• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spijsvetten

Resultaten voor

Spijsvetten - Import export

 1. CORNILLE SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2001, vergaart CORNILLÉ, expert in de verwerking van runder bijproducten, elk jaar 120.000 ton grondstoffen in West-Frankrijk bij zijn partners, slachthuizen en vleesverwerkers van de groepen AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) en BIGARD. Deze bijproducten worden verwerkt tot vetten, gedeshydrateerde eiwitten en van botten afkomstige mineralen. CORNILLÉ heeft ervoor gekozen de rangorde van gebruik te handhaven door voorrang te geven aan de meest relevante gebruiken en de gebruiken met de meeste sociale meerwaarde zoals de voeding voor menselijk gebruik, voeding voor boerderijdieren, voeding voor huisdieren, oleochemie, biobrandstoffen en meststoffen. CORNILLÉ zet zich met zijn partners in om de zijn ecologische voetafdruk te beperken en bij te dragen aan een circulaire economie gebaseerd op het gebruik van hernieuwbare en duurzame bronnen: • gebruik van hernieuwbare bronnen vergaard in Frankrijk + hergebruik van 100 % biobased producten. • productie van biobased eiwitten en vetten met een lagere ecologische voetafdruk dan de geïmporteerde eiwitten en oliën (soja, palmolie). • het optimaliseren van ons energie- en waterverbruik en een permanente verlaging van onze ecologische voetafdruk. Bijv.: koolstofvrije dampen verkregen via de energieterugwinning uit ons afval. • Voor 70 % van onze thermische behoeften, ter vervanging van fossiele brandstof, gebruik van koolstofvrije damp geproduceerd door de SAVE.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 3. SCHEDRO LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHEDRO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Margarines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten voor de voeding, Snoepgoed zonder chocolade, Spijsvetten, Oliën - plantaardige, zonnebloemolien, ketchup, mayonaise, Geraffineerde zonnebloemolie, en Tomatensaus. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 4. MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spijsvetten. Het is gevestigd in Sinabelkirchen, Oostenrijk.

 5. DI.GI.MA.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DI.GI.MA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meel en griesmeel, Gebak, Bouwbeslag, Hotel, dierlijke vetten voor voeding, zootechnisch voeder, Meel en griesmeel, Meel voor de voeding, en Gebak. Het is gevestigd in Villanterio, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SANABIO GMBH

  Duitsland

  SanaBio GmbH staat al tien jaar voor de kwaliteit van haar producten en diensten.Wij produceren en verhandelen kruidengrondstoffen en hulpstoffen uit gecontroleerde biologische teelt.Ons assortiment biedt eetbare oliën, cosmetische oliën, etherische oliën, aromatische extracten, extracten van actieve ingrediënten, kruiden en specerijen. Duurzaamheid is voor ons niet alleen een marketingtrend, maar de basis voor onze bedrijfsbeslissingen. Onze biologische certificering (DE-ÖKO-013), HACCP-normen en onze registratie als voedsel- en diervoederproducent zijn een extern bewijs van onze manier van werken. We bieden onze knowhow ook aan als een volledige service.Wij ondersteunen of nemen de inkoop van met name zeldzame grond- en hulpstoffen over. Dit omvat leveranciersselectie, importformaliteiten en kwaliteitsbeoordeling.Wij vervaardigen ook graag voor u afgewerkte producten.Daarnaast kunnen we een veiligheidsbeoordeling van cosmetische producten uitvoeren.

 2. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf: In de nieuwe fabriek wordt met een van de modernste productielijnen en onder strenge kwaliteitscontrole volgens de EU-richtlijnen geproduceerd. Hoogwaardige halffabricaten worden hier tot de overal gewaardeerde vetkaan- en reuzelproducten verwerkt. Ons magazijn met hoge stellingen voor europallets is EU-gecertificeerd. temperatuur: -28 °C stapelhoogte: max 1, 8 m stapelhoogte overhang: max 5cm aan alle zijden In 1932 werd de slachterij Schachinger opgericht en werd met de productie van vetkanen en reuzel begonnen. Na de oorlog volgde de uitbouw tot een vleesverwerkend bedrijf. Eind jaren '80 werd de vetkaan- en reuzelproductie tot een zelfstandige onderneming gesplitst.

 3. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  Tegenwoordig is de firma EFKO één van de grootste levensmiddelenfabrikanten in Rusland die consumenten en industriële voedselverwerkende bedrijven zonnebloemolie, margarine en vetten levert. De uitmuntende eigenschappen van de onderneming staan garant voor hoogwaardige producten, innovatie, een persoonlijke benadering en aandacht voor iedere klant. De firma draagt tevens zorg voor het milieu, door zijn productieafval te beperken en energie- en grondstofbesparende technologieën te gebruiken bij elke productiefase. We leveren met veel plezier hoogwaardige grondstoffen aan onze klanten die geproduceerd zijn volgens de internationale veligheids- en kwaliteitsnormen (inclusief BRC, RSPO en Sedex certificeringen).

 4. MEANDROS LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf MEANDROS LLC, is een Multi-Category, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijsvetten, zonnebloemolien, Conserven, Spijsvetten, en Geraffineerde zonnebloemolie. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 5. BEKO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEKO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, Margarines, en zonnebloemolien. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  België

  Het bedrijf VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, Luxe broodjes, sauzen, diepvries bakkerijproducten, Margarines, en Luxe broodjes. Het is gevestigd in Ghislenghien, België.

 2. GLOBIQUE TRADING EXPORT

  Turkije

  Het bedrijf GLOBIQUE TRADING EXPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien, vruchten en groenten, geblindeerde deur, en voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 1. SHEABUTTERGUYS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SHEABUTTERGUYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. UPT GROUP SP. Z O.O

  Polen

  Het bedrijf UPT GROUP SP. Z O.O, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijsvetten, zonnebloemolien, kruidenierswinkel, Spijsvetten, en Geraffineerde zonnebloemolie. Het is gevestigd in Warsaw, Polen.

 3. AZZAYT SLU

  Spanje

  Het bedrijf AZZAYT SLU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is gevestigd in Malaga, Spanje.

 4. MIXTRADE

  Polen

  Het bedrijf MIXTRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsoliën en -vetten. Het is gevestigd in Lublin, Polen.

 5. LTD

  Malta

  Het bedrijf LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zonnebloempitten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijsvetten, Import-export - levensmiddelen, melerig, koolzaadzaad, Spijsvetten, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in ., Malta.

 6. MARIEM G

  Oekraïne

  Het bedrijf MARIEM G, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Halve walnoten, en Honing. Het is gevestigd in Mykolaev, Oekraïne.

 7. HOCHE BUTTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOCHE BUTTER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijsvetten. Het is gevestigd in Uelzen, Duitsland.

 8. NOSTIMADA.GR

  Griekenland

  Het bedrijf NOSTIMADA.GR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smaakstoffen voor de keuken, en restaurantbonnen. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 1. GROUPE OLEUNA

  Oekraïne

  Het bedrijf GROUPE OLEUNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolzaadolie. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 2. TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijsvetten. Het is gevestigd in Harrow, Verenigd Koninkrijk.

 3. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Polen

  Het bedrijf FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren margarine. Het is gevestigd in Gliwice, Polen.

 4. IMPORT S.R.O

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf IMPORT S.R.O, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren basmati. Het is gevestigd in Praha 1, Tsjechische Rep..

 5. MONAK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MONAK LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijsvetten. Het is gevestigd in Wembley Middlesex, Verenigd Koninkrijk.

 6. SALE SOLUTIONS S.R.L.

  Italië

 7. CHEMSPANS GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een middelgrote onderneming met als zwaartepunt bediening van de biodieselindustrie. Onze focus ligt op de sourcing van diverse nevenproducten uit de biodieselsector in centraal Europa. Wij houden ons bezig met de aankoop van producten uit lokale en internationale markten en de verkoop en distributie van glycerinehoudende goederenstromen op die plaatsen waar ze nodig zijn. Wij houden ons ook bezig met de verzorging van productie-installaties met alternatieve grondstoffen zoals afval van spijsvetten en plantaardige vetzuren. Wij leveren aan onze klanten ook katalysatoren voor de bioproductie zoals: Natriummethylaat.