• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spoel- en haspelmachines

Resultaten voor

Spoel- en haspelmachines - Import export

 1. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

  Alle producten voor "spoel- en haspelmachines"

 2. H. N. ZAPF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Productie van buizen, kernen, cores, hulzen van kunststof voor het afwikkelen van baanvormige, platte materialen zoals folies, papier, non-wovens (kunststof buizen, kunststof kernen, kunststof hulzen). Onze producten: Textielhulzen, kunststof wikkelhulzen, kunststof wikkelbuizen, garendragers voor de textielindustrie, kunststof spoelen, spoellichamen, wikkelbuizen van glasvezelversterkte kunststof (GVK), verfrollerbuizen van kunststof

 3. BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES

  Duitsland

  Het bedrijf BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoel- en haspelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, en rollensnijmachines. Het is gevestigd in Hopsten, Duitsland.

 4. O.M.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.M.A. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoel- en haspelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlechtmachines, spiraalwikkelmachines voor stroomkabels, en machines voor vervaardiging van kabelstrengen. Het is gevestigd in Vimercate, Italië.

 5. ETK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ETK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoel- en haspelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren spinklossen voor vlechtmachines, en vlechtmachines. Het is gevestigd in Travedona Monate, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierproductie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoel- en haspelmachines, Toiletpapier, Visable supports the Ukrainian companies, Spoel- en haspelmachines, Toiletpapier, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Pavlograd, Oekraïne.

 2. ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Spoel- en haspelmachines, Etiketteren en markeren - machines, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Spoel- en haspelmachines, Etiketteren en markeren - machines, en Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Lage, Duitsland.

 3. GERKE WICKELTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GERKE WICKELTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Kunststofindustrie - machines, Spoel- en haspelmachines, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Kunststofindustrie - machines, Spoel- en haspelmachines, en Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is gevestigd in Hann. Münden, Duitsland.

 4. KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoel- en haspelmachines, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Spoel- en haspelmachines, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wiehl, Duitsland.

 5. MARSILLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MARSILLI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoel- en haspelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatische systemen. Het is gevestigd in Castelleone, Italië.

 1. EUREEL

  Nederland

  Het bedrijf EUREEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoel- en haspelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klossen en haspels, en Klossen en haspels. Het is gevestigd in Valkenburg, Nederland.

 2. BESTER HOSE REEL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf BESTER HOSE REEL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Hengshui, China.

 1. H BRENNENSTUHL SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf H BRENNENSTUHL SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoel- en haspelmachines, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Spoel- en haspelmachines, en Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is gevestigd in Souffelweyersheim, Frankrijk.

 2. WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Spoel- en haspelmachines, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Kunststofindustrie - machines, Spoel- en haspelmachines, en Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Wesenberg, Duitsland.

 3. ATEC

  Italië

  Het bedrijf ATEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Codogno, Italië.

 4. MONDIAL PACK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MONDIAL PACK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Ternate, Italië.

 5. TECNOPAILS

  Italië

  Het bedrijf TECNOPAILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 6. MARIANI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARIANI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Carre', Italië.

 7. CAMA 1 S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CAMA 1 S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Garbagnate Monastero, Italië.

 8. ARCOPAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ARCOPAC S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Buccinasco, Italië.

 1. FLEXOTECNICA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FLEXOTECNICA S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Tavazzano Con Villavesco, Italië.

 2. GIEMME THERMO PACKAGING MACHINERY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIEMME THERMO PACKAGING MACHINERY S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Segrate, Italië.

 3. PRASMATIC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PRASMATIC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Valsamoggia, Italië.

 4. SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO

  Italië

  Het bedrijf SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in San Giovanni Bianco, Italië.

 5. SOTEMAPACK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SOTEMAPACK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Anzola Dell'emilia, Italië.

 6. POLYCOMM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf POLYCOMM S.R.L., en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Senna Comasco, Italië.

 7. EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoel- en haspelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische haspels. Het is gevestigd in Trezzano Sul Naviglio, Italië.

 8. ULMA PACKAGING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ULMA PACKAGING S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Gragnano Trebbiense, Italië.

 9. NORDMECCANICA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf NORDMECCANICA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 10. CYKLOP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CYKLOP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Locate Di Triulzi, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis