• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spijkers en nagels

Resultaten voor

Spijkers en nagels - Import export

 1. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 2. CONNECTON

  België

  Verified by europages badge

  Al meer dan 150 jaar is CONNECTON gespecialiseerd in het produceren van bevestigingsmaterialen voor de bouwsector van leihaken tot nagels, van muurverankering tot plafondsystemen. Dankzij een modern machinepark met CNC-gestuurde robots, een uitgebreid machinepark, en gespecialiseerde medewerkers staan wij steeds garant voor kwaliteit, innovatie en flexibiliteit. CONNECTON: FASTENERS FOR BUILDERS Onze activiteitdomeinen zijn: Bouw: muurverankeringen, bevestigingen voor dakbedekkingen, plafondophangingen, ... Industrie: haken voor schilderlijnen, dragers voor geluidswerende panelen, ... Tuinbouw: aangepaste clips, plantenhouders, haken voor dekzeilen, irrigatiesystemen, ... Voeding: brochetten, spitjes, ... Met draad worden de meest uiteenlopende problemen opgelost. Verankeringsproducten, bevestigingen, ophangsystemen, veren, geleidingen, ... Draad ligt aan de basis van een duurzame oplossing voor vele uitdagingen. Wij verwerken o.a. blanke en verzinkte draad, inox, koper, aluminium, ... en dankzij een eigen assemblage-atelier in Slowakije kunnen wij flexibel omgaan met de meeste vragen van onze klanten. Daarnaast beschikken wij over een professionele verzinkerij voor zowel bulk als stukgoedproductie.

 3. SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is gevestigd in Winterthur, Zwitserland.

 4. TACKER PLAZA

  Nederland

  De specialist voor coilnails, Tackers, Compressoren en accessoires, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Tacker Plaza hebben een jaren lange ervaring in de pallet en kisten industrie, en wij zijn onderdeel van Pallet Plaza. Hierdoor weten wij als geen ander wat de juiste coilnails en tackers voor u zijn. Onze coilnails en tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit, omdat wij in onze productie fabriek zelf met deze werken. De coilnails zijn van Europese kwaliteit. Of u nu blanke, RVS of gegalvaniseerde coilnails zoekt, u vindt ze bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een speciale maat en deze staat niet op onze site stuur een mail of bel en wij gaan voor u op zoek. Onze tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit. Wij kunnen leveren o.a. Max, Bostisch en vele andere merken. De Meeste Producten hebben wij op voorraad Afhalen op ons DC in Almere is ook mogelijk van maandag t/m vrijdag. Met een DC van meer dan 12.000 m2 en meer dan 100.000 artikelen kunnen wij bijna elke artikel direct uit voorraad leveren door heel Europa. Wij leveren Alleen Coilnailers en Coilnails van de beste kwaliteit onze Rolnagels kopen wij direct van de fabrieken in Europa Onze Tackers en rolnagels zijn voor professioneel gebruik en verkopen wij direct aan de aannemer, bouw, dak en tuin industrie houten verpakking industrie Het Tacker Plaza Team

 5. TORREGGIANI SRL

  Italië

  TORREGGIANI S.R.L. werd in 1974 opgericht in Redondesco, in de provincie Mantua. Het bedrijf was het idee van twee broers, Livio en Carlo Torreggiani, die zich wilden toeleggen op een sector die toen nog vrij experimenteel was; Livio neemt de commerciële kant voor zijn rekening, terwijl de jongere Carlo zich op de productiekant richt. Zij vervaardigden OP AMBACHTELIJKE WIJZE een machine voor de productie van de eerste METALEN NIETJES, bestemd voor een beperkte markt in de meubelsector in de regio's Veneto en Lombardije. Vandaag de dag is TORREGGIANI Srl een van de toonaangevende bedrijven in Italië in deze sector, met veel aandacht voor kwaliteit en het milieu. De hoogpresterende apparatuur voldoet aan de laatste technologische normen. Het geïntegreerde productieproces, van de verwerking van de grondstof (walsdraad) tot het afgewerkte product, stelt ons in staat een strenge kwaliteitscontrole toe te passen. Een groot deel van de productie wordt uitgevoerd naar Europa en andere landen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V.

  Nederland

  Zandvoort Draadindustrie BV is a family company, established in 1936, based in The Netherlands. We are a European manufacturer of hardened (masonry) concrete steel nails, stainless steel nails, brass nails, aluminum nails and red copper nails for construction and industries. We are specialised in the production of nails for customers with special demands in both large and small quantities. all products are produced under our own brand "HJZ".

 2. PEMS CAMBRILLONES

  Spanje

  Pems Cambrillones is opgericht in 1969 te Elda, de vermaarde schoenenstreek in Spanje. We hebben ons bedrijf opgericht om aan een lokale vraag te voldoen: geen enkele fabrikant was in staat een grote variëteit hoogwaardige onderdelen te leveren die nodig zijn voor goede en comfortabele schoenen. Pems Cambrillones heeft dan ook op natuurlijk wijze een krachtige positie verworven in deze sector waar de familietraditie regel was.

 3. SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL

  Duitsland

  Het bedrijf SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is gevestigd in Schönheide, Duitsland.

 4. YANTOS

  Oekraïne

  Het bedrijf YANTOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren gegalvaniseerde omheiningen en panelen, en gegloeid ijzerdraad. Het is gevestigd in Ternopil, Oekraïne.

 5. FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C., en actief in de sector Spijkermachines, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijkers en nagels, trilmachine, luchtdrukinstallaties, Spijkers en nagels, en pneumatische en hydropneumatische installaties. Het is gevestigd in Montecosaro, Italië.

 1. SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtschroeven, stalen klinknagels, en schroeven voor spaanplaat. Het is gevestigd in Neuenrade, Duitsland.

 2. LITNAGLIS

  Litouwen

  Het bedrijf LITNAGLIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen klinknagels. Het is gevestigd in Glaudziai, Litouwen.

 1. NAILSS, SIA

  Letland

  Het bedrijf NAILSS, SIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 2. BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren podotactiele spijkers van rvs. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 3. PREBENA-UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf PREBENA-UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsbouten, en Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 4. BIZON INT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf BIZON INT SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijkers en nagels, industriële nietjes, naaimachines, Spijkers en nagels, en pneumatische spijkermachines. Het is gevestigd in Baniocha K. Warszawy, Polen.

 5. FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION

  Duitsland

  Het bedrijf FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION, is een Multi-Category, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is gevestigd in Oberboihingen, Duitsland.

 6. TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C.

  Italië

  Het bedrijf TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is gevestigd in Torre De' Busi, Italië.

 7. ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren getrokken draden van ijzer en staal. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. ÖZCAN ÇIVI

  Turkije

  Het bedrijf ÖZCAN ÇIVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap en ijzerwaren, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 1. D&Z LTD

  Turkije

  Het bedrijf D&Z LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gewone spijkers, ijzerdraad, Gegalvaniseerd staaldraad met weinig koolstof, en fabricage van profielen van staal. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 2. BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

  Turkije

  Het bedrijf BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 3. TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen roosters voor afrasteringen, spijkers, en gegalvaniseerde afrastering. Het is gevestigd in Brivio, Italië.

 4. WEIDINGERGLAS A/S

  Denemarken

  Het bedrijf WEIDINGERGLAS A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Haken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Spijkers en nagels, Bevestigingsmateriaal - metaal, Beslag - metaal, Bouwbeslag, Spijkers en nagels, Bevestigingsmateriaal - metaal, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Herlev, Denemarken.

 5. BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE

  Polen

  Het bedrijf BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijkers en nagels, Spijkers en nagels, gereedschappen, en electrogereedschap. Het is gevestigd in Radom, Polen.

 6. GLASGOW STEEL NAIL CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLASGOW STEEL NAIL CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen klinknagels. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 7. STALGRIT

  Wit Rusland

  Het bedrijf STALGRIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Krammen, Spijkers en nagels, Krammen, Spijkers en nagels, Niet- en nagelmachines - verpakkingsindustrie, en spijkers. Het is gevestigd in Retchitsa, Wit Rusland.

 8. LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is gevestigd in S.tomé Negrelos, Portugal.

 9. ANPING LEAION IRON NAILS FACTORY

  China

  Het bedrijf ANPING LEAION IRON NAILS FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gewone spijkers, en stalen klinknagels. Het is gevestigd in Hengshui, China.

 10. DMI METAL LTD

  Turkije

  Het bedrijf DMI METAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkers en nagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijkers op rol, spijkers voor verpakking, Spijkers op papier, en plugmachines voor hout. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis