• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • kabeljauw

Resultaten voor

Kabeljauw - Spanje

Spanje
  1. BACALAOS ALEJANDRA

    Spanje

    SINDS 1932 DE BESTE KABELJAUW UIT DE NOORDELIJKE WATEREN. Met behulp van de traditionele fileermethode, zijn onze producten speciaal geschikt voor de bereiding van allerlei gastronomische gerechten. Op dezelfde manier kunnen wij door deze methode de stukken, het type filering, het gewicht en de afmeting van de stukken aanpassen aan de smaak en de vereisten van onze clientèle.

  2. SALAZONES COBASAL S.L

    Spanje

    Het bedrijf SALAZONES COBASAL S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zalm, sardine, en kabeljauw. Het is gevestigd in Baza, Spanje.

  3. JAMONES OTERO

    Spanje

    Het bedrijf JAMONES OTERO, is een Distributeur, en actief in de sector Ham. Het is tevens aanwezig in de sectoren kabeljauw. Het is gevestigd in Vilalba, Spanje.

  4. MAPESCA SA

    Spanje

    MAPESCA, S.A. verkoopt verse vis en schaaldieren die aan de Spaanse kust en meerde landen uit de Europese Unie worden gevist. Onze voornaamste producten zijn: Sardines, Ansjovis, Horsmakreel, Makreel, Koolvis, Spaanse koolvis en geïmporteerd, Zeeduivel, Tong, Tarbot, Kabeljauw, Zeewolf, Zeekat, Pijlinktvis, Inktvis, verse en diepgevroren Makreelhaai, verse en diepgevroren Zeehond, Tonijn (Yellofin, Bluefin, Patudo), Boniet, Tong, Brasem, Zeewolf, Tarbot, Ombervis, Zalm, levende Garnalen, Brasem.

  5. MESONES DEL SERRANITO

    Spanje

    Ons restaurant, Mesón Serranito, bevindt zich in het hart van een bevoorrechte architectonische enclave, het Maestranza de Caballería. Het is een typisch, traditioneel restaurant ingericht in stierenvechtersstijl, inclusief decoratieve elementen zoals schoudercapes, stierenvechterskostuums en stierenkoppen. De Andalusische keuken biedt een gevarieerd menu van topkwaliteit met typische, traditionele, huisgemaakte streekgerechten. Een paar musts: bacalao (kabeljauw) al pil pil en kalfsfilet.