• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sportvoeding

Resultaten voor

Sportvoeding - Import export

 1. KOORDINATION KRAFTICUS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij, Coordination Krafticus GmbH, zijn een fabrikant van voedingssupplementen en sportvoeding. Als dochteronderneming van Theodor Rietmann GmbH hebben we een sterke geschiedenis als het gaat om innovatieve producten van topkwaliteit. Theodor Rietmann GmbH is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf en is een van de beste fabrikanten van voormengsels voor grote industriële bakkerijen. Onze klanten bevinden zich in Europa en over de hele wereld. Een hooggekwalificeerd team van meer dan 160 medewerkers groeit voortdurend en realiseert nieuwe ideeën. Wat ons zo bijzonder maakt? Zodra we beginnen met uw productontwikkeling, zult u het verschil merken. Wij zijn trots op onze goed opgeleide klantenservice met korte reactietijden. U krijgt een vaste contactpersoon van ons team en hoeft zich niet een weg te banen langs verschillende afdelingen. Ontwikkelingen op maat, proeverijen voorafgaand aan de productrelease en individuele ondersteuning door onze ervaren productmanagers zijn onze kracht - bij ons bent u in goede handen!

 2. STERNMAID GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SternMaid is een contractfabrikant op het gebied van voeding, voedingssupplementen, voeding voor medisch gebruik en farmaceutische hulpstoffen. Van grondstofservice tot levering, wij bieden u de complete serviceketen op het gebied van contractproductie. Met onze toewijding en onze knowhow als contractmixer houden we ons ook aan strakke deadlines met de hoogste kwaliteit. Ons succes als dienstverlener is gebaseerd op de expertise van onze meer dan 270 werknemers en ultramoderne productiefaciliteiten - en we zullen ons uiterste best doen om het vertrouwen van onze klanten in de toekomst te rechtvaardigen door nog een beetje meer kwaliteit, zorg en veiligheid.

 3. CORNILLE SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2001, vergaart CORNILLÉ, expert in de verwerking van runder bijproducten, elk jaar 120.000 ton grondstoffen in West-Frankrijk bij zijn partners, slachthuizen en vleesverwerkers van de groepen AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) en BIGARD. Deze bijproducten worden verwerkt tot vetten, gedeshydrateerde eiwitten en van botten afkomstige mineralen. CORNILLÉ heeft ervoor gekozen de rangorde van gebruik te handhaven door voorrang te geven aan de meest relevante gebruiken en de gebruiken met de meeste sociale meerwaarde zoals de voeding voor menselijk gebruik, voeding voor boerderijdieren, voeding voor huisdieren, oleochemie, biobrandstoffen en meststoffen. CORNILLÉ zet zich met zijn partners in om de zijn ecologische voetafdruk te beperken en bij te dragen aan een circulaire economie gebaseerd op het gebruik van hernieuwbare en duurzame bronnen: • gebruik van hernieuwbare bronnen vergaard in Frankrijk + hergebruik van 100 % biobased producten. • productie van biobased eiwitten en vetten met een lagere ecologische voetafdruk dan de geïmporteerde eiwitten en oliën (soja, palmolie). • het optimaliseren van ons energie- en waterverbruik en een permanente verlaging van onze ecologische voetafdruk. Bijv.: koolstofvrije dampen verkregen via de energieterugwinning uit ons afval. • Voor 70 % van onze thermische behoeften, ter vervanging van fossiele brandstof, gebruik van koolstofvrije damp geproduceerd door de SAVE.

 4. SRS NUTRITION EXPRESS

  Nederland

  Verified by europages badge

  SRS Nutrition Express is de grootste leverancier van sporvoedingsingrediënten en verbetert de productlijnen van merken en fabrikanten met hoogwaardige en betrouwbare ingrediënten. Wij leveren deze belofte dankzij onze transparante en grondig onder de loep genomen leveringsketen. Wij staan bekend voor onze betrouwbaarheid en uitmuntendheid en garanderen snelle leveringsservices door ervoor te zorgen dat de bestellingen dezelfde of de volgende dag verzonden worden om directe beschikbaarheid te behouden. De sportvoedingssupplementen markt is veranderd. De moderne klant verwacht directe, persoonlijke ervaringen die alle aspecten van hun leven vereenvoudigen en er is dan ook een grote vraag naar supplementen die op hun behoeften zijn toegesneden. De traditionele merken hebben er moeite mee aan deze aangescherpte verwachtingen te doen daar ze zich baseren op verouderde ingrediënten en een breed, onsamenhangend productassortiment. Bij SRS Nutrition Express, ondersteunen wij merken om hun producten te vernieuwen door gebruik te maken van ons gecontroleerde, transparante en uitmuntende bevoorradingscentrum om zo op efficiënte wijze hun aanpassing aan de moderne eisen te versnellen. Onze 7 internationale magazijnen zijn bevoorraad met een waaier aan sportvoedingsbestanddelen, zoals creatine, carnitine, plantaardige eiwiteen, wei-eiwit, diverse aminozuren, eiwitpoeders en uiteenlopende additieven. Onze inzet voor veiligheid, ethische praktijken, het milieu een duurzaamheid komt tot uiting via de regelmatig gehouden audits van onze leveranciers om onze klanten van hoogwaardige en tevens ethisch geproduceerde ingrediënten te voorzien.

 5. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw partner voor private labelling, ontwikkeling en contractproductie van voedingssupplementen! Sinds 1903 staat de naam Sanct Bernhard niet alleen voor hoogwaardige, effectieve natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen en lichaamsverzorgingsproducten, die we op de markt brengen onder onze merken "Sanct Bernhard", "Sanct Bernhard Sport" en "Sanct Bernhard tierlieb". Loonproductie Made in Germany - Sanct Bernhard staat voor kwaliteit Made in Germany - zoals bewezen door duizenden tevreden klanten in onze online shops. Gecertificeerd kwaliteitsbeheer en eersteklas grondstoffen. Dankzij onze schat aan ervaring, gekwalificeerde werknemers, ultramoderne productiefaciliteiten inclusief gecertificeerd kwaliteitsbeheer voor volledige voedselveiligheid en eersteklas grondstoffen kunnen we eersteklas producten maken - zelfs met jouw label! Loonproducent ook voor kleine hoeveelheden - Wat maakt ons speciaal in vergelijking met alle andere loonproducenten voor voedingssupplementen, cosmetica en diervoeding? We bieden ook loonproductie aan voor kleine hoeveelheden en dus ook voor bijvoorbeeld start-ups. Grijp de kans om te beginnen met kleine hoeveelheden tegen lage kosten en uzelf zo te presenteren en positioneren op de markt. Contractproductie, zelfs voor kleine hoeveelheden, vanaf 2.000 stuks. Praat met ons over uw productvereisten - we adviseren u graag!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GLOBALBLEND SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  GLOBALBLEND SP. Z O.O is een Poolse onderneming gespecialiseerd in de productie op contractbasis van voedingssupplementen, voedingswaren voor specifieke nutritionele en speciale medische doeleinden. Wij ontwikkelen en vervaardigen producten voor diverse toepassingen, zoals sportvoeding, gezondheidsproducten, dranken, farmaceutische producten, nutraceutische producten of instant voedingsmiddelen. Ons vakbekwaam team produceert producten van de hoogste kwaliteit voor klanten over de hele wereld en voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Wij hebben volledige controle over ons hoogwaardig productieproces, van de inkoop van grondstoffen bij onze vertrouwde leveranciers tot het mengen en de verpakking van de eindproducten. Onze installaties produceren conform de HACCP en GMP normen. Wij werken met poedervormige, vloeibare en ingekapselde producten. Om ons aanbod aan te vullen verkopen wij grondstoffen in het groot voor productie. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedings supplementen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reformartikelen, Oliën - plantaardige, Import-export - levensmiddelen, Voedingsextracten, Sportvoeding, natuurlijk product, Reformartikelen, Oliën - plantaardige, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. COUP D'BARRE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COUP D'BARRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportvoeding, Voedingsspecialiteiten, voedingsmiddelen, Sportvoeding, en Voedingsspecialiteiten. Het is gevestigd in Woluwe-Saint-Pierre, België.

 4. HUVOTEX VOLKER HUMMLER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUVOTEX VOLKER HUMMLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sportvoeding. Het is gevestigd in Dürmentingen, Duitsland.

 5. MPS MODERN PRODUCTS & SPIRITS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPS MODERN PRODUCTS & SPIRITS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportvoeding. Het is gevestigd in Stadtoldendorf, Duitsland.

 1. MTL POWER FOOD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MTL POWER FOOD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Proteïne - additieven voor voeding, Vitamines en provitamines, Loonbottelen in capsules van harde gelatine, Loonproductie van voedingssupplementen, aminozuren, Koolhydraten, proteïneachtige integratoren, proteinen, en proteïnerije dieetvoedingsmiddelen. Het is gevestigd in Grimma, Duitsland.

 2. PRINOVA EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRINOVA EUROPE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Additieven en hulpstoffen voor dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Proteïne - additieven voor voeding, Sportvoeding, aminozuren, Ascorbinezuur, plantaardige extracten, zoetstoffen, vitamines, vanilline, en Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  De bedrijvengroep "Innovanta" heeft 40% van de markt voor speciale voeding in Rusland in handen en biedt klinische voeding en dieetvoeding aan, waarvan in klinische studies is aangetoond dat ze efficiënt en veilig zijn. Onze producten helpen niet alleen de gezondheid op peil te houden, maar ook bepaalde ziekten te voorkomen. Eigen productielocatie met een oppervlakte van meer dan 1000 m², die strikt voldoet aan de ISO 22000-normen en het HACCP-protocol. Onze R&D-afdeling neemt de ontwikkeling van formules serieus en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bovendien gebruikt het bedrijf ten minste 70% lokale ingrediënten, waardoor de prijs niet sterk afhankelijk is van de dollarkoers en de producten betaalbaar blijven voor onze partners. De werknemers van het bedrijf zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van het product. Wij produceren niet alleen klinische voeding, maar ook gezonde voeding voor kinderen en volwassenen, sportvoeding, vitaminesupplementen, en producten voor gewichtsverlies, gewichtstoename en gewichtsstabilisatie.

 2. LEOVIT NUTRIO LTD

  Rusland

  LEOVIT Nutrio is een research en productieonderneming met meer dan 20 jaren ervaring, de fabrikant van dieet- en biologische voeding, voedingssupplementen, sportvoeding, ontwikkelaar van therapeutische en preventieve voeding en diëten. De firma focust op de productie van dieetsupplementen, biologische functionele voedingsmiddelen voor gezonde maaltijden, therapeutische en preventieve producten voor gewichtscontrole gebaseerd op zijn eigen ontwikkelingen, geavanceerde technologie, ingrediënten en grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit. LEOVIT Nutrio produceert meer dan 500 productsoorten, waaronder therapeutische en preventieve producten voor gewichtsverlies en energieverhoging; vruchtenrepen, eiwit- en mueslirepen voor volwassenen en kinderen; producten voor de ontgifting van het lichaam voor mensen die werken in gevaarlijke omgevingen. De producten gemaakt door LEOVIT Nutrio worden succesvol onderworpen aan klinische testen in de voornaamste medische centrums van Rusland. De onderneming is ISO9001 en HACCP gecertificeerd en zijn productieproces is in overeenstemming met de ISO22000 norm.

 3. BODY EN GYM SHOP

  Nederland

  Voor de beste supplementen, goed advies of gewoon voor de gezelligheid kom je naar Body en Gym Shop. De nummer 1 in sportvoeding en supplementen, met een uitgebreid kwaliteits-assortiment voor een eerlijke prijs. We zijn gevestigd in Rotterdam op de Terbregse Rechter Rottekade 178! Via social media zijn we te vinden onder #bodyengymshop. Kom je niet uit de buurt, neem dan vooral een kijkje op onze onlangs vernieuwde website. Heeft u een vraag of kom je er niet helemaal uit dan kun je contact met ons opnemen via de live chat. Bellen kan natuurlijk ook via 010 - 818 34 36.

 4. MY FIT NUTRITION

  Nederland

  My Fit Nutrition levert voedingssupplementen en producten, enkel van de hoogste kwaliteit. We streven altijd naar de beste service en 100% kwaliteit. Dit doen wij door alleen te werken met producenten en toeleveranciers in Nederland en België die hiervoor officieel gecertificeerd zijn. Daarnaast zorgen wij dat we op de hoogte blijven van alle relevante wet- en regelgeving. Zo kunnen wij de kwaliteit en veiligheid van de door ons aangeboden supplementen waarborgen. Hierdoor spreken wij over high performance supplementen welke enkel beschikken over pure grondstoffen, zonder toegevoegde vulmiddelen, suikers en aspartaam. Wij werken niet met speciale blends, maar alleen met de ingrediënten aangegeven op de labels. Zo houden wij de controle over de producten en weet jij wat je gebruikt.

 5. TIME4NUTRITION

  Nederland

  Time 4 Nutrition is van oorsprong een Engels merk met supplementen voor de sportwereld. Of je nu doet aan krachttraining, Crossfit, fitness of andere sporten, Time 4 Nutrition biedt je een compleet scala aan producten om je doel te bereiken. Whey proteïne, Recovery, Pre-workout, Intra-workout. Time 4 nutrition Nederland is gevestigd te Rotterdam en levert aan diverse Crossfit boxen in omgeving Rotterdam. We leveren onze supplementen middels onze webshop ook door heel Nederland.............The time has come!

 6. GYMFOOD.NL

  Nederland

  GymFood is ontstaan uit de behoefte dat de wereld rondom sportvoeding en supplementen eenvoudiger en effectiever kan. Door het ruime aanbod en variaties van supplementen wordt het voor de consument steeds lastiger om een keuze te maken in welke product het beste is om haar of zijn doelen te bereiken. Bij GymFood werken wij ieder dag hard om sporters te helpen de juiste keuze te maken uit ons assortiment en deze met een brede glimlach toe te passen binnen een gezonde levensstijl. Kwaliteit is het toverwoord van GymFood en dat hebben wij hoog in het vaandel staan binnen onze bedrijfsprocessen. Zoals onze klanten dagelijks het maximale halen uit hun lichaam, doen wij dit door het maximale te halen uit onze producten. Onze inspanningen die wij dagelijks leveren om de prestaties van onze klanten te maximaliseren uit zich in de hoogwaardige kwaliteit van ons gehele assortiment. Alle producten die wij in ons assortiment hebben zijn tot stand gekomen door de samenstelling van de ingrediënten vorm te geven zodat deze het maximale kan leveren waar het voor dient. Om dit te garanderen werken wij alleen met gecertificeerde producenten de bevoegd zijn om supplementen te produceren en die elk jaar worden getoetst door onafhankelijke kwaliteitscontroles. Daarom zijn wij in staat om producten aan te bieden die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en van de hoogste kwaliteit zijn.

 7. MXL SPORTS NUTRITION

  Nederland

  MXL Nutriton - De beste supplementenshop MXL Nutrition heeft alleen de beste en zuiverste supplementen in haar assortiment die beschikken over alle certificaten. Al onze producten worden geproduceerd uit de zuiverste en beste grondstoffen. Wij leveren hoge kwaliteit producten zoals whey eiwitten, creatine, pre workout, fatburner, Bcaa, Wheigt Gainer en nog veel meer. Meer dan alleen verkopen! Wij vinden het belangrijk dat jij je doelen behaalt en blijft behalen. Wij helpen je dan ook graag bij de juiste keuze van je supplementen en staan altijd klaar voor al je vragen. Ook kunnen wij je helpen met een persoonlijk fitness en voedingsschema. Bij MXL Nutrition doen we dus meer dan alleen sportvoeding verkopen. In het team van MXL Nutrition werken allemaal mensen die rechtstreeks uit het fitnessvak komen.

 8. SPORTS UNLIMITED

  België

  SPORTS UNLIMITED is een jong groeiend bedrijf dat zich wil richten op de sportende medemens, zowel recreatief als professioneel. Wij werken enkel met hoogwaardige sportvoeding voor hardlopers en duursporters. Wij werken met merken zoals Performance, Born, Powerbar, Squeezy, OTE Sports en Maxim. Tevens zijn wij officieel reseller voor BELUX van KT TAPE. Voor de voedingssupplmenten van Beyuna zijn wij officieel distributeur voor BELUX. Wij bieden ook sportmassages en sporttaping aan voor de verschillende sporttakken. Qua sportaccesoirres bieden wij merken zoals Flipbelt en Spibelt aan. Sportkledij is bij ons vertegenwoordigd aan de hand van het merk Mizuno. Zaken die niet op de website aanwezig zijn, kunnen steeds op aanvraag besteld worden.

 1. SPORTEIWIT

  Nederland

  online webshop voedingssupplementen. Met effectief sporteiwit in de meest heerlijke smaken zorg je dat jouw lichaam voortaan niks meer te kort komt. Eiwitten zijn niet alleen onmisbaar als sporter, het menselijke lichaam heeft steeds meer eiwitten nodig dermate het ouder wordt. Door het dagelijks nemen van een eiwitsupplement komt het lichaam niet meer te kort. Eiwitinname gaat het ouder worden tegen en bevorderd de prestaties. Vaak voelt men zich met een lekkere eiwitshake per dag al snel fitter en meer energiek. Met decennia lang ervaring in de fitness en sport branche heeft SportEiwit.nl een selectie gemaakt van hoogwaardige supplementen die niet alleen effectief zijn maar ook nog eens heerlijk smaken en makkelijk in te nemen zijn. Met onze supplementen hoef je niet meer bang te zijn voor klonterige shakes of moeilijk slikbare capsules. Wil je graag persoonlijk advies bij kiezen van het juiste product? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

 2. SUPERFOODSHUIS.BE

  België

  Superfoodshuis.be is een Belgische webshop gespecialiseerd in sportvoeding, biologische superfoods, voedingssupplementen en dieetvoeding. Wij leveren gratis vanaf 55 euro in België en Nederland. Op zoek naar biologische voeding, chlorella, of proteïne poeders? Dan ben je bij Superfoodshuis aan het juiste adres. Bezoek nu onze website.

 3. DEBA PHARMA

  België

  Deba Pharma NV, gevestigd te Wevelgem, is een onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en distributie van hoogwaardige voedingssupplementen. Bovendien beschikt Deba Pharma ook over een breed assortiment aan voedingssupplementen voor sporters, zowel recreatief als professioneel. Deba Pharma produceert onder meer de volgende producten: Béta-Caroteen, B-vitaminen, vitamine C, vitamine E, mineralen, aminozuren, enzymen, anti-oxydanten, essentiële oliën, verzorgingsproducten, …

 4. PROTEIN-MACHINE

  Nederland

  We hebben een state of the art machine gecombineerd met de hoogste kwaliteit sportvoeding, healthy shakes en een flexibel cloud gebaseerd softwareplatform zonder personeel, materiaalopslag of hoge kosten. Een unieke shake ervaring alleen beschikbaar bij u. Een breed scala smaken en target nutrition. Alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten. Temperatuurregeling voor perfecte shakes in alle seizoenen.

 5. PREMIUM FOODS

  België

  Premiumfoods biedt u een uitgebreide waaier van kwalitatief hoogstaande sportvoeding, gezonde snacks, noten, gedroogd fruit, granen en dergelijke.

 6. RECORD NUTRITION

  Spanje

  Het bedrijf RECORD NUTRITION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sportvoeding. Het is gevestigd in Rincon De La Victoria-Málaga, Spanje.

 7. WOW HYDRATE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WOW HYDRATE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Sportvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - koolzuurhoudend, Dranken, proteinen, sanitaire diensten, Dranken - koolzuurhoudend, en Dranken. Het is gevestigd in Loughton, Verenigd Koninkrijk.

 8. SUNNY FOOD LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf SUNNY FOOD LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportvoeding. Het is gevestigd in Khmelnitsky, Oekraïne.

 9. CONNYPURE - ERNÄHRUNGSBERATUNG VON CONNY HÖRL

  Oostenrijk

  Het bedrijf CONNYPURE - ERNÄHRUNGSBERATUNG VON CONNY HÖRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sportvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sport - voeding, Dieethulpmiddelen, Sport - voeding, en gezond en natuurlijk voedsel. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 10. ELTABIA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELTABIA GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Sportvoeding. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis