• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spiraalveren

Resultaten voor

Spiraalveren - Import export

 1. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze professionals zijn gespecialiseerd in de fabricage van veren van een uniek exemplaar tot grote series (meer dan miljoen stuks). Voor veren van uw ophangingen, garagedeuren, lastencompensatie, of anders nog klemmen, bieden wij de veer die u nodig heeft. Voor een verbeterde reactiviteit investeren wij regelmatig in ons machinepark. Le Ressort Industriel ligt in de ELZAS ten zuiden van STRAATSBURG. Fabricage per stuk en serieproductie. Veren in zijn algemeen voor de industrie van 1/10e van mm tot 30 mm; de zeevaart, de spoorwegen, openbare werken, elektriciteit. Gecertificeerd ISO 90001. Voor een verbeterde reactiviteit investeren wij regelmatig in ons machinepark. Wij staan tot uw dienst sinds drie generaties. Uw tevredenheid is onze prioriteit, uitvoering van prototypen, keuze van de materialen en behandelingen, hulp bij het vaststellen van afmetingen (gebruik van berekeningssoftware).

 2. RÖHRS, DR. WERNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1919 wereldwijd bekend als specialist voor zwaar belaste technische veren. Het productaanbod bevat veren in allerlei vormen en maten. Tot het productieprogramma tellen vooral drukveren uit ronde en platte draad, schijfveren, schroefschijfveren, multidraadveren en nog vele andere veren. Producten: Blad-, platte en vormveren, dempingsveren, drukveren, platte draadveren, multidraadveren, nivelleerschoenen, schroefveren, schijfveren, torsieveren, wirbulatoren en nog veel meer.

 3. PIERON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1925 produceert en ontwikkelt PIERON – een familiebedrijf van de 4e generatie - technische veringen voor bijna alle industriesectoren. De focus ligt op de auto-, elektrische en sportartikelenindustrie.Op de locatie Bocholt werken meer dan 270 medewerkers op een fabrieksoppervlak van ca.20.000 m² altijd nieuwe oplossingen op het gebied van ring-, druk- en torsieveren en gestanste, gebogen en buigdraaddelen.Speciale onderdelen en samenstellingen ronden ons assortiment af.State-of-the-art fabricageprocessen garanderen een productie die aan de hoogste eisen voldoet.

 4. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een middelgrote fabrikant van technische veren uit Schwabach bij Neurenberg en presenteren ons vandaag met ca. 50 medewerkers als een traditionele en competente fabrikant van technische veren en gebogen onderdelen van staal, roestvrij staal en non-ferro metalen van speciale probleemoplossingen tot groot schalige productie.Innovatie zit bij Löhr GmbH & Co.Precisieveren KG beveiligd door knowhow.Knowhow is het gebruik van ervaring en het anticiperen op de laatste ontwikkelingen.Innovatieve oplossingen hebben beide nodig.Maak dus gebruik van onze ervaring, onze kennis, onze kwaliteit en onze leveringszekerheid.

 5. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ZIMMERMANN Technische Federn is de bevoegde ontwikkelings- en serieleverancier van veersystemen en componenten voor complexe toepassingen. In het drielandengebied, of meer precies in Leutersdorf, heeft het bedrijf ZIMMERMANN Technische Federn GmbH zijn hoofdvestiging. Al meer dan 100 jaar de Zimmermanns ervaring de ontwikkeling en het produceren van complexe veersystemen. Door de jaren heen werd een sterke vertrouwensrelatie opgebouwd tussen klanten, medewerkers en het management. Het assortiment strekt zich uit van druk-, spanning- en torsieveren via draad- en stansbuigonderdelen, uitwendige schotel- of spiraalveren voor uiteenlopende samenstellingen. Hebben we niet, bestaat niet! Het bedrijf ZIMMERMANN Technische Federn GmbH stelt zeer hoge eisen aan zichzelf en de kwaliteit van hun veersystemen. Door middel van superieur onderwijs en opleiding van de werknemers, heeft ZIMMERMANN een uitgebreide knowhow in hun vakgebied opgedaan.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MONNINGER FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 75 jaar is Monninger DE competentie voor roestvrij staal en stalen veren. Ervaring, klantrelaties en kwaliteitsbewustzijn zijn altijd de basis van succes geweest. Al in 1994 waren we voor het eerst ISO 9001 gecertificeerd. In 2012 zijn we een nieuw tijdperk ingegaan met de certificering volgens ISO TS 16949, die al onze acties kenmerkt. Het solide bedrijf is al lang een merk dat naam heeft gemaakt zowel bij klanten als in gespecialiseerde kringen. De goede reputatie is gebaseerd op solide constanten - vanaf de oprichting in 1945 tot vandaag: precisie. dynamiek. ingenieurspirit. Enabling dynamics. Tijd om meer tijd te besteden aan deze kerncompetenties, het bedrijf strategisch in lijn te brengen met de toekomst en het zichtbaar extern te positioneren. In nauwe samenwerking met het merkadviesbureau Solldesign heeft Monninger een herlancering van het merk ontwikkeld, die identiteit creëert en duidelijke tekenen geeft.

 2. ROTOR CLIP / TRUWAVE GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROTOR CLIP is 's werelds toonaangevende fabrikant van borgringen, platte draadgolfveren, spiraalringen, borgringen en slangklemmen voor de automobiel-, elektrische, commerciële, landbouw-, medische, luchtvaart-, toestellen-, krachtoverbrengings-, algemene machinebouw- en andere industriële toepassingen. # Wij hebben de breedste klantenportefeuille ter wereld. # Rotor Clip produceert alles in eigen huis en is dus uiterst kosten- en kwaliteitsbewust. # Wij zijn wereldleider op het gebied van axiale en radiale beschoeiingsbevestigingen. # Onze producten kunnen worden vervaardigd in afmetingen van 2mm - 1.000mm.# Ook borgringen, borgringen en golfveren kunnen volgens de specificaties van de klant worden ontworpen en vervaardigd. Kijk eens wat wij wereldwijd voor u kunnen doen.Hier is ons productoverzicht: - http: //solutions.rotorclip.com/delinecard - https: //atlas.rotorclip.com/ Neem contact met ons op - wij helpen u graag!

 3. GUTEKUNST FEDERN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gutekunst Federn is een leidende verenfabrikant in Europa. Naast 12603 verschillende frame-afmetingen in drukveren, trekveren, spiraalveren en draadbuigonderdelen uit voorraad, ontwikkelen en produceert Gutekunst Federn speciaal op verzoek van de klant zowel in kleine hoeveelheden en in grote series. Gutekunst Federn beschouwt zich niet alleen als fabrikant van hoogwaardige metalen veren, maar ook als partner en dienstverlener voor zijn klanten. Verencatalogus, veerberekening en CAD-gegevens-generator op www.federnshop.com.

 4. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Adriatica Molle werd in 1977 als familiebedrijf opgericht en nam na amper tien jaar al een belangrijke plaats in op de Italiaanse markt in de industriesector van de productie van veren en het bewerken van metaaldraden. Door in te zetten op onderzoek en ontwerp kan Adriatica Molle dankzij technologisch geavanceerde installaties vlot beantwoorden aan de behoeften van de meest uiteenlopende industriesectoren met passende constructieve oplossingen.

 5. EVERES-SPRING LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVERES-SPRING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spiraalveren, Spiraalveren, drukveren, torsieveren, conische veren, fabrikant van veringen, en industriële veren. Het is gevestigd in Oreshak, Bulgarije.

 1. MOLLES MALÉ

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLLES MALÉ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukveren, Spiraalveren, trekveren, veren en onderdelen van bandstaal, landbouwveren, vormstukken, en bandstaal. Het is gevestigd in Casserres-Barcelona, Spanje.

 2. OESCH GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OESCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ceintuurgespen, Schroefveren, Spiraalveren, drukveren, veren voor technische doeleinden, Ceintuurgespen, gespen, Schroefveren, en Spiraalveren. Het is gevestigd in Magden, Zwitserland.

 1. FEDERNFABRIK SUBTIL GMBH - (SUBTIL GROUP)

  Duitsland

  Met meer dan 360 medewerkers op drie locaties produceert de Subtil Group allerlei technische veren zoals drukveren, trekveren, torsieveren, borg- / veerhulzen, maar ook gegoten draaddelen en gestanste en gebogen delen van de hoogste kwaliteit. Samen met onze krachtige partners op het gebied van afwerkingsdiensten zoals oppervlaktebehandeling, bieden we onze klanten een breed scala aan producten op deze gebieden uit één bron: Drukveren van 0, 10 mm tot max.12 mm draadmeter.Trek- / spiraal- / torsieveren van 0, 20 mm tot max.12 mm draadmeter. Gevormde draaddelen van draden van 0, 20 mm tot maximaal 12 mm draaddiameter in rond- en profieldraad. Band-/ gestanste gebogen delen met een materiaaldikte van 0, 2 tot 3 mm en een materiaalbreedte tot 100 mm

 2. ELAKO S.A.

  Griekenland

  Sinds 1999 vervaardigt ELAKO veren van hoge kwaliteit in alle maten, gebruik maken van verschillende grondstoffen met verschillende afwerkingen. De haken kunnen vlak, rond, vierkant of in bijna iedere ander vorm worden uitgevoerd. De torsieveren, die in iedere ingewikkelde vorm en in alle maten kunnen worden gemaakt, met enkele of dubbele spiraal. Er kan gekozen worden uit een breed assortiment van kant-en-klare veren, compressieveren, spiraalveren, torsieveren, buigveren, precisieveren voor talrijke toepassingen en veren op maat. Veren werelwijd geleverd.

 3. PRESSIRESSORT

  Frankrijk

  Onderzoek, ontwerp, vervaardiging en commercialisering van alle soorten veringen voor de industrie, de luchtvaart, kernenergie, mechanica, transport, veringen voor de reparatie van schepen, petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, medische apparatuur. PRESSIRESSORT is ook actief op het gebied van hydro-elektrische dammen. Wij bieden de productie van veringen op maat en computerondersteunde ontwerpen. Veren ijken. Vervaardiging van borgpennen, betaveren, borgveren, spiraalveren, metalen veren, veren van draad of vormgegeven strips. Materiaal: staal, rvs, Inconel, fosforbrons, koper, beryllium en andere. Creëren van hightech verende oplossingen, prototypeberekeningen of onderdelen voor kleine en grote series. Onze inkopers, technici of ingenieurs van onze onderzoeksafdeling beschikken over de specifieke knowhow op het gebied van het productontwerp en het bedenken van nieuwe oplossingen. : Van een uniek onderdeel tot een grote serie van draad van 0, 2 tot 50 mm.

 4. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Oostenrijk

  Hutter & Schrantz Stahlfedern ontwikkelt en produceert kwaliteitsveren en gebogen draaddelen voor de industrie en de nijverheid. Belangrijke bedrijven uit verschillende bedrijfstakken vertrouwen op de marktleider en zijn daardoor succesvol. Onze producten: autoveren, buigveren, blad-, platte en vormveren, draaddelen voor technische doeleinden, drukveren voor technische doeleinden, conische veren, schroefveren, speciale veren, torsieveren, trekveren, spiraalveren, stansbuigdelen en nog veel meer.

 5. MSO MASCHINENSCHUTZ OWL GBR

  Duitsland

  Het bedrijf MSO MASCHINENSCHUTZ OWL GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spiraalveren. Het is gevestigd in Augustdorf, Duitsland.

 6. GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spiraalveren, Springveren, veren voor technische doeleinden, Rubberen touwen, Spiraalveren, en Springveren. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 7. GEON PRODUKTIONS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf GEON PRODUKTIONS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spiraalveren. Het is gevestigd in Schmerikon, Zwitserland.

 8. NOVARESSORT

  Frankrijk

  Het bedrijf NOVARESSORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, Spiraalveren, Springveren, Spiraalveren, drukveren, en schroefdrukveren. Het is gevestigd in Saint Etienne, Frankrijk.

 1. ENGELHARDT FEDERNFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENGELHARDT FEDERNFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Veringen, Spiraalveren, Bladveren, Metaalconstructies - licht, Veringen, Spiraalveren, en Bladveren. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 2. J. G. KARL SCHMIDT GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf J. G. KARL SCHMIDT GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spiraalveren, Bladveren, Bevestigingsmaterialen, Bouten en moeren, Spiraalveren, Bladveren, Bevestigingsmaterialen, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 3. TERRY LAGERFEDERN

  Duitsland

  Het bedrijf TERRY LAGERFEDERN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Spiraalveren, Bladveren, Draadveren, Veringen, Spiraalveren, Bladveren, en Draadveren. Het is gevestigd in Appen, Duitsland.

 4. R. PETER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf R. PETER AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draad en kabels - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Spiraalveren, Bladveren, Draadveren, Veringen, Spiraalveren, Bladveren, en Draadveren. Het is gevestigd in Bachenbülach, Zwitserland.

 5. BERND STAIGER TECHNISCHE FEDERN/SPIRALEN

  Duitsland

  Het bedrijf BERND STAIGER TECHNISCHE FEDERN/SPIRALEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Spiraalveren, Bladveren, Draadveren, Veringen, Spiraalveren, Bladveren, en Draadveren. Het is gevestigd in Schramberg, Duitsland.

 6. LÜTFRINK

  Duitsland

  Het bedrijf LÜTFRINK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Spiraalveren, Bladveren, Draadveren, Veringen, Spiraalveren, Bladveren, en Draadveren. Het is gevestigd in Hamminkeln, Duitsland.

 7. KAUFPORTAL-24

  Duitsland

  Het bedrijf KAUFPORTAL-24, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - staal, Veringen, Spiraalveren, Bladveren, Draad en kabels - staal, Veringen, Spiraalveren, en Bladveren. Het is gevestigd in Ebersbach-Neugersdorf, Duitsland.

 8. GUTEKUNST & CO

  Duitsland

  Het bedrijf GUTEKUNST & CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Veringen, Spiraalveren, Bladveren, Metaalconstructies - licht, Veringen, Spiraalveren, en Bladveren. Het is gevestigd in Cunewalde, Duitsland.

 9. THYSSENKRUPP FEDERN UND STABILISATOREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THYSSENKRUPP FEDERN UND STABILISATOREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Spiraalveren, Draadveren, Veren - fabricage volgens specificatie, Veringen, Spiraalveren, Draadveren, en Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 10. AB FEDERN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AB FEDERN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Veringen, Spiraalveren, Bladveren, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Veringen, Spiraalveren, en Bladveren. Het is gevestigd in Rhede, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis