• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spansloten

Resultaten voor

Spansloten - Import export

 1. MLA FIXINGS

  België

  Verified by europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

 2. AIV HANDELSGES. MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIV HANDELSGES. MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spansloten. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 3. KAISER + CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAISER + CO. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spansloten. Het is gevestigd in Breckerfeld, Duitsland.

 4. DAVID DORFMÜLLER SÖHNE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAVID DORFMÜLLER SÖHNE GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spansloten. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 5. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Kettingen - ijzer en staal, Scharnieren, Sloten, grendels en sleutels, kabels van RVS-draad, moeren van RVS, schroeven van RVS, en accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spansloten, Singels en sjorriemen, Spansloten, krukken, taphouder, en Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 2. SHS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SHS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spansloten. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 3. RENOLD FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf RENOLD FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spansloten, Tandwieldrijfwerken, Spansloten, en Tandwieldrijfwerken. Het is gevestigd in Vendeville, Frankrijk.

 4. HEBDA-WERKSVERTRETUNGEN E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf HEBDA-WERKSVERTRETUNGEN E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Spansloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren draadbuigdelen. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 5. HSK HAMBURGER SCHRAUBENKONTOR

  Duitsland

  Het bedrijf HSK HAMBURGER SCHRAUBENKONTOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Metaalconstructies - licht, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. ROSENTALER SCHRAUBEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf ROSENTALER SCHRAUBEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Moeren, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, en Moeren. Het is gevestigd in St. Margareten Im Rosental, Oostenrijk.

 2. H. D. BRÖSECKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H. D. BRÖSECKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 1. ALBERT POHLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALBERT POHLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Spansloten, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, en Spansloten. Het is gevestigd in Zeulenroda-Triebes, Duitsland.

 2. SEILEREI SAMMT

  Duitsland

  Het bedrijf SEILEREI SAMMT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels - toebehoren, Spansloten, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hijskraanwagens, Kabels - toebehoren, Spansloten, Hijswerk - materiaal en accessoires, en Hijskraanwagens. Het is gevestigd in Elsterberg, Duitsland.

 3. ADOLF WÜRTH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ADOLF WÜRTH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Metaalconstructies - licht, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Magdeburg, Duitsland.

 4. RALF HELMUT LANGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RALF HELMUT LANGE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spansloten, Bouten en moeren, Schroeven, Loodgieterswerk - sanitair, Spansloten, Bouten en moeren, Schroeven, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 5. TETENBORG BEFESTIGUNGSGROSSHANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf TETENBORG BEFESTIGUNGSGROSSHANDEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Moeren, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, en Moeren. Het is gevestigd in Saerbeck, Duitsland.

 6. DAVID DIETRICHS -SEILEREI- INH. DIETMAR DONATH

  Duitsland

  Het bedrijf DAVID DIETRICHS -SEILEREI- INH. DIETMAR DONATH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - ijzer en staal, Spansloten, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hijskraanwagens, Kettingen - ijzer en staal, Spansloten, Hijswerk - materiaal en accessoires, en Hijskraanwagens. Het is gevestigd in Salzwedel, Duitsland.

 7. THAL-PARTS

  Duitsland

  Het bedrijf THAL-PARTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Loodgieterij - industrieel, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, en Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Raesfeld, Duitsland.

 8. HENSSGEN INTERNATIONAL

  Duitsland

  Het bedrijf HENSSGEN INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen met gelaste steunvrije schakels, Spansloten, Cabines voor loopbruggen, Singels en sjorriemen, Kettingen met gelaste steunvrije schakels, Spansloten, Cabines voor loopbruggen, en Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Bocholt, Duitsland.

 1. MUTTERN-ONLINESHOP

  Duitsland

  Het bedrijf MUTTERN-ONLINESHOP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Moeren, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, en Moeren. Het is gevestigd in Wehingen, Duitsland.

 2. E. KUHN GMBH PROSELECT EDELSTAHLSCHRAUBEN

  Duitsland

  Het bedrijf E. KUHN GMBH PROSELECT EDELSTAHLSCHRAUBEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Metaalconstructies - licht, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

 3. RISCHE SEIL UND HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RISCHE SEIL UND HEBETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels - toebehoren, Kettingen, Spansloten, Hijswerk - materiaal en accessoires, Kabels - toebehoren, Kettingen, Spansloten, en Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Sarstedt, Duitsland.

 4. WOLFGANG BOCKISCH

  Duitsland

  Het bedrijf WOLFGANG BOCKISCH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Oedheim, Duitsland.

 5. H+H CELCON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H+H CELCON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels - toebehoren, Spansloten, Verf en lak, Kantoorartikelen - papierwaren, Kabels - toebehoren, Spansloten, Verf en lak, en Kantoorartikelen - papierwaren. Het is gevestigd in Wittenborn, Duitsland.

 6. HETEX JACQUARD AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HETEX JACQUARD AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels - toebehoren, Spansloten, Rubberproducten, Kunststofproducten voor de industrie, Kabels - toebehoren, Spansloten, Rubberproducten, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Rupperswil, Zwitserland.

 7. MONTAGETECHNIK ROTENBURG UWE FRIEDRICH

  Duitsland

  Het bedrijf MONTAGETECHNIK ROTENBURG UWE FRIEDRICH, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Bouten - fabricage volgens specificatie, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, en Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Rotenburg, Duitsland.

 8. CODIPRO

  Duitsland

  Het bedrijf CODIPRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 9. FERDINAND HÖFLE KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf FERDINAND HÖFLE KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels - toebehoren, Spansloten, Technische textielen voor industrieel gebruik, Stoffen, Kabels - toebehoren, Spansloten, Technische textielen voor industrieel gebruik, en Stoffen. Het is gevestigd in Dornbirn, Oostenrijk.

 10. METALLVERARBEITUNG JANZ

  Duitsland

  Het bedrijf METALLVERARBEITUNG JANZ, is een Distributeur, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, Schroeven, Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Bouten en moeren, en Schroeven. Het is gevestigd in Ockenheim, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis