• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • springveren

Resultaten voor

Springveren - Import export

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een middelgrote fabrikant van technische veren uit Schwabach bij Neurenberg en presenteren ons vandaag met ca. 50 medewerkers als een traditionele en competente fabrikant van technische veren en gebogen onderdelen van staal, roestvrij staal en non-ferro metalen van speciale probleemoplossingen tot groot schalige productie.Innovatie zit bij Löhr GmbH & Co.Precisieveren KG beveiligd door knowhow.Knowhow is het gebruik van ervaring en het anticiperen op de laatste ontwikkelingen.Innovatieve oplossingen hebben beide nodig.Maak dus gebruik van onze ervaring, onze kennis, onze kwaliteit en onze leveringszekerheid.

 2. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lesjöfors Group is een van de grootste fabrikanten van technische veren ter wereld. Lesjöfors produceert en ontwikkelt een breed assortiment aan technische veren, gasdrukveren en industriële draadproducten uit draad en bandstaal. Onze ervaring als verenfabriek gaat terug tot het jaar 1852. Vandaag zorgen meer dan 1.800 betrokken medewerkers ervoor dat alles vlekkeloos en vakkundig verloopt, van het technisch ontwerp en de veerberekening tot verzending. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van veren, stans- en buigtechnologie, tonen wij onze klanten maatwerkoplossingen die door onze flexibele productiecapaciteit snel geïmplementeerd kunnen worden. Met betrekking tot de voortschrijdende globalisering zijn we internationaal aanwezig. We hebben momenteel productie- of verkooplocaties in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, Slowakije, Letland, Rusland, China, Thailand, Singapore, Mexico en de VS.

 3. MONNINGER FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 75 jaar is Monninger DE competentie voor roestvrij staal en stalen veren. Ervaring, klantrelaties en kwaliteitsbewustzijn zijn altijd de basis van succes geweest. Al in 1994 waren we voor het eerst ISO 9001 gecertificeerd. In 2012 zijn we een nieuw tijdperk ingegaan met de certificering volgens ISO TS 16949, die al onze acties kenmerkt. Het solide bedrijf is al lang een merk dat naam heeft gemaakt zowel bij klanten als in gespecialiseerde kringen. De goede reputatie is gebaseerd op solide constanten - vanaf de oprichting in 1945 tot vandaag: precisie. dynamiek. ingenieurspirit. Enabling dynamics. Tijd om meer tijd te besteden aan deze kerncompetenties, het bedrijf strategisch in lijn te brengen met de toekomst en het zichtbaar extern te positioneren. In nauwe samenwerking met het merkadviesbureau Solldesign heeft Monninger een herlancering van het merk ontwikkeld, die identiteit creëert en duidelijke tekenen geeft.

 4. PIERON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1925 produceert en ontwikkelt PIERON – een familiebedrijf van de 4e generatie - technische veringen voor bijna alle industriesectoren. De focus ligt op de auto-, elektrische en sportartikelenindustrie.Op de locatie Bocholt werken meer dan 270 medewerkers op een fabrieksoppervlak van ca.20.000 m² altijd nieuwe oplossingen op het gebied van ring-, druk- en torsieveren en gestanste, gebogen en buigdraaddelen.Speciale onderdelen en samenstellingen ronden ons assortiment af.State-of-the-art fabricageprocessen garanderen een productie die aan de hoogste eisen voldoet.

 5. TEVEMA

  Nederland

  Verified by europages badge

  TEVEMA is een van Europa's grootste leveranciers van technische veren. TEVEMA heeft productiefaciliteiten in Nederland en in Polen. Ons doel is om tegen redelijke prijzen zo snel mogelijk een breed scala van kwaliteitsproducten te leveren. Bekijk onze catalogus https: //bit.ly/2wOGH7j Naast ons standaardassortiment is TEVEMA in staat om grote en kleine partijen compressie-, extensie-, torsie- en bladveren, verendraden, klokveren, precisieveren, medische veren en ophangveren enz. te produceren volgens specificaties van onze klanten. Ons productiebereik omvat draden met diameters tussen 0, 05 en 20 mm. Met meer dan 80 jaar ervaring helpt TEVEMA zijn onze klanten met gespecialiseerd technisch advies. ------------------------------------------------------------------------------------------- TEVEMA is one of Europe's largest suppliers of technical springs. TEVEMA has production facilities in the Netherlands and Poland. Our goal is to deliver a wide range of quality products as quickly as possible at reasonable prices at https: //bit.ly/2wOGH7j In addition to our standard range, TEVEMA is able to produce large and small batches of compression, extension, torsion and leaf springs, spring wires, clock springs, precision springs, medical springs and suspension springs etc. according to our customers' specifications. Our production range includes wires with diameters between 0.05, 20 mm. With more than 80 years experience, TEVEMA helps customers with specialized technical advice.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BREUER & CO.HANDELS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BREUER & CO.HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Springveren. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. ACHENBACH FEDERN INH. JÖRG SURETH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACHENBACH FEDERN INH. JÖRG SURETH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Springveren. Het is gevestigd in Bad Berleburg, Duitsland.

 3. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Springveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroeven, Bouten - fabricage volgens specificatie, Draadstangen, Schroeven, Bouten - fabricage volgens specificatie, moeren, Draadstangen, CNC-draaidelen, en meerspillige draaischijven. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 4. DE SPIRAAL

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DE SPIRAAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, Bladveren, Springveren, Bladveren, Bladveren voor auto's, en veren voor auto's. Het is gevestigd in Haaksbergen, Nederland.

 5. PRESSIRESSORT

  Frankrijk

  Onderzoek, ontwerp, vervaardiging en commercialisering van alle soorten veringen voor de industrie, de luchtvaart, kernenergie, mechanica, transport, veringen voor de reparatie van schepen, petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, medische apparatuur. PRESSIRESSORT is ook actief op het gebied van hydro-elektrische dammen. Wij bieden de productie van veringen op maat en computerondersteunde ontwerpen. Veren ijken. Vervaardiging van borgpennen, betaveren, borgveren, spiraalveren, metalen veren, veren van draad of vormgegeven strips. Materiaal: staal, rvs, Inconel, fosforbrons, koper, beryllium en andere. Creëren van hightech verende oplossingen, prototypeberekeningen of onderdelen voor kleine en grote series. Onze inkopers, technici of ingenieurs van onze onderzoeksafdeling beschikken over de specifieke knowhow op het gebied van het productontwerp en het bedenken van nieuwe oplossingen. : Van een uniek onderdeel tot een grote serie van draad van 0, 2 tot 50 mm.

 1. OY LESJÖFORS AB

  Finland

  LESJÖFORS heeft een brede ervaring in de productie van veren en heeft als prioriteit de technologische ontwikkelingen op dit gebied. Onze belangrijkste concurrentievoordelen zijn onze brede assortiment, hoge kwaliteit en service. Ons veerassortiment heeft een unieke breed assortiment en staat bekend om zijn duurzaamheid, aanpassingsvermogen en variatievermogen. Onze veren worden gebruikt in bijna elke industriesector, voor het gebruik in de elektriciteitsproductie, de papier- en pulpindustrie industrie, maar ook de offshore, automatisering en infrastructuren. Onze veren zijn gericht op de productie, opslag en distributie. We slaan allerlei soorten veren op en verkopen veren die aan alle eisen van onze klanten voldoen. Lesjöfors bevoorraden meer dan 10.000 standaardartikelen voor directe levering.

 2. KESSEN RESSORTS

  België

  Ressorts Kessen is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van industriële veren en onderdelen van geassembleerde draden. Drukveren, tractieveren, torsieveren, bladveren, spiraalveren en rolveren, allerlei afgestripte onderdelen. Koud gerold, maar tevens warm gerold voor diameters van 0, 1 mm tot 60 mm. Onze belangrijkste branches betreffen de ijzerindustrie, de elektronica, de luchtvaart, de voedingsmiddelenindustrie, enz.

 1. RUDOLF KURFESS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RUDOLF KURFESS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Springveren. Het is gevestigd in Waldstetten, Duitsland.

 2. GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spiraalveren, Springveren, veren voor technische doeleinden, Rubberen touwen, Spiraalveren, en Springveren. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 3. S-M-S SCHREINER MACHINE SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf S-M-S SCHREINER MACHINE SERVICE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Springveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren wegwerpmasker. Het is gevestigd in Kevelaer, Duitsland.

 4. ÖZEN YAY

  Turkije

  Het bedrijf ÖZEN YAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Springveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren vormgeving van draad. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. FAVRE-STEUDLER SA

  Zwitserland

  Het bedrijf FAVRE-STEUDLER SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Springveren. Het is gevestigd in Biel/bienne, Zwitserland.

 6. CHRISTIAN BAUER GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf CHRISTIAN BAUER GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Springveren. Het is gevestigd in Welzheim, Duitsland.

 7. LEE SPRING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEE SPRING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, Veren - fabricage volgens specificatie, torsieveren, precisieveren, Springveren, en Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Wokingham, Verenigd Koninkrijk.

 8. ENERGYSAZ

  Iran

  Het bedrijf ENERGYSAZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Springveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukveren, fabrikant van veringen, en industriële veren. Het is gevestigd in Hamedan, Iran.

 1. NOVARESSORT

  Frankrijk

  Het bedrijf NOVARESSORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, Spiraalveren, Springveren, Spiraalveren, drukveren, en schroefdrukveren. Het is gevestigd in Saint Etienne, Frankrijk.

 2. RAPIC

  Frankrijk

  Het bedrijf RAPIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Springveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bladveren, Vervormen - staal- en metaalbewerking, Bladveren, Vervormen - staal- en metaalbewerking, thermische behandeling, en lasateliers. Het is gevestigd in Eyzerac, Frankrijk.

 3. RESSORTS HUON DUBOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf RESSORTS HUON DUBOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, Springveren, drukveren, torsieveren, en draadveringen. Het is gevestigd in Conflans Ste Honorine, Frankrijk.

 4. EMEKS VZMETI D.O.O

  Slovenië

  Het bedrijf EMEKS VZMETI D.O.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Springveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Veringen, drukveren, en draadveringen. Het is gevestigd in Maribor, Slovenië.

 5. NINGBO BALIN IMPORT & EXPORT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf NINGBO BALIN IMPORT & EXPORT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Springveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren buigveren. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 6. 1ST. VOLLMER-FEDERN ® FERDINAND VOLLMER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf 1ST. VOLLMER-FEDERN ® FERDINAND VOLLMER E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Springveren, Spiraalveren, Bladveren, Veringen, Springveren, Spiraalveren, en Bladveren. Het is gevestigd in Straubenhardt, Duitsland.

 7. CEKA TEL YAY IMALAT

  Turkije

  Het bedrijf CEKA TEL YAY IMALAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Springveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikant van veringen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. LAVOILOTTE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf LAVOILOTTE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, Spiraalveren, Springveren, Spiraalveren, trekveren, en drukveren. Het is gevestigd in Montaigut-En-Combraille, Frankrijk.

 9. WOODSTOCK PARTS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WOODSTOCK PARTS UK LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Bladveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, metalen krammen, Springveren, bolgewrichten, en harpsluitingen. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 10. NORBERT WOLFF

  Duitsland

  Het bedrijf NORBERT WOLFF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Springveren. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis