostenrijk.

 6. EMEC DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EMEC DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Ravensburg, Duitsland.

 7. OLIQ

  Italië

  Het bedrijf OLIQ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is tevens aanwezig in de sectoren sorteermachines voor olijven. Het is gevestigd in Rovigo, Italië.

 8. ATHLETICON - HANDELSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ATHLETICON - HANDELSGES.M.B.H., is een Dienstverlener, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Wiener Neustadt, Oostenrijk.

 1. FROUTOMANIA

  Griekenland

  Het bedrijf FROUTOMANIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente, vers fruit, groenten, Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente, en verpakte perziken. Het is gevestigd in Skidra, Griekenland.

 2. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

  Spanje

  Het bedrijf FRUITS HORTOMARKET S.L.U, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente, Landbouw - import-export, en Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Almeria, Spanje.

 3. MAF RODA AGROBOTIC

  Frankrijk

  Het bedrijf MAF RODA AGROBOTIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor behandeling van groente en fruit, installaties en apparatuur voor het sorteren en selecteren van groente en fruit, en machines voor palettisering. Het is gevestigd in Montauban, Frankrijk.

 4. GRAMASER LDª -METALWORKING INDUSTRY AND INDUSTRIAL EQUIPMENT

  Portugal

  Het bedrijf GRAMASER LDª -METALWORKING INDUSTRY AND INDUSTRIAL EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJkingsmateriaal, b2b diensten, IJkingsmateriaal, en industriecomplexen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 5. ASM ADVANCED SORTING MACHINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ASM ADVANCED SORTING MACHINE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Argelato, Italië.

 6. SANAMAR CAPILLEROS

  Spanje

  Het bedrijf SANAMAR CAPILLEROS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Almeria, Spanje.

 7. VISYS DIGITAL SORTING SOLUTIONS

  België

  Het bedrijf VISYS DIGITAL SORTING SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwaliteitscontrole van voedingsproducten, transportbanden, sorteermachines, en Systemen voor industriële detectie, afscheiding en sortering. Het is gevestigd in Hasselt, België.

 8. SETOP

  Frankrijk

  Het bedrijf SETOP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in Cavaillon, Frankrijk.

 9. FRUIT TECH SRL

  Italië

  Het bedrijf FRUIT TECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is tevens aanwezig in de sectoren sorteermachines voor groente en fruit. Het is gevestigd in Gambettola, Italië.

 10. S.E.M.A

  Frankrijk

  Het bedrijf S.E.M.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is gevestigd in RIVIERE, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis